bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-01-10T17:38:03Z
Pošto se često vraća na ovu vječnu temu, evo vam jedna stalna i tu debatirajte. Samo pristojno molim.

Nastavite od ovog.

DoKoske wrote:

nofrx wrote:

ne može se izjednačavat kukasti križ i srp i čekić
baš zato prvi je zabranjen, a drugi nije.

kad neko istetovira te simbolee zna se kakve stavove podupire i veliča.
onaj ko je stavio kukasti križ zagovara nejednakost i mržnju.
a onaj koji stavi grb i čekić zagovara jednakost i radnička prava.

druga je stvar što su komunističke vođe izdale te ideje.

upravo to. po marku bi onda trebali i simbol križa zabranit zbog inkvizicije, križarskih ratova i drugih crkvenih zločina.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
Satrap
2012-01-10T17:40:48Z
Nije to to. Bolje je upast na temu sportske prehrane ili tako nečeg pa završit na četnicima i ustašama :)20
The Miner
2012-01-10T17:45:17Z
treba imati muda pa reci-jesam,ustasa sam!:)20
Reaktivac
2012-01-10T17:48:39Z
nofrx wrote:

Može se izjednačavati kukasti križ te srp i čekić.

Sva tri simbola asociraju na totalitarni režim, lišen individualizma s naglaskom na kršenje ljudskih prava, masovna smaknuća, protjerivanja i sl...

Od Berlina, Moskve, Bukurešta, Beograda, itd...

Druga je stvar što simpatizeri komunizma, fašistička i nacistička znakovlja i simbole sotoniziraju i osudjuju, dok srp i čekič smatraju nekakvim simbolom samoupravljanja, radničke jednakosti i socijalne pravde.

Sva tri znaka su za osudu; baš kao i oba totalitarna režima.
rampage308
2012-01-10T17:50:02Z
The Miner wrote:

nije to vise napeto , jedno vrime je to bilo zanimljivo sican se prije 3-4 god. onda su bili svi veliki domoljubi i ustase to je taman vrime kad je Tupson izbacija zadnji album
The Miner
2012-01-10T17:51:06Z
rampage308 wrote:

The Miner wrote:

nije to vise napeto , jedno vrime je to bilo zanimljivo sican se prije 3-4 god. onda su bili svi veliki domoljubi i ustase to je taman vrime kad je Tupson izbacija zadnji album

da...upozno sam najmanje 15 ljudi ciji je djed bio osobni cuvar od pavelica...:)18
afroman
2012-01-10T17:54:44Z
Finac Niko Puhakka jedan je od vodećih MMA boraca Europe u svojoj kategoriji. Iza sebe ima preko 30 borbi diljem europskog kontitenta, a u zadnje dvije godine ostvario je 7 pobjeda i 2 poraza.

No usprkos dobrim rezultatima najzvučnije organizacije mu redom zatvaraju vrata. Nakon što je nedavno prekrižen s eventa BAMMA 8 u Nottinghamu, jučer ga se službeno odrekla i poljska organizacija KSW. Razlog su Finčeve brojne tetovaže nacističke tematike, među kojima je i svastika na desnoj ruci.

:)0 Diskriminacija ili... ?
The Miner
2012-01-10T18:07:08Z
sto se mene tice mogu ga na smrtnu kaznu osudit.
afroman
2012-01-10T18:11:37Z
The Miner wrote:

Što se mene tiče tebe isto...
e.peace
2012-01-10T18:12:03Z
Satrap wrote:

Nije to to. Bolje je upast na temu sportske prehrane ili tako nečeg pa završit na četnicima i ustašama :)20

:)36 :)36 :)36 100%
The Miner
2012-01-10T18:13:40Z
afroman wrote:

The Miner wrote:

nece,imam crnca na avataru.
afroman
2012-01-10T18:16:10Z
The Miner wrote:

afroman wrote:

The Miner wrote:

nece,imam crnca na avataru.

A da,da...
boogeyman
2012-01-10T18:21:02Z
ovo sa fincem je hrpa liberalnih sranja i politicke korektnosti.
chatting online with babes all day and training to be a cage fighter.
nofrx
2012-01-10T18:22:21Z
Reaktivac wrote:

nofrx wrote:

Može se izjednačavati kukasti križ te srp i čekić.

Sva tri simbola asociraju na totalitarni režim, lišen individualizma s naglaskom na kršenje ljudskih prava, masovna smaknuća, protjerivanja i sl...

Od Berlina, Moskve, Bukurešta, Beograda, itd...

Druga je stvar što simpatizeri komunizma, fašistička i nacistička znakovlja i simbole sotoniziraju i osudjuju, dok srp i čekič smatraju nekakvim simbolom samoupravljanja, radničke jednakosti i socijalne pravde.

Sva tri znaka su za osudu; baš kao i oba totalitarna režima.

ako pod trećim misliš na križ i katoličku inkviziciju onda možemo pričat o tome :)20
KW CHAMPION
Reaktivac
2012-01-10T18:26:39Z
nofrx wrote:

ako pod trećim misliš na križ i katoličku inkviziciju onda možemo pričat o tome :)20

Možemo tako do Mesopotamije kao koljevke civiilzacije izmedju Eufrata i Tigrisa... :)20
nofrx
2012-01-10T18:30:37Z
Reaktivac wrote:

nofrx wrote:

Možemo tako do Mesopotamije kao koljevke civiilzacije izmedju Eufrata i Tigrisa... :)20

ne znam koji je njihov simbol i zločini bio, ali ova 3 su počinila najviše zločina u europskoj povijesti.

kukasti križ, srp i čekić i katolički križ(inkvizicija i misionarenje).

nadam se da se slažeš.

e sad ako ćemo gledat strogo po zločinima treba ih zabranit sva 3.
ako ćemo gledat po ideji, treba zabranit samo kukasti križ, a katolički križ i srp i čekić ostavit na miru, jer im ideja nije zločinačka.
KW CHAMPION
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-01-10T18:34:25Z
nofrx wrote:

Reaktivac wrote:

nofrx wrote:

ne znam koji je njihov simbol i zločini bio, ali ova 3 su počinila najviše zločina u europskoj povijesti.

nadam se da se slažeš.

ako ćemo gledat po ideji, treba zabranit samo kukasti križ, a katolički križ i srp i čekić ostavit na miru, jer im ideja nije zločinačka.

nije ideja zločinačka nego im se malo omaklo:)18
nofrx
2012-01-10T18:36:19Z
mark wrote:

nofrx wrote:

Reaktivac wrote:

nofrx wrote:

nadam se da se slažeš.

nije ideja zločinačka nego im se malo omaklo:)18

ne znam zašto si katolički križ izostavio iz boldanja?
KW CHAMPION
Reaktivac
2012-01-10T18:39:28Z
nofrx wrote:

nadam se da se slažeš.

Zaboravio si maore, zatim turski polumjesec i sultane... :)20

Ideja komunizma nastala je kao otpor izrabljivanju radnika i seljaka; no ispod toga nije se krila plemenita ideja, već totalitaran režim s malo redizajniranim predznakom.

Ideja i nauk crkve nije paljenje i vandalizam, već propovjedaje riječi božje, mir i tolerancija. Druga je stvar što su pod okriljem crkve vodjeni križarski ratovi, jer crkva je tu bila regrutni centar za razne evropske vojske toga vremena...

bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-01-10T18:43:44Z
Reaktivac wrote:

nofrx wrote:

nadam se da se slažeš.

Zaboravio si maore, zatim turski polumjesec i sultane... :)20

Ideja komunizma nastala je kao otpor izrabljivanju radnika i seljaka; no ispod toga nije se krila plemenita ideja, već totalitaran režim s malo redizajniranim predznakom.

Ideja i nauk crkve nije paljenje i vandalizam, već propovjedaje riječi božje, mir i tolerancija. Druga je stvar što su pod okriljem crkve vodjeni križarski ratovi, jer crkva je tu bila regrutni centar za razne evropske vojske toga vremena...

kroz razna razdoblja povijesti ideja i nauk Crkve su bila doslovno dijametralno suprotna ovima. Neki od Papa bili su gori od najkrvoločnijih diktatora, a po seksualnim perverzijama da ne govorimo.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Similar Topics
Users browsing this topic