bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2016-10-14T08:37:25Z
http://www.profightstore...l-televiziji-/24620.aspx 

http://www.rtl.hr/progra...81/boks-bellew-vsflores/ 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
bero
  • bero
2016-10-15T17:41:56Z

- dr jupidu
Borisstandup
2016-10-15T17:51:45Z
Zabavna ova cruiser kategorija.Iskreno ne znam je li moze Flores ovo proci i dosada je padao na najacim izazovima tipa Shumenov.Bellew je dobar a ona prepucavanja sa Cleverlyem su vrh.
Mislim da Bellew ovo uzima .
bero
  • bero
2016-10-15T17:55:50Z
Bellewu treba pobjeda, da se oporavi od meča s Creedom :)20

- dr jupidu
DugoVecCitam
2016-10-15T19:07:33Z
Po meni je Creed cisto izgubio,ne znam po cemu je Rocky govorio da je pokraden. A i redatelji-cuj SD!
DRAGI PRIJATELJI...
gosuasus
2016-10-15T21:17:36Z
vidim dobar boks vrti na rtlu, pogodio vrijeme kad ću se dojebat kući
Borisstandup
2016-10-15T21:31:18Z
Evo sada krece
Borisstandup
2016-10-15T21:31:19Z
Evo sada krece
Diablo
2016-10-15T21:44:59Z
"Ne vidim ovdje udarac u jaja."

Željko legenda hahahah
bero
  • bero
2016-10-15T21:48:39Z
Koje ludilo od fajta, a i nakon, Haye uvijek napravi show 😃
- dr jupidu
Borisstandup
2016-10-15T21:49:26Z
Malo i akcije za kraj:)Haye donosi lovu..
Ma nema Flores ono nesto za vise i ovo je Bellewu bio zalogaj.Malo prebrzo rijesen i naivan Flores prije prvog knockdowna.
gosuasus
2016-10-15T21:55:25Z
ovaj mavrovic je isusbog, tip zna popravit raspoloženje, osim jaja, i knockdown je oslovio sa "sada je pao" :)18

solidan bellew, super meč
fanatic
2016-10-15T23:29:04Z
meč je bio odličan iako je nažalost kratko trajat

šteta što se Flores onako brzo raspao jer je par puta odlično pogodio Bellewa

Bellew mi se čini kao ok tip, ali mislim da ga Haye pobjeđuje bez problema, ukoliko uopće dođe do meča
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
bbbmarc
2016-10-16T07:09:42Z
Bačurin sa 3 (tri!!) dana treninga odradi;
- 10 rundi s Bellewom, i
- 6 rundi s 20 kila težim Whyteom
:)18
a ovi "izazivači" padaju odmah, pa bemumiša ili su ovi stvarno tako loši,
ili su neki naši dečki (Bačurin, Vugdelija, prije Božić) fakat dobri samo da imaju planirane karijere i jednake uvjete kao ovi vani bili bi tu negdje oko titula
Borisstandup
2016-10-16T07:16:45Z
Steta za te decke da uopce imaju tzv karijere bez pravog pristupa i treninga no Bacurin je jos mila majka ima samo 10 poraza na 26 pobjeda ako se dobro sjecam.No pristup mnogih je katastrofa doslovce.Prihvacanje borbi na tri dana treninga kako si rekao i to je zaista tako.Nazalost to su neki drugi cimbenici krivi.

Sto se tice jucereasnje borbe i Bellewa,cini mi se da je njegov pristup bio puno odlucniji da zavrsi borbu nego tada sa Ivicom.

Flores nije kalibar za sam vrh no pojeo bi te nase decke nazalost.
bero
  • bero
2016-10-16T08:14:27Z
Bellew previše udaraca prima, prvi put ga gledam ali nije me ni najmanje impresionirao.
Očito je cruiser kategorija još slabija od teške.
- dr jupidu
Borisstandup
2016-10-16T08:32:20Z
A cuj Bellew nije los ali nije ni ta ekstra klasa.On je otisao iz poluteske nakon batina od Stevensona.

Nije jedini i eto Shumenov nakon poraza od Hopkinsa isto se prebacio iz poluteske u cruiser a njih dva su u vrhu kategorije.

Imas tu po meni Usyk koji je bas klasa boksac,znalac prve klase...sigurno br1

Normalno Glowacky,Huck,Lebedev,Cunningham,Briedis,Gassiev,Makabu,Chakhkiev su neka najaca imena ove kategorije.Nije losa ali daleko da je top kategorija.Bas nesto kao teska:)ni vrit ni mimo.
bbbmarc
2016-10-17T07:00:55Z
kruzer je strašna što se istoka tiče, a nitko s tim barabama neće boksati, žestoki i marketinški nezanimljivi (usik, drozd, gasijev,..), i bivši baje huck, hernandez (kaj je s njim?) i glovacki, masternak
pa sad i ovaj latvijac briedis kojeg neko strašno gura (ps. njega je bačurin dobio u biggersbetter)
Borisstandup
2016-10-17T07:08:27Z
Hernandez se umirovio 2014 nakon pobjede nad Arslanom.Kao br1.
Mislim da financijski nije bio zadovoljan.
Inace one borbe sa Cunninghamom su mu top.

Da Drozda sam zaboravio a taj je opak..
Istok dominira ali u vecini vecih kategorija ih ima dosta u vrhu.Nazalost marketinski je to sumrak i nema love koja bi se ocekivala na toj razini.
kuzma
2016-10-17T09:21:30Z
Originally Posted by: Borisstandup 

Hernandez se umirovio 2014 nakon pobjede nad Arslanom.Kao br1.
Mislim da financijski nije bio zadovoljan.
Inace one borbe sa Cunninghamom su mu top.

Da Drozda sam zaboravio a taj je opak..
Istok dominira ali u vecini vecih kategorija ih ima dosta u vrhu.Nazalost marketinski je to sumrak i nema love koja bi se ocekivala na toj razini.

Lebedev je jos tu,Chakyev,ali nekako nije ispunio ocekivanja

a poluteska tek,Beterbiev, Shabranskyy itd.
"I didn't know France was ever in a fight. ... I heard Italy just declared war on Spain, and France surrendered.",Don Frye