Sinoc sam pricao s Delijom. Momak je prva liga. Svjestan je svojih mana i ima jaku zelju, volju i rad da uspije doci i napraviti zapazen rezultat u UFC-u.
Puno se ovdje pise pise kojestarija i besmislica.
Previse ste kriticni, buduci da Delija nije razocarao u nijednom od dva jedina i zadnja poraza; Starring i Smoldarev.
Imao je svoje trenutke; Starring je jedva "prezivio" 1r, a Smoldarev je bio par puta srusen, a da je Delija uzeo ledja, danas bi padali hvalospjevi.
No, to je tako, ali jedno je sigurno; Delija je fanatik u sportskom smislu i "dinamit" od borca, a tek su mu 23 godine.
Nemojte ga otpisivati, jer najbolje vrijeme za njega tek dolazi.
mislim da ga malo tko optisuje, vise je u tome sto se bio stvorio toliki hype oko njega sto
se tice "ponizavanja" etc pa su zato emocije malo okrenule, normalno, nagao smo mi narod :)20
ja i dalje mislim da je potencijal i da moze uspjeti u ovom sportu, pa ako ne do UFC i njegovog vrha
onda barem do M1 gdje definitivno moze nekad i "cak" do borbe za pojas, to stvarno mislim.
ali jednom sam ti vec pisao o tome - nije objektivno sto si u vise navrata pisao kako Starring jedva "prezivio"
prvu rundu, po toj izjavi ili si mec gledao samo jednom dok si bio u tom "hypu" pa si bio pre "pro-Delija" ili
neces da prihvatis realnost, ono da je Delija daleko slabije izgledao tu prvu rundu nego sto mnogo tu tvrde.
prije mislim da je ono prvo, ali predlazem da ponovo pogledas borbu da vidis sta je stvarno bilo!
Delija uz divljo kretanje uspije srusit Diona, pola sto je jak ko bik pola sto se Staring zaletio i sam upao,
i onda ga drzi 2min na podu gdje mozda 80ak sekundi udara gnp-om a ostatak pokusava preci u polu guard,
nakon toga se Dion uspije dignuti i od tog trenutka (minuta 2:44) Delija gubi borbu.
nimalo nije bio tako blizu pobjedi i ponizavanja koliko se tu pricalo na pocetku, a i vecina onih koji su ponovo
pregledali mec su vidjeli da su prvi put prosto subjektivno vidjeli borbu i da nije bio Ante tak dobar i blizu pojedi..
ipak, thx za infu o njemu
On je čovjek jako dobar momak!