Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-03-15T13:26:24Z
Mirko je imao solidnu karijeru od 1996 do 2006 (Amaterski boks, K-1, Pride-FC). U UFC-u je pokazao da može bolje sebe prikazati u kasnijoj fazi. Tako da se Mirka po meni komotno može staviti u top 5 boraca svih vremena u MMA.
pasbrata
2021-03-15T14:00:17Z
Originally Posted by: stipeb 

To je kao da mi kurva u javnoj kući kaže da joj nije sad do seksa nego da bi se malo ljubakala i mazila! Može ali vrati 200 eura!

al ti nisi hti sex nago si htio tko zna kakve nekrofilije u tom trenutku

To što Werdum u to vrijeme nije bio nitkova kategorija težinska, što je u stand up bio klasa niže nije Mirkov problem!

werdum tamo uopće nije ni bio radi stand up_a... o kojem vjerojatno nije imao ikakvog pojma...
priča iz nazovimo to tako prve/druge ruke veli kada je mirko uhvatio i završio werduma giljotinom da se ovaj cca sutradan pokupio i via brazil...
znači svi oni imaju ego do neba...pa i ne samo oni...
jedno je nekom doma gdje si ti doma, a on bog zna odakle jebat mater pa taj iz bog zna odakle mora šutit, a drugo bi bilo da se to dogodilo u nekom neutralnom kampu... znači werdum je tamo bio gost... i bok... što je bilo nisam bio i ne mogu reći tako i tako je... vidio sam... bio sam...
al nemojte mi opravdavat on je njega gnp pa mu je ovaj išao pokazat...
jer kitu bi mu on pokazao negdje u nekom kampu na neutralnom terenu... jer bi na sljedećem sparingu završio s tko zna kakvim prijelomima tetiva koljena ili ramena ili čega već...
i naravno da mu mirko nije namjerno napravio rupturu mišića... al mu je htio pokazat i vjerojatno ga je "opaučio" svom snagom... pa je tako ispalo...
nisam nikakav crocop hater ali nešto postova prije su bili neki... rekla kazala... pa pljuvanje po tome tipa rekla/kazala... a sad se jedna od točaka tih rekla kazala pokazala istinitom...

u šukerovo vrijeme nema osobe u hr koja je pljuvala po davoru šukeru... danas situcija totalno obrnuta...

u svoje vrijeme sam se dizao na svaki pride/ufc... gledao svako prvenstvo što rukometa, nogometa pa i vaterpola itd... jučer hr se ne plasira na OI... toliko mi pucalo da em što nisam gledao niti jednu utakmicu tih kvalifikacija em mi je to toliko svejedno kao da li je danas u bocvani kiša ili ne...
dal bi mi bilo drago pogledati danas crocopa i navijat za njega protiv fedora ili werduma ili mike taysona bi... ali da ću na osnovu nečega hvaliti i vjerovati kako je dotični supać... i neću... ako ćemo navijački vjerujem da za dinamo nema bolje od maminja koliko god da je pokrao... šutnuo bih gopca nogom u guzicu... pa i červar mi nije nešto drag... za golužu smatram da je maltene retardiran... ali sve su to moja subjektivna mišljenja... znam samo da tko nije unutra... da pojma ne može imati... vratimo se cro copu... možda ga se bezrazložno blati, a možda je sve što pjetraj govori istina... ja o tome mogu suditi samo "navijački"...

Svensson
2021-03-15T14:23:22Z
Originally Posted by: pasbrata 

Originally Posted by: Svensson 

Radio sam sa našim čovjekom koji je nekoć radio sa Werdumom. Priznao mu je da kod Mirka i nije imao baš najbolji tretman.

jel se pod naš čovjek misli na istru karlovac

mislim na Hrvata, a sad neću u detalje da ga se još ne prepozna 😁
doog_kool
2021-03-15T15:59:39Z
Jel Mirko ikada za neku svoju MMA borbu radio kamp vani? I ako je,kod koga je išao? Nemogu nešto nađem na netu na tu temu,doduše nisam se ni pomučio previše,jer sigurno neko to ovdje zna.
Bronson0
2021-03-15T17:02:34Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Postoji ljudi koji su iznimno kompetitivni, vole se natjecati i ne vole gubiti. Bilo da igraju šah, karte, košarku. Uvijek se bore za pobjedu. Takav je DC, Mirko, Michael Jordan, Christiana Ronaldo. Imam ja jednog prijatelja koji kada igramo nogomet ima pristup kao da je finale svjetskog prvenstva a osjećaj sreće nakon pobjede i tuge nakon poraza su ekstremni. Meni je potpuno svejedno i beznam koji je rezultat a igram da se oznojim. Taj moj prijatelj je dobar i pošten čovjek a to što je iznimno kompetitivan, što je u stanju uklizati po betonu, napraviti faul i pokačati se radi lopte ne govori o njegovim ljudskim kvalitetama.

da, imam takvog frenda, zapravo najbolji frend, on kad igra Playstation sa sinom od sestre, koji je tad imao 8 godina, ako gubi je u stanju da malog toliko isprovocira da mali pocne plakat i jos se onda raduje kad pobijedi. inace ljudina nad ljudinama i sve ce ti dat i pomoc kad treba, ali pobjedu nikad.

Na stranu sad ovo s mirkom ali to sto taj tvoj frend mi je teska nezrelost i neodgoj. Kao i ovo izmedu mirka i verduma. Samo sto je problem sto neki tu to gledaju kroz prizmu neke normalne osobe, a velike je pitanje koliko su ti borci zapravo normalni. Mirko je sa svojim stilom zivota daleko normalniji i zreliji od 80% boraca jer malo je tu ljudi ko stipe ili gsp.
Mate 2
2021-03-15T20:23:04Z
Je li ovo isto provokacija:
https://www.fightmatrix....gs/all-time-heavyweight/ 

Koji je na ovoj ljestvici Mirko?

Pa je li Pijetraj sam rekao da mu je Mirko poslao momke sa pištoljima da skinu dug u Podcast Inkubatoru, ili je to isto izmišljeno:
- 1:39:23 - 1:40:10

A što se tiče pljuvanja Mirka, bome ga je ovdje cijeli forum dobro popljuvao nakon poraza od Oleinika, posjetite malo tu temu pa da vidimo kakve su bile reakcije na Mirkov poraz. Uostalom, ja nisam kritizirao niti na način Satrapa ni Zagora Te Neja, nego sam kao potporu za svoje tvrdnje uzimao izjave drugih i video dokaze.

A je li u redu ovako sprdati i ponižavati nekog tko je došao tu u Hrvatsku samo da sa tobom trenira?

A što se tiče Werduma, čovjek je došao u Hrvatsku i živio s njim da mu pomogne i zaradi, a ne da ga netko ponižava, iživljava se na njemu i da zove policiju na njega i da se sprda s njim:
https://www.profightstor...la-do-njegove-kuce/14369 
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-03-15T20:32:28Z

Originally Posted by: Mate 2 

1. Nitko ne pokušava ocrniti Mirka, nego biti realan i objektivan.

to bi prihvatio kao argument da mi ovdje pisemo stranice i stranice hvalopisa o Mirku itd. i da ga hvalimo u nebesa pa da ti ides da nam dokazes da nije bas tako dobar kao sto mi svi mislimo. no, mirko je posljednjih godina pretezno predmet sprdnje u ovom threadu i svi znamo da je tezak karakter, nitko tu ne pise da je ljudina i krasna osoba, i onda ti jos skocis u thread i pocnes kopirat razne izjave anonimusa sa interneta koji ga zesce pljuju i sad nam to zelis prodat kao "konstruktivnu kritiku" ili sto god vec!?!?

tvoji postovi o Mirku su cisti hejt i nista vise i ta izjava "on je medu top 20 teskasa" sto nam hoces prodat kao hvalenje je samo provokacija

Skoro ko ti Kebu i ostale borce sa toga područja, mislim da ni Mate ni niko tu količinu hejta ne može stignut 🙂
doog_kool
2021-03-15T20:35:16Z
Trava je žuta,trava je zelena.....
Mate 2
2021-03-15T20:50:01Z
Nikad se ne raspravljaj sa glupim ljudima, oni će te povući dolje na svoj nivo i tu će te pobijediti sa iskustvom.
balkanbomber
2021-03-15T20:52:22Z
Originally Posted by: JDS 

Skoro ko ti Kebu i ostale borce sa toga područja, mislim da ni Mate ni niko tu količinu hejta ne može stignut :)

slobodno me quotaj gdje sam ga hejtao na toj razini da postam komentare anonimusa o njemu ili nesto slicno...

jedno je kritika radi inaktivnosti, otkazanju borbe i cinjenice da se skoro ubija da se spusti u lw, a drugo da idem trazit neka sranja o njemu i to bez aktivne rasprave random postam svaki par dana... aktivan si bio sve to vrijeme, sjeti se kad je izjavio da "voli svog proroka vise nego svoju djecu i obitelj" i pogledaj jesam tu komentirao, ali nije ni vazno, vec smo nas dvojica par put o tome, ocigledno ti smeta kritika kebe i njegovih.
On je čovjek jako dobar momak!
balkanbomber
2021-03-15T20:56:24Z

Je li ovo isto provokacija:
https://www.fightmatrix....gs/all-time-heavyweight/ 

Koji je na ovoj ljestvici Mirko?

dovoljno je reci da je Royce Gracie na toj ljestvici ispred Mirka, Overeema i Cormiera.
Mate 2
2021-03-16T06:20:50Z
A koju bi to ljestvicu trebalo uzeti, Tapology možda, u kojoj su Lesnar, Dan Severn i Mir ispred Stipe, ni tu čak Mirko nije top 3 teškaša svih vremena, nego 4.:
https://www.tapology.com...heavyweights-of-all-time 
balkanbomber
2021-03-16T11:42:32Z

A koju bi to ljestvicu trebalo uzeti, Tapology možda, u kojoj su Lesnar, Dan Severn i Mir ispred Stipe, ni tu čak Mirko nije top 3 teškaša svih vremena, nego 4.:
https://www.tapology.com...heavyweights-of-all-time 

ti koristi tu ljestivcu koja ti se cini boljom, a posto je ocito jedini kriteriji da Mirko stoji sto losije onda tebi vjerovatno ona prva bolje odgovara!

ali imam jos jedan savjet, zasto ne odes na Sherdog i prekopas tam stare upise i pokusas naci neki thread tipa "all time hw ranking" gdje su mirka ocijenili jos losije, mozda ga cak netko vodi pod top30 ili top40, pa to mozes podijeliti ovdje kao "dokaz" koliko je mirko los itd... ocito je ok posto si vec postao komentare anonomisa sa interneta kao dokaze?
balkanbomber
2021-03-16T16:07:19Z
evo greska kod clanka o crocopu, pise da u karijeri nikad nije izgubio rematch, da, ali samo u mma, u k1 je imao 3 borbe sa Hoostom i sve 3 je izgubio.
Svensson
2021-03-16T16:22:51Z

evo greska kod clanka o crocopu, pise da u karijeri nikad nije izgubio rematch, da, ali samo u mma, u k1 je imao 3 borbe sa Hoostom i sve 3 je izgubio.

izgubio je i K1 revanš sa Bonjaskyim

Hunta je dobio u K1 pa 3 godine iza u MMA izgubio. Jedan od rijetkih primjera gdje je praktički sve bilo isto samo male rukavice 😁
DayHR
2021-03-16T17:18:20Z
Originally Posted by: Svensson 

izgubio je i K1 revanš sa Bonjaskyim

Hunta je dobio u K1 pa 3 godine iza u MMA izgubio. Jedan od rijetkih primjera gdje je praktički sve bilo isto samo male rukavice 😁

Najveća šteta u karijeri je što su se okolnosti tako poklopile da ne dođe do revanša s Fedorom 2006./2007., gdje je mogao sve naplatiti.

U prvoj borbi je bilo puno problema, od greške s dolaskom u Japan i problema s jet lagom, krivog tempiranja i promjene rutine dolaska.
Čak 11 borbi u godinu i pol (18 mjeseci) gdje mu je tijelo bilo u crvenom, pretrenirano i umorno, greška s prihvaćanjem borbe protiv Fedorovg sparing partner Magomedova svega 2 mjeseca prije Fedora, što mu je poremetilo ritam i dodatno poslužilo Fedorovom timu za isprobavanja.
Mirko je često radio greške u koracima, ulazio u neke borbe bez dovoljno ozbiljnost i plana, ili ozlijeđen, pa i bez kalkulacija koje su danas normalna stvar gdje vidimo da svi itekako vode računa što im koji rizik protivnika donosi ili odnosi, i gdje treneri i nutricionisti tempiraju optimalnu formu tijela za jedan ili dva dana u godini. Ali bi u revanšima kad bi se zainatio prikazivao puno ozbiljniji i koncentriraniji pristup s željom da dokaže.
Mate 2
2021-03-16T18:33:26Z
FightMatrix je jedna od najuglednijih svjetskih MMA rang-lista, a to sigurno nije nikakav anoniman izvor. Ti fino pretraži ili još bolje napravi svoju ljestvicu gdje je Mirko 1. P4P svih vremena, pa onda budi zadovoljan, ignoriraj činjenice, i što ću ja tu?
DayHR
2021-03-16T19:24:11Z

FightMatrix je jedna od najuglednijih svjetskih MMA rang-lista, a to sigurno nije nikakav anoniman izvor. Ti fino pretraži ili još bolje napravi svoju ljestvicu gdje je Mirko 1. P4P svih vremena, pa onda budi zadovoljan, ignoriraj činjenice, i što ću ja tu?

Fightmatrix je ugledan samo za aktualno rangiranje boraca, i rangiranje od 2008. g., od kad postoji.
Sve ostalo što se tiče nekakvih njihovih generiranih povijesnih rankinga za vrijeme kad nisu uopće postojali i nekakve upitne kompjuterske kalkulacije povijesnih položaja su često potpuno netočne i u suprotnosti sa originalnim renkinzima časopisa, novinara i stieova koji su zapravo postojali u tim povijesnim vremenima i koji prikazuju kako je MMA scena tada vidjela stvari.

Kako bi npr. obrazložio zašto je Tim Sylvia ispred Mirka na toj listi. Obojica su iz istog vremena, pa je lakše uspoređivati.

Sylvia je bio prvak B lige, i u svakoj mu se borbi dijelio neki pojas, dok je Mirko bio u A ligi sa najjačim borcima tog vremena, sa drugačijim sustavom natjecanja gdje je borbi za pojas bilo puno manje. Mirko je osvojio najjače MMA natjecanje na svijetu u to konkretno vrijeme Pride Grand Prix. U UFC-u su izmjenjivali pojaseve skoro svaku borbu kao štafetu, pa se njih 6-7 izredalo da se svi okite ponekim pojasom. Nema praktički nikakvog rezona rangirati Sylviu ispred Mirka, jedino što je Sylvia eto dobio 4-5 nekakvih pojaseva u sasvim drugačijem krojačkom sustavu podijele opasača.

Međutim kad pogledamo veličinu i kvalitetu pobjeda za to povijesno vrijeme koje su ostvarili u karijeri:

Tim Sylvia - pobjede:
1.) Arlovski 2x, Ricco Rodriguez
2.) Monson, McGee
3.) Rothwell, Vera, Telligman, Whitehead, Buentello, Assuerio, Correira

Cro Cop - pobjede:
1.) Barnett 3x, Wanderlei, Herring, Fujita 1
2. Coleman, Vovchanchyn, Randleman, Fujita 2, Gonzaga, Alex Emelianenko, Sakuraba,
3.) Waterman, Magomedov, Yoshida, Nelson, King Mo, Aliakbari, Ishii

Jasno je da je Cro Cop ispred.
balkanbomber
2021-03-16T19:25:41Z

FightMatrix je jedna od najuglednijih svjetskih MMA rang-lista, a to sigurno nije nikakav anoniman izvor.

opet ne vrijedi nista kad je Royce Gracie ispred Mirka, Overeema i DCa.

Ti fino pretraži ili još bolje napravi svoju ljestvicu gdje je Mirko 1. P4P svih vremena, pa onda budi zadovoljan, ignoriraj činjenice, i što ću ja tu?

ne, mirko nije ni HW #1 a jos manje P4P #1, ali to je svatko normalan mogao citati iz mojih postova, ponavljam, svatko NORMALAN (namjerno velikim slovima).

doog_kool
2021-03-16T19:59:18Z
Sunčan dan bio..i na proplanku šume sjede vuk i magarac....
Similar Topics
Users browsing this topic