Reaktivac
2014-03-11T00:28:46Z
Sinoc sam pricao s Delijom. Momak je prva liga. Svjestan je svojih mana i ima jaku zelju, volju i rad da uspije doci i napraviti zapazen rezultat u UFC-u.

Puno se ovdje pise pise kojestarija i besmislica.

Previse ste kriticni, buduci da Delija nije razocarao u nijednom od dva jedina i zadnja poraza; Starring i Smoldarev.

Imao je svoje trenutke; Starring je jedva "prezivio" 1r, a Smoldarev je bio par puta srusen, a da je Delija uzeo ledja, danas bi padali hvalospjevi.

No, to je tako, ali jedno je sigurno; Delija je fanatik u sportskom smislu i "dinamit" od borca, a tek su mu 23 godine.

Nemojte ga otpisivati, jer najbolje vrijeme za njega tek dolazi.
hamush
2014-03-11T00:56:07Z
nemam nista protiv decka, nadam se da ce uspijeti u karijeri, ali trenutno, ufc je za njega miljama daleko.
Neodgovorni
2014-03-11T07:24:39Z
Originally Posted by: Reaktivac 

Sinoc sam pricao s Delijom. Momak je prva liga. Svjestan je svojih mana i ima jaku zelju, volju i rad da uspije doci i napraviti zapazen rezultat u UFC-u.

Previse ste kriticni, buduci da Delija nije razocarao u nijednom od dva jedina i zadnja poraza; Starring i Smoldarev.

Imao je svoje trenutke; Starring je jedva "prezivio" 1r, a Smoldarev je bio par puta srusen, a da je Delija uzeo ledja, danas bi padali hvalospjevi.

No, to je tako, ali jedno je sigurno; Delija je fanatik u sportskom smislu i "dinamit" od borca, a tek su mu 23 godine.

Nisam ni sumnjao da neki patetični "support" dolazi od tebe. Delija će biti zadovoljan tobom.
Ina
  • Ina
  • Advanced Member
2014-03-11T07:55:10Z
Delija definitivno ima veliki potencijal.

No bori se hrpom emocija, barem se meni tako čini, i kada dovede to pod kontrolu, i dodatno izbrusi taktiku u parteru da bude učinkovitiji nakon što odvede protivnika na pod, ne vidim mu ravnog van UFC-a, iskreno.
I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick! I'm so mean I make medicine sick! - Ali
DugoVecCitam
2014-03-11T10:47:26Z
Konstantno se ponavlja "Smoldarev je srusen". Pa nije doticni Velasquez,Cormier,Mocco ili neki drugi HW fantasticni hrvac. Vec "samo" velika nada.
DRAGI PRIJATELJI...
balkanbomber
2014-03-11T12:57:51Z

mislim da ga malo tko optisuje, vise je u tome sto se bio stvorio toliki hype oko njega sto
se tice "ponizavanja" etc pa su zato emocije malo okrenule, normalno, nagao smo mi narod :)20

ja i dalje mislim da je potencijal i da moze uspjeti u ovom sportu, pa ako ne do UFC i njegovog vrha
onda barem do M1 gdje definitivno moze nekad i "cak" do borbe za pojas, to stvarno mislim.

ali jednom sam ti vec pisao o tome - nije objektivno sto si u vise navrata pisao kako Starring jedva "prezivio"
prvu rundu, po toj izjavi ili si mec gledao samo jednom dok si bio u tom "hypu" pa si bio pre "pro-Delija" ili
neces da prihvatis realnost, ono da je Delija daleko slabije izgledao tu prvu rundu nego sto mnogo tu tvrde.
prije mislim da je ono prvo, ali predlazem da ponovo pogledas borbu da vidis sta je stvarno bilo!

Delija uz divljo kretanje uspije srusit Diona, pola sto je jak ko bik pola sto se Staring zaletio i sam upao,
i onda ga drzi 2min na podu gdje mozda 80ak sekundi udara gnp-om a ostatak pokusava preci u polu guard,
nakon toga se Dion uspije dignuti i od tog trenutka (minuta 2:44) Delija gubi borbu.
nimalo nije bio tako blizu pobjedi i ponizavanja koliko se tu pricalo na pocetku, a i vecina onih koji su ponovo
pregledali mec su vidjeli da su prvi put prosto subjektivno vidjeli borbu i da nije bio Ante tak dobar i blizu pojedi..

ipak, thx za infu o njemu

On je čovjek jako dobar momak!
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-03-11T14:52:58Z
Originally Posted by: balkanbomber 

mislim da ga malo tko optisuje, vise je u tome sto se bio stvorio toliki hype oko njega sto
se tice "ponizavanja" etc pa su zato emocije malo okrenule, normalno, nagao smo mi narod :)20

ja i dalje mislim da je potencijal i da moze uspjeti u ovom sportu, pa ako ne do UFC i njegovog vrha
onda barem do M1 gdje definitivno moze nekad i "cak" do borbe za pojas, to stvarno mislim.

ali jednom sam ti vec pisao o tome - nije objektivno sto si u vise navrata pisao kako Starring jedva "prezivio"
prvu rundu, po toj izjavi ili si mec gledao samo jednom dok si bio u tom "hypu" pa si bio pre "pro-Delija" ili
neces da prihvatis realnost, ono da je Delija daleko slabije izgledao tu prvu rundu nego sto mnogo tu tvrde.
prije mislim da je ono prvo, ali predlazem da ponovo pogledas borbu da vidis sta je stvarno bilo!

Delija uz divljo kretanje uspije srusit Diona, pola sto je jak ko bik pola sto se Staring zaletio i sam upao,
i onda ga drzi 2min na podu gdje mozda 80ak sekundi udara gnp-om a ostatak pokusava preci u polu guard,
nakon toga se Dion uspije dignuti i od tog trenutka (minuta 2:44) Delija gubi borbu.
nimalo nije bio tako blizu pobjedi i ponizavanja koliko se tu pricalo na pocetku, a i vecina onih koji su ponovo
pregledali mec su vidjeli da su prvi put prosto subjektivno vidjeli borbu i da nije bio Ante tak dobar i blizu pojedi..

Kazes ako ne do ufc-a onda barem do M1, Delija ti se inace vec sad borio u M1 u glavnoj borbi.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-03-11T14:58:05Z
Originally Posted by: Ina 

No bori se hrpom emocija, barem se meni tako čini, i kada dovede to pod kontrolu, i dodatno izbrusi taktiku u parteru da bude učinkovitiji nakon što odvede protivnika na pod, ne vidim mu ravnog van UFC-a, iskreno.

Ja mislim da bi on vise trebao radit stojku, jer ce bit problem s protivnicima koje ne bude mogao srusit, jer sto ce mu odlicna taktika u parteru ako ne bude mogao srusit protivnika.
balkanbomber
2014-03-11T14:59:02Z
Originally Posted by: JDS 

Kazes ako ne do ufc-a onda barem do M1, Delija ti se inace vec sad borio u M1 u glavnoj borbi.

znam, mislio sam na borbu za pojas u M1
On je čovjek jako dobar momak!
Slash
2014-03-11T15:02:36Z

Ja mislim da bi on vise trebao radit stojku, jer ce bit problem s protivnicima koje ne bude mogao srusit, jer sto ce mu odlicna taktika u parteru ako ne bude mogao srusit protivnika.

Treba sve danas u MMA, pogotovo izbrusiti tehničke detalje... Mlad je, već se borio na visokom nivou i ako će uzeti vremena da popravi tehniku umjesto da žuri u sljedeću borbu, siguran sam da će mnogima pomrsiti račune. Vidjelo se u zadnjoj borbi da on zna što tu treba, ali fali onaj zadnji detalj u parteru i vjerujem da će to popraviti. Stojku svakako mora raditi, danas bez toga nema ničega u MMA, prošla su vremena da se može sa hrvanjem biti u vrhu.
Cro_Core
2014-03-11T16:42:32Z
Originally Posted by: Slash 

Treba sve danas u MMA, pogotovo izbrusiti tehničke detalje... Mlad je, već se borio na visokom nivou i ako će uzeti vremena da popravi tehniku umjesto da žuri u sljedeću borbu, siguran sam da će mnogima pomrsiti račune. Vidjelo se u zadnjoj borbi da on zna što tu treba, ali fali onaj zadnji detalj u parteru i vjerujem da će to popraviti. Stojku svakako mora raditi, danas bez toga nema ničega u MMA, prošla su vremena da se može sa hrvanjem biti u vrhu.

+1
Inače evo prvi put vidio Delijinu borbu... Čitam tu po forumu svašta pa idem vidjet o čemu se radi. Dakle kao neopredijeljen promatrač definitivno tu treba još puno posla. Pri tome prvenstveno mislim na stojku, pa onda detalje u parteru. Definitivno ima fizikalije i muda što je u ovom sportu bitno, ali nije presudno... Moje mišljenje je da treba više trenirati, i manje se boriti pogotovo na regionalnim eventima gdje ne može pokriti ni troškove treninga, kamoli života. Ako ima takvu volju, onda mora biti spreman na odricanje u smislu financijski "normalnog" života dok ne dođe na nivo, ili organizaciju koja će mu to osigurati. Kako je Klara rekao "nemaš za kino ili sok" ali tako je kako je. Njegov život, on bira karijeru.

Potencijala definitivno ima da jednog dana bude ime, samo je stvar koliko će biti uporan, i bit spreman se odreći gotovo svega. Negdje sam pročitao da u Americi, u prosjeku borac živi u bijedi 5-7 godina prije nego počne zarađivat da bude na nuli. Pri tome mislim da napreduje i dođe na nivo koji mu to osigurava. Naravno da na tom ne prima previše bombi u glavu koje prije ili kasnije počnu uzimat danak...

Deliji želim puno zdravlja i uspjeha, i da jednog dana kako sam ustajao za Mirka u 3 ujutro, ustajem i za njegove borbe u tom prokletom UFC-u :)20
Satrap
2014-03-11T16:55:25Z
Koji treninzi, kakva odricanja o čem pričate... ovo mu je vrhunac i to je to.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-03-11T17:35:54Z
Originally Posted by: Satrap 

Ima on definitivno potencijala za vise, samo je problem sto u svijetu ima jos 100 takvih potencijala njegovih godina. Sad hoce li uspjet napravit nesto veliko, tesko je to predvidjet, treba tu i puno srece.
Svensson
2014-03-11T17:52:49Z

Originally Posted by: Satrap 

Ima on definitivno potencijala za vise, samo je problem sto u svijetu ima jos 100 takvih potencijala njegovih godina. Sad hoce li uspjet napravit nesto veliko, tesko je to predvidjet, treba tu i puno srece.

dok ne napravi veliki korak i ode van dubrovnika, kao sto se najavljuje kroz ovu godinu(ono sa odlaskom kod Caina), od napretka nema nista.

Brusit vjestine, pogotovo stand up . I tek onda, uz malo srece, i kvalitetno vodjenu karijeru, tek onda mozemo pricati o UFC-u. Realno bar 4 godine.
dr jupidu
2014-03-11T18:09:20Z
Jest,prilicno napadacki bezidejan mec,treba prosirit repertoar
DugoVecCitam
2014-03-11T18:25:06Z
Najbolje je izgledao sa 105 kg (Forgac i Nataska).Sto mislite da se vrati na tu kilazu?
DRAGI PRIJATELJI...
Seded
2014-03-11T18:31:28Z
Mislim da je kilaža najmanji problem u njegovim porazima.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Reaktivac
2014-03-11T18:37:24Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Neznam koju si ti borbu gledao, ali Starring je dobivao teške udarce u parteru u 1r, ležeći na podu.

Doduše, neke je dobro izblokirao pokrivajući lice rukama, ali neki su bogme itekako dobro sjeli. Delija je možda trebao ići na pod u polugard, ali odlučio je zadavati udarce iz stojećeg stava ili klečećeg, kako hoćeš. Gadne batine i po meni čista dominacija Delije i "preživljavanje" Starringa u 1r. Koji je pokazao samo jedno rušenje u 4:45 min. i ništa više u 1r. Nije istina da nakon 2:44 min., Delija gubi borbu, ako mislimo na 1r.

Druga runda, očita fizička iscrpljenost Delije i Starring dominacija do prekida borbe i zaslužene pobjede.

Danak neiskustvu, euforiji, nerasporedjivanjem snage, a možda i tremi.

Black Arrow
2014-03-11T20:54:59Z

Kad Reakto prica sa Delijom to se zove molitva... a kad Delija prica sa Reaktom psihoza...:)20
Users browsing this topic