nejasno mi je kako bi mogo dobit to askren, on konde za 25minuta jakih nema, covjeka,moze radit 25minuta di on kontrolira tempo i di nije u opasnosti kao gorinji u parteru, u stojci moze prebit ga bilo koja zena u ufc-u, ono uz jake shiledsa nisam vidio veceg antitalenta, meni je taj askren smijesan i kad hoda ono covjek nema nikakve smislene motorike u tijelu, solidno on hrva jak je za kategoriju tu, al nije to nesto ekstra po meni, nemogu zamislit da demiana moze na parteru kontrolirat, mislim da bi maia od sramote otiso u mirovinu da se to dogodi.
u stojci maia je isto uzasan,ali u usporedbi sa askrenom mislim da maia nesto je naucio i da je svakako favorit tu, takodjer maia je cvrst borac koji ne odustaje, za askrena neznam jel mogu to rec, nije da je quiter ali nije jos proso nijedan rat u karijeri cijeloj, sve je to bilo nesto sitno i beznacajno, protiv lawlera je prezivio 15sekundi nezgodnih i nije se proslavio ostatak runde bas pretjerano.
jedino di vidim prednost askrena je ako nabije maiau na kavez i tamo dirty boxa, maia ce se zadovoljit sa tom pozicijom i tu mozda i moze 25minuta iscijedit,ali realno nece to bit borba onda.
Vjerujem da ce ga maia pobijedit submisionom u 3-4 rundi malo kasnije u mecu, askren ce imat uspijeha rano najvjerojatnije ali cisto nekim zadrzavanjem i izbjegavanjem konkrithnih grapling izmjena. nema on motorike u tijelu za neke opake scramblove, on primi i to sto primi ne pusta a to da ce on sada tamo passat maia gard hvatat lokove neke ili crucifix,to sigurno necemo vidjet.
ben je pravi primjer top borca,ali osobe koja da se sad potuce sa prosjecnim covjekom koji nikad nije treniro, ben se moze nadat samo da ce te drzat 15-20min dok neko ne dodje i ne razdvoji borce :)18 maia s druge strane je pravi opaki grapler,koji te moze iz bilo koje pozicije submitat slomit te udavit, a takodjer zna i stvorit svoje prilike i riskirat ce da dodje do pobjede, i nadam se da ce bjj pokazat svoje pravo lice, a bit ce me sramota ako ovaj tudum uspije 25minuta na podu sa maiaom provest.