Dennis Hanover
2018-06-08T07:29:11Z
Originally Posted by: Reaktivac 

Originally Posted by: Dennis Hanover 

16 kg za mjesec dana je bilo ruganje fitness trenerskim failovima koji ljudima obećavaju brda i doline , a prevedu ih žedne preko vode 😃
eto neka tebi pomogne i sebi ako može , ali ne priznajem mršavljenje osim ako je ispod 90 kg i dugoročno , jer želim da osjetite što znači drill koji sam ja prošao i prolazim , pa da nakon svega dobijem samo zavist i uvrede .
ja sam sa 20 imao reko sam ti 100 kg i evo sada imam i održavam ispod 90 kg , trenutno 88 kg , znaš ti dobro koja je muka potrebno za održavati ovu kilažu , ajde spusti i okusi bol , ali ne samo spusti nego održavaj ovo stalno .
eto ti ketozom rješi stres višak kiila umor ili što već , eto budemo vidili rezultate , sretno .

To sto sebi priznajes i valoriziras, mozes primjeniti na sebe. Ovisi o muskulaturi i puno faktora. Drill je relativan pojam, a ostvarivi ciljevi ovise o tome sto je realno i s koliko se kg netko najbolje ili dobro osjeca.

Ajde, ti digni kilazu na 110+ pa spusti za mjesec-dva ispod 100-tke, sto radi fist ? Za mene je to vrlo impresivno. Vise od nekoga tko odrzava kilazu oko 85-90, sto ti je zapravo prirodna kilaza pa nema potreba da to predimenzioniraš.

ma kakvi , imao si 82 kg kako kažeš sa 20 godina , nemaš jake kosti ni ogromnu masu , nisi rođeni bik koji ima prirodno kilažu , nego si srednji prirodno ,ali papati voliš i udebljao si se , a nisi visok pa imaš jako dug put ispred sebe i bolje da ostvariš neki rezultat pa onda kritiziraš , jer ovako izgleda da samo skrivaš svoju nemoć . pusti fista sada , nemoj se skrivati u njegovoj sjeni . ti si srednjaš prirodno i tek kad se vratiš na prirodno dat ću ti priznanje za to , dotada sretno . ja sam imao sa 20 100 kg , po svima sam trebao imati sada sa 30 120 kg , ali čelična volja se pokazala na djelu . ti sa 82 kg došao na 110+ , što neznači da si loš čovjek , imaš masu uspjeha u životu siguran sam u to , puno bitnijih nego kako izgledaš i koliko kila imaš . ali nemoj da namećeš da si u nekoj epskoj borbi sa kilogramima koji su došli jer ti ih je netko drugi prikačio , udebljao si se jer si unosio više nego što si trošio , kraj priče , zaveži ga tu . ja sam osobno imao 100 kg i teškom mukom postigao ovaj rezultat i nije mi to ništa prirodno ni automatski dano , to je bila borba , suze , krv, znoj , očaj , čemer , trpljenje . tebi želim sreću u tvom poduhvatu , ali ne čudi se što ti odg kad ideš demantirati moj očigledni uspjeh , jer puno sam uložio u ovo , ni tebi ni ikome naravno da neću popustiti . koliko god se nekima činilo malo što se njihovog ukusa tiče , ja sam sretan jer sam vitalan i nikad zdraviji sa 30 godina .

fista cijenim , zapravo sam ga slabo proučio , evo gledam zadnjih dana malo stranicu i profil i to je čovjek sa pozitivnom tendencijom , iako u potpuno pogrešnom 'kampu' low carbera . kritiziram , ali i poštujem , ako to neko neće da vidi i ako me želi blatiti radi mojeg stila , neka blati i mrzi , samo mi korist radi .

ti reakt si čovjek koji je postigao dosta izvan fitnessa izgleda i sl, ako si to mogao što ti je teško doći u vrhunsku formu , ja vjerujem da ti to možeš .

djomlu neznam ko je ni što je i pola likova ovdje , ali znam da je zabijen negdje u mraku i da komentira sa bijesom i da mu to donosi sadističko sexualno zadovoljstvo ako se žrtva počne živcirati , zato ga prihvaćam kao provokatora i ništa drugo i ne obazirem se na njegove već godinama prisutne , uvrede .

ksian je institucija na forumu i izvan i smatram da je jedan od rijetkih što zaista može shvatiti srž , istinu , pod uvjetom da ne prima udarce u glavu pogotovo sada kad ima 40 .

vlahović koji se spominje je najjači fizički u Hr i šire , ono što on radi je vjerovatno dosta i talent , sirova snaga urođena ali i motorne sposobnosti valjda , jer ono se neda naučiti , nego je dar od Boga , koji se mora njegovati i razvijati .
Dennis Hanover
2018-06-08T07:35:11Z
Originally Posted by: Kin 

dajte argumente , a ne da se ko mala djeca natječemo tko će pokazati veće mišiće .

.

Cijelo vrijeme spominješ argumente a kada te sada već po treći put pitam - kojim si se teškoatletskim sportom bavio kao sportaš/trener i kakvi su ti rezultati? - ti šutiš.

Kakvo ti je formalno obrazovanje u vezi sporta?

Koliko posjećuješ stručne konferencije i koji su ti najbolji predavači?

Koliko radiš na sebi i koliko to isto implementiraš u rad svojih sportaša/klijenata?

Vrtiš priču u krug bez ikakvog smisla.

Inače, naslov teme je sportska prehrana a to je na Kineziološkom fakultetu predmet koji je potpuno odvojen od nutricionizma. Dakle, veze nema sa zdravljem - samo performanse su u pitanju.

Cognitive bias

The argument from authority is based on the idea that a perceived authority must know better and that the person should conform to their opinion. This has its roots in psychological cognitive biases[34] such as the Asch effect.[35][36] In repeated and modified instances of the Asch conformity experiments, it was found that high-status individuals create a stronger likelihood of a subject agreeing with an obviously false conclusion, despite the subject normally being able to clearly see that the answer was incorrect.[37]

Further, humans have been shown to feel strong emotional pressure to conform to authorities and majority positions. A repeat of the experiments by another group of researchers found that "Participants reported considerable distress under the group pressure", with 59% conforming at least once and agreeing with the clearly incorrect answer, whereas the incorrect answer was much more rarely given when no such pressures were present.[38]

Another study shining light on the psychological basis of the fallacy as it relates to perceived authorities are the Milgram experiments, which demonstrated that people are more likely to go along with something when it is presented by an authority.[39] In a variation of a study where the researchers did not wear a lab coat, thus reducing the perceived authority of the tasker, the obedience level dropped to 20% from the original rate, which had been higher than 50%. Obedience is encouraged by reminding the individual of what a perceived authority states and by showing them that their opinion goes against this authority.[39]

Scholars have noted that certain environments can produce an ideal situation for these processes to take hold, giving rise to groupthink.[40] In groupthink, individuals in a group feel inclined to minimize conflict and encourage conformity. Through an appeal to authority, a group member might present that opinion as a consensus and encourage the other group members to engage in groupthink by not disagreeing with this perceived consensus or authority.[41][42] One paper about the philosophy of mathematics for example notes that, within academia,

If...a person accepts our discipline, and goes through two or three years of graduate study in mathematics, he absorbs our way of thinking, and is no longer the critical outsider he once was...If the student is unable to absorb our way of thinking, we flunk him out, of course. If he gets through our obstacle course and then decides that our arguments are unclear or incorrect, we dismiss him as a crank, crackpot, or misfit.[43]

Corporate environments are similarly vulnerable to appeals to perceived authorities and experts leading to groupthink,[44] as are governments and militaries.[45
dr jupidu
2018-06-08T07:36:00Z

sportska prehrana je tema .

naveo bi primjer Sebe Kota iz poljske , našeg 'hrvata ' bijelog , braćo moja , ali i drugi da čuju , narodi balkana i sve do indije da se post proširi takoreći .on je vladar Strenght Warsa , predivnog i nadasve impresivnog natjecanja u slavnoj Europi , tu , na našem kontinentu , bratjo balkanci . tzv. Faceless , lik 102 kg 180 ak , ali bije i ove od 150 kg čistih mišića takoreći . neporažen Poljak , pa sam mu prehranu proučavao , ne bi li i ja junak postao , ipak sam Dalmatinac , a mi smo poljake ponekad i razbacali ljeti , u kafani kraj mora , letjeli su kano u zagorovim romanima kad bi rekli da su oni veći nacionalisti od nas rvata pa bi izbio belaj . u glavnom šalu na stranu prije natjecanja on u 48 sati jede samo rižu i đem , nije šala nikakva , nego njegova izjava i za poznavaoce sportova snage to je itekako logično i dobar primjer punjenja . mislim da bi bilo dobro da se pomalo vratimo na temu , da se odrečemo bar malo zamjerki i rasprava , da se bavimo sportskom prehranom i sve što je u toj sferi . dakle pratio sam natjecanje Strenght Wars i stalno se čudio kako je baš taj Faceless toliko jak i baš uvijek pobjedi , a nema nešto puno kila , ovi od 150 kg strongmani nemaju dovoljno kondicije za njega , dok ovi tanji su preslabi , pa sam bio zainteresiran za prehranu , jer očito da je to jedino drukčije , svi su na kemiji , to je jednako , svi su jaki , ali ovaj je najjači . mislim da bi bilo od koristi znati taj podatak , a podatak je da lik 48 sati prije meča pojede ogromnu količinu ugljikohidrata , ali lukav je , ne jede masne kolače i sl. smeće nego skroz čiste carbse , pa se ne zamasti , nego bude ko na 5 kreatina tvrd i vaskularan takoreći .

svaka čast

no strongmani su se u mma pokazali neučinkoviti

a faceess bi u triatonu ostao potopljen

no kažem....svaka čast...zato i postoje sportovi specijaci za svaki sport

lijep video

no recimo meni ishrana nekog vrhunskog triatonca koji pobjedjuje na mini triatlonima je zanimljivija

bruce lee
2018-06-08T07:36:17Z
Kad pričamo o rezultatima. Jutros sam napravio 207 sklekova, najbolji rezultat u zadnjih 14 godina. Više sam radio jedino u vojsci jer su me tamo cijepili 3 puta i tko zna što su sve stavljali u hranu.
Uglavnom, biljojedi su jači. Ja to mogu reći iz vlastitog iskustva
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
bruce lee
2018-06-08T07:52:49Z
Jupidu sve bolje izgleda, uvik je bio žilav i mršav a sad ima stalno sto kila. Ja ga pitam kako, on samo ponavlja proteos, proteos, proteos...

problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
Đolo
2018-06-08T08:46:46Z
Originally Posted by: bruce lee 

Kad pričamo o rezultatima. Jutros sam napravio 207 sklekova, najbolji rezultat u zadnjih 14 godina. Više sam radio jedino u vojsci jer su me tamo cijepili 3 puta i tko zna što su sve stavljali u hranu.
Uglavnom, biljojedi su jači. Ja to mogu reći iz vlastitog iskustva

U jednoj seriji 207? Svaka cast. Mnogo impresivno.

Ja sam max 110uspio nekoc davno kad sam bio lijep i mlad i nevin hehe. S tim da bi po 5-10min moro pauzirat da skupim snagu za iducu serije koja bi uvijek bila za nijansu slabija.
Dennis Hanover
2018-06-08T11:09:36Z
Originally Posted by: dr jupidu 

sportska prehrana je tema .

naveo bi primjer Sebe Kota iz poljske , našeg 'hrvata ' bijelog , braćo moja , ali i drugi da čuju , narodi balkana i sve do indije da se post proširi takoreći .on je vladar Strenght Warsa , predivnog i nadasve impresivnog natjecanja u slavnoj Europi , tu , na našem kontinentu , bratjo balkanci . tzv. Faceless , lik 102 kg 180 ak , ali bije i ove od 150 kg čistih mišića takoreći . neporažen Poljak , pa sam mu prehranu proučavao , ne bi li i ja junak postao , ipak sam Dalmatinac , a mi smo poljake ponekad i razbacali ljeti , u kafani kraj mora , letjeli su kano u zagorovim romanima kad bi rekli da su oni veći nacionalisti od nas rvata pa bi izbio belaj . u glavnom šalu na stranu prije natjecanja on u 48 sati jede samo rižu i đem , nije šala nikakva , nego njegova izjava i za poznavaoce sportova snage to je itekako logično i dobar primjer punjenja . mislim da bi bilo dobro da se pomalo vratimo na temu , da se odrečemo bar malo zamjerki i rasprava , da se bavimo sportskom prehranom i sve što je u toj sferi . dakle pratio sam natjecanje Strenght Wars i stalno se čudio kako je baš taj Faceless toliko jak i baš uvijek pobjedi , a nema nešto puno kila , ovi od 150 kg strongmani nemaju dovoljno kondicije za njega , dok ovi tanji su preslabi , pa sam bio zainteresiran za prehranu , jer očito da je to jedino drukčije , svi su na kemiji , to je jednako , svi su jaki , ali ovaj je najjači . mislim da bi bilo od koristi znati taj podatak , a podatak je da lik 48 sati prije meča pojede ogromnu količinu ugljikohidrata , ali lukav je , ne jede masne kolače i sl. smeće nego skroz čiste carbse , pa se ne zamasti , nego bude ko na 5 kreatina tvrd i vaskularan takoreći .

svaka čast

no strongmani su se u mma pokazali neučinkoviti

a faceess bi u triatonu ostao potopljen

no kažem....svaka čast...zato i postoje sportovi specijaci za svaki sport

lijep video

no recimo meni ishrana nekog vrhunskog triatonca koji pobjedjuje na mini triatlonima je zanimljivija

što ti je zanimljivo u tome da se jedu velike količine svega , na što god nalete , osim prije trke pojačaju dva dana na max ugljikohidrate . meni je triatlonska prehrana malo zanimljiva , više mi je zanimljivo ta enormna izdržljivost . takodjer mjerena je telomeraza triatloncima sa 50 godina i imali su gene kao mladići od 25 godina . radi se o utjecaju njihovih treninga na gene , ali nije tako jednostavno objasniti , naime nakon velikih dugih trki i treninga geni se oštete od slobodnih radikala stvorenih u toku trke . ali par dana iza tijelo se obnavlja i dosegne stadij bolji nego prije i obnovi gene bolje . isto kao u treningu snage kad se mišić malo ' pokida' pa se obnovi jači nego prije ..
shadow
2018-06-08T11:11:05Z

koliko znam fist ima 105+ cijele godine i onda spusti na 105 u najboljem slučaju , tako je prije cca dva tjedna izjavio kad je davao sliku .

ove zime sam imao 93 kg , sada imam 87-88 i to želim držat dok god vrućina ne opadne tamo 10. mj. , ako bude moguće još niže ići do 86 .

problem je što fist nema tvrdih 110 , niti iko ima bez kemije . problem je nerealnost , jednostavno nije istina da se bez kemije može na 180 imati više od 80 kg i imati vrhunski rezultat , pa se onda spuštaju kriteriji i jedan debeli , nezdravi puk umišlja da je jak , umjesto da postane pokretan i zdrav .

impresivno je , ali to fist neradi , ima primjera takvih i jest impresivno , ali i nezdravo , nema ništa gore nego debljati se pa spuštati pretjerano.. normalno je i kod životinja i kod ljudi varirati u body fatu tokom godine , ali ne drastično !

Znači, hoćeš reći da fist folira ? Ja mu vjerujem da je imao cca. 115 kg i da zna rušiti ispod 100-tke, u dosta brzom roku. Rekao bih i zdravo. Znam po sebi da baš ne ide kako sam mislio, ali ipak napredujem, samo sporo. Uostalom, ja sam vrlo skromnog znanja u odnosu na fista i zato cjenim znanje.

Mike Tyson, Mark Hunt, Cain Velasquez, Fedor Emelianenko, itd...

ne nego po mom saznanju fist je rekao da ima 110 i da ponekad spusti na 105 ljeti , samo na kratko .

tyson je imo 90 kg u top doba , ponekad i manje u početku karijere , a u naj doba 90 kg .

Mike Tyson je u drugom dijelu 80 -ih godina ( kada je, nota bene, bio najopasniji ) imao oko 100 kg na oko 180 cm. Kil dolje, kil gore.

80 -ih godina je već bila ljestvica drugačija i do 91kg je bio cruiseri a preko teškaši.

Inače, on je 90kg već imao sa 16 godina.

Po tko zna koji put ti ponavljam - ako ne znaš, pitaj. Nije sramota ne znati, sramota je pričati gluposti, posebno ne provjerene.

Nikad preko 100, 97 98 u najboljim danima
pecho
2018-06-08T11:17:05Z

koliko znam fist ima 105+ cijele godine i onda spusti na 105 u najboljem slučaju , tako je prije cca dva tjedna izjavio kad je davao sliku .

ove zime sam imao 93 kg , sada imam 87-88 i to želim držat dok god vrućina ne opadne tamo 10. mj. , ako bude moguće još niže ići do 86 .

problem je što fist nema tvrdih 110 , niti iko ima bez kemije . problem je nerealnost , jednostavno nije istina da se bez kemije može na 180 imati više od 80 kg i imati vrhunski rezultat , pa se onda spuštaju kriteriji i jedan debeli , nezdravi puk umišlja da je jak , umjesto da postane pokretan i zdrav .

impresivno je , ali to fist neradi , ima primjera takvih i jest impresivno , ali i nezdravo , nema ništa gore nego debljati se pa spuštati pretjerano.. normalno je i kod životinja i kod ljudi varirati u body fatu tokom godine , ali ne drastično !

Znači, hoćeš reći da fist folira ? Ja mu vjerujem da je imao cca. 115 kg i da zna rušiti ispod 100-tke, u dosta brzom roku. Rekao bih i zdravo. Znam po sebi da baš ne ide kako sam mislio, ali ipak napredujem, samo sporo. Uostalom, ja sam vrlo skromnog znanja u odnosu na fista i zato cjenim znanje.

tyson je imo 90 kg u top doba , ponekad i manje u početku karijere , a u naj doba 90 kg .

Nemas blage. Zasto iznosis lazi?

There isnt a hard time invented that i cannot handle.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2018-06-08T11:25:19Z
Tyson je cijelu karijeru imao između 96-99 kg.
Tek je u novom mileniju, na zalazu karijere, prešao stotku.

da je imao 90, onda ne bi bio HW :)18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Đolo
2018-06-08T11:34:17Z
Denis poco gubit zivce. Psuje svadja se laze ko pes haha

Koliko me pamcenje sluzi zar nije dosao ovdje kao neki bozji covjek?

Pfs bando sto ucinismo od denisa.
Jarac
2018-06-08T11:38:37Z
Malo ga provociraju pojedini ili nerviraju bolje napisat.

Nego koliko si izdržao bez foruma?
dr jupidu
2018-06-08T11:49:34Z
al činjenica je da ljudi debeli imaju manje sexualnih iskustava..manje ih je u braku i imaju više bolesti

eto ja znam jednog poznanika koji ima uvijek oko 120 kg,nikad nije imao curu..i više nema nijednog prijatelja

stvarno treba smršavit
Dennis Hanover
2018-06-08T11:53:15Z
Originally Posted by: bero 

Tyson je cijelu karijeru imao između 96-99 kg.
Tek je u novom mileniju, na zalazu karijere, prešao stotku.

da je imao 90, onda ne bi bio HW :)18

Bronson0
2018-06-08T11:54:13Z

Sto mislis da fist sa 105+ kila mora "umisljati" da je jak?Pa obican baustelac s 120 kila i drobinom do poda je jak ko mazga,a kamoli neko ko stvarno pravilno jede i pravilno trenira.Ne znam kakve ti kriterije imas ali na ovim videima covjek mi djeluje prilicno pokretan
Đolo
2018-06-08T12:01:28Z
Originally Posted by: Jarac 

Evo od subote do jucer. A onda sam naletio na Denisa.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2018-06-08T12:02:26Z
Originally Posted by: Đolo 

Originally Posted by: Jarac 

Evo od subote do jucer. A onda sam naletio na Denisa.

šta si ti umišljaš, samo modovi mogu banirat, neš ti ništa sam :)1

- dr jupidu
bero
  • bero
  • Advanced Member
2018-06-08T12:14:43Z
kad smo kod prehrane i sporta (volio je hranu i BJJ):

https://www.jutarnji.hr/...-o-samoubojstvu/7451922/ 

RIP
- dr jupidu
Kin
  • Kin
  • Advanced Member
2018-06-08T12:36:46Z
Originally Posted by: shadow 

ne nego po mom saznanju fist je rekao da ima 110 i da ponekad spusti na 105 ljeti , samo na kratko .

Mike Tyson je u drugom dijelu 80 -ih godina ( kada je, nota bene, bio najopasniji ) imao oko 100 kg na oko 180 cm. Kil dolje, kil gore.

80 -ih godina je već bila ljestvica drugačija i do 91kg je bio cruiseri a preko teškaši.

Inače, on je 90kg već imao sa 16 godina.

Po tko zna koji put ti ponavljam - ako ne znaš, pitaj. Nije sramota ne znati, sramota je pričati gluposti, posebno ne provjerene.

Nikad preko 100, 97 98 u najboljim danima

https://en.wikipedia.org...r_Berbick_vs._Mike_Tyson 

Ovo su njegovi najbolji dani, 20 godina, najmlađi svj.prvak. 221 pounds ili 100 kg. Poslije je išao samo gore.
Kin
  • Kin
  • Advanced Member
2018-06-08T12:41:35Z

Zaustavite na 05:10.

Ljudi, koji je vama Bog? Da ne znate da je Mike uvijek oko 221-224 poundsa bio u 80-ima. Poslije zatvora još puno teži ( i gori, naravno ).

Users browsing this topic