JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2013-10-09T11:04:40Z
Originally Posted by: Rekreativac Dino 

Originally Posted by: Becks 

njet, mislim da se varate, maia je premocan postao za velter, super tajminzi za takedownove, kontrola vrhunska, snažniji je, iskreno ga nekako podsvjesno vidim kao i prijetnju gspu

Kad se sjetim da je Shields dobio Henda i nisam siguran.

Ali mi se cini da Shields vise nije tako dobar, bar zadnje borbe tako pokazuju, dok je Maia u formi zivota, tako da isto tipujem na Maiu ali nikad se nezna
Slash
2013-10-09T11:06:39Z
Pričamo o kladionici za danas, ne o raspletu u velteru. Za diskutiranje o eventu ima poseban topic!
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2013-10-09T11:32:55Z
Originally Posted by: Slash 

Pričamo o kladionici za danas, ne o raspletu u velteru. Za diskutiranje o eventu ima poseban topic!

Da imas pravo, malo se smo se zanesli, pa nisam ni skuzio koji je topic
The Last Emperor
2013-10-09T12:08:52Z
Maia je u formi života, dok su ipak iza Shieldsa njegovi najbolji dani. Maia je napredovo dosta u stojci u odnosu na početke, dok je Shields tu još poprilično zakinut. Znači Maia je malo bolji u stojci i parteru, a još je borba u Brazilu tako da Jakeu ne dajem neke velike šanse.
Pahlares ako ne riješi Pierca u prvoj rundi nema kasnije što tražit.
Mislim da će i Silva na domaćem terenu dobit korejanca, da je meč u SAD-u bi bilo li-la.
Silva bi trebao isprebijat Hamilla.
Mislim da bi Maldonado mogao istući Beltrana osim ako ovaj opet ne dođe na nekoj kemiji. :)18
Raphael Assuncao vs. T.J. Dillashaw mi je nepoznanica jer ne pratim baš ove patuljke osim ovih najpoznatijih, ali da me netko pita ovako odokativno po scoreu, rekao bi da je brazilac bliže pobjedi.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2013-10-09T13:23:34Z
Originally Posted by: JDS 

Originally Posted by: Kekec 

Originally Posted by: poluga 

Ksiane, može li analiza? Ima zanimljivih parova!

SUPER SPORT

Maldonado F.-Beltran J. čet 01:00 1,60 2,10

Palhares R.-Pierce M. čet 01:00 2,70 1,35

Ova dva bi mogli dobiti.

Ja cu samo 100 kn na Palharesa

Ipak odigrao na Maldonada Palharesa Maiu i Kim Dong H, stavio 26 kuna eventualni dobitak 389 kuna u PSK, uf ako prodje, nije neki novac ali bi mi dobro doso
Slash
2013-10-09T13:48:26Z

SUPER SPORT

Ova dva bi mogli dobiti.

Ipak odigrao na Maldonada Palharesa Maiu i Kim Dong H, stavio 26 kuna eventualni dobitak 389 kuna u PSK, uf ako prodje, nije neki novac ali bi mi dobro doso

Sretno! Po meni je to solidna kombinacija rizika i sigurnosti za te novce, nadam se da će proći.
Sheky
2013-10-09T18:41:38Z
Imam jedan prijedlog za (normalne) forumaše koji su voljni malo posla napraviti.

Dakle radi se o ovome. Borba je jednim velikim dijelom psihološke prirode i već sam nekoliko puta čuo da se borba dobiva/gubi već na sučeljavanju kod vaganja. U pravilu tko prvi skrene pogled gubi. Nisam vodio statistiku ali čini mi se po mojem selektivnom pamćenju da bi to moglo biti istina (barem u nekom većem postotku).

Npr. jučerašnji rezultati vaganja po meni (samo sam glavni dio pogledao):

Maia D.-Shields J. čet 01:00 1,30 2,90 +-/=
Silva E.-Kim D.H. čet 01:00 1,35 2,70 =/-+
Silva T.-Hamill M. čet 01:00 1,25 3,20 =/-+
Maldonado F.-Beltran J. čet 01:00 1,60 2,10 -+ (smatram da je Maldonado sam sebe više hrabrio nego što je nabrijan itd. Beltran je puno fokusiranije i nabrijanije izgledo)
Assuncao R.-Dillashaw TJ čet 01:00 2,50 1,40 =
Palhares R.-Pierce M. čet 01:00 2,70 1,35 +-

Prema ovome što sam vidio planiram Odigrati za siću na Palharesa, Beltrana jer mi se čini da su oni nekako najviše dominirali u tom segmentu psihološke borbe. Općenito mislim da su ta dva meča inače 50:50 i logično je uzeti veći koeficjent.
Btw. mislim da svatko tko se ide kladit, a da nije pogledo vaganje radi veliku grešku.

Ono što je moj prijedlog je ako bi se našlo par forumaša spremih pregledavati vaganja i raditi statistiku vezanu za dobivene steardownove s konačnim rezultatom meča neka mi se jave u inbox ili ovdje u temu. Smatram da bi se dugoročno mogla lijepa lova zaraditi na ovome.
Diablo
2013-10-09T19:00:54Z
mene zanima sljedece

kad je Poki popusio od Beltrana to mi je bio jedini par koji me na kladi zajebao za neku sicu (200-injak kuna). Naravno, listic je gubitan. Kad je Beltran roknuo na testu, sluzbeni rezultat je promijenjen u NC. To bi znacilo da je taj par oznacen sa storno. Od tada cuvam sve listice sa MMA parovima dok se ne objave rezultati testa. Jel moguce kasnije traziti isplatu? Po nekoj logici bi trebali isplacivati dobitke.
Borisstandup
2013-10-09T19:04:45Z
Originally Posted by: Diablo 

mene zanima sljedece

kad je Poki popusio od Beltrana to mi je bio jedini par koji me na kladi zajebao za neku sicu (200-injak kuna). Naravno, listic je gubitan. Kad je Beltran roknuo na testu, sluzbeni rezultat je promijenjen u NC. To bi znacilo da je taj par oznacen sa storno. Od tada cuvam sve listice sa MMA parovima dok se ne objave rezultati testa. Jel moguce kasnije traziti isplatu? Po nekoj logici bi trebali isplacivati dobitke.

Da ima logike sto kazes i trebali bi te isplatiti.
Diablo
2013-10-09T19:10:30Z
Originally Posted by: Borisstandup 

mene zanima sljedece

Da ima logike sto kazes i trebali bi te isplatiti.

bacio sam taj listic kad je Poki izgubio ali mi se kasnije upalila lampica kad su dosli rezultati testa. Logike ima ali vjerujem da bi radili probleme oko isplate
Joeseph Jones
2013-10-09T19:14:08Z
Originally Posted by: Joeseph Jones 

mene zanima sljedece

Pogledaj pravilnik te kladionce ako postoji!

blazer44
2013-10-09T19:18:40Z
Maia je po meni siguran, bolji je od Shieldsa na svim područjima i strašno jak u velteru.
Erick Silva je veliki potencijal i mislim da ga je poraz od Fitcha naučio nekim stvarima. Stun Gun je opasan protivnik, ali po meni je Silva favorit.
Drugi Silva je isto favorit, jedino je njegova forma upitna, još je pao na vazi. Očito je da ne trenira najozbiljnije u zadnje vrijeme.
Maldonado mi je ipak blagi favorit protiv Beltrana, koji će morat bit u jebenoj formi da ponovi ono protiv Pokija, ovaj put bez steroida.
Ne znam po čemu je TJ toliki favorit. Assuncao mene podsjeća na malog Machidu, odlično se bori. Trebao bi pogledati ponovo koju borbu jednoga i drugoga, ali na prvu mi ovo izgleda kao veliki nesrazmjer koeficienata.
Paul Harris se vraća, nadam se uspješnom nastupu ovaj put. Baš me zanima s koliko će kila uči u kavez. Pierce mi je ovdje favorit, ali opet teško je stavit pare protiv Paul Harrisa i njegovoga heel hooka.
DON'T BE SCARED HOMIE
Sheky
2013-10-09T20:11:00Z
Na ovo s Pokijem i padom Beltrana na dopingu je frend po mojoj preporuci stavio 1000kn na Pokrajca i pošto je igro online osto mu je listić zapisan. Kasnije se javljo HL-u al mu nisu htjeli dat nikakvu lovu na sve žalbe koje je piso...
Diablo
2013-10-09T20:12:40Z
rijesilo bi se to jednim pozivom odvjetniku ali se ne isplati zajebavati za sitne pare kad ces vise dat odvjetniku nego sto ces dobiti od njih
ksian
2013-10-09T20:46:49Z

SUPER SPORT

Alcantara I.-Araujo I. sri 23:00 1,30 2,90
Cabral Y.-Mitchell D. sri 23:00 1,35 2,70
Santos I.-Cariaso C. sri 23:00 1,75 1,85
Patrick A.-Whiteley G. sri 23:00 1,35 2,70
Maia D.-Shields J. čet 01:00 1,30 2,90
Silva E.-Kim D.H. čet 01:00 1,35 2,70
Silva T.-Hamill M. čet 01:00 1,25 3,20
Assuncao R.-Dillashaw TJ čet 01:00 2,50 1,40

Jebiga care, bio sam na putu jučer i danas cijeli dan, htio sam ovaj event proanalizirati temeljito već prije 10 dana, ali, sve danas ću, sutra ću, i ništa.

Što je Sheky rekao, dobro je pogledati staredown na vaganju, recimo, kad je bilo Cain vs JDS 1, na Cainu se baš vidjela velika nervoza i zabrinutost. Pogotovo je trebalo gledat Beltrana, na kojeg je dobar koeficijent, on u najboljim izdanjima, kao protiv Pokija, može u klinčevima i na podu 3 runde silovati Maldonalda, ali, pitanje je hoće li doći u baš takvom nekom izdanju.

A kako nisam radio analize, jebiga. Sad je valjda već kasno za takve analize, ne znam jel se može još negdje kladiti, a i umoran sam jako.

Gledat ću sljedeći event probat na vrijeme sagledat. Pozdrav.

JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2013-10-10T02:26:20Z
Originally Posted by: Slash 

SUPER SPORT

Ova dva bi mogli dobiti.

Sretno! Po meni je to solidna kombinacija rizika i sigurnosti za te novce, nadam se da će proći.

Stari za dlaku mi pobjeze lova, Maia me sjeba i to podjeljenom odlukom, pogodim 2 para od 2.70 i 1.60 i onda padnem na najmanjem 1.35, ovo mi vec treci cetrvti put da na zadnjem padnem. Nema veze bice drugi put vise srece
ksian
2013-10-10T11:39:14Z
Jebiga, JDS, imao si par viška, za moj ukus možda i dva. Svaka čast na dva skinuta debela underdoga, lijepo si to vidio.

Inače, moje mišljenje je da si, da je sve bilo u skladu sa nekim uobičajenim bodovanjem, trebao pasti i na Maldonalda. Po meni, trebali su bodovati Beltranu ovo, njegove su bile 1. i 3 runda, Maldonaldova 2. Uostalom, i bio je split decision, a Maldonaldo je domaći borac, k tome, i atraktivniji.

Sad, ne vjerujem da te to tješi, ali eto, ovo je definitivno bio event na kojem je trebalo igrati na underdogove, prošlo ih je dosta. Baj d vej, nisu oštetili samo Beltrana, već i Dillashawa.

Ali, opet, sudačke odluke su za mene uvijek zapravo najveći faktor rizika kad se kladim, jednom sam pao radi njih, drugi put sam prošao na borca koji je možda trebao izgubiti.

Neka poanta ovog eventa bi bila: Brazil ne treba igrati, em su Brazilci hiroviti borci, teško predvidivi, em je suđenje takvo kakvo je, drugačije nego u Americi.

Jedini pravi zicer je zapravo bio Thiago. 1,25 je stvarno mali koeficijent, ali, igrao sam ja svojevremeno i 1,2, to mi je neki limit.

zarajan
2013-10-12T11:36:13Z
Jel ima ko kakvih info. o koeficjentima za borbu jds vs cain?
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2013-10-12T14:10:26Z
Originally Posted by: zarajan 

Jel ima ko kakvih info. o koeficjentima za borbu jds vs cain?

E ovo i mene zanima, ako neko zna bio bi zahvalan
WARcain
2013-10-17T06:41:33Z
Da epic event bude još malo zanimljiviji :)1

Dodson J. - Montague D. 1 - 1,25

Gonzaga G. - Jordan S. 1 - 2,40

Velasquez C. - Dos Santos J. 1 - 1,50

Marquardt N. - Lombard H. 2 - 1,55

Boetsch T. - Dollaway C.B. 1 - 1,55

Cormier D. - Nelson R. 1 - 1,20

Melendez G. - Sanchez D. 1 - 1,15

Tečaj - 14,9195