sve iman osim navedenog jer sam dobio prostor. meni treba samo tatami. ali kako da nabavim tatami? da tražim od općine ili se može nekako zaradit?
Nisam shvatio ovaj zadnji dio sa zaradivanjem..?
Uglavnom, pomoc mozes trazit od opcine u svakom slucaju ali oni najcesce zahtjevaju da imas registriran neki obrt, udrugu, sportsko drustvo ili nesto pa da to ide preko ugovora a i nekako sumnjam da ce bas bit siroke ruke.. :)21
Mislim moras znat da je kod nas sve jako jako skupo i da nabijaju marze nemoguce za robu upitne kvalitete..
Kad sam ja kupovao tatami prije par godina, cijena je u RH bila od 100 do 350kn (po kvadratu) ovisno o debljini...
Vecinom ih imas od 1,5 do 3 cm..
No ako imas mogucnost nabaviti to izvana, sto sam ja tada napravio, mozes proc brutalno jeftino, tipa 1-4$ po kvadratnom metru istog kineskog tatamija koji ti prodaju kod nas...
http://www.alibaba.com/p...2946/eva_tatami_mat.html Konkretno moj tatami je tada putovao u skupnom kontejneru s igrackama za HR, medutim u meduvremenu su igracke propale pa ja vise bas i neznam nekoga tko to narucuje...
Eto to je to oko tatamija, a vecinom ide tako i za ostalu opremu (rukavice, vrece itd..)...
Kod nas su cijene otisle u nebesa a pitanje je jel to uopce original...
tj sve je isti kurac jer sve sije mali u pakistanu za dva dolara...:)12
Valjda sam pomogao... pozz