Reaktivac
2017-03-10T13:38:27Z
Originally Posted by: FaceDesigner 

Ja da vodim ekipu koja ima 4 0 i u gostima primim 6 komada ne bi od sramote spomenuo suca nego podnio ostavku.

Veratti i Marquinhos 26 točnih paseva,najviše u ekipi. Marc Andre Ter Stegen 28. u U sučevoj nadoknadi (5+minuta) PSG je imao 3 točna pasa. Od toga 2 prilikom izvođenja lopte s centra nakon primljenog gola.
Na 3-1 imaju 2 zicera. Cavaniju brani MATS,Di Maria lobaje reklamu pored gola.
Svi igrači PSGa su priznali poraz,a francuski mediji suce gotovo da i ne spominju kao odlučujuć faktor utakmice.

Zato onaj polupismeni mrzitelj Alač izbacuje frustraciju uz još ponekog nogometnog znalca. Realova mašinerija i ostali mrzitelji Barce nešto pokušavaju,zapravo više da utješe sebe i iz straha što je Barca prošla, nego radi neke pravde i pravice. Civiliziran svijet se divi podvigu i prikazanom nogometu. Imate snimku iz BT studija di Gary Lineker,Rio Ferdinand,Gerrard i Owen slave ko mala djeca zadnji gol.

Za dobit ovakvu utakmicu i proći dalje treba se poklopiti puno stvari. Rani gol,sreća i čudesna večer pojedinca. Sve se dogodilo, s tim da je taj pojedinac bio osporavani Neymar,a ne Messi. Ney je odigrao najzreliju utakmicu u karijeri i jedini nakon 3 1 vjerovao i vukao ekipu i pokazao da sa takvim stavom projekt Barcelona Nakon Messija neće biti dugogodišnje traženje.

A što se tiče Suarezovog pada. To je špic od 90m eura. I on tu pada. I stoper zna da će on tu past. I plaćen je da tu padne i dobije penal. Pao bi i CR7, pao bi i Mandzukic, pao bi svako normalan. Ali ne bi svakome svirali penal. Penal je zato iznuđen,a ne poklonjen. Na majstorstvo najbolje 9ke na svijetu.

Zora živih mrtvaca je dobila nastavak. Dont be scared homie.

Bravo !

Primiš 6 komada i onda se žališ na suce ?

Meni je iskreno fascinantno da uopće postoji sumnja u taj sporan trenutak ? Po meni, kao nogometnom laiku, penal je svaki nedozvoljen kontakt s ledja, ako je protivnički igrač u 16-ercu, u prodoru prema golu ispred obrane, a branič ga s ledja ometa, sapliće i gura. Nema što njegova lijeva ruka i lakat raditi na ramenu i vratu od napadača i još ga "popikava" s lijevom nogom, taman toliko da ga izbaci iz ravnoteže i omete ga u realnom postizanju gola ili izglednoj gol šansi ?

Mada, ako ćemo iskreno, suci jesu pogurali Barcelonu, ali ne poklonjenim penalima, već jednim nedosudjenim za PSG i onaj mozebitan crveni, koji je Neymar možda trebao da dobije.

FaceDesigner
2017-03-10T13:47:27Z
Ma to su sad dubioze. Kurzawa je trebao dobit drugi žuti sredinom drugog pol. Bio je i faul na Messiju na vrh 16m,a to je gol. Onda po pravilima igre penal nad Sukijem je trebao biti izravni crveni. Verratijev klizeci na golmana u 95.toj isto drugi žuti. Sudac je upotrijebio razum. Da je po pravilima sve bilo,bilo bi tu pizdarija.
Mascheranova ruka je upitna,ali kaze Beusan da je naputak da se ne sudi,jer na tu ruku pada. Da je u drugu udarilo da je penal. Uglavnom užasno teška utakmica za sudit.

Poanta svega. 6 komada. 5 regularnih i jedan o kojem se može pričati. Kakvi suci kakvi bakrači.

EDIT

Pravilo gola u gostima pod hitno ukinuti. Kvari nogomet,ubija neizvjesnost.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Reaktivac
2017-03-10T13:57:19Z
Originally Posted by: FaceDesigner 

Ma to su sad dubioze. Kurzawa je trebao dobit drugi žuti sredinom drugog pol. Bio je i faul na Messiju na vrh 16m,a to je gol. Onda po pravilima igre penal nad Sukijem je trebao biti izravni crveni. Verratijev klizeci na golmana u 95.toj isto drugi žuti. Sudac je upotrijebio razum. Da je po pravilima sve bilo,bilo bi tu pizdarija.
Mascheranova ruka je upitna,ali kaze Beusan da je naputak da se ne sudi,jer na tu ruku pada. Da je u drugu udarilo da je penal. Uglavnom užasno teška utakmica za sudit.

Poanta svega. 6 komada. 5 regularnih i jedan o kojem se može pričati. Kakvi suci kakvi bakrači.

EDIT

Pravilo gola u gostima pod hitno ukinuti. Kvari nogomet,ubija neizvjesnost.

Tako je !

I ja bi ukinuo pravilo gol u gostima. Igralo bi se atraktivnije i napadačkije. Budalaština.

Bayern, Barca i Real (M)... naj favoriti

Athletico (M), Juventus, Dortmund i Manchester City (ili Monaco)... malo manji favoriti

Sevilla (ili Leicester)... sumnjam da mogu do 1/2 finala ili finala

Nekako sam dojma da je Bayern u ovom društvu najjači...

Mislim da Real neće obraniti naslov.
bruce lee
2017-03-10T14:03:37Z
Istina. Na Messiju je bio faul.
One ruke ne bi niko normalan sudio ko penal. Ne sporim ja prolaz barce, drago mi je da su prošli.
Samo pišem o pravilima jer ona dva u studiju pričaju gluposti
Benfica je baš pokradena. Nije im suđen čisti penal i oprosten drugi žuti igraču Dortmundu. Sve pri rezultatu 1-0

Alac je postao slavan kakve gluposti piše, ja ga odavno već ne čitam

problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
Shakal*
2017-03-10T14:37:09Z
+ za ukidanje pravila gola u gostima
Reaktivac
2017-03-12T21:58:57Z
Za sve one koji misle kako suci "rade" za Barcu...

Umjesto da Keylor Navas dobije crveni pa neka stizu 0:1 s igracem manje na terenu, nista od toga. Na kraju dobise 2:1. Opet Ramos spasava. Dobije li zaostalu tekmu, ode real na +5.
Reaktivac
2017-03-19T12:14:17Z
Spektakularni parovi 1/4 finala...

Atlético (ESP) v Leicester (ENG)
Dortmund (GER) v Monaco (FRA)
Bayern (GER) v Real Madrid (ESP)
Juventus (ITA) v Barcelona (ESP)

Nitko bas nije siguran, osim donekle Atletica, iako Leicester igra preporodjeno otkad su smjenili trenera Ranieria. Sumnjam da mogu protiv Athletica igrati na kontre, jer Simeone ce znati iskontrolirati utakmicu i proci dalje. 65:35 Atletico.

Dortmund i Monaco... 50:50... mozda mrvicu prednost Monacu, kojem je poraslo samopouzdanje nakon sto su pokazali Guardioli kako si igra nogomet. Po meni najneizvjesniji par s momcadima koje igraju obje igraju atraktivan i napadacki nogomet.

Bayern i Real... ocekujem da bavarci pobjede precjenjene, realove zvijezde i pokazu da su bolja momcad. 60:40 Bayern.

Juventus i Barcelona... ako Barcelona nametne svoju igru, rutinski ce proci Juventus. Juve ima sanse ako bude igrao striktno i disciplinirano s puno trke i udvajanja. Zonski presing i kontre pa sto bude. 60:40 Barcelona.
Hendo
2017-03-19T20:35:18Z
Atletico Lester je meni 85 :15, Bayern Real 50:50.....Između Monaka i Njemca ide mala prednost BVBju...biče tu 5 golova po utaknici.
Siguran sam, da Juve neče propasti na Nou Campu, ko francuske pixxe ali Katalonci favoriti, jasno.

Važi spomenuti i predstave Zvezde u Euroligi, zaista nevjerojatno nakon odlaska ponajboljih igrača prije sezone i svih Rusa i Turka sa ogromno novca u ligi. Top8 je jako vjerojatan scenarij.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2017-04-03T16:00:13Z
http://www.profightstore...takera-video-/26441.aspx 

legendo, hvala na djetinjstvu!
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
fist
  • fist
  • Advanced Member
2017-04-04T05:34:06Z
Originally Posted by: bero 

http://www.profightstore.hr/novosti/pogledajte-posljednji-odlazak-iz-ringa-legendarnog-the-undertakera-video-/26441.aspx

legendo, hvala na djetinjstvu!

ovo tako tužno zvuči, suze si mi na oči natjerao Bero :)6 :)6

bero
  • bero
  • Advanced Member
2017-04-13T12:17:41Z
http://www.index.hr/spor...mislav-zidak/963335.aspx 

RIP
- dr jupidu
Reaktivac
2017-05-29T15:29:20Z
Nema tih riječi kojima se može izraziti poštovanje i divljenje ikoni Rome, talijanskog i svjetskog nogometa.

Ovakav veličanstven i spektakularan oproštaj igrača kojemu je vjernost i ljubav prema Romi bila jača od želje za osvajanjem trofeja te izdašnijih i bogatijih ponuda Reala i AC Milana, nešto je naimpresivnije što sam vidio.

Publiku nemožeš prevariti. Sretno IL Capitano. 👏 :)15

http://www.lupiga.com/vi...gova-ljubav-prema-vucici 

balrog
2017-06-10T08:53:10Z
to el guapo i ostali...

da li ste uvjereni kada ode mamić&co da li prirodnim tokom, zatvor ili nekim drugim načinom da će u dinamu i dinamu biti bolje...

ili ako sve ode u k... će biti ostavljeni kosturi iz ormara...
The Last Emperor
2017-06-10T11:08:24Z
Originally Posted by: balrog 

to el guapo i ostali...

da li ste uvjereni kada ode mamić&co da li prirodnim tokom, zatvor ili nekim drugim načinom da će u dinamu i dinamu biti bolje...

ili ako sve ode u k... će biti ostavljeni kosturi iz ormara...

Ne znam hoce li Dinamo biti bolji ili ne, vjerovatno nece jer nece moci ponoviti nikad 11 titula zaredom. Ali to pravom Dinamovom navijacu ne bi niti trebalo biti primarno koliko neke druge stvari, kao sto su postenje, transparentnost, imidz kluba itd. Vise vrijedi ova jedna rijecka titula nego svih 11 Dinamovih, a da ne govorim o onoj mitskoj tituli 82'. Poznam mnogo simpatizera i navijaca Dinama koje apsolutno boli kurac za ovaj danasnji Dinamo i to je realnost. Igranje sa svojim drugim klubom u ligi gdje pocinjes prvenstvo sa 12 bodova na tablici a drugi sa 0, kontrola nad savezom i sudackom organizacijom, kontrola nad reprezentacijom - sve rezultira direktnim i nelegitimnim oslabljivanjem drugih klubova i automatski neregularnim natjecanjem koje nema nikakvog sportskog smisla nego sluzi Maminju za enormno nelegalno bogacenje na ustrb drzave i ruganje svima nama u lice.
balrog
2017-07-02T13:01:03Z
to bruce lee i ostali štovatelji maminja...
sad kada hajduk ne prođe iliti izgubi od bugara u pretkolu...
da li je opet kriv maminjo ili...
btw treba prevrtit na 3.40...
ne znam kako postat video da krene od tada

?t=213
bruce lee
2017-07-02T13:21:10Z
Taj Peros kojega kojega spominje je hdzovac kao i Mamić. I ovi svi ostali što se spominju su hdzovci.
Na sreću više nisu u Hajduku. To da su hdzovci pokrali i opljačkali Hajduk kao i cilu drzavu je opće poznata činjenica.

Nije mi jasno kakve to ima veze sa Mamicevom pljačkom Dinama, hnsa, ostalih klubova, saveza, udruga, Zg holdinga, turističke zajednice, vodovoda, česme... ukratko svega čega se dohvatio a u doticaju je sa skoro cilom Hrvatskom

problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
e.peace
2017-07-16T08:06:40Z
Gdje je onaj Cain zaboga,gleda li se formula 1 ovdje među mma nacijom 🙂
bero
  • bero
  • Advanced Member
2017-07-16T09:41:59Z
Originally Posted by: bruce lee 

Taj Peros kojega kojega spominje je hdzovac kao i Mamić. I ovi svi ostali što se spominju su hdzovci.
Na sreću više nisu u Hajduku. To da su hdzovci pokrali i opljačkali Hajduk kao i cilu drzavu je opće poznata činjenica.

Ocito u Dalmaciji bas i nije opcepoznata, HDZ redovito slavi :D

Dalmacija se bori protiv hdz-ovog HNS-a i Mamica , a glasa za HDZ. Clever, clever... :))
- dr jupidu
bero
  • bero
  • Advanced Member
2017-09-20T17:13:51Z
http://www.index.hr/spor...nje-sahtara-/995597.aspx 

čini se da je USADA i Srnu čopila
- dr jupidu
bero
  • bero
  • Advanced Member
2018-01-12T20:28:25Z
Stigla tradicionalna dva tjedna u godini kada je rukomet kod nas popularan sport:
kada HR repka igra u siječnju na svjetskom/europskom prvenstvu :)18
- dr jupidu