pecho
2020-11-15T13:45:44Z
Originally Posted by: GSP 

Dubois- Joyce ubrzo. Dosta ekipe vjeruje da Joyce može to dobiti. Ja nikako!

Može ako mu brada izdrži i odvede Duboisa u daljnje runde, što ne vjerujem kada gledam moć Duboisa.

60:40 za Duboisa po mojem osobnom mišljenju.

There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Black Arrow
2020-11-22T14:45:18Z
Sta mislite kako bi se odvijao mec izmedju Vitalija Klicka i Tyson Fury-a? Obojica spodrazumeva se u najboljem izdanju ? Da li bi Vitali isto prosao kao Vladimir ?

Zatoichi
2020-11-22T14:52:42Z
Originally Posted by: Black Arrow 

Sta mislite kako bi se odvijao mec izmedju Vitalija Klicka i Tyson Fury-a? Obojica spodrazumeva se u najboljem izdanju ? Da li bi Vitali isto prosao kao Vladimir ?

Mislim da bi vitali to uzeo,on je skriveni egomanijak,kad dobije udarac mora odmah vratiti sa tri,takodje ima jacu bradu od vladimira,sto se vidjelo sa lenoxom i sandersom....borba sa sandersom mi je bila najbolja,nesjecam se jeli ga zaustavio u 7 ili desetoj,sjecam se da sam drekao ko lud” Udriiii” 😀........mislim da bi furija dobio na poene
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Black Arrow
2020-11-22T15:06:09Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Mislim da bi vitali to uzeo,on je skriveni egomanijak,kad dobije udarac mora odmah vratiti sa tri,takodje ima jacu bradu od vladimira,sto se vidjelo sa lenoxom i sandersom....borba sa sandersom mi je bila najbolja,nesjecam se jeli ga zaustavio u 7 ili desetoj,sjecam se da sam drekao ko lud” Udriiii” 😀........mislim da bi furija dobio na poene

Ja bi uglavnom bez razmisljanja platio jednu vecu novcanicu da je moguce gledati taj mec.:-) Slazem se sa navedenim.Vitali je stvarno bio mentalno jak, a i znao je da primi dobro.
Sandersa je mislim u 10-oj zavrsio.Nevjerovatno isto koliko je Sanders primao udaraca.
Zatoichi
2020-11-22T15:16:50Z

Originally Posted by: Zatoichi 

Ja bi uglavnom bez razmisljanja platio jednu vecu novcanicu da je moguce gledati taj mec.:-) Slazem se sa navedenim.Vitali je stvarno bio mentalno jak, a i znao je da primi dobro.
Sandersa je mislim u 10-oj zavrsio.Nevjerovatno isto koliko je Sanders primao udaraca.

Bila osma sa sandersom,koji fucking war,mislim da je sanders cak uzeo prve 3-4 runde....sanders je imao bradu od betona
https://m.youtube.com/watch?v=thKRtRbXbpo
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
pecho
2020-11-22T15:18:51Z

Vitali je jači psihički ali po meni Fury to uzima jer ima više tehničkih sposobnosti. Stalno se trza, fintira i kretanje mu je strašno .

Black Arrow
2020-11-22T16:45:00Z
Originally Posted by: pecho 

Vitali je jači psihički ali po meni Fury to uzima jer ima više tehničkih sposobnosti. Stalno se trza, fintira i kretanje mu je strašno .

Da ima smisla, jos kad se sjetimo meca sa Chris Byrd-om... Jako mu je smetalo to fintiranje i kretanje.Poslije je predao zbog one ozljede ali revansa nikad vise nije bilo.
Isto kao sto je i Vladimir zaobisao Sandersa...
karl anal
2020-11-22T20:19:44Z

Da ima smisla, jos kad se sjetimo meca sa Chris Byrd-om... Jako mu je smetalo to fintiranje i kretanje.Poslije je predao zbog one ozljede ali revansa nikad vise nije bilo.

oprosti što ti moram reć ali brate pričaš pizdarije, vitaly ga je sve do jednu rundu dobio wtf

ja mislim da bi vitaly dobio tysona, ima muda i bradu za razliku od maloga

When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Black Arrow
2020-11-22T21:29:57Z
Originally Posted by: karl anal 

oprosti što ti moram reć ali brate pričaš pizdarije, vitaly ga je sve do jednu rundu dobio wtf

ja mislim da bi vitaly dobio tysona, ima muda i bradu za razliku od maloga

Nisam nista pogresno rekao nego si pogresno shvatio.:-)) Pricamo o stilu koji ne odgovara bas Vitaliju uporedjivajuci sa Fury-om.
Byrd se je dobro kretao i sa lakocom izbjegavao mnoge udarce od Vitalija pogotovo njegovu desnicu.Nije si za dzabe sjebao rame u tom mecu...:-))
Za mene je Vitali uvijek bio velik sta je i pokazao protiv Lewisa nije upitno. Ali cisto onako spekulisemo kako bi to izgledalo protiv Furya.
fanatic
2020-11-22T21:41:57Z
meni je Vitaly bio užasno precijenjen borac :)10

npr Vladimir u primeu mi je bio 3 klase bolji od Vitalyja

što se tiče meča Lewis-Vitaly, istina je da ga je Vitaly uzdrmao u 2.rundi i da je Lewis plesao na rubu poraza, al kako su runde prolazile tako je Lewis izgledao sve bolje i bolje a Vitalyju je kopnila snaga. Nevjerojatno je da nije umro nakon onog aperkata u 6.rundi
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Black Arrow
2020-11-22T21:51:46Z
Originally Posted by: fanatic 

meni je Vitaly bio užasno precijenjen borac :)10

npr Vladimir u primeu mi je bio 3 klase bolji od Vitalyja

što se tiče meča Lewis-Vitaly, istina je da ga je Vitaly uzdrmao u 2.rundi i da je Lewis plesao na rubu poraza, al kako su runde prolazile tako je Lewis izgledao sve bolje i bolje a Vitalyju je kopnila snaga. Nevjerojatno je da nije umro nakon onog aperkata u 6.rundi

Ako ti neko pozvoni narednih 30 minuta na vratima ni slucajno ne otvaraj.To je Karl... :)20
fist
  • fist
  • Advanced Member Topic Starter
2020-11-23T13:53:23Z
Ne znam, mene Dubois nije impresionirao i očekujem da će ga Joyce dobiti
Kamatar87
2020-11-23T16:08:31Z
Originally Posted by: fist 

Ne znam, mene Dubois nije impresionirao i očekujem da će ga Joyce dobiti

Same here, mislim da Joyce ovo uzima.

Svida mi se i sto se boks sve vise vraca u centar borilackih sportova.
Mma je jako bio u trendu posljednjih godina ali nekako imam osjecaj da se boks opet dobro dize i to mi je drago.
pecho
2020-11-23T16:45:38Z
Ako Joyce izdrži te bombe u glavu prvih 5 rundi onda dobija. Dubois je nemjerljivo bolji tehničar ali Joyce ima takav neiscrpan cardio i bradu da je to za nepovjerovat.
mangup
2020-11-23T16:54:13Z
moje pare idu na Joyca... jos sam uvijek pod dojmom kad je prakticki k'o anonimus outclass'o i upset'o hrgovica u WSBu...
e da i onda za kraj lik baci jos par salta u ringu... show...
Kamatar87
2020-11-23T19:27:58Z

Ako Joyce izdrži te bombe u glavu prvih 5 rundi onda dobija. Dubois je nemjerljivo bolji tehničar ali Joyce ima takav neiscrpan cardio i bradu da je to za nepovjerovat.

Da, cardio mu je top, mislim da se on jedno vrijeme paralelno bavio ronjenjem ili plivanjem i boksom..
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-11-25T09:25:48Z
https://www.index.hr/spo...-od-smijeha/2233390.aspx 

Boksat će se osam rundi od dvije, umjesto standardne tri minute, neće biti sudaca uz ring, a nakon borbe neće biti proglašen pobjednik. Iz sportske perspektive najbizarnije pravilo za ovaj meč je da su zabranjeni - nokauti. Štoviše, ako nekom od boraca poteče krv, meč se prekida.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
fist
  • fist
  • Advanced Member Topic Starter
2020-11-25T09:58:23Z
Originally Posted by: bero 

https://www.index.hr/sport/clanak/objavljena-bizarna-pravila-za-tysonov-povratnicki-mec-dana-white-umro-od-smijeha/2233390.aspx

Boksat će se osam rundi od dvije, umjesto standardne tri minute, neće biti sudaca uz ring, a nakon borbe neće biti proglašen pobjednik. Iz sportske perspektive najbizarnije pravilo za ovaj meč je da su zabranjeni - nokauti. Štoviše, ako nekom od boraca poteče krv, meč se prekida.

Čisti KW fight!

Seded
2020-11-25T18:49:30Z
Oće biti Dubois vs. Joyce na tvu ili smo opet prepušteni piratiji?
"It's not checkmate. The king has one more move."
j0k3r
2020-11-27T15:06:14Z
Originally Posted by: Seded 

Oće biti Dubois vs. Joyce na tvu ili smo opet prepušteni piratiji?

Na sport klub 3