Je li netko možda gledao Cosmic Sin?
https://www.imdb.com/tit...62434/?ref_=nv_sr_srsg_0
jako me zanima što film mora napravit da bi imao 2,5 na imdb-u (doduše, samo 900 glasova), a ne da mi se potrošit vlastitih sat ipo da saznam
nitko se ne usudi? ocjena je i dalje 2,5, 3 ipo iljade glasova.
Pozdrav svima iz Beograda. Pratim već godinama forum, par puta sam hteo da se registrujem ali je svako malo bila neka frka Jupidu-Reaktivac ,😁 pa nisam hteo da pomisle ljudi da sam nečiji klon. Veliki sam fan MMA više od 20 godina, od kada sam na nekom sportskom kanalu video prvi UFC, naravno ilegalno pušten. Komentarisao je borbe naš poznati karatista i nazvao to "ultimet fajt". Tako se taj naziv ustalio kod nas. Kako u to vreme internet nije bio toliko dostupan, Mirka i Pride sam tek kasnije video tako da sam jedan od retkih na ovim prostorima koji se na ovaj sport navukao preko Tenk Abota, Grejsija, Ruasa... a ne Mirka i Fedora. Ali ipak neka ovde bude prvi post. Pre neki dan neko budjavo vreme kod nas, ladno, pada kiša, umoran od posla, mrzi me da odradim trening, gleda mi se nešto "bez mozga" kaže žena ima neka fantastika, poznati su glumci ali je loša ocena. A video sam već pitanje za ovaj film ovde. I ipak ga pustimo. Šta da ti kažem, jako dosadan film gde se praktično ništa ne dešava. Ima loših filmova sa lošom glumom, akcijom, to sam otprilike očekivao, ali ovde ima jako malo i te akcije. Na kraju nismo ni odgledali do kraja.
Edited by user
2021-04-11T19:54:16Z
|
Reason: Not specified
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye