dr jupidu
2021-04-17T07:17:18Z
Ben em nezna boksat em došao nakon operacje kuka.... nemože trenrat kako treba......

A mali je sasvim ok u boksu

Mali će ga razvalt a Ben zaradt kao nikad do sada.....

Čudi me Dana White da je uopće stavo 1000000 $ na Askrena?????
Sponsor
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2021-04-17T13:25:44Z
Malo me vrijeđa što imamo otvorenu temu za ovu borbu i onda još sam sebe vrijeđam komentiranjem borbe, al ko ga jebe - Askrenov boks mi izgleda kao da bih ga ja sad dobio bez beda, kao da je jučer prvi put ušao u dvoranu i nije baš talentiran za boks kao ni za bilo kakvu fizičku aktivnost. Ne pokušavam ga vrijeđat, jednostavno mi taj njegov pokušaj boksa izgleda tragično. S druge strane, boks ovog drugog izgleda lijepo za nekoga tko je realno početnik, al on je i dalje početnik pa ne znam što očekivat od njega. Nismo ga još vidjeli protiv borca i ne znam kako će reagirat kad dobije po piksi. Nekako mi je ipak izglednije da će Jake dobit.
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
Svensson
2021-04-17T17:11:57Z
za jednog olimpijskog hrvača Askren je doslovno karikatura atletičnosti
Bronson0
2021-04-17T18:49:11Z
Mozda sam u krivu ali meni se taj askrenov "boks" vise cini kao hvatanje protivnika nego kao boks. Izgleda koda se sprema za rusenje i ne unosi se u udarce. Nerealno mi je da bilo ko nakon vise od mjesec dana boksa udara samo rukama i prakticki gubi ravnotezu. Tako da veceras ocekujem iznenadenje od strane askrena
pecho
2021-04-17T20:44:34Z
Askren dobija u kasnijim rundama.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
dr jupidu
2021-04-17T21:40:10Z
Originally Posted by: pecho 

Askren dobija u kasnijim rundama.

nothng personal pecho

al mali trenira 3 godne samo boks a askren praktčno ruke su mu služle za uputit udarac prje bacanja

mal ima mota a askren 0

pecho sjedi 1

očekujem sutra izvnjenje i bajaderu
Zatoichi
2021-04-17T22:00:53Z
Askren to uzima
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
dr jupidu
2021-04-18T05:01:41Z
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnddddddddddddddddddddddddddddddddddd

stillllllllllllllll

dr jupdu & jake paul the digtal motherfucker champions of the world!

pa pa ben askren

+ nemogu vjerovat da je tko iti pomislo da bi ben uopće mogao boksati

Zatoichi
2021-04-18T09:24:53Z
Originally Posted by: dr jupidu 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnddddddddddddddddddddddddddddddddddd

stillllllllllllllll

dr jupdu & jake paul the digtal motherfucker champions of the world!

pa pa ben askren

+ nemogu vjerovat da je tko iti pomislo da bi ben uopće mogao boksati

Imas od mene bajaderu
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
DjomlaKS
2021-04-18T09:49:41Z
Koji luzer ovaj Askren 😂
dr jupidu
2021-04-18T13:48:21Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Koji luzer ovaj Askren 😂

jake paul trenira 3 godine s vrhunskm trenerima i nek nastavi tuć celebritije

al nemogu pomislit da je itko mogao dat šanse ben askrenu koji je boksački očaj............i da je u top formi......a pogotovo sad nakon operacje kuka kad još nemože ni kretnje imati

jasno ako ode u profi boksače jake paul brzo će završit nokautiran

ovako je moj savjet da bude ubojica hrvača bjj icera..........................................

da se mene pita sljedeća žrtva bi bio apsolutni najbolj grapler svih vremena gordon ryan no taj je toliko ponosan da nebi prhvatio meč
Bronson0
2021-04-18T18:14:45Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Koji luzer ovaj Askren 😂

Stvarno luzer u pm. Dobio dvije sake u glavu i za 5 min zaradio pola milijuna dolara. Vidim dosta se po fb pljuje po askrenu a lik je slika i prilika pravog borca i covjeka kakav treba biti. Nije rodena zivotinja kao ngano, nema mota za nista pa ni za hrvanje nije nesto nadaren. Sve je u zivotu postigao radom i trudom i svojim ogromnim mudima zbog kojih gubi balans kad udara
The Last Emperor
2021-04-18T19:26:31Z
Bravo Doktore na prognozi, svaka cast!
dr jupidu
2021-04-19T08:19:27Z
$50
The Jake Paul vs. Ben Askren PPV costs $50

Report: Triller’s Jake Paul vs. Ben Askren event sells over 1.4 million pay-per-views

znač 50 milona dolara.......sigurno

+ mercedes benz sponzor ostalli

- 3 milona borcima

bravo
dr jupidu
2021-04-19T08:21:37Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Bravo Doktore na prognozi, svaka cast!

pola forumaša bi nokautiralo ben askrena

Arnold
2021-07-14T09:33:32Z
Ben Askren: Zaslužujem da me ismijavaju. Nokautirao me Jake Paul, to je jebeno ponižavajuće 😉