Poll Question : Hocete li se cijepiti?

Total: 18

Zatoichi
2021-01-19T23:07:54Z
Kaze Dodik da srbi u republici srbskoj nece uzimati vakcinu napravljenu u evropi jer ko je uzme nece moci imati djece...kaze on ce da nabavi vakcinu sto se pravi u rusiji
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Stipe
2021-02-22T20:06:37Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Kaze Dodik da srbi u republici srbskoj nece uzimati vakcinu napravljenu u evropi jer ko je uzme nece moci imati djece...kaze on ce da nabavi vakcinu sto se pravi u rusiji

Točno takve stvari govore obično i Afganistanci koji dižu u zrak ili rešetaju mitraljezima medicinare i sestre što ih procjepljuju.
Tvrde da je cijepljenje neki veliki plan, plan zapada da ih sterilizira.

U drugim vijestima, i do Bujice je doklipsala neka ex pedijatrica, u skladu s vremenima, pa obznanjuje svijetu da virusi ne postoje, i slične objave.

Ali eto, ona je "ex pedijatrica". :D

-Stipe
Reaktivac
2021-02-27T20:57:32Z
Bolja polovica pozitivna. Temp, malaksalost, umor, suzne oči i sl.
Kod mene zasad nikakvih simptoma.
Idemo u boj s koronom. Da vidimo tko je jači ? 💪
Samoinicijativna izolacija 14 dana.

UserPostedImage 
Zatoichi
2021-02-27T23:57:22Z
Originally Posted by: Reaktivac 

UserPostedImage 

Drz se,...i drugi put kad odes kod nje ne zaboravi
https://www.google.com/s...ari#imgrc=W9T2eG_cEuzRnM 
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Mate 2
2021-02-28T07:35:56Z

UserPostedImage 

Želim brzo i potpuno ozdravljenje. Sve najbolje.

DjomlaKS
2021-02-28T19:35:14Z
Drz se Reakto 👍🏼

P. S.

Jel ovo sa zabranama ima ikakve logike vise 😂

https://www.facebook.com/watch/?v=445401376668168 
The Last Emperor
2021-02-28T21:04:17Z
Reakto, ako krene korona, obavezno se inhaliraj bar 3 puta dnevno po 15 min. U provrelu vodu staviti saku soli i onda to udisat dok se voda ne ohladi.

https://slobodnadalmacij...nula-dr-markotic-1050164 
RealDeal
2021-03-01T14:54:15Z
Brz oporavak, ali uzmi domaći češnjak.
balkanbomber
2021-03-01T19:41:26Z

Nikakve simptome zasad nemam.
Osjećam se odlično.

pa zar nije onda bolje da odes na test i potvrdis dali si pozitivan ili ne, umjesto da ne sjedis dzaba 14 dana kuci i samo jedes i ne micas se?

On je čovjek jako dobar momak!
Reaktivac
2021-03-01T20:45:40Z
Originally Posted by: balkanbomber 

pa zar nije onda bolje da odes na test i potvrdis dali si pozitivan ili ne, umjesto da ne sjedis dzaba 14 dana kuci i samo jedes i ne micas se?

I što bi to promijenilo ?
Sigurno sam pozitivan, a kako nemam nikakvih simptoma, nadam se da će tako ostati još 10-tak dana pa idemo dalje.

balkanbomber
2021-03-01T23:10:34Z

I što bi to promijenilo ?
Sigurno sam pozitivan, a kako nemam nikakvih simptoma, nadam se da će tako ostati još 10-tak dana pa idemo dalje.

pa ne moras bit jos 10 dana zakljucan u kuci?

Ne mozes bit siguran ako nisi radio test! Znam za slucaj muz i zena se probude, njoj lose bilo i odma ode na test i pozitina, on isao na dva testa i negativan. Dakle, spavali u istom krevetu i on se nije zarazio.

Isto tako dva radnika u firmi pili mate caj iz iste solje/slamke (to je inace do korone u argentini i uruguayu bilo normalno da po vise ljudi pije tak caj iz jedne solje/slamke) i jedan bio pozitivan a drugi se nije zarazio i isto na dva testa bio negativan!
On je čovjek jako dobar momak!
DjomlaKS
2021-03-17T23:48:32Z
Zabilježeno nekoliko smrtnih slučajeva od cijepiva AstraZenec, jako puno slučajeva nuspojava, a mnoge zemlje su vec uvele privremenu obustava tog cijepiva...
Baš me zanima gdje su sad svi ovi koji su govorili da je cijepivo protiv korona bezopasno, i da ce se odmah cijepiti!?
thelovacluka
2021-03-18T09:00:25Z
tko je govorio da je bezopasno? koliko smrtnih slučajeva na koliko cjepiva?

a mene zanima gdje su oni koji su rekli da će se sve nuspojave zataškati, od tih mega kompanija?
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Stipe
2021-03-18T11:44:15Z
Ne postoji "bezopasno", ne postoji "free lunch".

Medicinske procedure imaju i nuspojave.
Stvar je što nešto što se desi 1 ili 3 ili 5 puta na milijun nije realno otklonjivo, i te razine ne možemo postići.

Oboje nosi svoje. I znamo da je cijepljenje par redova veličine sigurnije od necijepljenja.

Vijest su 2 ili 3 sumnjiva slučaja iz Europe, dok će biti u isto vrijeme samo u nekoj državici poput BiH ili Hrvatske deseci mrtvih od korone dnevno; pri čemu je k tome cijepljenje već na desecima milijuna.

-Stipe
pasbrata
2021-04-04T11:16:00Z
pecho
2021-04-27T16:39:55Z
Evo pošto je tema zamrla a Covid mjere su na snazi, nekad manje nekad više pa da vas pitam tko se cijepio.

Ja jučer primio drugu dozu Moderne. Nakon prve doze lagana glavobolja, nakon ove druge više sam umoran i pospan.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-04-27T18:22:57Z
Meni je nona imala kod prve doze glavobolju u podrucju sljepoocnice.
Zatoichi
2021-04-28T21:31:39Z
Citam novi study o simptomima,kazu da ako ti oteknu limfni cvorovi nakon vakcine da si najvjerovatnije vec imao koronu

“ But a new study suggests that some recipients may experience swollen lymph nodes after receiving the jab, a side effect that the researchers found was more common among those who already had a coronavirus infection”
Similar Topics
Users browsing this topic