ajd kad već piskaram i ovdje koju crticu... brat od pasbrata je raspačavao covid obitelji tj. starom od 65god koji je to sherao dalje staroj i pasbratu... stari je tlakaš i šećeraš...
koliko sam čuo od stare stari je bio agresivan jer voli jest, a izgubio okus pa mu ništa nije pasalo, ali je covid prebolio bez problem...
što se mene tiče...
prvi dan temperatura 37.5... mjerio oko 19h... tad još nisan znao da sam i ja pozitivan... ujutro kad se probudih 38.5 i tad mi je bilo jasno da sam i ja dobio svoje...
3 dana sam imao 38 do 38.5 te bih krknuo ujutro i prije spavanja s lupocet 500... četvrti dan ujutro 37.5 i čitav dan tu negdje... nisam više krkao lupocet... 5, 6 i 7 točno 37... nakon toga normalna temperatura...
brat mlakonja i njonjo se žalio na glavobolju i malaksalost, dok ja nisan imao nikakih problema... čak sam htio iskoristit temperaturu za odrađivanje kardia na sobnom biciklu jer temperatura najbolje otapa salo kojeg ni nemam, ali da što bolje istaknem trbušnjake... ali sam se bojao da tko zna što pa sam odustao od toga...
okus i miris sam imao, ali jedini problem koji sam imao je da mi se za neka jela izmijenio okus na loše... znači neke uobičajene stvari koje jedem svaki dan su mi postale odvratnog okusa... tipa volim sprašit bananu svako jutro, ali tijekom covid simptoma mi je bila odvratna... itd...
uglavnom najviše se žalio mali njonjo koji je i najmladji iliti 33god...
uglavnom da li sam/smo to dobili u povoljnom razdoblju... govorim o ovim sparinama ili je bio neki šugavi soj, ali na uzorku od 8 pozitivnih u obitelji od toga troje djece do 4 god koja su testirana i bila pozitivna, ali apsolutno nisu imala nikakve simptome ovo je preboljeno easily...
ako je prije bila nikakva šansa da ću se cijepit sad je još manja...
Edited by user
2021-07-07T00:24:32Z
|
Reason: Not specified