bio ja na boksu a ne na Mirku
:)
ima nešto snimki
tebe zanima ovo
A ja čekam....i ko će nego, naravno, Cain.
Tomasović je sad već premali da bi više mogao konkurirati Hrgoviću, ovaj je prilično narastao od zadnjeg puta, ali, solidno se Splićo držao, protiv mladog borca za kojeg se vidi da je u zvjerskom treningu. Ako nastavi tako, i ako bude samo malo sreće u ždrijebu, Filip bi mogao uzeti medalju u Londonu. Ima čuku, ima tempo, zna se nametnuti u ringu, i dugačak je. Ne vjerujem da na Olimpijadi neće biti boljih, ali, potrefi li mu se ždrijeb, i bude li se tukao sa kraćima, mogao bi do bronce.
Ovo na snimku je sasvim dobar amaterski boks, pogotovo za supertešku.
Tomasović je dobar, pametan i iskusan boksač, za kojeg vjerujem da neće još dugo vremena nastupat, postigao je dobre rezultate u jednom teškom sportu, a pošto se nešto ne sjećam da je ikad primio prave batine, pametno se čovjek borio i vjerujem da će znati povući crtu kad vidi da više nema naprijed.
Hrgović je dečko koji puca jako visoko, meni je žao da mu je situacija takva da mora uskoro u profije, vjerujem da bi, ovim tempom, do 2016. već bio vrlo ozbiljan kandidat za olimpijsko zlato, on je po meni jedina hrvatska izgledna šansa za to, a ta bi mu medalja bila sjajna ulaznica za profi karijeru. Veliko je olimpijsko zlato u svakom sportu.
Inače, nadam se da vječito ratno stanje u hrvatskom boksu neće utjecati na njegove pripreme za Olimpijadu, kažem, nadam se, ali, nakon svih tih ego-tripova, podmetanja, spletki koje smo vidjeli sa svih zaraćenih strana, nisam siguran da će svi ti ljudi biti ikad u stanju staviti nacionalne sportske interese iznad vlastitih interesa.
Mislim, razumijem ja kad neko gura svojeg borca, velika su to odricanja i ulaganja da se napravi nešto, ali dosta toga što sam vidio u tim njihovim ratovima uopće nije ni interes tog tipa, već čisto ono, ja, ja i samo ja, i neka komšiji crkne krava.