hamush
2021-03-03T14:30:42Z
Originally Posted by: cayman 

A ne ne, nemoj mi uspoređivati pijane klince i ljude koji tuguju za nekim kantautorom. Ovdje se okupila krema, sam vrh države i kriminalne piramide i oplakuju svog kolegu suborca u kriminalu. Ili i ove prve smatraš šljamom?

Exactly
DjomlaKS
  • DjomlaKS
  • Advanced Member Topic Starter
2021-03-03T15:32:19Z
Originally Posted by: cayman 

A ne ne, nemoj mi uspoređivati pijane klince i ljude koji tuguju za nekim kantautorom. Ovdje se okupila krema, sam vrh države i kriminalne piramide i oplakuju svog kolegu suborca u kriminalu. Ili i ove prve smatraš šljamom?

Govorim opcenito na okupljanja za vrijeme korone. Podjednak broj je bio na spomenutim mjestima.
A riječ "šljam" za svakog ima drugačije značanje. Nekome je to HDZ i ekipa, nekome ne 😉
cayman
2021-03-03T19:58:48Z
Pa baš nigdje ne spominjem HDZ. Oko tog smećara nakupilo se i nakotilo uhljeba i dupelizaca svih uvjerenja, političih opredjeljenja i nacionalnosti. Za njim plaču samo oni koji od njega direktno i indirektno imaju koristi i neuki, polupismeni probisvijeti kojima je nova fontana i streha za milju i pol kuna znak da se Zagreb pretvara u europski velegrad. Jebi ga, svatko ima pravo na svoje mišljenje, al ovo danas mi je prešlo svaku granicu
ksian
2021-03-03T21:42:38Z
Bandić je , ka i sve njemu slične populističke lopine, na prvom mjestu bio veliki distractor, skretač pažnje, i čak mu i mrtvom uspjeva da odvrati pažnju sa bitnog, jer je prosječnom Hrvatu danas najzanimljivije pitanje o njemu da li je Bandić umro od predoziranja plavom tabletom na onoj njegovoj plavoj profuknjači, a ne koliko je Banderas zakinuo grad Zagreb i njegove građane u zadnjih 20 godina, što za lovu, što za razvojne mogućnosti.

Ima u meni ponajboljem hrvatskom filmu u zadnjih dosta godina "Ljudožderu vegetarijancu" scena kad potpuno korumpirani policajac govori jednako korumpiranim ginekologu: "Ovo ti je ko živo blato, moj doktore. Što se više koprcaš, više toneš". Tako je izgledala i Bandićeva karijera. Ako je u početku i bio simpatičan u tom svom populizmu i "delanju", jer je cigi u Kozari Boku doveo asfalt, jer je ostajao na gradilištu na Zelenom Valu po najvećoj vrućini sa šljakerima, sve dok se ne završi sva rađa, i kad se nakon moždanog udara okrenuo redovitom trčanju na kraju je postao nešto drugo, čovik je bio u dealu sa svim strukturima moći, vjerovatno je jedno vrijeme mislio da to može hendlati, da je on tata, ali po svemu što znam, moje neko mišljenje je da su mu neki od tih dealova došli glave, neki su mu nezgodni igrači stavili do znanja da oni kolo vode.

Jer ono što svakako treba znati je da je Banderas zapravo izgubio volju da bude gradonačelnik Zagreba, ali, nikako nije mogao izaći van iz začaranog kruga u kojem su ga držali njegovi brojni suradnici, od kojih o nekima jako rijetko piše velika većina hrvatskih novinara. Jednostavno, Bandić već neko vrijeme izgleda umorno i razočarano. Činjenica je da je Bandić dugo bio gradonačelnik grada, je da se tu čovjek umori, je da je on imao neke godine, ali, vlast, odnosno, moć, je najjača droga, i niko je svojevoljno ne ispušta iz ruku...osim ako zapravo i nije u njegovim rukama.

Recimo, realno gledano, baš ti njegovi suradnici o kojima se jako rijetko piše su zaslužni zato što je sigurnost na zagrebačkim ulicama u okvirima nekih evropskih vrijednosti- ljudi su posmicali svoje konkurente prije dobrih dvadesetak godina i uglavnom im više ne trebaju pištolji za riješavanje nesuglasica, reputacija je sasvim dovoljna, a čini se da novi naraštaj koji bi maknuo sad već pomalo vremešne kraljeve zagrebačkih ulica još nije stastao. Ali, sa druge strane, isti suradnici su sa Banderasom radili doslovce što su htjeli, i to je lako dokazivo. Izgleda da ista ekipa sad želi uzet Dinamo od Mamića, koje čeka potvrda ćorke do kraja godine, a inače sam ne na jednom mjestu čuo priču da ti likovi doslovce postavljaju suce, što mi, s obzirom na ono što svi znamo o hrvatskom pravosuđu, uopće ne zvuči sasvim nevjerovatno. Drugim riječima, više je nego vjerovatno da je Milan Bandić dospio u jedno bezizlaznu situaciju i to ga je ubilo puno prije nego li plava ili neka druga tableta.

Bronson0
2021-03-03T22:21:59Z
Nase sudove treba urediti na nacin da rjesavaju samo prekrsaje i sitna kaznena dijela, a za sve ostalo da nam sude suci iz europske unije i to po mogucnosti preko zooma. Ma ne moraju ni biti suci i da su iz udruge lijecenih alkoholicara bice bolji od ovih sada
dr jupidu
2021-03-04T08:08:01Z
Originally Posted by: ksian 

Bandić je , ka i sve njemu slične populističke lopine, na prvom mjestu bio veliki distractor, skretač pažnje, i čak mu i mrtvom uspjeva da odvrati pažnju sa bitnog, jer je prosječnom Hrvatu danas najzanimljivije pitanje o njemu da li je Bandić umro od predoziranja plavom tabletom na onoj njegovoj plavoj profuknjači, a ne koliko je Banderas zakinuo grad Zagreb i njegove građane u zadnjih 20 godina, što za lovu, što za razvojne mogućnosti.

Ima u meni ponajboljem hrvatskom filmu u zadnjih dosta godina "Ljudožderu vegetarijancu" scena kad potpuno korumpirani policajac govori jednako korumpiranim ginekologu: "Ovo ti je ko živo blato, moj doktore. Što se više koprcaš, više toneš". Tako je izgledala i Bandićeva karijera. Ako je u početku i bio simpatičan u tom svom populizmu i "delanju", jer je cigi u Kozari Boku doveo asfalt, jer je ostajao na gradilištu na Zelenom Valu po najvećoj vrućini sa šljakerima, sve dok se ne završi sva rađa, i kad se nakon moždanog udara okrenuo redovitom trčanju na kraju je postao nešto drugo, čovik je bio u dealu sa svim strukturima moći, vjerovatno je jedno vrijeme mislio da to može hendlati, da je on tata, ali po svemu što znam, moje neko mišljenje je da su mu neki od tih dealova došli glave, neki su mu nezgodni igrači stavili do znanja da oni kolo vode.

Jer ono što svakako treba znati je da je Banderas zapravo izgubio volju da bude gradonačelnik Zagreba, ali, nikako nije mogao izaći van iz začaranog kruga u kojem su ga držali njegovi brojni suradnici, od kojih o nekima jako rijetko piše velika većina hrvatskih novinara. Jednostavno, Bandić već neko vrijeme izgleda umorno i razočarano. Činjenica je da je Bandić dugo bio gradonačelnik grada, je da se tu čovjek umori, je da je on imao neke godine, ali, vlast, odnosno, moć, je najjača droga, i niko je svojevoljno ne ispušta iz ruku...osim ako zapravo i nije u njegovim rukama.

Recimo, realno gledano, baš ti njegovi suradnici o kojima se jako rijetko piše su zaslužni zato što je sigurnost na zagrebačkim ulicama u okvirima nekih evropskih vrijednosti- ljudi su posmicali svoje konkurente prije dobrih dvadesetak godina i uglavnom im više ne trebaju pištolji za riješavanje nesuglasica, reputacija je sasvim dovoljna, a čini se da novi naraštaj koji bi maknuo sad već pomalo vremešne kraljeve zagrebačkih ulica još nije stastao. Ali, sa druge strane, isti suradnici su sa Banderasom radili doslovce što su htjeli, i to je lako dokazivo. Izgleda da ista ekipa sad želi uzet Dinamo od Mamića, koje čeka potvrda ćorke do kraja godine, a inače sam ne na jednom mjestu čuo priču da ti likovi doslovce postavljaju suce, što mi, s obzirom na ono što svi znamo o hrvatskom pravosuđu, uopće ne zvuči sasvim nevjerovatno. Drugim riječima, više je nego vjerovatno da je Milan Bandić dospio u jedno bezizlaznu situaciju i to ga je ubilo puno prije nego li plava ili neka druga tableta.

+1 s time da bandićev lifestyle i način života nisu bili tipa idem zgrnit sve i pit do kraja života skove na bahamima na plažama pun para već samo igra moći......... dobra stvar je što je svim bad guysima omogućio sve i zagreb je siguran grad jer opasni tipovi imaju što delati ..a i svima je pomagao ......................... jasno to se tako neradi i zato ga je pravosuđe sustizalo . bandić je kao superhik iz alan forda ........... jest da je uživao u moći i u tom life style al silaskom s funkcije znao je da će ga organi brzo stavit iza rešetaka......... a najgora stvar je da on nije u principu lopov nego je dok je vladao svima oko sebe uljepšavao život a bune se oni kojima nije .......... i to ga je razočaravalo.....u njegovoj glavi on je dobrotvor za sve........................ pomagao je svima a u tom pomaganju nije stigao svima pomoći i najviše se ljude oni koji su htjeli pošteno dobit posove na natječajima a izvisili su zbog njega i u pravu su

Reaktivac
2021-03-05T19:37:59Z
Vjerojatno nećeš dobiti ulicu ili trg, iako si zaslužio više. Recimo, ime stadiona u Maksimiru. Ali, pitanje da li je derutan i neugledan stadion dostojan nositi tvoje ime ? Jedan drugi majstor koji je puno delao, obećavao ga je sanirati, a kasnije sagraditi drugi. Umro je dan ranije prije tebe, a ispraćen je dvaput. Uz HNK, zagrebačku filharmoniju, muziku, klape, komemoraciju vladara, političara, birokrata, horde činovnika, crkvenih velikodostojnika, javnih osoba, onih kojima je dijelio naš novac ili pogodovao. Kada prođu godine, ostaju sjećanja. Tvoje suze prilikom intoniranja himne, u uvertiri utakmice protiv svjetskih prvaka na SP 2006 - nećemo zaboraviti. Volio si katkad čašicu te društvo, a mi smo voljeli tebe, uglađenost, poštenje, čist obraz i nadasve srce. Koje si kao kapetan, pokazao 17.10.1990., u povijesnoj utakmici za Hrvatsku. Počivao u miru, maestro !

DjomlaKS
  • DjomlaKS
2021-03-05T23:25:52Z
Stotine ljudi na Kranjčarovu sprovodu. Isti oni mediji koji su dizali hajku zbog mjera na Bandićevu sprovodu te koji su poticali i veličali masovna okupljanja zbog Balasevića, sad naravno šute. Licemjerju nikad granica
The Last Emperor
2021-03-06T11:12:28Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Stotine ljudi na Kranjčarovu sprovodu. Isti oni mediji koji su dizali hajku zbog mjera na Bandićevu sprovodu te koji su poticali i veličali masovna okupljanja zbog Balasevića, sad naravno šute. Licemjerju nikad granica

Bas to. Index ni jednom rijecju nije napao to sto se skupilo 1000 ljudi na Cicovom sprovodu, a uredno su spominjali tu brojku i opisivali sprovod kao emotivan. A Bandicev sprovod napadali iz svih mogucih oruzja. Bas gadljivo licemjerje.
DjomlaKS
  • DjomlaKS
2021-03-06T11:36:22Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Bas to. Index ni jednom rijecju nije napao to sto se skupilo 1000 ljudi na Cicovom sprovodu, a uredno su spominjali tu brojku i opisivali sprovod kao emotivan. A Bandicev sprovod napadali iz svih mogucih oruzja. Bas gadljivo licemjerje.

Ma ne radi se tu samo o indexu, nego i svim ostalim medijima. I tako je u svim situacijama, nevezano za ova okupljanja. Hrvatska je jebeno podijeljena u svemu, i mediji najbolje pokazuju
da nitko nije nepristran(iako si lijevi vole tako prikazivati).
To je samo dokaz da i medije(bar ove vodeće) i političare zaboli ona stvar za narodom. Tu se radi samo o borbi za vlast i vlastite interese.
Zato me smeta sto netko puši gluposti kriminalca Babića kao nekog modernog patriotu.
pasbrata
2021-03-06T23:58:17Z
ako je kako kutle kaže... bandić dobivao fliske po potrebi...

tko može uskočit u takav stolac...

tko zna što se krije iza kulisa...

dok kod nas ne bude operacija sablja... pod tim mislim da neka stranka na vlasti odradi "ih" koliko treba zajebi i poziciju gradonačelnika itd...

možda je baš bandić bio najbolji čovjek za to mjesto...

onda se sere po maminju... tko zna kakvi će doći nakon njega gdje će para biti još bitnija...

ko zna ko tu kog sve voza u gepeku...
a mi tu seremo...

btw... nevezano za bandića i maminja... ja otkad znam nazovimo to tako za sebe se ne sjećam da je novi bolji od starog... nekako to uvijek ide ili izađe na lošije...

karl anal
2021-03-07T02:01:56Z
misli da se ne rada jedna taka lopovčina često kakav je banderas bio.

kad sam vidio samo u jednom stanu zvučnike od 200 000 eura, sve mi je bilo jasno

to je bilo ono, nemam pojma o tome ali daj najskuplje

strah me počet odokativno računat o kolikim novcima se tu radi
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
DjomlaKS
  • DjomlaKS
2021-03-07T15:21:26Z
Originally Posted by: pasbrata 

btw... nevezano za bandića i maminja... ja otkad znam nazovimo to tako za sebe se ne sjećam da je novi bolji od starog... nekako to uvijek ide ili izađe na lošije...

Jedno je samo sigurno. Sljedećem gradonačelniku je upala žlica u med, jer ne mora kurcem maknut sljedeće 4 godine, i za sve ce okriviti bivšu vlast u gradu.
Kao sto se Milanović sad samo zajebaje po fejsu a nakon mandata ce opet kukat na HDZ.
Becks
2021-03-08T17:15:50Z
Evo sad kad su izasle nesinkronizirane verzije dogadjaja od bliznjih/suradnika, sumnja se da je bio sa Pricom, a iz medicinskih kuloara vrve tracevi da je koktel bijelog/viagre + stent + kandidatkinja za zagrepcanku godinu presudilo nasem vrlom gradonacelniku.
Tko je konzumirao bijelo/speed/amfetamine, jasno mu je odkud uvijek dar govora, nepresusni izvor energije za “delati”, problemi sa sinusima, facijalni tikovi itd.
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
doog_kool
2021-03-08T17:17:56Z
Originally Posted by: Becks 

Evo sad kad su izasle nesinkronizirane verzije dogadjaja od bliznjih/suradnika, sumnja se da je bio sa Pricom, a iz medicinskih kuloara vrve tracevi da je koktel bijelog/viagre + stent + kandidatkinja za zagrepcanku godinu presudilo nasem vrlom gradonacelniku.
Tko je konzumirao bijelo/speed/amfetamine, jasno mu je odkud uvijek dar govora, nepresusni izvor energije za “delati”, problemi sa sinusima, facijalni tikovi itd.

S kim je bio? Može pojašnjenje za nas koji nismo u toku
Becks
2021-03-08T17:22:37Z
Natalija Prica-Oreskovic. Tj valjda vise nije oreskovic ak sam dobro skuzio jer se prodala za par budni, nakit, stan u blizini bandicevog, par radnih mjesta bliznjima..
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
DjomlaKS
  • DjomlaKS
2021-03-08T17:51:01Z
Ovo me podsjeća na onu priču sa Severinom, kad je pola Hrvatske imalo neku rodicu koja je tu vecer radila na hitnoj 😁😁

P. S.
Za ove stručnjake oko droga., po čemu se Milanovic točno odaje?? Znam da ga je Koske davno na forumu nazvao "našmrkanim sinčićem", a po drustvenim mrežama ga trenutno napadaju kao da je toliko očigledno? Dakle, sto ga točno odaje??
Becks
2021-03-08T18:08:21Z
Dar govora, potreba da svakome odgovoris i pametujes, promjene raspolozenja, neprestano curenje nosa i smrcanje. To je ono sto ja primjetim kod njega da je sumnjivo.
Naravno da moze biti i to da je covjek “nadareni” govornik i vjecito alergican.
Dok sam bio mlad i naivan sam isto mislio, ali sto vise gledam ljude oko sebe pod utjecajem to vise sumnjam u 4sezonske alergije.
Radim ko tehnicar zvuka/rasvjete u event industriji pa sam se nagledao raznih kvazi selebritija, a i selebritija pod utjecajem i ostao paf koliko je kokain/speed zastupljen u raznim slojevima drustva.

Neki od znakova su jos razni tikovi, neprestan rad ruku/prstiju/nogu jer si pun energije koju treba nekako izbaciti, oblizivanje usana, ako je amfetamin u igri onda i vilica voli zaplesati.

Hitler je odlican primjer, samo je on “bio” na pervitinu (neka vrsta crystal metha ako se ne varam).

Koske ga je tak nazvao jer jbga, sirotinja vuce speed i verzije istoga jer je jeftino smece od kojega imas takav mamurluk da vrlo lako odustanes od istoga, dok kokain koji je cca 700kn gram slabije radi i ima ugodniji mamulruk (osim ak se ne razbijes od cuge, a mozes popiti valjda 10x vise nego obicno). Stoga sirotinja brzo (ak je pametna) odustane od speeda, a bogati ostanu navuceni na bijelo jer ne vide negativne posljedice sve dok ih srce ne strefi. To je moj neki zakljucak... moze biti da sam skroz u krivu...
cayman
2021-03-08T18:18:45Z
Je, definitivno su svi navedeni konzumenti bijelog i to u većim količinama. Količina samopouzdanja i samodopadnosti poprilično raste sa svakom debljom linijom

Speed je najveće smeće nakon kojeg drugi dan ne želiš živjeti i misliš da si na rubu infarkta. Sve si dobro opisao
balkanbomber
2021-03-08T18:25:09Z
Originally Posted by: Becks 

Naravno da moze biti i to da je covjek “nadareni” govornik i vjecito alergican.
Dok sam bio mlad i naivan sam isto mislio, ali sto vise gledam ljude oko sebe pod utjecajem to vise sumnjam u 4sezonske alergije.
Radim ko tehnicar zvuka/rasvjete u event industriji pa sam se nagledao raznih kvazi selebritija, a i selebritija pod utjecajem i ostao paf koliko je kokain/speed zastupljen u raznim slojevima drustva.
..

ovo sa sinusima sam bas primijetio dok sam zivio u HR, jbt polja ljudi koje si upoznao u nekom klubu, pretezno na cajkama, pa onda sretnes preko dana imaju probleme sa sinusima, ali i ono kad znas da su 100% cisti, njih nos i "sinusi" i dalje muce. valjda nakon vise puta lose robe, ili opcenito vise puta kad povuces, ti to sjebe nos itd pa ne prestaje.

ne znam, nisam strucnjak ali ovo me bas nasmijali jel me podsjetilo na 2010 i kad sam to primijetio.

On je čovjek jako dobar momak!