DjomlaKS
  • DjomlaKS
  • Advanced Member Topic Starter
2021-02-28T09:11:01Z
Sponsor
DjomlaKS
  • DjomlaKS
2021-02-28T09:29:41Z
https://www.index.hr/mob...y=vijesti&id=2257533 

Smeće ostaje smeće.
Babic se par puta hvalio da ga Hrvatska ne zanima, a ipak se nikako odmaknut od nje.
Mate 2
2021-02-28T09:39:42Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2257533

Smeće ostaje smeće.
Babic se par puta hvalio da ga Hrvatska ne zanima, a ipak se nikako odmaknut od nje.

Dok ga je Bandić financirao, nije mu uputio nikakvu kritiku, ovo je samo kontinuitet licemjerstva.
pecho
2021-02-28T11:03:07Z
O mrtvima se ne priča loše to je neko standardno pravilo, ali šta je to Bandić napravio toliko hvalevrijedno da ga se spominje kao nekakvog sveca?

Nažalost Babić govori istinu, makar pretjeruje i surov je kao britva, ali kod nas ljudi ne vide prst ispred nosa pa im je valjda ta brutalnost potrebna da vide konačno šta se događa.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
DjomlaKS
  • DjomlaKS
2021-02-28T11:24:45Z
Originally Posted by: pecho 

O mrtvima se ne priča loše to je neko standardno pravilo, ali šta je to Bandić napravio toliko hvalevrijedno da ga se spominje kao nekakvog sveca?

Nažalost Babić govori istinu, makar pretjeruje i surov je kao britva, ali kod nas ljudi ne vide prst ispred nosa pa im je valjda ta brutalnost potrebna da vide konačno šta se događa.

Tko ga spomije kao sveca??? Čovjek je umro,političar kao i svi ostali, izrazi sućut i gotovo.
Jebo te Babic, običan debil koji je daleko od nekog pravednika. Evo kako ti funkcionira Babic i Index:

Slaviti nečiju smrt, nije samo degutantno, nego u slučaju Matije Babića i duboko licemjerno. Index i Bandić imali su dugu povijest tijekom koje su postojala i primirja u trajanje od par godina. Kada je Bandić sipao stotine tisuća kuna ovom mediju, onda je Babić mudro šutio. Isto kao što i zadnjih godina šuti o braći Pripuz, Nikici Jelaviću, Blažu Petroviću i Josipu Antiću Zefi, čiji je sin ispred Besta svojedobno pretukao dvije djevojke, a Index je tu priču pokušao zakopati. Novinarka je uzela izjave svjedoka, žrtve, dobila medicinsku dokumentaciju i ništa nisu objavili. Kako tada, tako ni u nekim drugim slučajevima. Lako je gaziti po mrtvom Bandiću, ali za suočavanje s onima koji stvarno vladaju gradom i državom, potrebno je ipak malo više hrabrosti i kredibiliteta. Meni Bandić nije dao ni lipe, a od njegova upravljanja gradom, imao sam jedino štete. Ne dugujem mu ništa, kao ni brojni drugi ljudi. Ali dugujemo sebi da sačuvamo dostojanstvo. Dok drugima to nedostaje, mnogima je to jedino i preostalo.
Bronson0
2021-02-28T13:11:47Z
Slazem se da nebi trebalo pisati nista o pokojniku osim sucut obitelji. Ali problem s nasim medijima su sto se toga ne drze pa su ga neki poceli hvaliti koda je zagrebacki mesija, a ne mutan lik iz kojeg ostaje ko zna sto. I onda to povlaci za jezik ove koji su protiv njega.
DjomlaKS
  • DjomlaKS
2021-02-28T13:19:20Z
Originally Posted by: Bronson0 

Slazem se da nebi trebalo pisati nista o pokojniku osim sucut obitelji. Ali problem s nasim medijima su sto se toga ne drze pa su ga neki poceli hvaliti koda je zagrebacki mesija, a ne mutan lik iz kojeg ostaje ko zna sto. I onda to povlaci za jezik ove koji su protiv njega.

Doslovce ni na jedan takav članak nisam naletio. Mozes preciznij, koji tocno mediji?
I ne slazem se. Index je definitivno počeo prvi srati s par članaka za redom, Telegram također, onda 24sata...
Svaka javna ličnost ima svojih repova,kao i onih koji ga mrze i koji ga vole. Na sto bi to ličilo kad bi se svatko(mediji) sa svakim šprdao nakon smrti??
Becks
2021-02-28T13:19:33Z
Originally Posted by: pecho 

O hitleru i slicnima se bome prica lose 😃

Banditos stari se nasmrketao i isao opaliti neku mladu tajnicu al ga jadnog srce izdalo. Hoce to...

Nikakav rip, u grobu nek se okreto svaki put kad mu se netko u fontanu pomokri.
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Bronson0
2021-02-28T13:23:25Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Doslovce ni na jedan takav članak nisam naletio. Mozes preciznij, koji tocno mediji?
I ne slazem se. Index je definitivno počeo prvi srati s par članaka za redom, Telegram također, onda 24sata...
Svaka javna ličnost ima svojih repova,kao i onih koji ga mrze i koji ga vole. Na sto bi to ličilo kad bi se svatko(mediji) sa svakim šprdao nakon smrti??

Svak vidi ono sto mu pase. Ja od jutros citam kako je bio super lik, spasitelj... Evo i plenki govori da je super lik i politicar. A samim tim sto si javna licnost podlozan si kritici iako bi ja sacekao da prode sahrana pa onda opleo.

A vidim da tebi djomla ne smeta kad se pise za tita da je copavi bravar, govno, ovcji kurac ili kako ga vec tu niste nazvali
Bronson0
2021-02-28T13:32:00Z
To sto ti pricas je protivno slobodi govora. Sto bi sad treba cijeli dan slusati kako je on legenda i izjave njegovih polupismenih poslusnika zato sto je on eto umro i ne smije se reci nista protiv njega

Evo sad govori neki stari na tvu da su igrali belu dok god bandic ne pobjedi.
pecho
2021-02-28T14:13:44Z
Djomla dragi sve ja to znam.
Babić je mutan lik ali da nije bilo indexa pola afera ne bi izašlo van a i u pravu je što se tiče bandića jer ovaj stvarno nije ništa napravio za zg osim zaposlio sve i svakog tko mu je bio drag.
Sjećamo se kako je govorio da ljudi mogy odseliti iz zga ako im ne paše.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
DjomlaKS
  • DjomlaKS
2021-02-28T14:20:10Z

To sto ti pricas je protivno slobodi govora. Sto bi sad treba cijeli dan slusati kako je on legenda i izjave njegovih polupismenih poslusnika zato sto je on eto umro i ne smije se reci nista protiv njega

Evo sad govori neki stari na tvu da su igrali belu dok god bandic ne pobjedi.

Za početak Tito je bio zločinac i diktator, a Bandic legalno birani gradonačelnik 20g.

Razumijem da ima onih koji ga vole ili ne vole, i takvi mogu komentirati sto hoce...ali mediji ipak trebaju imati vise profesionalnosti i ovo sto neki rade je van pameti.
Vidim sad gura se u prvi plan taj lik sto prica o beli, pa su stavili nekog krezubog koji prica kako mu je Bandic trebao sredit stan, pa onda neki cigosi koji se hvale kako im je pomogao itd. A u komentarima se javi žena s nekim člankom kojim dokazuje kako je Bandić pomogao roditeljima s bolesnom djecom. Zasto to ne objave?

Koliko je dobrog učinio za Zagreb, nek to kazu zagrepčani. Vidim neki ga hvale(i to dosta kajkavaca) a neki ne. Moje mišljenje da nebi toliko opstao da nije nista napravio.
Bronson0
2021-02-28T14:42:16Z
Titina vladavina je u ono vrijeme bila legalna ko i bandiceva sada ali nije tu pitanje legalnosti nego moralnosti. Koliko je moralno kupovati polupismene cigane i hercegovce da glasaju za tebe? Koliko je moralno praviti fontane dok ti je vodovod iz austrougarske u rasulu?

Ja ne znam o cemu ti pricas? Vidio si jutros tih par objava protiv bandica, a nisi vidio drugih 20 za njega. I kako ga hvale svi od plenkovica do cigana iz neke vukojebine koji su usput receno slika i prilika bandicevih glasaca. Ne razumijem sto bi sad po tvome novinari trebali raditi? Potjerati svakog ko je protiv bandica ili cak za ali je cigan?
DjomlaKS
  • DjomlaKS
2021-02-28T14:48:31Z

Titina vladavina je u ono vrijeme bila legalna ko i bandiceva sada ali nije tu pitanje legalnosti nego moralnosti. Koliko je moralno kupovati polupismene cigane i hercegovce da glasaju za tebe? Koliko je moralno praviti fontane dok ti je vodovod iz austrougarske u rasulu?

Ja ne znam o cemu ti pricas? Vidio si jutros tih par objava protiv bandica, a nisi vidio drugih 20 za njega. I kako ga hvale svi od plenkovica do cigana iz neke vukojebine koji su usput receno slika i prilika bandicevih glasaca. Ne razumijem sto bi sad po tvome novinari trebali raditi? Potjerati svakog ko je protiv bandica ili cak za ali je cigan?

Morala je biti legalna, jer tko se usprotivio bio je strijelan, protjeran, ili zavrsio na golom otoku :D

Ono sto im je posao. Profesionalno pisati članke, a ne ismijavati se na ovakav način. Imao je afere? Pa nek pisu o njima, tko im brani.
Sto se glasača tiče, zar mu nisu najveci glasači ti tamo domaći u okolici Zagreba kojima je doveo cestu i sve ostalo? Znači da su prije njega bili jos gori.
Bronson0
2021-02-28T14:57:50Z
Zato ti govorim da je ta bandiceva legalnost totalno nebitna kad je glasove prakticki kupovao. Vjerujem da ce se i tome za 50-100 godina stati na kraj pa ce bandic biti nesto kao tito danas.

I dalje ne razumijem kako novinari ismijavaju bandica. Dodu u grad uzeti izjave par ljudi je za njega kao i krezubi cigan koji najnormalnije da izjavu. Onda dodu u bandicevo rodno mjesto par ljudi kaze da je isus, a jedan kaze da je uvijek mora pobjediti na beli. Onda dodu u taj neki bok gdje se organizira neki mimohod, a organizira ga zena koja nije u stanju sastaviti recenicu. I to je tebi ismijavanje? Imam osjecaj ko da me trollas jer mislim da nikom osim tebi nije jasno o cemu pricas.
DjomlaKS
  • DjomlaKS
2021-02-28T15:15:56Z

Zato ti govorim da je ta bandiceva legalnost totalno nebitna kad je glasove prakticki kupovao. Vjerujem da ce se i tome za 50-100 godina stati na kraj pa ce bandic biti nesto kao tito danas.

Kako pobogu?? Nikad korumpirani političar nece moci u istu rečenicu a diktatorom i ratnim zločincem. Ni sad ni za 150g!

I dalje ne razumijem kako novinari ismijavaju bandica. Dodu u grad uzeti izjave par ljudi je za njega kao i krezubi cigan koji najnormalnije da izjavu. Onda dodu u bandicevo rodno mjesto par ljudi kaze da je isus, a jedan kaze da je uvijek mora pobjediti na beli. Onda dodu u taj neki bok gdje se organizira neki mimohod, a organizira ga zena koja nije u stanju sastaviti recenicu. I to je tebi ismijavanje? Imam osjecaj ko da me trollas jer mislim da nikom osim tebi nije jasno o cemu pricas.

Baci pogled na Index profil pa ce ti biti jasno. Između ostalog, tu je i naslov "prekrasan dan u Zagrebu, sunce obasjalo grad". Slučajno ili ne?
I ne kuzim gdje je problem u "kupovanju" glasova tako sto pomogne ljudima? Ako im je doveo cestu, vodovod, kanalizacije..za koga bi onda trebali glasat??
Bronson0
2021-02-28T15:28:42Z
Aha, znaci sad je ipak korumpirani politicar?

Opet kazem index pise negativno, a 10 drugih portala pozitivno. Ne vidim zasto bi slusali samo pohvale kad ima i druga strana price. A koliko vidim tebi smeta i ova pozitivna strana jer ti cigani iako bandicevi glasaci nisu dovoljno reprezentativni.

Negdje sam procitao da 50% vode u zagrebackom vodovodu iskapa prije nego sto dode do kucanstva. E u tome je problem, bitni problemi se ne rjesavaju jer nisu vidljivi prosjecnom bandicevom glasacu. Ali se zato radi sve sto treba da bi se pobijedilo na sljedecim izborima. Pa tako budes kum ko zna kolikoj djeci sto je cisti populizam i kupovanje glasaca.
DjomlaKS
  • DjomlaKS
2021-02-28T15:37:03Z

Aha, znaci sad je ipak korumpirani politicar?

Opet kazem index pise negativno, a 10 drugih portala pozitivno. Ne vidim zasto bi slusali samo pohvale kad ima i druga strana price. A koliko vidim tebi smeta i ova pozitivna strana jer ti cigani iako bandicevi glasaci nisu dovoljno reprezentativni.

Opet ponavljam, nije problem pisati obje strane priče, ali novinarstvo ipak mora biti profesionalnije. Umrijeti ce sutra Todorić, Kerum i ostali. Pa nek pisu o njihovim aferama, to im je i posao., al nije u redu da ih bas na isti dan ismijavaju. Index i Telegram su vec objavili par članaka koji je ismijavanje pokojnika i nista vise.
Ovo smeće od Babića glumi pametnjakovića, a napada i vrijedja sve sto se ne uklapa u njegovu savršenu viziju drzave. S tim da napada ljude radi iste stvari zbog koje je on osuđen.
Bronson0
2021-02-28T15:39:30Z
Daj linkaj to ismijavanje da vidim.

doog_kool
2021-02-28T16:11:33Z
Matija Babić je obično govno dvostrukih mjerila. Čovjek patološki mrzi državu u kojoj djeluje i mrzi sve vrijednosti koje su utkane u identitet ovoga naroda,to je naravno njegovo pravo,al jadan je takav život,nebi mu bio u koži nikako.

S druge strane Milan Bandić je legitimno birani gradonačelnik grada Zagreba,čovjek koji je 6 izbora dobio,prema tome ono što je on radio se većini birača sviđalo. Ja osobno ga smatram sinonimom za korupciju i nepotizam,ali čovjek je ostavio traga i sasvim sigurno će u budućnosti dobiti neki trg ili ulicu u Zagrebu.

Obitelji treba izraziti sućut ili prešutjeti bar dok se pokojnik ne ohladi. Radovati se tuđoj smrti i likovati nad time pogotovo s pozicije tobože vodećeg medija u HR je sramotno. Al dobro rade to na vlastitu odgovornost,ja sam uvjeren da će im se to vratiti,ako ne njima, onda kako kaže CRO COP, njihovoj djeci.