DugoVecCitam
2016-01-15T11:33:32Z
Mma borac Rasul Mirzaev je u samoobrani ubio nekog ruskog desnicara.
DRAGI PRIJATELJI...
Borisstandup
2016-01-15T11:44:45Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Mma borac Rasul Mirzaev je u samoobrani ubio nekog ruskog desnicara.

Jedan debil manje.:)22

Stvarno ne znam detalje ali mogu samo zamisliti cijelu stvar.
DugoVecCitam
2016-01-15T11:59:21Z
Isao sa curom iz kluba i ovi poceli dobacivati.
Dobio 1.5 god ali toliko je vec bio proveo u zatvoru pa je pusten nakon kraja procesa.
A momak taman za Bellator potpisao bio. Sad je na 14-0 ali nikad nece jacu organizaciju vidjeti.
DRAGI PRIJATELJI...
cayman
fanatic
2016-01-15T12:20:22Z
Originally Posted by: cayman 

http://www.liveleak.com/view?i=d22_1382285994 

Kad smo kod toga... :)

šljam jedni, šljam drugi
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2016-01-15T12:21:50Z
aj pliz držimo se teme 😉
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
cayman
2016-01-15T12:29:18Z
Isprike, u duhu toga, mislim da bude Wilder izdominiral huligana
DugoVecCitam
2016-01-15T12:43:07Z
Ja mislim da ce huligan pruziti dobar otpor i mozda cak na bodove izgubiti. Dominantno ali na bodove.
DRAGI PRIJATELJI...
DjomlaKS
2016-01-15T12:44:26Z
Originally Posted by: Svensson 

Originally Posted by: bero 

http://www.profightstore.hr/novosti/new-york-wilder-i-szpilka-umalo-se-potukli-na-suceljavanju-video-/21731.aspx

to se čeka :))))

fali im jos Briggs da u pozadini vice "Lets go champ!"

:)20

:)20 :)36

Ne znam, recite da sam zaostao ili seljast ali meni su borci kao Wilder prva liga, i kad čujem riječ "boks" onako na prvu mi proleti glavom naguravanje ovakvih crnaca na presici, gužva u ringu prije meča, divlje borbe i nokauti itd.
Jednostavno ima nesto u tim crnim,glasnim,bahatim Kingovim siledžijama koji svoje borbe počinju prije ulaska u ring a u ringu prebijaju svoje protivnike.

Jasno je ko dan da je Wilder samo jeftina, namještena kopija nekadašnjih crnih legendi no ipak me vrati u zlatno doba boksa uz koje sam odrastao.

Možda je tome i razlog sto me stari u mojim najranijim danima budio da gledam boksačke mečeve, i sto nam je u mom odrastanju gotovo jedina zajednička tema bila boks(kasnije i MMA).
Zato je kasnije imao klinca koji jedini nije volio nogomet, različit od ostale djece, i kojeg drugi roditelji nisu voljeli, al ipak vječito najjači u razredu :)4 :)42
fanatic
2016-01-15T13:15:29Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Originally Posted by: Svensson 

Originally Posted by: bero 

http://www.profightstore.hr/novosti/new-york-wilder-i-szpilka-umalo-se-potukli-na-suceljavanju-video-/21731.aspx

to se čeka :))))

fali im jos Briggs da u pozadini vice "Lets go champ!"

:)20

:)20 :)36

Ne znam, recite da sam zaostao ili seljast ali meni su borci kao Wilder prva liga, i kad čujem riječ "boks" onako na prvu mi proleti glavom naguravanje ovakvih crnaca na presici, gužva u ringu prije meča, divlje borbe i nokauti itd.
Jednostavno ima nesto u tim crnim,glasnim,bahatim Kingovim siledžijama koji svoje borbe počinju prije ulaska u ring a u ringu prebijaju svoje protivnike.

Jasno je ko dan da je Wilder samo jeftina, namještena kopija nekadašnjih crnih legendi no ipak me vrati u zlatno doba boksa uz koje sam odrastao.

Možda je tome i razlog sto me stari u mojim najranijim danima budio da gledam boksačke mečeve, i sto nam je u mom odrastanju gotovo jedina zajednička tema bila boks(kasnije i MMA).
Zato je kasnije imao klinca koji jedini nije volio nogomet, različit od ostale djece, i kojeg drugi roditelji nisu voljeli, al ipak vječito najjači u razredu :)4 :)42

tipa ovo :)18

"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
bero
  • bero
2016-01-15T13:23:27Z
To je to.
To je sastavni dio boksa, a ne ova Kličkova "sve je fino i pristojno" sterilnost :)20

UserPostedImage
- dr jupidu
DjomlaKS
2016-01-15T14:25:46Z
Originally Posted by: fanatic 

tipa ovo :)18

O tom ti pričam :)18 :)15
bero
  • bero
2016-01-16T11:54:19Z
http://www.profightstore...-je-za-okrsaj/21746.aspx 
- dr jupidu
DOS KANTOS
2016-01-16T16:28:49Z
Radio sam u turizmu,pa sam imao doticaja sa Poljacima.Ok su,ali necemo se lagati...ipak su manje vise seljacine,,auto od 50 tis,eura i 17 paketa hrane i pica u gepeku :D
Organizirani nula bodova..traljave agencije itd..Istina je da su ok.i da pno piju bla.bla
govedo
2016-01-16T18:27:40Z
Nadam se da ce ga Poljak izuti iz cipela, kad pocinje fight?:)22 :)22 :)22 :)22
bero
  • bero
2016-01-16T18:30:47Z
Originally Posted by: govedo 

u 4 ujutro počinje PPV event.
wilder vjerovatno neće prije 6.

- dr jupidu
fanatic
2016-01-16T19:23:56Z
bilo bi idealno da Charles Martin osvoji IBF pojas i onda borba sa Wilderom. Već zamišljam koliki bi hype napumpali, meč u Las Vegasu, kmice se naguravaju u vaganju, snima se 24/7, vrh vrh vrh :)18 :)18 :)18

kvalitetan camel toe kod ove još kvalitetnije mulatkinje :)14
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2016-01-16T19:29:02Z
Originally Posted by: govedo 

Teško. Uspavat će ga Wilder i nadam se napokon po batine kod Povetkina:)20
DjomlaKS
2016-01-16T20:27:47Z
A i ove price da se Poljak tukao po tribinama pa netko zapazio kako fino radi 1-2 kombinacije uz odličan headmoving mogu objesit mačku o rep.

Bar je boks jedan od vrste sportova koje moraš pocet relativno mlad da bi ista napravio. A ne tuc se s huliganima do dvadeset i neke pa onda pravac u ring!

Vjerovatno je trenirao kao i ostali plus sto je bio aktivan i van ringa.
19_Pitbull_86
2016-01-17T00:11:10Z
http://www.sherdog.com/blog/Fre...weight-Title-Fight-98649 

Mislim da ce se ovdje moc gledat besplatno.

Naravno treba preko određenih programa prebacit se na americki ip...
Users browsing this topic