Poll Question : Hocete li se cijepiti?

Total: 18

Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-04-29T16:52:12Z
Ja se samo nadam da neće stalno spominjati o novom soju virusa. Da ta šizofrenija malo splasne, bilo bi super.Ovako ispada da ćemo morati beskonačno mnogo nositi masku i svake sezone novi poziv za cijepljenje
Zatoichi
2021-05-03T22:04:00Z
Citam u indiji imaju duplu mutaciju kovida ali vakcine navodno pomazu,isto pricaju o planovima da vokcinisu djecu ,i namsve to kovid specijalista bil gates se razvodi,grozno...
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Zatoichi
2021-05-05T23:58:33Z
Dojadilo mi pa odem danas da se vakcinisem iako sam mislio da pricekam jos malo......inace sam dobio Modernu vakcinu i za mjesec dana moram otici da dobijem jos jednu i to bi bilo to.....simptomi,utrnala mi se gornja desna ko kad kod zubara dobijes inekciju prije popravljanja zuba,od ljudih sto sam pricao o vakcinisanju svi su rekli da od prve nisu imali nikakvih simptoma...sto znam ,mozda sam endem ko petrova jela,jebiga 😳
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
dr jupidu
2021-05-16T13:21:10Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Dojadilo mi pa odem danas da se vakcinisem iako sam mislio da pricekam jos malo......inace sam dobio Modernu vakcinu i za mjesec dana moram otici da dobijem jos jednu i to bi bilo to.....simptomi,utrnala mi se gornja desna ko kad kod zubara dobijes inekciju prije popravljanja zuba,od ljudih sto sam pricao o vakcinisanju svi su rekli da od prve nisu imali nikakvih simptoma...sto znam ,mozda sam endem ko petrova jela,jebiga 😳

jedan od tvojih forumaša završio na respiratoru u bolnici ......................

Rađe se brini za svoje zdravlje i prestani spominjati zdravlje od drugih forumaša. Smatraj se upozorenim jer su ti postovi MALIGNI kad pišeš o drugim forumašima.
hamush
2021-05-17T02:06:53Z
Originally Posted by: dr jupidu 

jedan od tvojih forumaša završio na respiratoru u bolnici ......................

Tudji zdravstveni problemi su privatna stvar i jadno je da ih ovdje spominjes ovako cinicno... tim vise sto doticni forumas i nije aktivan na forumu u zadnje vrijeme...
dr jupidu
2021-05-17T10:47:08Z
ja spomenem činjenčno stanje

a vi odmah pretvorite to u neki negativni kontekst kao da želim dotičnom loše..........

radte namjerno frku oko vašeg zamšljenog stava a ne mog

ovdje prčamo o koroni i posljedcama na sve nas
hamush
2021-05-17T14:05:14Z

a vi odmah pretvorite to u neki negativni kontekst kao da želim dotičnom loše..........

Da, jadan Jupidu po x-ti put neshvacen od svijeta, zeli samo mir i dobro...

Sa razlogom smo reagirali kada su detalji iz tvog privatnog zivota ovdje bili iznoseni u KW diskusijama a doticni se branio na isti blesavi nacin kao i ti sada (Samo je iznosio cinjenice). A ti upravo napravis istu pizdariju i cudis se ko pura glisti kada dobijes upozorenje. Sto je najbolje, nije ti prvi put...
dr jupidu
2021-05-17T14:37:34Z
Originally Posted by: hamush 

Da, jadan Jupidu po x-ti put neshvacen od svijeta, zeli samo mir i dobro...

Sa razlogom smo reagirali kada su detalji iz tvog privatnog zivota ovdje bili iznoseni u KW diskusijama a doticni se branio na isti blesavi nacin kao i ti sada (Samo je iznosio cinjenice). A ti upravo napravis istu pizdariju i cudis se ko pura glisti kada dobijes upozorenje. Sto je najbolje, nije ti prvi put...

ovo je tema o koroni i nama forumašma koji nam isprčaju svoja iskustva i načine borbe vs korona i ovo je iključvo tema o koroni.... dok ste vi drk.... ja sam prvi primjetio koronu i potaknuo temu......znači osjetio sam opasnost

da...dotičnom želim puno ozdravljenje

nemješaj kruške i jabuke..... nemješaj bjelo i andol:)

ajmo neka iskustva s cjepivom do sada?

peace and love dear hamush

JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-05-17T18:25:14Z

Rađe se brini za svoje zdravlje i prestani spominjati zdravlje od drugih forumaša. Smatraj se upozorenim jer su ti postovi MALIGNI kad pišeš o drugim forumašima.

Neznam jel se sad zajebavas, ili je covjek stvarno bolestan ?
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2021-05-17T18:53:07Z
Pfizer. 2 dana bilo malo crveno i tvrdo na mjestu uboda i to je to.
Zatoichi
2021-05-17T19:47:36Z
Originally Posted by: GSP 

Dobra kompanija,imam vrlo dobro iskustvo sa njihovim produktima......😁
cayman
2021-05-17T20:03:24Z
Vadio antitijela, imam 5x iznad granice. Početkom travnja sam dva dana malo bio sjeban, malo glavobolja i to je to. Vjerojatno sam tad prehodao koronu. Sad mi kažu da se ne preporuča cijepiti neko vrijeme(2-3 mjeseca)
Becks
2021-05-18T11:35:45Z

Identicno, samo bez crvenila
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
RealDeal
2021-05-18T12:05:58Z
Originally Posted by: Becks 

Identicno, samo bez crvenila

Kako onda identično?
Zatoichi
2021-06-05T15:45:03Z
Druga“ moderna” Vakcina me bas srusila,prije tri dana dobio,sve ok ,sutradan oko 2 podne sam imao visoku temperaturu,groznicu a cak mi se i lice bilo malo ukocilo,ono,da se nasmijem trebalo mi par sekundi,ko usporeni snimak,nisam imao uopste snage,jucer me par puta uhvatila groznica a danas sam ok.....prije nego sto sam dobio drugu vakcinu pitao sam ih koja je razlika izmedju prve i druge ,odgovor je bio “nema razlike”...na pitanje zasto neki ljudi imaju simptome receno mi je da antitjela prve vakcine reaguju na antitjela nove valcine.......wtf 😳
Bronson0
2021-06-05T16:32:18Z
Nisam se cijepio protiv korone ali u osnovnoj ili pocetkom srednje je bilo neko cjepivo koje moras primiti 2 put. I prvi put je bilo sve ok dok je drugi put vecini bilo lose
Zatoichi
2021-06-24T13:41:15Z
U americkoj drzavi Main 8 ljudi umrlo koji su imali koronu virus ali u ovom slucaju ih ne racunaju da su umrli od korone zato sto su bili vakcinisani......that said,od ove totalne brojke mrtvih od korone bas me interesuje koliko ih je stvarno umrlo od korone a ne od neke druge bolesti,koliko ih je umrlo zato sto su doktori nesto zajebali a iskoristili koronu da ih nebi vodilo na sud.....od jedne klijentkinje otac umro od druge moderna vakcine,bio je star i bolestan,prva vakcina je bila ok al ga je druga potresla i nakon dva dana je umro...ja sam trenutno doma,udario me neki virus proslog petka,visoka temperatura,kasljanje,bol u misicima,kao da me kosti bole osjecaj,cak me bole zglobovi u prstima,danas prvi dan da mi je malo bolje....inace nisam bio bolestan vise od godinu dana,cim su ovdje rekli da netrebaju maske da se nose ljudi poceli smrcat i kasljat.....sad pricaju o nekoj delta varijanti korone,ako je ista blizu ovome sto sam ja sad prosao,najebali ste svi 😎
Mate 2
2021-06-24T15:53:21Z
Ja sam za slobodu izbora: Tko se želi cijepiti, neka se cijepi, tko neće, ne mora.
Mate 2
2021-07-01T08:27:28Z
pasbrata
2021-07-07T00:17:59Z
ajd kad već piskaram i ovdje koju crticu... brat od pasbrata je raspačavao covid obitelji tj. starom od 65god koji je to sherao dalje staroj i pasbratu... stari je tlakaš i šećeraš...

koliko sam čuo od stare stari je bio agresivan jer voli jest, a izgubio okus pa mu ništa nije pasalo, ali je covid prebolio bez problem...

što se mene tiče...
prvi dan temperatura 37.5... mjerio oko 19h... tad još nisan znao da sam i ja pozitivan... ujutro kad se probudih 38.5 i tad mi je bilo jasno da sam i ja dobio svoje...
3 dana sam imao 38 do 38.5 te bih krknuo ujutro i prije spavanja s lupocet 500... četvrti dan ujutro 37.5 i čitav dan tu negdje... nisam više krkao lupocet... 5, 6 i 7 točno 37... nakon toga normalna temperatura...
brat mlakonja i njonjo se žalio na glavobolju i malaksalost, dok ja nisan imao nikakih problema... čak sam htio iskoristit temperaturu za odrađivanje kardia na sobnom biciklu jer temperatura najbolje otapa salo kojeg ni nemam, ali da što bolje istaknem trbušnjake... ali sam se bojao da tko zna što pa sam odustao od toga...

okus i miris sam imao, ali jedini problem koji sam imao je da mi se za neka jela izmijenio okus na loše... znači neke uobičajene stvari koje jedem svaki dan su mi postale odvratnog okusa... tipa volim sprašit bananu svako jutro, ali tijekom covid simptoma mi je bila odvratna... itd...

uglavnom najviše se žalio mali njonjo koji je i najmladji iliti 33god...

uglavnom da li sam/smo to dobili u povoljnom razdoblju... govorim o ovim sparinama ili je bio neki šugavi soj, ali na uzorku od 8 pozitivnih u obitelji od toga troje djece do 4 god koja su testirana i bila pozitivna, ali apsolutno nisu imala nikakve simptome ovo je preboljeno easily...

ako je prije bila nikakva šansa da ću se cijepit sad je još manja...
Similar Topics
Users browsing this topic