kolson
2012-01-07T12:49:53Z
MMA KLUB "KOMODO" POČINJE SA RADOM NA JOŠ JEDNOJ LOKACIJI, ORANICE- ŠPANSKO-TVORNICA TEP, NOVA VRHUNSKI UREĐENA POLIVALENTNA DVORANA "SPARTA", ORIGINALNI UFC KAVEZ SLUŽBENIH DIMENZIJA, 150 KVADRATA TATAMIJA, TARTAN STAZA, TERETANA, POLIGONI ZA KRUŽNI TRENING...
TRENINZI POČINJU OD 01.02.2012, TERMINI PON-SRI-PET OD 20.30-22.00

TRENER:IGOR KOLAKUŠIĆ,PROF.

SVE INFORMACIJE NA BR.MOB. 098-720-509, ILI FACEBOOK PROFILU MMA KLUB KOMODO
dr jupidu
2012-01-07T13:02:51Z
kolson wrote:

MMA KLUB "KOMODO" POČINJE SA RADOM NA JOŠ JEDNOJ LOKACIJI, ORANICE- ŠPANSKO-TVORNICA TEP, NOVA VRHUNSKI UREĐENA POLIVALENTNA DVORANA "SPARTA", ORIGINALNI UFC KAVEZ SLUŽBENIH DIMENZIJA, 150 KVADRATA TATAMIJA, TARTAN STAZA, TERETANA, POLIGONI ZA KRUŽNI TRENING...
TRENINZI POČINJU OD 01.02.2012, TERMINI PON-SRI-PET OD 20.30-22.00

TRENER:IGOR KOLAKUŠIĆ,PROF.

SVE INFORMACIJE NA BR.MOB. 098-720-509, ILI FACEBOOK PROFILU MMA KLUB KOMODO

odlično
wantmoreme
2012-02-07T08:40:03Z
Pokušali smo dogovoriti neki kompromis za one koji već plaćaju Core, ali kako god okrenemo ispadne preskupo, tako da se korisnici moraju opredjeliti za ono što im više odgovara, za mma grupu članarina je 300 kuna, troškovi su veliki tako da je za sada situacija takva kakva je.
bruce lee
2012-02-22T11:21:52Z
MMA seminar

Nedjelja, 26. 2. 2012. Od 10:00 do 15:00 - MMA seminar

Seminar će se održati u trajanju od 4 sata s predviđenom pauzom između.

Cijene za članove Systema Kluba Golos 50 kn.

Cijene za članove drugih sportskih klubova i ostale sudionike 100 kn.

Tehnike i drilovi koji će biti pokazani:

Double leg takedown

Sprawl

Triangl

Armbar

Double underhook

Takedowns

Kimura

Passing Guard

i još mnoge druge tehnike.

Gost i voditelj seminara Mario Kragić,

Trenira BJJ od 2004. godine

Sudjelovao na seminarima slijedećih majstora:

Romero Jacare Cavalcanti, Igor Silva, Anonio Rodrigo Nogueira Minotaur, Roberto Atalla, Tarsis Humphreys, Dean Lister, Roger Gracie i Leo Neves

Trenirao u Londonu i Barceloni u akademiji Gracie Barcelona kod Robina Gracie-a, sina osnivača brazilskog jiu jitsu Helia Graciea

2008. i 2011. prvak Hrvatske u Amaterskoj Slobodnoj borbi

preporučujem svima koji su iz splita i okolice a vole mma i bjj da dođu

problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
neno
2012-04-12T13:32:29Z
otvoren MMA & CORE GYM CENTURION u Zadru

UserPostedImage
djoli8
2012-04-12T17:00:06Z
neno wrote:

otvoren MMA & CORE GYM CENTURION u Zadru

UserPostedImage

Šta Core Gym ima neku franšizu ili je to samo ime isto?
Puno uspjeha sa radom 🙂
zoran
2012-08-14T09:26:13Z
EKSKLUZIVNO...EKSKLUZIVNO...EKSKLUZIVNO...

Zadovoljstvo nam je da vas možemo obavijestiti da je MMA borac, Marko Igrc dogovorio sa MMA TEAM-om PIRANHA suradnju u vidu stručne podrške a vezano uz predstojeće izazove na MMA sceni. Naš team će Marku pružiti maksimalnu taktičko tehničku i stručnu pomoć a suradnja je dogovorena do kraja ove godine.
Iznimno je važno napomenuti da su Marku osigurani svi uvjeti za nesmetan rad što možemo zahvaliti sponzorima koji su spremni uložiti novac u ovaj projekat. Nakon uspješno odrađenog povratka na MMA priredbi u Bibinjama u organizaciji PIRANHA TEAM-a i TEAM-a MI6, stvoreni su preduvjeti za nastavak priče te vjerujemo da postoji realna šansa da Marka vratimo na staze slave na koje pripada kao borac koji je do sada nanizao 13 pobjeda u MMA.
arti
  • arti
  • Advanced Member
2012-08-14T12:10:29Z
zoran wrote:

Zadovoljstvo nam je da vas možemo obavijestiti da je MMA borac, Marko Igrc dogovorio sa MMA TEAM-om PIRANHA suradnju u vidu stručne podrške a vezano uz predstojeće izazove na MMA sceni. Naš team će Marku pružiti maksimalnu taktičko tehničku i stručnu pomoć a suradnja je dogovorena do kraja ove godine.
Iznimno je važno napomenuti da su Marku osigurani svi uvjeti za nesmetan rad što možemo zahvaliti sponzorima koji su spremni uložiti novac u ovaj projekat. Nakon uspješno odrađenog povratka na MMA priredbi u Bibinjama u organizaciji PIRANHA TEAM-a i TEAM-a MI6, stvoreni su preduvjeti za nastavak priče te vjerujemo da postoji realna šansa da Marka vratimo na staze slave na koje pripada kao borac koji je do sada nanizao 13 pobjeda u MMA.

:)36 :)36 :)36 :)36 :)36 :)36 :)36
dr jupidu
2012-08-14T12:47:41Z
zoran wrote:

u kojoj će kategoriji nastupati?
The Miner
2012-08-14T18:37:29Z
13 pobjeda?po sherdogu 8 i zadnju nisu ubiljezili.a iskreno,stvarno se ne sjecam ta 4 meca(pobjede),koje nisu ubiljezene.:)24
ivanapzagreb
2012-09-10T20:14:08Z
S ponosom javljamo da se nakon ljetnog odmora Velimir Grgić vratio na Igralište:

http://www.igraliste.hr/...-borilackom-kavezu/d345/ 

I kao da je znao da je će pojaviti vijest o ozljedi našeg MMA borca Karla Trnara, tijekom vikenda (prije vijesti o ovoj ozljedi) se bavio temom cipelarenja, smrti i sličnim 'zdravim' stranama MMA-a. Nama se čini d aje kolumna kvalitetna kao i uvijek, a k tome je i edukativna tza sve one koji misle da se ovim sportom može nabrzaka namlatiti laka lova :)1
djoli8
2012-10-01T20:37:59Z
Trenira li itko u MMA Novi Zagreb u Ozaljskoj???
http://www.mma-sportcent...le&id=4&Itemid=7 

Kako se trenira i kakva je atmosfera. izlječio sam neke stare ozljede i htio bih krenuti s treninzima, ali da nije čisto rekreativni klub. Da li ima još koji klub u zapadnom dijelu Zagreba osim u Ilici (treninzi od 18.00 ne stignem) i Komodo u Sparti (rekreativni)?
Becks
2012-10-01T23:07:08Z
trenira trenira, imaš početničku grupu i za borce, sad zavisi, treneri su ti isti kao i u ECT, čak su i na forumu ovom, atmosfera zajebantska, ali kad se raid onda se radi, ako znas parter ili stojku, imas iskustva itd dodji u prvu grupu od 19h, upoznaj se i najbolje ti da sam ustvari vidis
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
djoli8
2012-10-02T20:18:59Z
Ma problem je posao. Rijetko da bi stigo od 19, a tu su i dvoje klinaca. Ona od 20.30 bi mi odgovarala. Kako se radi u toj grupi, jel više rekreativna ili natjecateljska. Iskustva imam u stojci, u parteru ne. Trenirao bjj samo mjesec dana. U stojci imam nekih desetak borbi.
Becks
2012-10-02T22:34:22Z
više je rekreativna, u parteru ces puno učiti, a u stojci ces se prilagođavati mma-ju ako si bio kickboksač, gle, odi pa vidi i sam ocjeni, to ti je najbolje
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
ime90
2012-10-31T23:22:05Z
ljudi, ako imat netko da trenira u CTTu, jel bi mi mogao reci kakva je situacija tamo u klubu? cuo sam svasta ovak iz druge ruke pa ako ima netko da mi iz prve ruke kaze.

trenutno sam izmedu klubova pa razmisljam gdje da odem, pa me zanima CTT kao opcija..
belveder
2012-11-07T21:57:11Z
Pozdrav svima.

Ne znam na koju temu da se javim, pa da probam ovdje (admini nek slobodno presele ako postoji odgovarajuća tema za ovo).

Zanima me gdje se u Zagrebu može rekreativno baviti boksom ili kickboxingom. Pretpostavljam da mora postojati neki klub u kojem se održavaju treninzi i sparing za početnike (što sam i ja sam), pa ako netko zna nek slobodno napiše.

Unaprijed se zahvaljujem na svim odgovorima.
Silni
2012-11-07T22:19:12Z
belveder wrote:

Pozdrav svima.

Ne znam na koju temu da se javim, pa da probam ovdje (admini nek slobodno presele ako postoji odgovarajuća tema za ovo).

Zanima me gdje se u Zagrebu može rekreativno baviti boksom ili kickboxingom. Pretpostavljam da mora postojati neki klub u kojem se održavaju treninzi i sparing za početnike (što sam i ja sam), pa ako netko zna nek slobodno napiše.

Unaprijed se zahvaljujem na svim odgovorima.

A koji kvartovi ti odgovaraju?
belveder
2012-11-07T23:50:07Z
Silni wrote:

A koji kvartovi ti odgovaraju?

Pa u biti mi veći dio grada odgovara, osim zapadnijeg dijela...Istok, centar, Trešnjevka, Novi Zagreb...to mi odgovara u potpunosti

Stipe
2012-11-08T20:59:03Z
Kapaciteti UFK Trešnjevka su popunjeni i ne primaju se novi članovi ni u Badalićevoj, ni u Kustošiji (Ilica).

U Kustošiji će novi upisi biti otvoreni od (ugrubo) 10. 12., i trajat će vjerojatno oko mjesec dana.

-Stipe