Za akvic-a i njegovog tatu Borata:)1 :)1 :)1 :)1 :)1 :)1
Kao prvo ateisti su isto vjernici zar ne,...oni vjeruju u ništa,oni vjeruju da su oni Bogovi,oni vjeruju da su stvorili svemir,
oni vjeruju da su nastali od majmuna (što je za mene uvreda,a i za tebe bi trebalo biti) oni vjeruju da su gospodari svoje sudbine
(e pa gospodaru sudbine,...promjeni ova sranja u svijetu),.......
Oni vjeruju da je sve nastalo od velikog praska,...kao nešto je explodiralo i nastali smo mi,...mislim tako smo
komplicirano građeni,i sve ima i izvršuje svoju funkciju tako savršeno, i ti misliš da to može slučajno nastat ili iz neke explozije.
Onda brate mili digni si kuću u zrak ,...možda će ti se stvoriti neka hebena ala pantovčak vila.
Ti kao i svi ateisti se bojite priznat da postoji stvoritelj i bojite se priznat i shvaćat stvari jer vam se oćito ni neda razmišljat i opterećivat sa realnošču.
Vama su bogovi novac,zadovoljstva,kako se nadrogirat napušit napit pojest po,ebat itd, i očito nevrijede nikakva moralna stajališta jer vam je sve ravno,....
Al kak siješ tak i žanješ.
Ako i imaš morala i savjest,to odnekud mora,...sve ima svoj izvor.
Neka rijeka il neki potok mora negdje imat svoj izvor,.....nemože teć iz ništavila,...zar ne?
Evo ti primjera.
Zamisli da tvornica satova explodira,....i da se na tom mjestu stvore savršeni satovi koji rade i kucaju besprijekorno.
Jer to moguće?
Nije naravno,svatko sa imalo mozga bi to potvrdio,...ali ateisti tako objašnjavaju svijet i svemir i sve što je u njemu.
Evo ti jedno pitanje.
Ako smo nastali od velikog praska,...i te jedne ili više molekula koje su explodirale,....
Tko je svorio il kako je nastala prva od prve od prve molekule koja je sve ostalo pokrenula.
Znamo da sve ima svoj početak i kraj,....svog stvoritelja (jer sat se očito nemože sam napraviti,...il ćeš ga ti il će ga neki stroj koji je napravio neki čovijek i opet
tako ukrug)
Objasni mi i kraj,...zašto umiremo (neki prije neki kasnije),...?
Koja je svrha,.....da se tako komplicirani stvorimo,...da živimo i preživimo svašta,skupimo svakakva iskustva i onda da nestanemo u ništavilo bez imalo logike?
Bez uvrede,...ali razmisli bar malo,.....nevrijedi ti cijeli život potrošiti gledajući samo u ono u što misliš da je,.....potraži činjenice.
Ateisti su u većini definitivno,...jer ,...treba imat muda i reć da vjeruješ u Boga, i držat se određenih pravila,dok drugi seru po tebi i nazivaju te kukavicom.
Treba imat muda bit poseban i drugačiji,...bolji,...što je najglavnije pomoć nekome u nevolji i slično,...a ne stajat ko balvan ukopan i reć,"ma boli me k.rac"
jer to je zadaća krščana,...a i svačija bi trebala biti,..pogotovo ako vjeruješ u dobro ili zlo.
Ali očito je PRAVO kršćanstvo(u svakom žitu ima kukulja,nažalost) izvor morala i dobra.
Slušaj ovo,....
Dali je uredu ubiti nekoga?
Dali je uredu krasti?
Dali je uredu lagati?
Nije uredu ni po pravilima ateista,...jer u protivnom ideš u zatvor ili još gore.
E vidiš,...to je napisano u Bibliji još prije par tisuća godina.
Ljudi su prezli i sam možda vidiš našto su sve sposobni,....
Pravila moraju biti,...zakoni se moraju poštivati(nažalost zbog loših ljudi koji izmišljaju svoje zakone pa ih ionako krše,mi ispadamo vanzemaljci),.....sve zašto ima svoje zato,...
Pišaš kad te mjehur upozori da moraš tekućinu izbaciti iz sebe,piješ kad ti organizam kaže da ti je grlo suho,...spavaš kada ti počne tjelo govoriti da si se previše umorio,...itd itd itd
Svatko ima slobodnu volju,...ali kako koristiš tu svoju slobodnu volju samo pokazuje kako gledate na ovaj planet,na ljude,na sebe i na ono najdragocijenije ŽIVOT.
Baj d vej pošto je ovo forum o fightu,...jer tko gledao zadnji fight od Randya Coutura?
Brijem da je UFC 107 nisam siguran
Pozzzz svima
Edited by user
2010-01-13T10:14:46Z
|
Reason: Not specified