pecho
2021-05-07T14:50:38Z
Originally Posted by: DayHR 

Ne bih rekao da je Mirkov kamp loš, niti se može svaki poraz naših borac stavljati njemu na teret.
Ne vjerujem da većina trenera u Americi zna više od Drviša o boksu, niti od Mirka o standupu ili MMA.
Erslan, Kujundžić, Barbir, K. Perak, pa i Mirko mogli su bez problem odsparirat Brazilca u Zagrebu. Naravno dobro je povremeno probati nešto novo i otići malo negdje drugdje, na što ih i Mirko sam potiče; mogu se dovodit sparing partneri specifično za nekog portivnika, ili različiti hrvači, kickboxeri, jiu jitseri i okupiti zaniteresiranibolji MMA borci iz regije kao što je i Mirko radio. Prije korone znalo je kod njega bit 6-7 teškaša. Treniranje par mjeseci i kamp u SAD-u vjerojatno i jako puno košta, i veliko je pitanje koliko bi se njemu kao sporednom borcu uopće posvetili, i ništa ne jamči da mu se u 40 sekundi borbe ne bi dogodilo isto.
Ne vidim tu problem u samoj pripremi, imao je taktiku vjerojatno istu kao što bi imao i u Americi, boks s distance i čekanje da se stvori situacija za rušenje, uz izbjegavanje bliske razmjene. Zašto je Delija nastavio razmjenu, zašto nije odmah bježao od žice i jeli mogao, nitko ne može znati kako će netko reagirati nakon primljenog udarca. Delija do sada nije bio nokautiran i vjerojatno je imao pretjerano samopouzadnje da može izdržat i vratit udarac, ili pretjerani ponos. Njegova odluka i rekacija u sekundi, i njegova greška. Kao što je Mirko rekao Ishiiju da ne ide u izravnu razmjenu, a ovaj je to svejedno napravio.

Isto tako, godinama se vrte razne mantre kao je razlog Mirkovog neuspjeha u UFC njegov podrum, način treniranja, bahatost, klimavci, i tko zna što još. Razlog su uz potrošenost prvenstveno za njega izuzetno loša UFC unified pravila i kavez u kojem se nikako ne može boriti ni približno dobro kao u boksačkom ringu i Pride MMA pravilima. Da je trenirao u Americi, Mirko bi možda bio nešto bolji u UFC nego što je bio, međutim ne dovoljno. UFC je igra klinča na žicu, vrtenja okolo i distance u velikom okruglom prostoru, i takva igra Cro Cop nikako ne odgovara. I nikakavi američki kampovi ni treneri ne mogu nadoknadt razliku između pravila, dok mu za pobijedit najbolje svjetske borce u ringu i Pride pravilima, bez trošenja snage, energije i vremena na hrvanje na žicu, bez prostora za vrtenje okolo, kretanje i distancu, i bez zaštite od udaranja nogama i koljenima na podu nikakvi američki kampovi ne trebaju. To je stvar sportskog peha, više sile i sportske nesreće za njega i čitav hrvatski MMA i sport što je Pride propao 2006./2007. i što je upoće morao doći u situaciju da se bori s nekime u kavezu, kad se trebao boriti s Fedorom u ringu.

Šteta za Deliju, vjerujem da će izvući pouke i u budućnosti biti bolji. Vjerojatno će imati još koju PFL borbu ove godine, ako ne, probat skupt koju pobjedu u KSW-u ili drugdje, i probati se okušati u UFC-u ili Bellatoru dok još nije star.

Nitko ne zna više o bokus u Americi od Drviša?
Niti nitko ne zna više od Mirka u stand upu?
Čekaj stvarno si to rekao?

There isnt a hard time invented that i cannot handle.
DayHR
2021-05-07T14:54:38Z
Originally Posted by: pecho 

Čitaj ponovo.

Rekao sam da većina mma trenera u Americi ne zna više od Drviša o boksu, niti od Mirka o standupu.

pecho
2021-05-07T15:26:52Z
Originally Posted by: DayHR 

Originally Posted by: pecho 

Čitaj ponovo.

Rekao sam da većina mma trenera u Americi ne zna više od Drviša o boksu, niti od Mirka o standupu.

Kog je to trenirao Drviš i Filipović da bi bili ikako važni što se tiče prenošenja znanja?

Ja mogu nabrojiti recimo 30 trenera koji znaju bolje boks nego Drviš u Americi i jedno 20 mma trenera koji znaju više o mmau nego Mirko.

Ovdje govorimo o dobrom potencijalu teškašu koji je kod Mirka i Drviša koji nikog nisu trenirali u životu. Da napomenem da ovdje ne govorim da Mirko ili Drviš (njegov boks je meni bio super makar ga ljudi ne vole) nisu bili dobri borci, naprotiv, ali trenerski? O čem pričamo?
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Vult
2021-05-07T17:03:45Z
Pa Mirko se izrugivao Pijetraju
kakve su mu reference za bokačkog trenera?!
Pa kakve su njegove i od Drviša?!
Koga su oni stvorili? Koga su unaprijedili?
On i kaže da to nije trenerski kamp, nego ono... Što je to uopće?
Ono... Reality check...
Ante se trebao boriti protiv Ganea, top 5 teškaša NA SVIJETU... ne u birtiji...
Di su rezultati? Ishii, Stošić, Milinković evo sad i Delija, nizbrdica.
Pričao je u podcastu da Šabot nema dva života, da ga je Leo uništio, e
pa ni Delija nema dva života.
No za to treba zgazit svoj ego, i stavit sebe po strani.
Nadam se da će Ante stavit tu neku destruktivnu pristojnost i poniznost na stranu, zahvaliti se i otići.
Šteta je, jer Ante nije tipični balkanski mlatač slame... Vriiedan je i uporan.
OldSchoolFan
2021-05-07T22:52:24Z
Mislim da je ocena da su Mirko i Drviš uništili Deliju, Stošića, Ishija itd. preterana jer nisu oni došli kod njih kao šampioni velikih organizacija nego kao perspektivni borci. Imali su uspehe na lokalnoj sceni ali kada su došli u bolje organizacije susreli su se sa realnošću. Verujem da se kod Mirka trenira brutalno i da mogu da dobiju odlicnu kondicionu bazu i diaciplinu, ali je on čovek koji je sam više puta rekao da MMA skoro i ne gleda i da ga ne zanima da bude trener. Pitanje je koliko i Drviša to zanima van ovih par momaka sa kojima radi na prijateljskoj bazi. To bi bilo dovoljno za dominaciju u lokalnim promocijama,mozda i za solidne rezultate u po meni precenjenom KSW-u ali za top 3 organizacije moraju da rade sa trenerima koji su 100 posto u sportu. Mirko je pričao za Stošića, Ishija kako su im pravili taktiku da idu na rušenja ali da nisu slušali, pitanje je da li nisu slušali ili nisu znali kako dasprovedu, zadrže protivnika dole... Jedna stvar je što su oni bili odlični džudisti, ovo je drugi sport. I dalje mislim da Delija može puno da napravi ali mora da prelomi u glavi. Ako jedan Overeem sa 40. godina i toliko iskustva menja kampove jer vidi da treba da popravi neke stvari mora i Delija da proba to. I to ne jedan kamp, nego da se zadrži, izbori za status... Što se tiče Julije, meni je cela njena pojava jako čudna. Prvo se pojavila u našim medijima sa nekom suludom pričom kako se borila sa tigrom što je posle demantovala, onda je valjda trenirala kod Miše Bačulova pa onda odjednom evo je u inkubatoru sa pričom kako je u ATT-u ali sa istim nastupom kako je mnogo jaka, luda, trenira sa muškarcima. I posle par smešnih borbi završi u PFL-u. Svaka čast ko je uspeo da je ubaci tamo ali bolje da je ipak išao malo laganije u građenju karijere.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
pasbrata
2021-05-07T23:26:17Z
što se tiče taktike za deliju, ishi_a te stipu ovaj mislio sam reći stipeta vs ngana... je vrlo jednostavna... ili ruši ili puši... ne razumijem zašto dosta njih bira ovu opciju "puši"...
Bronson0
2021-05-08T15:01:20Z
Drago mi je sto je julija spusila. Dosla s nekik tigrom i glupostima, dala nekok zastitaru od 70 kila 500 eura da ga isprebija...
Ivan CRO Cop
2021-05-09T17:50:37Z
Originally Posted by: Bronson0 

Drago mi je sto je julija spusila. Dosla s nekik tigrom i glupostima, dala nekok zastitaru od 70 kila 500 eura da ga isprebija...

Bacila je glupu priču koju su tupsoni phihvatili, i sama je rekla da im se posprdala

A za zaštitara je uzela dobru lovu, bar tako kaže

Malo podrške dajte ljudi, bar jer je luda ko struja 😄
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Becks
2021-05-09T19:17:30Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Bacila je glupu priču koju su tupsoni phihvatili, i sama je rekla da im se posprdala

Svakako treba biti lud da popusis pricu od sadikovica i uzmes ga za menadzera...

pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Bronson0
2021-05-09T22:52:52Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Da je koji put i udario mozda bi borba izgledala legit, ovako ili je namjesteno ili je zastitar zaostao u razvoju.
dr jupidu
2021-05-10T13:19:04Z
delja je dobo nekoliko mečeva sad je zgubio pa šta

show ide dalje
thelovacluka
2021-05-10T18:54:27Z
ma nije samo to problem nego je šteta jer ne bi smio izgubiti na ovakav način, a još bitnije, ne vidimo da bi tu gdje je mogao napredovati koliko može. to je problem.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Seven
2021-05-10T21:32:06Z
Fora je u tome da ni Ishija nije ovako nigdje ubilo , ni jači borci od ovog braziliera koji je realno prosjek boksač . Jednostavno Deliji nešto ne odgovara i mora naći uzrok problema . Nikad nije kasno .. ali meni on nikad nije bio atraktivan fighter . U M-1 se nije proslavio , po Balkanu je tukao većinom prosječne borce i uvijek na isti način . Što se sada desilo , niti je bilo ozljeda niti je nespreman bio , fizički je bio na najvišoj ikad razini , kondicija , snaga , sve .. potpuno bez ozljeda dakle što je jako jako bitno . Jednostavno nije talent , Adesanya je sa 20 godina tek počeo trenirati , igrao igrice prije toga bio geek teški , šmokljan . Ali talent , da mu dovedeš prvaka tajlanda , da mu dovedeš bilo kojeg kickboxera , karataša itd na svijetu svima bi dao otpora , većinu nokautirao ispod minute . Romero sa 40+ godina vlada UFC-om , počeo raditi mma kasno , ali talent , jednostavno je određen za to , da bude prvak .. ali i atraktivan borac . Mirka ću rado i sa 50+ god pogledati ako bude radio na vreći , sparirao , borio se šta već .. iako je zdepast i trom postao od godina i kilaže itd , ali je čudo dan danas i pojam je .. Dos Santos kad radi fokusere i sl. na Instagramu postavi ljudi misle da haluciniraju koja je to grandiozna borčina . Gane je strašan borac i takodjer atraktivno se bori , realno Delija šanse nema sa njim i bolje da mu je pružena prilika da ide polako i da osvoji posrani PFL . Ovo je bilo šok i nevjerica , tko bi ovo očekivao . Delija jednostavno se ugurao tamo na sam vrh , ali u glavama zaluđenih fenova , realno stanje na terenu je da ne pripada tamo . Plazibat u kickboxu elitnom ima mjesto top 6,7 što je vrhunski rezultat . Ali ni on ne pripada još na sam vrh , ali je talent i može s vremenom to postići , pitanje je samo hoće li to pronaći u sebi i razviti tih 20 posto zadnjih , nadam se da će HR imati prvaka Gloryja . Brestovac sa po snage bio top 10 , kad se malo stavio bio top 5 na svijetu .. to je talent i rođeni šampion . Soldić je odličan borac takodjer ..Delija je možda ponajbolji od mma boraca Balkana , ali na treningu , u borbama je kao Ishi . Mislim da bi Ishi teško ovakav KO doživio , bar bi dao otpora do kraja borbe .

Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .
dr jupidu
2021-05-11T06:44:10Z
Originally Posted by: thelovacluka 

ma nije samo to problem nego je šteta jer ne bi smio izgubiti na ovakav način, a još bitnije, ne vidimo da bi tu gdje je mogao napredovati koliko može. to je problem.

to da ga je neko razbjao 2 runde pa onda tko ok.....

ovdje borba nje n počela

Mate 2
2021-05-11T10:33:46Z
Originally Posted by: Seven 

Fora je u tome da ni Ishija nije ovako nigdje ubilo , ni jači borci od ovog braziliera koji je realno prosjek boksač . Jednostavno Deliji nešto ne odgovara i mora naći uzrok problema . Nikad nije kasno .. ali meni on nikad nije bio atraktivan fighter . U M-1 se nije proslavio , po Balkanu je tukao većinom prosječne borce i uvijek na isti način . Što se sada desilo , niti je bilo ozljeda niti je nespreman bio , fizički je bio na najvišoj ikad razini , kondicija , snaga , sve .. potpuno bez ozljeda dakle što je jako jako bitno . Jednostavno nije talent , Adesanya je sa 20 godina tek počeo trenirati , igrao igrice prije toga bio geek teški , šmokljan . Ali talent , da mu dovedeš prvaka tajlanda , da mu dovedeš bilo kojeg kickboxera , karataša itd na svijetu svima bi dao otpora , većinu nokautirao ispod minute . Romero sa 40+ godina vlada UFC-om , počeo raditi mma kasno , ali talent , jednostavno je određen za to , da bude prvak .. ali i atraktivan borac . Mirka ću rado i sa 50+ god pogledati ako bude radio na vreći , sparirao , borio se šta već .. iako je zdepast i trom postao od godina i kilaže itd , ali je čudo dan danas i pojam je .. Dos Santos kad radi fokusere i sl. na Instagramu postavi ljudi misle da haluciniraju koja je to grandiozna borčina . Gane je strašan borac i takodjer atraktivno se bori , realno Delija šanse nema sa njim i bolje da mu je pružena prilika da ide polako i da osvoji posrani PFL . Ovo je bilo šok i nevjerica , tko bi ovo očekivao . Delija jednostavno se ugurao tamo na sam vrh , ali u glavama zaluđenih fenova , realno stanje na terenu je da ne pripada tamo . Plazibat u kickboxu elitnom ima mjesto top 6,7 što je vrhunski rezultat . Ali ni on ne pripada još na sam vrh , ali je talent i može s vremenom to postići , pitanje je samo hoće li to pronaći u sebi i razviti tih 20 posto zadnjih , nadam se da će HR imati prvaka Gloryja . Brestovac sa po snage bio top 10 , kad se malo stavio bio top 5 na svijetu .. to je talent i rođeni šampion . Soldić je odličan borac takodjer ..Delija je možda ponajbolji od mma boraca Balkana , ali na treningu , u borbama je kao Ishi . Mislim da bi Ishi teško ovakav KO doživio , bar bi dao otpora do kraja borbe .

Jako dobar komentar, ali mislim da Plazibat nikad neće biti Glory-ev prvak, i njega su isto dizali u nebesa pa ga je ovaj dobio, još su mu i navukli dodatnu rundu koji realno nije zaslužio, a mislim da Delija pod hitno treba mijenjati kampove, prehranu, što god, jer ovo ne valja ništa, ovako neće dospjeti nigdje. Ali evo, bar je dobio još jednu priliku:
https://fightsite.hr/fig...bricija-werduma-15072110 

Seven
2021-05-12T08:56:52Z
Apsolutno .. ali što bi se ja i ti sekirali oko toga , profi borci imaju svoje planove i sponzore , ja kao gledaoc tih borbi nemam neku veliku brigu za njih , gledam iz zabave i da naučim nešto , pouku neku da izvučem . Ne smatram moralno bitnim mma za društvo , čak ima štetnih posljedica i utjecaja na društvo u cjelini . Ne vidim razlog zašto bi se previše sekirali oko gubitka ili pobjede nekog borca , njegov život i planovi . Ja im želim sve najbolje , ali ću dati i kritiku jer su javne osobe .
Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .
Mate 2
2021-05-13T08:34:53Z
Upravo tako, ljudi su emotivno navezani na te borce jer su im postali idoli i jer u njima vide svoje nerealizirane snove.
Ivan CRO Cop
2021-06-26T00:48:41Z
Delija rutinski, ugrabio 6 poena u zadnjim sekundama i može ići dalje uz malo sreće 💪🏻
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
dr jupidu
2021-07-08T05:57:30Z
bravo za antu i kako sam rekao...kvalitet je isplivao i delija će osvojiti pfl
dr jupidu
2021-08-17T13:26:10Z
amo ante uzmi milju i pokazi dušmanima s foruma
Similar Topics
Users browsing this topic