white_lotus
2010-03-09T23:58:14Z
Pozdrav svima!

'vako, primijetio sam da otkad konzumiram glutamin, dobivam neke prišteve većinom po leđima, i to uglavnom neke crvene koje nije moguće ubit...
Od više ljudi sam čuo da je moguće da je glutamin uzrok i čitao sam nešto po netu, ali nisam našao neko rješenje (osim prestanka uzimanja glutamina, jel).

Ako je netko upućen, molio bih da pripomogne...

:)15
Sponsor
Matek
2010-03-10T09:36:04Z
prestaneš uzimat glutamin i leđa opet ko bebina guza :)24
loreia
2010-03-10T10:07:49Z
Matek wrote:

Zapravo, beba koja doji mamimo mlijeko je puna pristica zbog hormona iz maminog mlijeka :)20 :)2
dr. Jupidu wrote: diskusting
Matek
2010-03-10T10:18:51Z
loreia wrote:

Matek wrote:

Zapravo, beba koja doji mamimo mlijeko je puna pristica zbog hormona iz maminog mlijeka :)20 :)2

onda ko bebina guza koja ne pije mamino mlijeko nego mlijeko u prahu :)2
kicker
2010-03-10T10:42:32Z
white_lotus wrote:

Pozdrav svima!

'vako, primijetio sam da otkad konzumiram glutamin, dobivam neke prišteve većinom po leđima, i to uglavnom neke crvene koje nije moguće ubit...
Od više ljudi sam čuo da je moguće da je glutamin uzrok i čitao sam nešto po netu, ali nisam našao neko rješenje (osim prestanka uzimanja glutamina, jel).

olabavi malo od steroida
kicker
2010-03-10T11:02:13Z
white_lotus wrote:

Pozdrav svima!

evo ovdje imaš par korisnih savjeta
:)20
loreia
2010-03-10T11:10:44Z
Matek wrote:

loreia wrote:

Matek wrote:

onda ko bebina guza koja ne pije mamino mlijeko nego mlijeko u prahu :)2

:)20 :)20 :)20
E, to moze
Matek
2010-03-10T11:21:08Z
kicker wrote:

hahahaha ovo nisam vidio do sad, popišao sam se od smijeha "je...š ako imaš šta, ako nemaš onda samo guraš kontejnere.." hahahaha
loreia
2010-03-10T11:32:51Z
Matek wrote:

kicker wrote:

hahahaha ovo nisam vidio do sad, popišao sam se od smijeha "je...š ako imaš šta, ako nemaš, jebi ga, onda samo guraš kontejnere.." hahahaha

Popravio sam najsmjesniju frazu.
hahaha, ovo je stvarno bilo dobro.

Guras kontejnere do Save i nazad, i jebes kao lud. Ako imas sta! Ako nemas, jebi ga, samo guras kontejnere :)20

Joj, koji materijal za potpis :)20
Matek
2010-03-10T11:34:41Z
expitbull
2010-03-10T14:42:04Z
white_lotus wrote:

Pozdrav svima!

kad koristis skovacu od proizvodjaca najvjerovatnije.....uzmi od optimuma...
white_lotus
2010-03-10T22:02:33Z
expitbull wrote:

white_lotus wrote:

Pozdrav svima!

kad koristis skovacu od proizvodjaca najvjerovatnije.....uzmi od optimuma...

Dymatize ne valja? :)20

Dečki, ajmo malo ozbiljnosti, ono sam već vidio! :)20 :)20
white_lotus
2010-03-18T11:29:55Z
Sutra će bit dva tjedna otkad sam zadnji put popio glutamin.
Prištića skoro pa i nema... :)1
nofrx
2010-03-18T11:45:41Z
white_lotus wrote:

Sutra će bit dva tjedna otkad sam zadnji put popio glutamin.
Prištića skoro pa i nema... :)1

Nemoj ga pit više, kad ti škodi. Probaj nabavit dobar micelar caseine, u njemu ćeš imat oko 20% glutamina.
KW CHAMPION
Frnthi
2010-03-18T14:43:20Z
Ja imam pitanje u vezi prištića i treninga, ne znam da li bi bilo potrebno otvarat novu temu na to..

Ne koristim nikakve dodatke prehrani a općenito se zdravo hranim. Vidim jedino da mi fali više mesa u prehrani..
Kako god bilo, do unazad nekoliko mj.nikakvih problema sa kožom i onda najednom na rukama, negdje po leđima i ispod vrata, izbili prvo sitni prištići a sad i veći i bolni.
Dermatolog rekao da je od znoja, dr.osoba kaže da to dobila od neke bakterije koju 'pobrala' na treningu a ja ne znam odkud meni to ali neću da me ožene za novce na neke kreme jer dosad ništa nije pomagalo.
Ima netko iskustva s ovime? Bilo kakav savjet dobrodošao! 🙂
Reptile
2010-03-18T14:59:57Z
Frnthi wrote:

Ja imam pitanje u vezi prištića i treninga, ne znam da li bi bilo potrebno otvarat novu temu na to..

Ne koristim nikakve dodatke prehrani a općenito se zdravo hranim. Vidim jedino da mi fali više mesa u prehrani..
Kako god bilo, do unazad nekoliko mj.nikakvih problema sa kožom i onda najednom na rukama, negdje po leđima i ispod vrata, izbili prvo sitni prištići a sad i veći i bolni.
Dermatolog rekao da je od znoja, dr.osoba kaže da to dobila od neke bakterije koju 'pobrala' na treningu a ja ne znam odkud meni to ali neću da me ožene za novce na neke kreme jer dosad ništa nije pomagalo.
Ima netko iskustva s ovime? Bilo kakav savjet dobrodošao! =)

Ima puno ljudi iskustva sa tom šugom.
Meni se to dogodilo kad sam se jednom ogrebo na treningu o strunjaču pa je vjerojatno došlo pod kožu.

Nekima se znalo dogoditi i jer se ne vole tuširati u klubu, već to obave kod kuće (prekasno).

Mislim da je trebalo cca. 2 tjedna, možda i više da prođe, nije tak kratko razdoblje.
Moš ih stisnut, al pazi da to odmah pokupiš sa maramicom i da ti ne dođe ponovno u doticaj sa kožom.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
Frnthi
2010-03-18T15:38:42Z
@ Reptile

Meni je to došlo i bez i sa tuširanjem odmah nakon. I kad gledam sa čime sve dođu u doticaj moje rukavice pa lice itd.. Al dosad nije tog bilo pa si mislim možda mi je imunitet lijen u zadnje vrijeme. Malo ih je za 'istisnut', više ih je jednostavno sitnih nekakvih ko pijesak. baš je šuga,da 🙂
Slash
2010-03-18T17:45:05Z
Reptile
2010-03-18T19:48:07Z
Frnthi wrote:

@ Reptile

Meni je to došlo i bez i sa tuširanjem odmah nakon. I kad gledam sa čime sve dođu u doticaj moje rukavice pa lice itd.. Al dosad nije tog bilo pa si mislim možda mi je imunitet lijen u zadnje vrijeme. Malo ih je za 'istisnut', više ih je jednostavno sitnih nekakvih ko pijesak. baš je šuga,da :)

Redovno pijenje c vitamina bi moglo pomoć da se spriječi ubuduće, ne znam da ima išta dokazano po tom pitanju, al to su meni savjetovali i od onda dugo vremena ništa, a vidim
i ostalima slično. Probaj sa time.

Nezgodna je kombinacija znoj+toplina, plodno tlo za bakterije. Dvorane ipak nisu operacijske sale pa da se sve ozonom dezinficira, a slično i sa opremom.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
nekper
2010-03-18T19:58:39Z
Slash wrote:

UserPostedImage

ovak nešto?

ovo sam uspjesno izljecio sa
UserPostedImage