dr jupidu
2021-04-24T11:25:23Z
KSW 60 Quick Card

Tomasz Narkun vs. Phil De Fries 265 lbs
Marian Ziółkowski vs. Maciej Kazieczko 155 lbs
Izuagbe Ugonoh vs. Marek Samociuk 265 lbs
P. Kaczmarczyk vs. Michał Sobiech 145 lbs
Adrian Dudek vs. Aleksandar Ilić 185 lbs
Krzysztof Klaczek vs. Vojto Barborík 145 lbs
Aleksandra Rola vs. Karolina Wójcik 115 lbs
K. Koziorzębski vs. Ion Surdu 176 lbs
Jakub Wikłacz vs. Patryk Surdyn 135 l
Dr Jupidu vs Jake Paul 225 lbs
Sponsor
Cro_147
2021-04-24T19:35:50Z
Evo sad će Ilić
Cro_147
2021-04-24T19:53:32Z
dr jupidu
2021-04-24T20:06:58Z

ruku na srce realno nije baš ovaj dudek nešto..kratak je i vidi se da nije to to........

fin poklon za ilića šta je onaj otkazao

aj da se nelažemo dudek je loš ....baš loš
doog_kool
2021-04-24T20:20:49Z
Originally Posted by: dr jupidu 

https://www.youtube.com/watch?v=ktSNEu2l9Yo

ruku na srce realno nije baš ovaj dudek nešto..kratak je i vidi se da nije to to........

Dudek je smiješan. Ilke još nije prebolio to što se Barbir želio boriti protiv njega. Gledao sam onaj countdown s njim,10minuta priča o Barbiru,Jakobu,Adriani i ostalima. Ajde da je i Fight Company ostvario prvu pobjedu pa makar i protiv Dudeka.
dr jupidu
2021-04-24T20:25:02Z
Originally Posted by: doog_kool 

https://www.youtube.com/watch?v=ktSNEu2l9Yo

Dudek je smiješan. Ilke još nije prebolio to što se Barbir želio boriti protiv njega. Gledao sam onaj countdown s njim,10minuta priča o Barbiru,Jakobu,Adriani i ostalima. Ajde da je i Fight Company ostvario prvu pobjedu pa makar i protiv Dudeka.

al stvarno odavno nisam gledao katastrofalnijeg borca od dudeka..onako mal nabijen kratkih udova ima samo desni kroše.:))))...sve drugo nema

dr jupidu
2021-04-24T20:52:26Z
ovaj crni bokser nezna štedit kisik
Mosquito
2021-04-24T21:44:56Z
Kakva jadna glavna borba,ovaj narkun je u u poluteškoj dobar,ali protiv ove panjine ništa,da oće stole ovu panjinu izut bar,da se ne lažemo de fries je i dalje panjina samo takva,ali i takav je neprikosnoven u ovoj drug free organizaciji.
doog_kool
2021-04-24T21:54:00Z
Meni se čini da su ove priče regionalnih boraca kako je KSW najjača organizacija u Europi i među top 5 u svijetu čiste gluposti,koje pričaju jer se oni bore u KSW-u. Pa ACA u kojoj nastupa Reljic ima sigurno bar 5 puta jači roster od KSW-a,ne pratim Cage Wariors organizaciju,al lako moguće da i oni imaju ozbiljnije borce i borbe. O UFC-u,Bellatoru,PFL-u, ONE ne treba opće ni pričati.
Mosquito
2021-04-24T22:00:28Z
Naravno,tu nema ništa osim naroidanih poljaka i Soldića.
OldSchoolFan
2021-04-25T07:21:52Z

Meni se čini da su ove priče regionalnih boraca kako je KSW najjača organizacija u Europi i među top 5 u svijetu čiste gluposti,koje pričaju jer se oni bore u KSW-u. Pa ACA u kojoj nastupa Reljic ima sigurno bar 5 puta jači roster od KSW-a,ne pratim Cage Wariors organizaciju,al lako moguće da i oni imaju ozbiljnije borce i borbe. O UFC-u,Bellatoru,PFL-u, ONE ne treba opće ni pričati.

To je uticaj Inkubatora i Triangle podcasta gde se forsira ta priča. A onda pogledaš da im je šampion bio Askham sa 2-5 u UFC-u, Gamrot izgubio čim je otišao tamo. Ilić i cela ta ekipa iz Fight Company postala jako iritantna. Pljuju ATT zbog samopromovisanja,laznog hajpovanja, a oni su izgradili imena na tome, naročito Vaso. I vidi se da im smetaju komentari jer ih baš zajebavaju na Youtube, naročito Krstića. Kod ATT-a mi najvise smeta kada krenu o svojim sparinzima sa Usmanom, Porierom ali su mi opet bolji od ovih iz FC.

Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
Cro_147
2021-04-25T10:23:59Z

To je sramota Marka Petraka, koji promovira amatere.. ACA je po meni odamah iza Ufc-a, tu negdje uz Bellator. U petak sam platio ppv za gledat Reljića i ostale borbe.. Sve odlične borbe, vrhunska kvaliteta boraca, nema kante, sve etablirani iskusni borci, i mladi opasni Čečeni u početku karijere...
doog_kool
2021-04-25T10:44:54Z
Originally Posted by: Cro_147 

To je sramota Marka Petraka, koji promovira amatere.. ACA je po meni odamah iza Ufc-a, tu negdje uz Bellator. U petak sam platio ppv za gledat Reljića i ostale borbe.. Sve odlične borbe, vrhunska kvaliteta boraca, nema kante, sve etablirani iskusni borci, i mladi opasni Čečeni u početku karijere...

Da zbilja smiješna priča. Nažalost,Petraku je isplativije dovoditi u svoj podcast Vasu Bakočevića i slične kante od boraca,nego Reljića i takve likove jer jbg ovi imaju pratitelje na Instagramu,pa automatski Petraku rastu pregledi. To je legitimno,ali nije pravedno sa sportske strane. Nemoj se onda predstavljati kao neki Mesija borilačkih sportova u medijskom prostoru jer to što radiš radiš na pogrešan način i prvenstveno za svoju guzicu. Pa jedan Reljić nije nikada gostovao u podcastu. Ili Bernard Ban npr. i masu drugih ljudi koji su posvećeni ovom sportu na pravi i ispravan način dok nekakvi klaunovi tipa Dušan Dzakić i Vaso Bakočević gostuju po par puta.

A priče da je organizacija u kojoj nastupaju Vaso, Savo Lazić, Joker Ilić,Milos Janicic,Croata i sl. najjača u Europi mogu prodavati osnovnoškolarcima koji im i čine 95% fan baze.
Cro_147
2021-04-25T10:49:16Z
I dizanje u nebesa att boraca, pogotovo u podcastu, i naavno to ide preko 24 sata... Kao da su ne znam šta..? ma užas
dr jupidu
2021-04-25T12:44:57Z
Originally Posted by: Mosquito 

Kakva jadna glavna borba,ovaj narkun je u u poluteškoj dobar,ali protiv ove panjine ništa,da oće stole ovu panjinu izut bar,da se ne lažemo de fries je i dalje panjina samo takva,ali i takav je neprikosnoven u ovoj drug free organizaciji.

stole nema šta tražit protiv panjnjne koja je na trt-u i kreće se ko aligator

stole treba razbit još 2 poljaka i de freisa izbjeć jer će završit ko narkun...premal je stole za ovog monstruma

+ de fris tako pametno radi i ljepi se ko 100 postotno ljepilo od 15 kuna

težak udarac za narkuna

no čačkao je mečku

ne čačkati mečku
balkanbomber
2021-04-26T13:51:03Z

KSW nije prava organizacija nego Poljski Show program koji iskljucivo sluzi promoviranju svojih poljaka, to sto je Posljka za istocnu evropu first world country i quota nezaposlenosti ispod 4% pa mnogi ode da rade za 1000 eura mjesecno umjesto da se mlate je jedini razlog zasto tam uopce ima stranih prvaka, da njih nema vecin evenata bi bila na amaterskom nivou i stime bi se losije prodavala.

Usporedit KSW i ACA je smijesno posto KSW od svog osnivanja u 2004oj ima manje od 70 evenata, a ACA od 2014 duplo vise. Sad, ACA je sa kavkaza i geografski je taman na rubu izmedu Evrope i Azije i kad uzmemo njihovu glavnu ideju u obzir, dakle promociju muslimanskih boraca, onda oni vise pripadaju Aziji nego Evropi. Tako da KSW mozda i jest najbolja evropska organizacija i to sto Petrak govori je naravno subjektivno i sve ali i ne tako daleko od istine.
On je čovjek jako dobar momak!
balkanbomber
2021-04-26T13:55:14Z

I dizanje u nebesa att boraca, pogotovo u podcastu, i naavno to ide preko 24 sata... Kao da su ne znam šta..? ma užas

konacno imamo hr medije, dakle PI i 24h, koje su spremne da promoviraju druge domace borce osim Mirka, i to jos mlade borce u pocetcima karijere, i opet se nadju ljudi koji ce trazit dlaku u svemu.

mozda bi trebali zvati ove iz ACA i govorit im "vi ste puno jaci i vi bi svejednog naseg borca nalupali"?
On je čovjek jako dobar momak!
dr jupidu
2021-04-27T13:54:49Z
Originally Posted by: balkanbomber 

konacno imamo hr medije, dakle PI i 24h, koje su spremne da promoviraju druge domace borce osim Mirka, i to jos mlade borce u pocetcima karijere, i opet se nadju ljudi koji ce trazit dlaku u svemu.

mozda bi trebali zvati ove iz ACA i govorit im "vi ste puno jaci i vi bi svejednog naseg borca nalupali"?

pa ksw ima trenutno najboljeg mma borca svijeta u ufc u...blachowtza.... ima soldića koji uništava sve pred sobom... ma de frisa koji pomoću napitaka se pretvorio u hodajućeg krokodila mutiranog i jede sve........ ima podza koji je atrakcija... ksw je odličan

ima tu i ponekad hrane za poljake s balkana da poljaci budu siti

jasno je da je aca jača al ksw ima par ljepih zvjezdica... ta man

OldSchoolFan
2021-04-28T15:28:42Z
Vrhunski troluju Krstića u komentarima 😁 Intervju standardno proseravanje.

Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-04-28T17:46:33Z

Originally Posted by: balkanbomber 

pa ksw ima trenutno najboljeg mma borca svijeta u ufc u...blachowtza.... ima soldića koji uništava sve pred sobom... ma de frisa koji pomoću napitaka se pretvorio u hodajućeg krokodila mutiranog i jede sve........ ima podza koji je atrakcija... ksw je odličan

ima tu i ponekad hrane za poljake s balkana da poljaci budu siti

jasno je da je aca jača al ksw ima par ljepih zvjezdica... ta man

Cuj KSW ima trenutno najboljeg mma borca svijeta Blachowicha, to isto kao da kazes NAAFS lokalna mala organizacija ima najuspjesnijeg teskasa, jer se Miocic davno borio tamo, nije Jan bio ovo sto je sad kad se borio u KSW, kad je presao u UFC je imao 2 : 4 score, tek je poslije postao ovo sto je sad, KSW je smjesna organizacija u kojoj se bore samo Poljaci i Balkanci, po borcima su slabiji od bilo koje Ruske organizacije, samo kod nas u medijima i podcast inkubatoru stavljaju KSW uz bok UFC-u, sto je obicna glupost