dr jupidu
2020-05-21T07:57:22Z
moj vic:

u malom zabačenom selu u texasu dolaze muž i žena u restoran i naruče jela

i jedu oni jedu i i pri kraju jela impostaje nekako lošije i lošije a i hrana je nekako poluukusna...

i zove muž konobara i kaže : konobar ...donesi mi knjigu žalbe ....kakva je ovo hrana....loše nam je

i donese konobar knjigu i muž otvori kad knjiga prazna........i upita muž...pa šta je ovo zar vam se niko dosad nije bunio za ove splačine šta kuhate? i krene pisat....

a konobar kaže: pa nije...svi su mrtvi....

i muž i žena padnu s stolica i umru

i tako restoran radi godinama a inspekcija kad dodje uvijek pohvali restoran kako je super i kako jedini nema žalbi gostiju
Zatoichi
2020-05-21T11:56:03Z
Originally Posted by: dr jupidu 

moj vic:

i jedu oni jedu i i pri kraju jela impostaje nekako lošije i lošije a i hrana je nekako poluukusna...

i zove muž konobara i kaže : konobar ...donesi mi knjigu žalbe ....kakva je ovo hrana....loše nam je

i donese konobar knjigu i muž otvori kad knjiga prazna........i upita muž...pa šta je ovo zar vam se niko dosad nije bunio za ove splačine šta kuhate? i krene pisat....

i tako restoran radi godinama a inspekcija kad dodje uvijek pohvali restoran kako je super i kako jedini nema žalbi gostiju

U tvojoj glavi masa ljudi se smije,ali izvan,niko.......nemoj vise pisat molim te,inace idem iza kuce i vjesam se na banderu za struju.....thank you

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
dr jupidu
2020-05-21T18:50:45Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Originally Posted by: dr jupidu 

moj vic:

U tvojoj glavi masa ljudi se smije,ali izvan,niko.......nemoj vise pisat molim te,inace idem iza kuce i vjesam se na banderu za struju.....thank you

čudno obzirom da živiš u usa nisi čuo za FILMOVE CESTE i male restorančiće usput .....

onda bio znao da mnogi manijaci i ubice vole živjeti u takvim zabitima i u nedostatku akcije okrenu se zločinu i ubiju goste

umjesto da si čuo za filmove ceste ti čuješ glasove vs dr jupidu

nema svjedoka....

duge ceste

vidiš

možda sam ti spasio život ako si mislio nakon korone otići nekamo na odmor gdje nema nikoga

nemoj

opasno je

iako si protiv dr jupidu

ne želim da te makne neki manijak vlasnik lokala a da okolo nema nikom 100 miles

radije popij otrov u ime father jonesa tj father jupidu i umri za ideale

dr jupidu
2020-05-21T21:56:31Z
u dvorani nedaleko od mjesta gdje zatoichi živi održava se medjunardoni sajam ptica

i prolazi čovek kraj ptice KOS gdje kos u krletki stoji a ispod je natpis KOS

i odjednom prolaznik zgrabi pticu i primiče je ustima

ulete zaštitari i brzo zgrabe čovjeka i pitaju ga šta ide jest pticu??

a čovjek kaže:: pa pisalo je ispod SOK,bio sam samo žedan!

čitao je krive strane

MOJ VIC
dr jupidu
2020-05-22T20:02:28Z
istinita priča

prošle godine imao sam stranku evidentno ženskastog gaya......................

i kaže on da ide za par mjeseci u jedan evropski grad...

dr jupidu: a znate tamo je super noćni život

gay: a jeli?

dr jupidu: fenomenalni klubovi..nadje se za svakog ponešto:)1
dr jupidu
2020-05-24T11:48:35Z

mudro
Zatoichi
2020-05-30T13:22:49Z
Nasli se dr jupidu,nofrx i karl na kafi u splitu,jupidu ko jupidu prica nesto i laze:
Jupidu:”I tako ja lezim i cekam...cekam..cekam,kad iz nekog tamo zbuna izlazi srna.Polako uperim pusku na nju,nanisanim i opalim.Pravo kroz srce...srk..srk(pijucka kavu),pogledam lijevo,desno,nema nikoga,pritrcim do nje,noge na ramena i podignem je na ledja...”
U tom trenutku ulaze neki poznanici u kafiic:
“Gdje si hrvoje ,sta radis,jebes ista?”
Dr jupidu:”Cuj jebem li ista,pa znate mene,non stop....”
I tako se malo zapricali i odose poznanici pa se jupidu okrenu nofrxu:
Dr jupidu:” Sta sam ono pricao?”
Nofrx:”Stavio si noge na ramena!”
Dr jupidu:”Da,da...i guzim ja guzim...”
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
dr jupidu
2020-06-01T07:31:43Z
moj vic

momak u uredu gdje radi ....sam u uredu i drka

i naleti mu šefica i ugleda ga i kaže:POBOGU ŠTO TO RADIŠ!

momak: ALI PRIJE NEKI DAN STE MI REKLI DA MORAM VIŠE RADITI NA SEBI?
dr jupidu
2020-06-06T06:00:19Z
MOJ VIC OD JUTROS:

SUPER SEXY PLAVUŠA MISICA DOŠLA U 35 TU GODINU A NIJE SE USPILA UDAT BOGATO I VEĆ JE SUSTIŽU GODINE...I SKUPA S MAMOM KOJA ŽELI DA SE ONA I KĆER OBOGATE SMIŠLJAJU KAKO DA SE KĆER BOGATO UDA...

I PLAVUŠA UVIK NALIJEĆE NA IKOVE BEZ NEŠTO PARA I MAMA I ONA SU VEĆ FRUSTRIRANE A TI LIKOVI SU OBIČNO NERADNICI..ONO..SPAVA SE DO PODNE OVO ONO..SLABO PARA

I DODJE NAM MJESEC DANA VEZE S JEDNIM NOVIM KĆER KUĆII KAŽE

KĆER: MAMA IMAM NOVOG FRAJERA.BAŠ JE ZGODAN!

MAMA: DO KAD OBIČNO SPAVA ?

KĆER: PA ...NEBUDI SE PRIJE PODNE..13.H...

MAMA: ODMA GA OSTAVI...EVO TI MOBITEL PA MU RECI!

KĆER: OK MAMA KAKO TI KAŽEŠ..I NAZOVE TOG DEČKA I KAŽE MU..GLUPANE JEDAN NISI TI MENE VRIJEDAN...! I PREKINE VEZU

PITA POSLIJE MAMA KĆER ....A KĆERI ČIME SE TAJ GLUPAN BAVIO?

KĆER: VLASNIK JE LANACA HOTELA.....

MAMA: ????? DAJ MI ONE APAURINE IZ KUTIJE... I UPADNE U DEPRU

Zatoichi
2020-07-03T12:55:59Z
Chuck Norris u akciji

https://m.youtube.com/watch?v=LdVBkn6ohH8
dr jupidu
Bronson0
2020-09-11T19:10:41Z
Sretne mujo katolickog popa i pita ga ima li zena, a ovaj ce njemu ima tvoja mater majmume smrdljivi i mir s tobom
DjomlaKS
2020-09-11T19:38:35Z
Tko vec nije, preporučam da zaprati Podcast inkubator Reptili na fejsu i insta. U početku mi nisu bas bili smijesni, al u zadnje vrijeme postaju sve bolji i bolji. Pogotovo trolanje Petraka 😃
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2020-09-12T16:42:09Z
Ovo baš nije glupost. Ovakve bi trebalo u zatvor i tamo mlatit svaki dan:

https://www.index.hr/vij...lomio-kosti/2212327.aspx 
forpfs
2020-11-11T21:25:31Z

sjedi jupi zavaljen u fotelji kod psihijatra, prepričava mu kako je KW zatvoren, pa u dokolici piše viceve na drugoj temi

psihijatar zamoli da mu ispriča par viceva

jupidu krene sa best of iz kategorije MOJ ViC

nakon par komada psihijatar je jedva došao do zraka od smijeha i zaključi: "a jesi lud"..
dr jupidu
2020-11-12T15:12:40Z
moj vic:

u gradu pataka postoje jasno 2 spola

patak i pata

i mario patak pozove ljubicu pata da idu kod njega na sex

i dodju oni kod maria patka u stan i mario patak se skine a ljubica pata se ide iza njega skidati prije sexa......

i mario patak odjednom dobije nož u ledja od ljubice pata.......

i dok umire pita ljubicu pata : pato... ah..aaaa zašto.si me ubola....pa nisam ti ništa loše napravio...i polako gubi svijest

a ljubica pata mu kaže:

JEBIGA JA SAM PSIHOPATA!
Users browsing this topic