GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
2021-06-06T19:53:36Z
Osobno sam ja očekivao puno više. Obzirom na talent i prijelaz u boks bez poteškoća i osvajenje PH.
Nisam ja taj koji je pumpao sve da Milun može dobiti Hrgovića, dapače napisao sam u par navrata da bi ga Filip uspavao i da je dobro da nije došlo došlo do sparinga jer je prije toga Milun bio teško nokautiran. To je moje mišnjenje.
Ćorak je ogroman da se nije plasirao na OI ali ne za mene nego za Hrvatsku. I nisam ja taj koji sada mora objašnjavati da kad već može dobiti Hrgu, kako to da se nije niti plasirao na OI! Znam da nisam jedini koji je imao takva očekivinja ali sam u drugu ruku bio na zemlji što se tiče medalje na OI i nekakvih dobivanja top profi boksača!!
Svensson
2021-06-06T20:42:56Z
Originally Posted by: evander 

Originally Posted by: Svensson 

ulogirao sam se samo pechi i evanderu za ljubav da napisem da nema nista od Miluna 😆

Zaboravio si dodati da bi Hrgović postao vrhunski boksač u bilo kojem klubu, da Pijetraj od svog sina nije napravio šampiona, da Sepu već godinu dana ne može ugovoriti meč, da Sobjeslavski nikoga ne može pobijediti, da Babić samo mlatara rukama...

To cu napisasti kada to budem mislio. Ali Milunovih par meceva kojih sam pogledao-sad kad covjek cita njegove dojmove iz meca, pa jos jedan olimpijski ciklus da odradi imat ce posljedica po zdravlje
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-06-06T21:04:22Z
Originally Posted by: pecho 

Originally Posted by: doog_kool 

Originally Posted by: RealDeal 

Originally Posted by: GSP 

Ništa od Miluna. Kako je krenuo prije par godina mislio da ć jako visoko dogurati a ono ćorak.

Znam taj osjećaj. I ja sam bio siguran da će Mavrović i Drviš osvojiti nešto u amaterskoj karijeri, kad ono nikad ništa.

Obojica su bili na Olimpijskim igrama. Željko čak dva puta. A i Milun ima šansu još preko rang ljestvice.

Obojica nikad nisu osvojili europsku medalju. Milun čak tri puta. Milun nema šansu preko rang ljestvice.

Vladan Babić izgubio od Gruzijca i svi ga podržavaju iz njegove zemlje.

Kod nas Milun izgubi i komentari su ovakvi:
"Leo ga je upropastio"
"Čoek blage veze nema"
"Tko ga je uopće pustio boksati"
"Ništa od njega,ćorak"
"E moj Milune,primi se ti lopate
"

Obožavam našu hrvatsku empatiju. Imamo 4 boksača i na sva 4 je hajka jer moraju ispuniti nekakva ogromna očekivanja od 3,5 milijuna očigledno boksačkog nastrojenog naroda.

Di su takvi komentari? Evo ja odkad sam član foruma nikada nisam vidio takve komentare za Miluna ovdje?

Ovaj ćorak je bio ovdje komentar, ali ne govorim za ovdje nego okolo po internetu. Nevjerojatno je koliko ne podržavamo svoje.

Niko ne omalovazava svoje sportase kad izgube kao Hrvati, kad pobjedjuju su super, samo jedan poraz bude stotine ovakvih komentara po internetu
RealDeal
2021-06-07T17:03:51Z
Nikolina se plasirala. Bravo.
ivankomajstor
2021-06-07T18:30:14Z
Plantic odlican, ako se kondicijski spremi bio bi zajeban svakom 😉
evander
2021-06-08T11:04:24Z
Alen Babić u subotu u Newcastleu protiv Damiana Chambersa (11-1), a za mjesec dana konačno i Hrvoje Sep nastavlja karijeru.
pecho
2021-06-10T20:25:37Z

There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Zatoichi
2021-06-10T23:59:29Z

https://www.youtube.com/watch?v=SyYyH2X18hQ

Kad Alen prica podsjeca me malo na Ivan Drago:” I must break you”. 😁😁

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Ivan CRO Cop
2021-06-12T19:47:29Z
Savage jebe kevu opet 💪🏻
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Ivan CRO Cop
2021-06-12T19:52:09Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Savage jebe kevu opet 💪🏻

E druga runda baš loša
Bolje mu je da ga nokautira brzo jer....
Ivan CRO Cop
2021-06-12T19:54:12Z

Savage jebe kevu opet 💪🏻

E druga runda baš loša
Bolje mu je da ga nokautira brzo jer....

Iiiii kakav nokaut
Drago mi je da me je poslušao

I drago mi je što sam se ispričao sam sa sobom
Ćao 😄
RealDeal
2021-06-12T20:40:50Z
Kako je protekla borba?
GSP
  • GSP
2021-06-12T21:01:20Z
Jako dobar Babić. Jel ostaje u toj kategoriji do 101,5 kg? Po meni je to baš za njega kategorija. Još malo mase nabije i to je to.
evander
2021-06-14T15:14:44Z
Babić 7. kolovoza boksa protiv Marka Bennetta (7-1) u Brentwoodu u Engleskoj.
j0k3r
2021-06-14T17:44:46Z

Babić 7. kolovoza boksa protiv Marka Bennetta (7-1) u Brentwoodu u Engleskoj.

A nakon toga Solomon Dacres, ako je vjerovati rijecima njegovog menađera.
j0k3r
2021-06-14T18:11:10Z
Iz pouzdanog izvora, Demsey McKean(19-0) je prihvatio ponudu za borbu sa Hrgom, te bi se borba trebala odrzati krajem 7.mj
evander
2021-06-26T08:57:14Z
Originally Posted by: j0k3r 

Iz pouzdanog izvora, Demsey McKean(19-0) je prihvatio ponudu za borbu sa Hrgom, te bi se borba trebala odrzati krajem 7.mj

Vidim da australski mediji potvrđuju tvoju vijest. Fantastičan matchmaking, braća Sauerland su stvarno majstori. Hrgović će boksati za svjetski naslov bez suprotstavljanja bilo kojem ozbiljnom suparniku, baš kao i svojedobno Mavrović.

RealDeal
2021-06-26T11:58:53Z
Nadamo se da će ga i osvojiti, zar ne?
evander
2021-06-26T15:33:49Z
Originally Posted by: RealDeal 

Nadamo se da će ga i osvojiti, zar ne?

Naravno da se nadamo, kao što se svi ovdje nadamo uspjehu Miluna, Babića i ostalih iz BK Leonardo. 🙂
GSP
  • GSP
2021-06-27T06:18:36Z
A nekako sam skeptičan. Ne mogu ga upariti sa nikim iz top 10. Lovu imaju ali eto ne gre..Spominjao se i King kong no ni od njega ništa
Users browsing this topic