Bronson0
2021-04-20T18:36:39Z
Mirkov ultimate force ocjenje s3
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2021-04-20T19:23:31Z
Originally Posted by: Bronson0 

Mirkov ultimate force ocjenje s3

zaista, 3,0! Mirko zgazio Brusa!
spavaš li mirno, Vilisu Bruse? 😁

edit, eo i linka:
https://www.imdb.com/tit...45777/?ref_=nv_sr_srsg_1 
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
Zatoichi
2021-09-13T21:06:59Z
Sad u nedelju sam slucajno naletio na SoZ ,meksicki show na cini mi se amazon prajmu....kombinacija Narco i Zombi,jebiga,dosadno bilo pa sam svih 8 epizoda pogledao....nije lose

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Zatoichi
2021-11-25T19:54:40Z
Koja scena...krenuo sam gledati Mr.Robot,show o shizofrenicnom hakeru...u jednoj epizodi sestra mu uspjela hakirati mobilni od nekog kineskog mafijasa i sjedi u sobi i prisluskuje pricu,....prica kinez na na kinskom svom frendu kak je krenuo karati neku zensku no morao je odustati kad je vidio da su joj na stopalima svi prsti iste duzine...nije mu to moglo izaci iz glave.....ja umro 😁😁😁😁
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Black Arrow
2021-11-25T22:46:44Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Koja scena...krenuo sam gledati Mr.Robot,show o shizofrenicnom hakeru...u jednoj epizodi sestra mu uspjela hakirati mobilni od nekog kineskog mafijasa i sjedi u sobi i prisluskuje pricu,....prica kinez na na kinskom svom frendu kak je krenuo karati neku zensku no morao je odustati kad je vidio da su joj na stopalima svi prsti iste duzine...nije mu to moglo izaci iz glave.....ja umro 😁😁😁😁

Mogu ti reci da je serija odlicna i mali glumi takodje odlicno. Ekspresno sam je odgledao.Napravio je takodje dobar film skoro sa Denzel Washingtonom The Little Thinks.
pecho
2021-11-27T17:46:29Z
BUMP
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
OldSchoolFan
2021-12-11T14:02:39Z
Odgledao seriju "Besa". Kada je izašla nisam bio nešto raspoložen za tu tematiku ali mi se stvarno svidela. Jako dobro urađena za naše prilike, produkcija, izbor glumaca u gluma, dinamika priče...
Od naših serija moje preporuke su i "Klan". Jako dobro ispričana priča o usponu zemunskog klana uz podršku država posle ubistva Arkana. I "Jedini izlaz" ona je malo atipična za naše područje. Ne volim serije koje nastanu od filmova, obično budu razvučene (i ova je malo) ali mi se svidela. Sve 3 su mi bolje od popularnijeg "Južnog vetra". Gledao skoro Plazu na Balkan infu, pričao je o popularnosti filma Rane u Splitu i okolini.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
dr jupidu
2021-12-11T15:40:08Z
narcos broj 6

krećem

prijašnji su vrh
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-12-12T13:59:21Z
Originally Posted by: OldSchoolFan 

Odgledao seriju "Besa". Kada je izašla nisam bio nešto raspoložen za tu tematiku ali mi se stvarno svidela. Jako dobro urađena za naše prilike, produkcija, izbor glumaca u gluma, dinamika priče...
Od naših serija moje preporuke su i "Klan". Jako dobro ispričana priča o usponu zemunskog klana uz podršku država posle ubistva Arkana. I "Jedini izlaz" ona je malo atipična za naše područje. Ne volim serije koje nastanu od filmova, obično budu razvučene (i ova je malo) ali mi se svidela. Sve 3 su mi bolje od popularnijeg "Južnog vetra". Gledao skoro Plazu na Balkan infu, pričao je o popularnosti filma Rane u Splitu i okolini.

Odlicna je ova Jedini izlaz, a Senke nad Balkanom mi je najbolja Srpska serija.
Zatoichi
2022-03-27T11:47:10Z
Pogledao bas sad film/dokumentarac o vladi vasiljevicu,takozvanom Beogradskom Fantomu koji je sa ukradenim Porsche 911 te 1979te zezao policiju 10tak dana dok je Tito bio na sastanku u Kubi😁....mogu zamisliti kak je murija bila pod pritiskom da srede taj problem prije neg sto se tito vrati nazad............i na kraju dokumentarca/filma ova pjesma,👍

OldSchoolFan
2022-03-27T16:07:21Z
Počeo da gledam drugu sezonu Močvare, mnogo je bolja od prve koja mi je bila dosadna. Goran Bogdan se fino ugojio, ne znam da li je to zbog neke uloge ili što je postao srpski zet 😀
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye