Mate 2
2021-03-12T07:15:18Z
To da, slažem se, Barnett nikako ne može biti ispred Mirka, ima on i Pancrase pojas, ali ga je osvajao protiv stvarno tada nedoraslih protivnika. Kondo, Schilt i Takahashi, uz dužno poštovanje, krajem 2003. godine nikako nisu na istom nivou i rankingu kao kada je Pancrase bio vodeća organizacija (do 2000, a već 1999 mu počinju prijetiti RINGS FN, 2000 je tu i PRIDE sa svojim turnirom, a i RINGS sa svojim). Uz to, koliko je puta samo Barnett pao na doping testu, to isto mora štetiti karijeri, ali žao mi je što nikad nije došlo do meča Fedor-Barnett.
Mate 2
2021-03-12T07:46:12Z
DayHR, odakle vadite ranking liste, odnosno imate li kakve linkove?
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2021-03-12T10:51:16Z
Originally Posted by: DayHR 

Originally Posted by: Him 

Tada u Pride je bio 3 najbolji.

Bio je i 2. iza Fedora i ispred Nogueire, i to u više navrata.
Cro Cop je rijedak primjer borca koji zbog više sile i nepredviđenih nesretnih okolnosti 2003. i 2006.- 07. čak dva puta nije dobio zasluženu priliku da se bori za 1. mjesto na svijetu kad je bio većinski rangiran kao br. 2 odmah iza Fedora.

jel to zbog kuteva ili?

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
DayHR
2021-03-12T15:20:54Z
Originally Posted by: Mate 2 

DayHR, odakle vadite ranking liste, odnosno imate li kakve linkove?

Ispod svakog rankinga nalazi se link do izvora.
Ispravio sam onih nekoliko koji nisu radili:
https://web.archive.org/...www.mmaranks.com/hw.html 
https://web.archive.org/...ten/9_november_2006.html 
https://web.archive.org/...m/page.php?page=rankings 

Mate 2
2021-03-12T22:44:46Z
Evo što Werdum govori o Mirkovim kickovima:
Seven
2021-03-13T19:52:18Z
https://www.24sata.hr/sp...sata%20Facebook%20status 

Genetika ? Mediji pumpaju i trollaju , mali je pokupio baš prosjek genetiku jer sa 18 da si ovakav to je smiješno s obzirom koliko se dao u to od malena i kakve uvjete ima . Obrve Matina susjeda u Šibeniku ima gušće dvaput . Jasno da su javne ličnosti , ali nemoš mi se preseravat ovoliko na Balkanu , nije ovo Amerika i sl. da su ljudi usiljeno fini i neiskreni .
Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .
Seven
2021-03-13T19:59:04Z

Evo što Werdum govori o Mirkovim kickovima:

Gledao neki dan baš , nemoš vjerovat da je potrgao lika na sparingu do mjere da je ovaj dugo bio ozlijedjen , pa ovo je na razini da Werdum nekome na sparingu u Brazilu potrga tetive ramena samo jer je ovaj sinoć bio vani izašao u grad .

Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .
pasbrata
2021-03-13T23:30:15Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Ok, ja sam fulao. Čim sam pročitao da je slomio bedreno nešto sam odmah mislio na kost. A piše mišić. Mišić pukne inače.
Al bez obzira na to, da se moram kladiti, kladio bi se da su priče totalna jeftina izmišljotina.

Jedno da je čovjek tvrdoglav i svojeglav i slično, ali ovo bi značilo da je sirovina nad sirovinama. A to mislim da baš i nije.

evo nešto malo iznad ovog quota werdum govori da mu je ovaj razvalio nogu...
werdum mu je tamo došao kao svjetski prvak u parteru i sad se ovaj na njemu išao iživljavat u stojci...
a što bi bilo da su obojica bili u kakvom neutralnom kampu... mislim da bi mirko dobio radi toga jedan heelhook na palhares način...

DjomlaKS
2021-03-14T11:36:31Z
Vidis vraga. Prije nekoliko godina se pričalo da je Mirko prebio Werduma do te mjere da ovaj nije mogao uz stepenice izaći. I evo sad se ispostavilo da je istina.
Bronson0
2021-03-14T12:32:10Z
Ne znam jeste pogledali sve ali verdum ga je prije toga gnpa jer je bio ljut sto ga ovaj budi ujutro.
balkanbomber
2021-03-14T15:08:51Z
da, i Wanderlei mu jos govori "neka te je, i ja bi te tako" nakon sto je Werdum rekao da je namjerno udarao Mirka dobrim GNPom...

Mirku sigurno nije bilo u interesu da ga ozlijedi, ali da mu je htjeo vratit za GNP u to ne sumnjam, znamo svi kakav je Mirko karakter ali sigurno nije necovjek kao sto ga sad netko hoce prezentirati.
On je čovjek jako dobar momak!
doog_kool
2021-03-14T15:57:54Z
Puno traumatičnije i intenzivnije su tu Werdumovu ozljedu doživjeli neki forumaši od samog Werduma,bar bi se tako dalo zaključiti kad čitamo ovaj topic i kad gledamo Werduma koji s osmijehom prepričava iskustvo s Mirkom.
DjomlaKS
2021-03-14T17:00:48Z
Originally Posted by: doog_kool 

Puno traumatičnije i intenzivnije su tu Werdumovu ozljedu doživjeli neki forumaši od samog Werduma,bar bi se tako dalo zaključiti kad čitamo ovaj topic i kad gledamo Werduma koji s osmijehom prepričava iskustvo s Mirkom.

Istina, to mi je davno upalo u oko. Davno se prepričavalo na forumu kako je Werdum imao užasan tretman kod Mirka, a svaki put kad Werdum priča o tom posjetu kod Mirka, priča s osmijehom na licu. I uvijek naglasi kako je Mirko super.

To je borilački sport, i svatko ima drugačij pogled na sparinge. Recimo Reemu nitko nije imao zamjerki dok se po Nizozemskoj mlatio s istima kao i on. Al kad je došao u Blackzilians svi su se tužili kako je grub, a samim time i nadodali kako je smeće od čovjeka.
Tko ce ga znati sta je točno bilo između Mirka i Werduma, ali ne bih rekao da je Werdum ima tako lose iskustvo kako neki zele predstaviti.
Svensson
2021-03-14T18:19:43Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Originally Posted by: doog_kool 

Istina, to mi je davno upalo u oko. Davno se prepričavalo na forumu kako je Werdum imao užasan tretman kod Mirka, a svaki put kad Werdum priča o tom posjetu kod Mirka, priča s osmijehom na licu. I uvijek naglasi kako je Mirko super.

To je borilački sport, i svatko ima drugačij pogled na sparinge. Recimo Reemu nitko nije imao zamjerki dok se po Nizozemskoj mlatio s istima kao i on. Al kad je došao u Blackzilians svi su se tužili kako je grub, a samim time i nadodali kako je smeće od čovjeka.
Tko ce ga znati sta je točno bilo između Mirka i Werduma, ali ne bih rekao da je Werdum ima tako lose iskustvo kako neki zele predstaviti.

spomenuo sam prije, pa ću spomenuti opet

Radio sam sa našim čovjekom koji je nekoć radio sa Werdumom. Priznao mu je da kod Mirka i nije imao baš najbolji tretman.

DjomlaKS
2021-03-14T22:44:37Z
Vjerojatno je onda tako, al samo kazem kako Werdum daje potpuno drugačij dojam kad priča o tom boravku. Smiješka se i zajebaje, a o Mirku uvijek pozitivno govori., pa zato malo zbunjuje ekipu.
pasbrata
2021-03-14T23:07:48Z
Originally Posted by: Svensson 

Radio sam sa našim čovjekom koji je nekoć radio sa Werdumom. Priznao mu je da kod Mirka i nije imao baš najbolji tretman.

jel se pod naš čovjek misli na istru karlovac
Mate 2
2021-03-15T07:16:34Z
1. Nitko ne pokušava ocrniti Mirka, nego biti realan i objektivan.
2. Mirko je vjerojatno u Top 20 najboljih teškaša svih vremena
3. Mirkovi idolopoklonici ne mogu prihvatiti racionalnu i objektivnu kritiku.
4. Mislim da je prilično očito da se Werdum nasilu smije ili je mazohist, pričati kako ti je netko udarcem noge slomio bedreni mišić, a kasnije sa šakama otvorio nos nisu lijepa iskustva.
stipeb
2021-03-15T12:13:34Z
Postoji ljudi koji su iznimno kompetitivni, vole se natjecati i ne vole gubiti. Bilo da igraju šah, karte, košarku. Uvijek se bore za pobjedu. Takav je DC, Mirko, Michael Jordan, Christiana Ronaldo. Imam ja jednog prijatelja koji kada igramo nogomet ima pristup kao da je finale svjetskog prvenstva a osjećaj sreće nakon pobjede i tuge nakon poraza su ekstremni. Meni je potpuno svejedno i beznam koji je rezultat a igram da se oznojim. Taj moj prijatelj je dobar i pošten čovjek a to što je iznimno kompetitivan, što je u stanju uklizati po betonu, napraviti faul i pokačati se radi lopte ne govori o njegovim ljudskim kvalitetama.
Mirko živi MMA. On je profesionalac. To je njegov kruh. On nebi nikada uspio da na treninzima ne ostavlja 300%. Koliko ja znam werdum je bio Mirku na plaći. Što su oni dogovorili ja ne znam ali ako nekoga plaćaš da ti bude sparing partner onda on mora zaraditi plaću. Pa Mike tyson je nakautirao masu svojih sparing partnera. Pa nije balet. Ti da bi zaštitio sparing partnera staviti ćeš duple štitnike, staviti ćeš veće rukavica, eventualno će on staviti kacigu i to je to. Ako se spremaš za borbu moraš raditi muške sparinge i ako nekoga plaćaš da ti pruži takav sparing onda se očekuje da zaradi plaču. To što Werdum u to vrijeme nije bio nitkova kategorija težinska, što je u stand up bio klasa niže nije Mirkov problem! To je kao da mi kurva u javnoj kući kaže da joj nije sad do seksa nego da bi se malo ljubakala i mazila! Može ali vrati 200 eura!
Osim toga Mirkov kick je možda i najjače pojedinačno oružje u povijesti MMA. Jedan prijatelj koji je bio s mnogima u ringu rekao je da Mirko udara najjače od svih. Da je njegov midle kick ispod 2 štitnika teže primiti nego udarac golom nogom mnogih drugih.
Postoje borci koji znaju raditi mekano, može se prilagoditi i raditi s curom od 50 kila i raditi ozbiljan sparing s teškašem. Postoje borci koji to ne mogu ili ne žele. Zato Mirko ne radi s rekreativcima i u svoju dvoranu prima samo one koji imaju namjeru ići u kavez! Da je Mirko htio imao bi hrpu rekreativaca i držao bi privatne sate amaterima i uzimao lovu. Očito to ne želi, nije mu to cilj i pomaže isključivo fighterima.
Tu se govori o tome kao da je Mirko uhvatio Werduma na ulici pa ga prebio. Mirko je tada bio profesionalac, radio je na tome da postane najbolji na svijetu, on je old school, on je odrastao uz Cikatiča, on se čeličio na batinama. Prije u borilačkom sportu dobiješ batine na prvom treningu tako da odma odustanu svi koji trebaju odustati. Danas je pristup drugačiji. Dana je cilj imati što više članova, rekreativce, djecu.....
balkanbomber
2021-03-15T12:53:30Z

1. Nitko ne pokušava ocrniti Mirka, nego biti realan i objektivan.

to bi prihvatio kao argument da mi ovdje pisemo stranice i stranice hvalopisa o Mirku itd. i da ga hvalimo u nebesa pa da ti ides da nam dokazes da nije bas tako dobar kao sto mi svi mislimo. no, mirko je posljednjih godina pretezno predmet sprdnje u ovom threadu i svi znamo da je tezak karakter, nitko tu ne pise da je ljudina i krasna osoba, i onda ti jos skocis u thread i pocnes kopirat razne izjave anonimusa sa interneta koji ga zesce pljuju i sad nam to zelis prodat kao "konstruktivnu kritiku" ili sto god vec!?!?

tvoji postovi o Mirku su cisti hejt i nista vise i ta izjava "on je medu top 20 teskasa" sto nam hoces prodat kao hvalenje je samo provokacija

balkanbomber
2021-03-15T12:58:07Z
Originally Posted by: stipeb 

Postoji ljudi koji su iznimno kompetitivni, vole se natjecati i ne vole gubiti. Bilo da igraju šah, karte, košarku. Uvijek se bore za pobjedu. Takav je DC, Mirko, Michael Jordan, Christiana Ronaldo. Imam ja jednog prijatelja koji kada igramo nogomet ima pristup kao da je finale svjetskog prvenstva a osjećaj sreće nakon pobjede i tuge nakon poraza su ekstremni. Meni je potpuno svejedno i beznam koji je rezultat a igram da se oznojim. Taj moj prijatelj je dobar i pošten čovjek a to što je iznimno kompetitivan, što je u stanju uklizati po betonu, napraviti faul i pokačati se radi lopte ne govori o njegovim ljudskim kvalitetama.

da, imam takvog frenda, zapravo najbolji frend, on kad igra Playstation sa sinom od sestre, koji je tad imao 8 godina, ako gubi je u stanju da malog toliko isprovocira da mali pocne plakat i jos se onda raduje kad pobijedi. inace ljudina nad ljudinama i sve ce ti dat i pomoc kad treba, ali pobjedu nikad.

Similar Topics
Users browsing this topic