Borisstandup
2018-11-10T23:25:07Z
Bellew je sasvim solidan boksac ali ovo sto je Usyk to je po meni naj od naj i to u vecim kategorijama nema cesto. Majstorski radi, cilja, razmislja o svakom potezu hladnokrvno. sto se tice borbe po meni ima 5 ili 6 rundi ali nebitno ako je tko kako vidio, ocito je i isao na trosenje protivnika i zavrsnicu, pojacao je i tempo vise neg inace. Majstor boksa.
thelovacluka
2018-11-10T23:25:15Z
Uf koje rušenje.. koja borba
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Jarac
2018-11-10T23:26:58Z
Baš je klasu bolji kako je i Joshua pred borbu rekao nepogrešiv.
Svensson
2018-11-10T23:29:54Z
kakav ubojica Usyk, polako je dizao ofanzivu i jednostavno pronašao taj trenutak kada je Bellew ostao umoran,otvoren i lansirao taj stravičan lijevi kroše

prva kombinacija nije bila toliko čista ali onda su i jab i cross sjeli direktno na bradu
Ivan CRO Cop
2018-11-10T23:34:38Z
Majstor!!!
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
ksian
2018-11-10T23:54:15Z
Dosta dobar meč, Bellew bolji nego je to većina ljudi očekivala, popio je i Usyk nekoliko dobrih komada večeras, ali, daleko je to bilo od iznenađenja. Bellew je demonstirao dosta dobru taktiku protiv boksača koji se bitno bolje kreće od njega, međutim, stigao ga je i umor i pad koncetracije, i Usyk je to znao iskoristiti, generalno je znalački kontrolirao meč, što nije nimalo lako kad je na drugoj strani iskusni i čvrsti borac koji je odlučio što skuplje prodati svoju kožu. Ja sam do prekida vidio 4-3 Usyk, ali, to je puno manje bitno od konačnog ishoda.

shadow
2018-11-10T23:56:21Z
5-2 mi izgleda ali vidjelo se zadnje tri runde da ukrajinac sve bolji i vrhunsko kretanje ima.
DugoVecCitam
2018-11-11T00:16:55Z
Mislim da se ipak ne bi dobro proveo u teskoj protiv top teskasa.
DRAGI PRIJATELJI...
Jarac
2018-11-11T00:33:40Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Zašto? Nemam taj dojam. Definitvno bi bio uz najbolje po meni.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2018-11-11T07:52:52Z
Originally Posted by: Jarac 

Originally Posted by: DugoVecCitam 

Zašto? Nemam taj dojam. Definitvno bi bio uz najbolje po meni.

Po meni je u odmah do AJ, Wildera i Furya. Millera, Parkera, Povetkina Brezelea i ostale bi dobio. Pitanje je samo na koliko može dići kilažu, iako ako kaže Milas da radi 15 rundi po 4 minute onda će moći dosta dignut a da cardio ne istrpi.
Seded
2018-11-11T08:09:58Z
Usyk mašina!
"It's not checkmate. The king has one more move."
Svensson
2018-11-11T09:27:56Z
jel ovo neka zajebancija ?
UserPostedImage
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2018-11-11T09:51:58Z
Originally Posted by: Svensson 

UserPostedImage

Ne, fair english sudjenje haha

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
fanatic
2018-11-11T10:03:14Z
po meni prve 2 Bellew, ostale sve Usyk, a bodovno je to 68-65

inače, mislim da Usyk protiv top teškaša nema baš neke velike šanse
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
zarajan
2018-11-11T10:13:33Z
Čovjeka je baš gušt gledati (Usyka).. baš pravi majstor svog zanata....Kaj se tiče bodovanja prve dve bi ja dao Bellewu ostalo Usyk..

Kaj mislite jel može u teškoj pored još većih i dosta težih.... ovako biti dobar? Konkretno, jel ima šanse protiv vrhunskog teškaša?
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2018-11-11T10:40:02Z
Originally Posted by: zarajan 

Čovjeka je baš gušt gledati (Usyka).. baš pravi majstor svog zanata....Kaj se tiče bodovanja prve dve bi ja dao Bellewu ostalo Usyk..

Kaj mislite jel može u teškoj pored još većih i dosta težih.... ovako biti dobar? Konkretno, jel ima šanse protiv vrhunskog teškaša?

Protiv Joshue Furyja i Wildera bi se namucio, no ostale sve moze dobit. Tehnicki mu nitko ne moze parirat.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2018-11-11T10:40:42Z
Originally Posted by: zarajan 

U 4.mj ćemo to imati vjerojatno prilike vidjeti. Co main event na AJ eventu protiv Millera ili Puleva nebi bilo loše. Bude ih demontirao malo po malo..
pecho
2018-11-11T10:41:05Z
Usyk izuzetno miran ,strašna psiha i naštimavanje cijeli meč,izgleda kao da se uopće ne troši na udarcima,Bellew dobar i na početku je dobro kontrirao ali se je razmahao i na kraju išao na philly shell na krivu stranu i poklopio ga je ovaj snajper sa lijevom rukom. Jako precizan boksač Usyk.

Ne vidim da može dobiti Joshu i Wildera jer su jednostavno preveliki i dosta brzi,nisu ko Joe Joyce spori balvani.

There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Chiodo
2018-11-11T10:51:08Z
Originally Posted by: Svensson 

UserPostedImage

Uk je živa sramota sa Hearnom i kupovanjem sudaca.
Bellew je dobio prve dvije samo i to je potpuno jasno a sve ostalo Usyk . Ovo je samo pokazatelj kakav krininal trenutno je tamo za goste i da moraju finiširat pritivnika.

Usyk može u teškoj i samo Aj i Wilder bi bili problem ali nije nepremostiv osim u UK tam Aj na bodove ne gubi pa da udarac ne pogodi.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2018-11-11T11:05:24Z
Za dobit Joshuu na bodove trebat će barem 3x više udarca po rundi pogodit. Inače po meni je i bio draw. Možda Usyk za rundu bolji al obzirom na domaći teren mora više pokazati na žalost. Hearn je mafijozo jeb i zato sve manje cijenim njegove boksače iako oni nisu krivi..