Jebiga, JDS, imao si par viška, za moj ukus možda i dva. Svaka čast na dva skinuta debela underdoga, lijepo si to vidio.
Inače, moje mišljenje je da si, da je sve bilo u skladu sa nekim uobičajenim bodovanjem, trebao pasti i na Maldonalda. Po meni, trebali su bodovati Beltranu ovo, njegove su bile 1. i 3 runda, Maldonaldova 2. Uostalom, i bio je split decision, a Maldonaldo je domaći borac, k tome, i atraktivniji.
Sad, ne vjerujem da te to tješi, ali eto, ovo je definitivno bio event na kojem je trebalo igrati na underdogove, prošlo ih je dosta. Baj d vej, nisu oštetili samo Beltrana, već i Dillashawa.
Ali, opet, sudačke odluke su za mene uvijek zapravo najveći faktor rizika kad se kladim, jednom sam pao radi njih, drugi put sam prošao na borca koji je možda trebao izgubiti.
Neka poanta ovog eventa bi bila: Brazil ne treba igrati, em su Brazilci hiroviti borci, teško predvidivi, em je suđenje takvo kakvo je, drugačije nego u Americi.
Jedini pravi zicer je zapravo bio Thiago. 1,25 je stvarno mali koeficijent, ali, igrao sam ja svojevremeno i 1,2, to mi je neki limit.