Reaktivac
2014-03-11T21:03:46Z
Originally Posted by: Black Arrow 

Kad Reakto prica sa Delijom to se zove molitva... a kad Delija prica sa Reaktom psihoza...:)20

Nisam bas razumio, ali valjda ti znas o cemu pricas pa steta replicirati tvoj dubokouman upis. :)2

Black Arrow
2014-03-11T21:18:54Z
Originally Posted by: Reaktivac 

Kad Reakto prica sa Delijom to se zove molitva... a kad Delija prica sa Reaktom psihoza...:)20

Nisam bas razumio, ali valjda ti znas o cemu pricas pa steta replicirati tvoj dubokouman upis. :)2

Inace dobro baratas sa rijecima,ocigledno samo povrsno...:)2

Reaktivac
2014-03-11T21:22:58Z

Inace dobro baratas sa rijecima,ocigledno samo povrsno...:)2

Kako za koga; svakome po mjeri, da može razumjeti. :)2

e.peace
2014-03-11T21:55:06Z
Ih,ako vas obojicu vidi onaj janez iz slovenije....
Ipak je ON alergican na glupe ljude 😊:)20
Aleksa
2014-03-11T22:40:09Z
Originally Posted by: e.peace 

Ih,ako vas obojicu vidi onaj janez iz slovenije....
Ipak je ON alergican na glupe ljude 😊:)20

Ih, ćuj Mujo iz Bosne bio sam kod vas za vikend na terapiji tipa "face your fears" pa mi je sve to sitnica.:)15

Cro_Core
2014-03-12T09:44:31Z
Originally Posted by: Satrap 

Koji treninzi, kakva odricanja o čem pričate... ovo mu je vrhunac i to je to.

Znam da si stari i relevantan forumaš ali ne mogu ne primjetiti da je tebi sve goli k... što dolazi iz Hrvatske, nitko nema pojma, sve je bezveze. Ja nisam vječni optimist ali definitivno da te ne bih htio blizu sebe... Klasični moderni Hrvat - "kod nas ništa ne valja, vani med i mlijeko" :)20

Apsolutno otpisat lika sa 23 ili koliko već godina mi je nekako tipično "naški". Moj post je bio hipotetski ako bude imao mindset za uspjeh. Deifitivno mislim da mora malo proširit horizonte, i ako bude sreće i novaca otići u neki kamp vani kao što je Koske napravio.
Pozz.
DugoVecCitam
2014-03-12T11:43:49Z
Malo off- sto mislite kako bi Ilic prosao sa Staringom/Smoldarevom?
DRAGI PRIJATELJI...
The Last Emperor
2014-03-12T12:16:48Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Sa porazom dakako...

benki
2014-03-12T13:42:12Z
Da li Ilic uopće radi parter ?
Zna li sta kad ga sruše ?
Nisam ga puno gledao
Slash
2014-03-12T13:58:32Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Loše... Pogotovo sa Smoldarevim, Staring bi možda i šaketao pa naleti koja bomba.
Stipe
2014-03-12T14:24:33Z
Ako pod "budućnost" smatramo europska ili svjetska budućnost, stvari su relativno jednostavne.

4-5 godina sticanja vještina, koje trenutno objektivno nema i zbog čega mu se dešavaju porazi, su za rezultat neophodne. Kompletnih vještina, što znači udaračke, hrvačke, parteraške, thai klinčerske; sve, od tehnika bjegova i kontrole u parteru, preko mehanike pojedinih bacanja, preko bezbroj sparinga fokusiranih na pojedino područje, do feelinga koji se kroz sve to izgradi i izbrusi, i za same tehnike i za sportsko nadmetanje u borilačkom smislu općenito.

Svi šampioni su taj period imali, tako nešto uložili; nema na vrhu samo "talentiranih", a neškolovanih. Upravo je suprotno, svi su prošli period fanatičnog treniranja i upijanja i izgrađivanja. Tko se koliko kvalitetno izradi vidimo po konačnom rezultatu.

Po meni, najveća prepreka za to sve u priči je ono što sam ovuda pročitao o tome kako Delija radi na treningu; slabo ga je dosad zainteresirao takav put.
Ako se to promijeni, ima šansu doći do vrha. Ako se ne promijeni, može(mo) cijelu priču o tom vrhu zaboraviti.

-Stipe
balkanbomber
2014-03-12T14:30:47Z
Originally Posted by: Stipe 

4-5 godina sticanja vještina, koje trenutno objektivno nema i zbog čega mu se dešavaju porazi, su za rezultat neophodne. Kompletnih vještina, što znači udaračke, hrvačke, parteraške, thai klinčerske; sve, od tehnika bjegova i kontrole u parteru, preko mehanike pojedinih bacanja, preko bezbroj sparinga fokusiranih na pojedino područje, do feelinga koji se kroz sve to izgradi i izbrusi, i za same tehnike i za sportsko nadmetanje u borilačkom smislu općenito.

to je istina, ljudi tu pisu da mora ici kod bana da bih sredio hrvacki dio, istina, ali sa 2 ili 3 tjedna on nista nece tu napraviti, treba se dosta duga trenirat
da ti se svaki potez automatizira, tako da ako misli da napravi nesto onda mora na duzi period iz dubrovnika!

On je čovjek jako dobar momak!
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-03-12T14:40:12Z
Originally Posted by: benki 

Da li Ilic uopće radi parter ?
Zna li sta kad ga sruše ?
Nisam ga puno gledao

Da bas ovo za parter, mislim da u Ri bas i nema di to kvalitetno trenirat.
Ja mislim da bi on bio odlican u K1, nisam dugo vidio tako eksplozivnig borca, kad pogledam samo njegove borbe i usporedim s Delijinom stojkom, odmah pomislim da je Antina stojka takva bio bi jebeno opak borac.
Stipe
2014-03-12T14:42:59Z
Originally Posted by: balkanbomber 

to je istina, ljudi tu pisu da mora ici kod bana da bih sredio hrvacki dio, istina, ali sa 2 ili 3 tjedna on nista nece tu napraviti, treba se dosta duga trenirat
da ti se svaki potez automatizira, tako da ako misli da napravi nesto onda mora na duzi period iz dubrovnika!

Imena su već sljedeći korak u priči. I da, kao što kažeš, 2-3 tjedna je skroz nešto drugo od ovoga na što sam ja ciljao. 2-3 tjedna je ništa, praktički zanemarivo malo kod razvoja vještina koje su u pitanju. Ja pričam o 5 godina posla da se to digne na neku kvalitetnu razinu. Vidio sam puno momaka i njihov sportski razvoj, i znam što se može očekivati za 6 mjeseci, za godinu dana, a što za 3 tjedna. Različite stvari. Deliji bi trebao bazični dio, ne nekih par tjedana brušenja i sparinga.

To bi li Ban (ili bilo tko drugi) bio dobar izbor baš za ovakve konkretne ciljeve zavisi o tome kakav rezultat bi se mogao očekivati nakon par godina. Po tome se može gledati.
Nisam pratio mečeve s OMS lige pa ne mogu komentirati. Znam da je dosta momaka u zadnjih 10-ak godina radilo s njime, ali ne znam je li s nekime radio toliko i baš tako dug period u kontinuitetu da bi se moglo evaluirati kakav je hrvački napredak napravljen, u kontekstu nekih europskih dometa.

-Stipe
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-03-12T14:45:37Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Kod njega je cini mi se veci problem stojka, nema protivnika kojeg Ante nije srusio, ali normalno da treba radit hrvanje i parteraski dio a pogotovo stand up, uglavnom onako kako je Slash napisao s tim bi se slozio.
Joeseph Jones
2014-03-12T15:22:06Z
Zar nisu doveli trenera za hrvanje i dogovorili suradnju sa Hambijem?
mmjaws
2014-03-12T15:57:37Z
Originally Posted by: Joeseph Jones 

hamby je bia doli 2 tjedna
Joeseph Jones
2014-03-12T15:59:26Z
Originally Posted by: mmjaws 

Originally Posted by: Joeseph Jones 

hamby je bia doli 2 tjedna

znas li hoce li nastavljati suradnju tj. planiraju li dolaziti kod njega
ili obratno?
mmjaws
2014-03-12T16:04:06Z
Satrap
2014-03-12T17:02:13Z
Originally Posted by: Cro_Core 

Znam da si stari i relevantan forumaš

Nisam.

da je tebi sve goli k... što dolazi iz Hrvatske, nitko nema pojma, sve je bezveze. Ja nisam vječni optimist ali definitivno da te ne bih htio blizu sebe... Klasični moderni Hrvat - "kod nas ništa ne valja, vani med i mlijeko"

Nije istina.

Apsolutno otpisat lika sa 23 ili koliko već godina mi je nekako tipično "naški". Moj post je bio hipotetski ako bude imao mindset za uspjeh. Deifitivno mislim da mora malo proširit horizonte, i ako bude sreće i novaca otići u neki kamp vani kao što je Koske napravio.

Uskoro 24 i mislim da mu je krajnje vrijeme, ako već nije i kasno, a mišljenja sam da je, da izabere "teži put".

Al nema veze, ja mrzim sve hrvatsko... valjda zato što ne pišem kako je direktor svemira i da će nakon još dvije borbe ić u UFC.
Users browsing this topic