dr jupidu
2019-04-20T12:42:03Z

Sretan uskrs svima na forumu.....

osim

budali

Black Arrow
2019-04-25T19:11:00Z
Zatoichi
2019-04-26T22:15:49Z
Originally Posted by: Black Arrow 

https://www.youtube.com/watch?v=gy9eDRaQht4

Bravo,odavno nije bilo nista smijesno na ovom topicu,ovo je bilo refreshing 👍

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
dr jupidu
2019-07-06T05:42:20Z
moj vic

disko klub radi rođendn za broj 4......

I BROJ 4 POZVAO JE NA DISKO VEČER BROJEVE 1

I DOLAZI PRVA 1 NA VRATA DISKA I ZAŠTITAR JE PUSTI

PA NAKON PAR MINUTA DOLAZI NOVI BROJ 1 i uđe

i nakon par minuta stižu ljubavni par dvije 1 NA VRATA DISKA I ŽELE UĆI

ZAUSTAVI IH ZAŠTIAR I KAŽE...:ŽAO MI JE AL BROJU 11 JE ZABRANJEN ULAZ NA PARTI
dr jupidu
2019-07-10T15:02:46Z
moj vic:

mario iz dubrave ima 20 000 ovaca i radi sireve i mlijeko i postao je milioner

i sjedi s frendom najboljim pomorcem ..
pomorac kaže : a imam love al nema me dosta kući jebiga

a mario kaže: a jebiga nemoš ovce i novce
Yar
  • Yar
  • Advanced Member
2019-09-24T23:09:23Z
Pretpostavljam da ovo spada u sale, smijeh i gluposti. Tu i tamo citam komentare na FB stranici od Fight sitea i svako malo komentira neki Nenad/Robert Knezevic (tip ima valjda 5 razlicitih profila s razlicitim imenima. Ne kuzim, jel to neka zajebancija i poznati troll u MMA zajednici ili decko ima psihickih problema? Slika se tamo s trofejima, kaze kako je trebao u UFC ali se povrijedio haha, a izgleda kao da ima jedno 50kg previse...totalni cirkus.
dr jupidu
2019-11-09T17:49:38Z
moj vic:

u kanzasu živi obitelj mcwayne.....

obitelj je poremećena..mamu jebe često pas...
sin jebe koze
a otac kravu

ljubitelji su zoo sexa

nazove sina frend iz razreda na mobitel i nešto ga sin naljutio i kaže mu frend na mobitel:

"jeba ti pas mater"!

sin : hvala.................... i poklopi slušalicu
dr jupidu
2019-11-12T21:39:31Z
moj vic

dolazi bogati šeik kod babe vračare

baba nakon gledanja u kuglu: odlično budućnost vam je svijetla

šeik zadovoljan da babi 10 000 dolara

šeik izadje iz babine kuće i udari ga grom i osvjetli naselje i šeik mrtav
dr jupidu
2019-11-19T15:42:09Z
moj vic:

operiran pacijent leži nakon operacije i budi se

dolazi doktor i kaže: pa pojeli ste žlicu...šta vam bi da ste to uradili?

pacijent: pa bio sam kod nutricionista prekjuče i rekao mi je da češće nešto pojedem s žlicom
Zatoichi
2019-12-22T00:35:11Z
https://m.youtube.com/watch?v=ejYzCpXjN0w
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
dr jupidu
2020-01-16T14:19:23Z
dva dječaka od 1o god ostali sami kući i ispod stolice u kuhinji potpalili vatru....

i u jednom trenutku vatra zahvatila stolicu i bukuo požar i malci izašli van kuće ..i kuća izgorila

i pitaju ih kasnije vatrogasci šta se desilo

dječica: profesorica u školi nam je rekla da prije ispita za 3 dana dobro zagrijemo stolicu!

DR JUPIDU ORIGINAL JOKES

ALL RIGHTS RESERVED I BUM VAS TUŽIL
dr jupidu
dr jupidu
Hendo
2020-03-29T01:41:40Z

Schaub i stand up, nije ni loš kao što sam mislio..nego 5x gori....ovo može biti velika motivacija za sve, bilo šta radi, uglavnom je za kurac, ili niti to...a solidno živi od svega.

Bez stereotipa ne ide, i to onog najgoreg.
balkanbomber
2020-03-29T12:30:11Z
Originally Posted by: Hendo 

https://www.youtube.com/watch?v=DbiFFmD5vdo&ab_channel=BeigeFrequency

Schaub i stand up, nije ni loš kao što sam mislio..nego 5x gori....ovo može biti velika motivacija za sve, bilo šta radi, uglavnom je za kurac, ili niti to...a solidno živi od svega.

Rogan ga vuce uz sebe i ima ga svako malo na podcastu i tako dalje pa je lakse upast u standup i u te speciale. Schaub nema bas nekog talenta, niti je talentiran birac niti komedicar, ali ima vitamin B i to ga je poguralo.

Iako ovaj video je bullshit, ocito taj lik, tko je nobody ono uz put, ima pik na Schaubs pa je cak poceo secirari scene i pokazivat da nije tak bilo samo da bi mu ofuzeo kredabilitet... kad bi to uradili kod sve jedne od najboljih standup scena ikad onda bi vjerovatno ostali bez najboljij i najsmjesnijih momenata ikad, ili dali itko stvarno misli da je Michael Jackson onako prijetio Ediie Murphyju?
On je čovjek jako dobar momak!
Hendo
2020-03-29T15:33:08Z
nijedna od ovih fora nije smiješna i svaki izsek je dovoljno dug; posebno je usrao sa onim doktorom koji prića 3 puta bolje engleski nego Schaub. Kakve god 30 sekundne izseke napraviš od stand upa Billa Burra, ni slučajno nećeš pronači takvog jeftinog sranja.

Nemam ni ja ništa protiv Schauba, zamjerio se mi je jedino sa onim komentarom o ekipi ESPN MMA komentatora, da su kao dobili priliko samo zato što su većinom crnci.

Rogan ga forsira malo, a ujedno ga je razpeo uživo sa onim mišljenjem o njegovom potencialu odnosno mma karieri, to se prijatelju kaže na 4 oči....
dr jupidu
2020-03-29T15:49:53Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Originally Posted by: Hendo 

https://www.youtube.com/watch?v=DbiFFmD5vdo&ab_channel=BeigeFrequency

Rogan ga vuce uz sebe i ima ga svako malo na podcastu i tako dalje pa je lakse upast u standup i u te speciale. Schaub nema bas nekog talenta, niti je talentiran birac niti komedicar, ali ima vitamin B i to ga je poguralo.

Iako ovaj video je bullshit, ocito taj lik, tko je nobody ono uz put, ima pik na Schaubs pa je cak poceo secirari scene i pokazivat da nije tak bilo samo da bi mu ofuzeo kredabilitet... kad bi to uradili kod sve jedne od najboljih standup scena ikad onda bi vjerovatno ostali bez najboljij i najsmjesnijih momenata ikad, ili dali itko stvarno misli da je Michael Jackson onako prijetio Ediie Murphyju?

joe rogan je vrhunski stand up

istina povukao je shauba...

no morat ću ppogledat oji njegov stand up od 1 sata pa dat zaključak