Zatoichi
  • Zatoichi
  • Advanced Member Topic Starter
2010-03-13T22:37:22Z
http://www.foxnews.com/story/0,2933,589147,00.html 
od sedmoro uhapsenih u irskoj jedan je hrvat,......WTF

Quote:

Irish authorities only identified the seven arrested as three Algerians, a Libyan, a Palestinian, a Croatian and an American woman married to one of the Algerians.

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Sponsor
PAJCEK
2010-03-14T09:52:48Z
ma to je neki cigan(rom da me nebi banirali) samo ima hrvatske papire.
"Osveta je ipak najsigurniji način da se postigne pravda."-Henry François Becque
neurro
2010-03-14T10:46:38Z
PAJCEK wrote:

ma to je neki cigan(rom da me nebi banirali) samo ima hrvatske papire.

:)1 sad sam se sjetio Minotaura kad viče usred oktagona kako voli Ameriku ... to me podsjeća na cigane kad lažu i viču "ja volim Hrvatsku"
The Miner
2010-03-14T14:23:50Z
ima puno roma koji vec generacijama zive u hrvatskoj,tako da ocito i vole SVOJU drzavu.
Zatoichi
  • Zatoichi
2010-03-14T14:55:37Z
bogami nema hrvatskoj ulaska u evropu ak je stave na listu teroristickih zemalja....slovenci su na ovo bas i cekali.....:)20 :)20
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
20doAsa
2010-03-14T17:47:49Z
Zatoichi wrote:

http://www.foxnews.com/story/0,2933,589147,00.html
od sedmoro uhapsenih u irskoj jedan je hrvat,......WTF

Quote:

Irish authorities only identified the seven arrested as three Algerians, a Libyan, a Palestinian, a Croatian and an American woman married to one of the Algerians.

Ja ne pušim te spike o terorizmu.:)20
KrvavaPesnica
2010-03-14T20:44:38Z
da ameri otkriju naftu u hrvatskoj svi bi mi odjednom postali teroristi...
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
neurro
2010-03-14T21:38:04Z
KrvavaPesnica wrote:

hahahahah :)36
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-03-15T15:43:32Z
kakvi teroristi, još će mi netko reći da su talibani srušili twin towers :)26
neurro
2010-03-17T00:53:08Z
ive wrote:

kakvi teroristi, još će mi netko reći da su talibani srušili twin towers :)26

Nisu ali imaju dobar zemljopisni položaj.Sve im je u blizini ... Pakistan,Indija,Kina,Rusi ...

Zatoichi
  • Zatoichi
2010-03-17T04:18:24Z
KrvavaPesnica wrote:

:)1 e hebiga,ti bi da ti ameri i nadju naftu u hrvatskoj ...neg nije to losa ideja,hrvatska nadje naftu a amerika dodje u pomoc prije neg vasi politicari sve pokradu....hrvatska bi bila pedest prva zvjezdica na zastavi a ja nebi mora placat 2.66$$ dolara po galonu neg 1,10$$dolara ko prije pet godina
btw.interesantno da su napisali nacionalnost uhvacenih al nista o imenima..ja sam trazio po vebu al nista...ko vas izgleda ista situacija:)10
KrvavaPesnica
2010-03-17T04:40:16Z
Zatoichi wrote:

KrvavaPesnica wrote:

:)1 e hebiga,ti bi da ti ameri i nadju naftu u hrvatskoj ...neg nije to losa ideja,hrvatska nadje naftu a amerika dodje u pomoc prije neg vasi politicari sve pokradu....hrvatska bi bila pedest prva zvjezdica na zastavi a ja nebi mora placat 2.66$$ dolara po galonu neg 1,10$$dolara ko prije pet godina
btw.interesantno da su napisali nacionalnost uhvacenih al nista o imenima..ja sam trazio po vebu al nista...ko vas izgleda ista situacija:)10

haha...amerika dodje u pomoc...jedva cekamo...ovo me nasmijalo:)18
imas zanimljive ideje al ja bi ipak da hrvatska ostane hrvatima,a imate vi sasvim dovoljno zvjezdica na zastavi
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
Zatoichi
  • Zatoichi
2010-03-17T04:52:15Z
KrvavaPesnica wrote:

Zatoichi wrote:

KrvavaPesnica wrote:

haha...amerika dodje u pomoc...jedva cekamo...ovo me nasmijalo:)18
imas zanimljive ideje al ja bi ipak da hrvatska ostane hrvatima,a imate vi sasvim dovoljno zvjezdica na zastavi

pa vi mozete biti ko porto riko,vasi ste al ste nasi
loreia
2010-03-17T08:49:01Z
Zar nisu Havaju 51. zvijezdica na zastavi?
A PR bi trebao biti 52.?
dr. Jupidu wrote: diskusting
Slash
2010-03-17T10:37:12Z
loreia wrote:

A PR bi trebao biti 52.?

mislim da su havaji 50-ta, a Puerto Rico je pod amerikancima, ali kao nije pod amerikancima.. tj. nezavisni su, al im ameri većinu (gotovo sve) vode (vojska, vanjska politika itd..). Nek me zatoichi ispravi ako sam fulao, neda mi se sad čitat wikipediu.
loreia
2010-03-17T10:42:39Z
Slash wrote:

loreia wrote:

A PR bi trebao biti 52.?

mislim da su havaji 50-ta, a Puerto Rico je pod amerikancima, ali kao nije pod amerikancima.. tj. nezavisni su, al im ameri većinu (gotovo sve) vode (vojska, vanjska politika itd..). Nek me zatoichi ispravi ako sam fulao, neda mi se sad čitat wikipediu.

PR, ima sva prava kao da su dio SAD-a, ali jos nisu izglasali formalno prikljucenje u federaciju. To znam, ali mi je uvik bilo u glavi da Amerika ima 51 saveznu drzavu.
Ma idem na Wiki... razrijesiti dilemu 🙂
loreia
2010-03-17T10:47:08Z
Ipak ih je 50, plus D.C.

A vidi ovaj detalj: Ne postoji sluzbeni jezik na federalnoj razini!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/United_States 
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-03-17T11:03:08Z
šta cijepate dlaku, još malo pa će i oni u američku uniju
20doAsa
2010-03-17T13:30:40Z
ive wrote:

šta cijepate dlaku, još malo pa će i oni u američku uniju

....Američka unija.....od Aljske,preko Kanade i cijeli Meksiko...valuta Amero.
Tako je bar zamišljeno......
neurro
2010-03-17T14:52:29Z
Amerika može raditi što hoće ... sve dok se Kina malo ne poigra s njom a to bi moglo biti u skoroj budućnosti