Uzeo sam par sedmica slobodno dok ovo sranje neprodje tako da sa cerkom gledam dizni crtane svaki dan....znaci Frozen 1 jednu 6-7 puta,Frozen 2 jednu 5 puta,Moana 3 puta,Brave jednom,crtani sa plavusom sto ima kosu od pedesetak metera jednom,Pinokio,Snjezana i sedam patuljka,snow queen po jednom,Zootopia pola filma posto joj se nije svidjelo itd......trenutno trazim konopac u garazi da se vjesam
idi bre leči se, moana je odličan crtani, valjda jedini u kojem me ne živciraju pjevani dijelovi. jedno vrijeme sam imao moana soundrack u autu, što možda ne bi bilo čudno da uz to nemam sepulturu, panteru, decapitated i slično. zootopiu pogledaj kad mala zaspe, ako ju već ne zanima. nemoj da te zavara što je animirani, radi se o odličnoj krimi komediji, bez zajebancije. preporučam još i big hero 6. grinch iz 2018 je najbolji grinch od sad. winnie pooh ih 2011 na prvu izgleda kao jednostavi crtani, kao i svaki drugi, ali kad ga pogledaš više puta, skužiš da ima dosta detalja koje možda ne uhvatiš na prvu. autori su si baš dali truda oko detalja.
edit: vidim da si spomenuo i zlatokosu (tangled), dobar crtani, ne kužim što ti je tu smetalo.
opet edit: netflixov klaus iz prošle godine je jeben crtani. toliko mi se svidio da sam klincima prevodio titlove na hrvatski (nije sinhroniziran)
Edited by user
2020-04-26T08:57:19Z
|
Reason: zlatokosa ovo ono
Quod non audit Vuco, penis non elevare.