Da ne ispadne da sam neki manijak, drogiram se jako, jako rijetko, ali, i ja sam bio mlad, i tad sam bio sve, samo ne obazriv. Od svega što sam probao, meni je adderall najbolji stimulans, a heroin intravenozno daleko najbolji opijat kojeg sam probao. Inače mi je kvalitetan spid, a zna ga se naći u HR, neuporedivo bolji od tzv. kokaina koji se ovdje obično prodaje. Samo idiot može dati 700-800 kuna za takozvani gram još takozvanijeg kokaina kojeg nude dileri po Dalmaciji. Zapravo mi je kokain najbolji bio pomješan sa heroinom, to zovu speedball, to sam probao jednom, i osjećaj je nevjerovatan, ali taj sjajni flesh ne traje puno a spuštanje nije ugodno, i što je još važnije, to nije kombinacija koja je preporučljiva za srce, pogotovo ne meni, koji sam tri godine kratak do pet banki, a ta kombinacija je ubila i puno mladih ljudi. Miješati opijate i stimulanse mi je generalno bilo zanimljivo, ali, tu je spid i domaća žiža puno razumnija mješavina od pomenute ekstremne. Generalno ne valja miješati alkohol sa drugim opijatima.
Moje je mišljenje da su najskuplji opijat na uličnom tržištu, heroin, i najskuplji stimulans, kokain, produkti farmaceutske industrije 19. stoljeća, a živimo u 21. stoljeću, i vjerujem da je farmaceutska industrija 21. stoljeća napravila i bolje opijate i bolje stimulanse od tih zabranjenih supstanci, spomenuo sam adderall kao izuzetan stimulans, vjerujem da se bogatuni po Americi rade stvarima o kojima mi znamo jako malo, uostalom, dobar dio ovih zvijezda koje su rano umrle su stradale od kombinacije lijekova, a ne od nečeg sa ulice. Tako da, u konačnici je isto, svi ti pojačivači, prigušivači ili oštrači uzimaju svoj danak, i redovito konzumiranje čovjeka vodi u probleme, ugrožavajući dvije najbitnije stvari koje imamo: zdravlje i slobodu. Bolje je ne pokušavati biti Superman, već raditi na sebi, i prilagođavati svoju igru promjenama koje vrijeme nosi svakome od nas.
Eto, baš su sad te neke pretpostavke da je pokojnom Milančetu presudila plava tableta još jače nego kad je pukao prvi glas. Jebiga, kad dođu godine, i čovjek se slomi od posla, i još eventualno iznervira, teško će briljirati u krevetu navečer. Ali, tu nije najbolje riješenje plava pilula, već rani odlazak u krevet, i akcija ujutro, kad je aparatura u daleko najboljem stanju.