GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2020-12-13T19:10:30Z
Originally Posted by: karl anal 

Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Originally Posted by: Black Arrow 

Jel ovo stvarno relevantno parenje protiv Puleva?
Oprostite ako mozda pisem gluposti i ako mi je nesto promaklo, ali odkad je jos Wladimir prizemljio Puleva... Jel nije imao neki bolji protivnik?

Visoko rangiran, star, easy money
Šta si očekivao nakon onih muka protiv Ruiza, da će poć na nekog zajebanog?

znam da se ne uspoređuje ali nekad si prisiljen
stari wlad je lakše razbucao mladog puleva nego što je joshua u naponu snage razjebao starog puleva
pametnome dosta
šta se furya tiče, mislim da će joshua još jako dugo izvjegavat tu borbu
trenutačno on tu nema šta tražiš, fury duži, školovaniji ima više mota i puno je čvršću i glavi od joshue
izbjegavat furya koliko god može

Pulev svakako stariji i sporiji ali se borio pametnije i nije onako sraljao kao protiv Wlada. Da je, onda bi svaka runda izgledala kao 3. i brzo bi meč bio gotov.
Ovaj AJ je sigurno bolji boksač nego AJ koji je boksao protiv Wlada.
Fury - Joshua za najneprikosnovijeg teškaša u zadnjih 20 godina (iako će se neki koprcati i žaliti, obojca su dobili Wlada), a po meni je Fury blagi favorit. Nek napune Wembley po ljeti i nek prijenos bude u svim zemaljama svijeta da ljudi mogu uživati u tom spektaklu.

pecho
2021-01-25T13:41:22Z
*Ryan Garcia - Manny Pacquiao. Ne znam u kojoj će se kategoriji boriti, ali mislim da je Garcia malo previše zagrizao u ovom momentu. Mannya ne može srušiti jer se Manny već godinama bori u velteru a ako ga je Campbell uspio srušiti onda ne mislim da će Manny imati puno problema sa tim. Uglavnom jako zanimljivo.

*Kovalev - Melukuziev je otkazano zbog toga jer je Kovalev već drugi puta pao doping test (sintetički testosteron). Zbog pandemije mu je bio otkazan i meč protiv Sulivana Barerre.

Saul Canelo Alvarez - Avni Yildirim 27. 2, Canelo da bi se borio protiv Smitha u super srednjoj kategoriji je morao prihvatit jednu obranu protiv izazivača WBC titule.

Manuel Charr vs Trevor Bryan 29.1. Charr brani WBA naslov protiv Bryana.

Caleb Plant vs Caleb Truax 30.1. Plant brani IBF pojas u super srednoj kategoriji. Vrlo vjerojatno sljedeći Canelov protivnik uz Saundersa koji ima WBO pojas.

Bermane Stiverne vs Christopher Lovejoy 30.1 u teškoj kategoriji. Stivernov prvi meče nakon poraza od Joyca u 2019 godini.

Beibut Shumenov vs Raphael Murphy 29.1 u kruzer kategoriji.

There isnt a hard time invented that i cannot handle.
dr jupidu
2021-01-28T14:33:02Z
mislim da je svakome jasno da ben askren nema nikakve šanse u boksu s onom youtuberom

mali će ga ispogadjat

ben askren je totalno nesposoban boksački

(fighter bashinggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg)

ben askren je toliko loš da sam morao odnijeti kompjuter softwerskoj kompaniji da mi uvrsti znamenku -3 u program a onda sam za potrebe ocjene njegovog boksa od -3 dao naredbu da mi privatnik jedan napravi okvir tipkovnicu s -3 tipkom samo da ukucam ovaj -3 i onda vratim standardnu tipkovnicu da bi sve bilo prirodno

toliko je loš!
Zatoichi
2021-02-11T00:02:14Z
Jel prati iko sta deontej wilder postavlja po internetu,mislim ,jednu borbu izgubio i cini mi se da je nesto puklo u njemu......ovo mi uopste ne izgleda kao da ce biti nekog povratka,ocekujem nakon mjesec dva drame da objavi kako ide u penziju 😳
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Zatoichi
2021-02-22T22:25:33Z
Oscar Valdez novi WBC jumior lightweight champ,uzeo titulu prelijepim lijevim hookom,

https://www.espn.com/box...junior-lightweight-title 

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
pecho
2021-03-14T00:34:37Z
Marvelous Marvin Hagler je umro u 66 godini. 😞
Počivao u miru jedan od najvećih srednjaša ikad!
pecho
2021-03-14T00:36:25Z
Zatoichi
2021-03-14T01:11:30Z
Originally Posted by: pecho 

😢 ....legendarni boksac.....

Reaktivac
2021-03-14T03:44:31Z
Originally Posted by: pecho 

https://www.talksports24...t-champions-of-all-time/ 

Po meni najveći srednjaš svih vremena. S obzirom na impresivnu karijeru. Nikad nokautiran i znao je biti pokradan. Čak i u kontroverznom meču protiv Ray Sugar Leonarda.

Počivao u miru, Marvelous Marvin Hagler. 🙏
Zatoichi
2021-04-28T22:17:36Z
Kaze majk tajson da mu je sledeca borba sa lenox lewis...bumo videli 👍
balkanbomber
2021-04-29T12:01:57Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Kaze majk tajson da mu je sledeca borba sa lenox lewis...bumo videli 👍

Lewisa sam zadnji put gledao prije jedno 3 godine kad je bio kod Rogana u podcastu, tad je njegov jako dobar prijatelj i odlican comedian Russel Peters bio snjim u gostima.

sjecam se da je izgledao O-GRO-MAN, ali fizicki totalno izvan forme, a koliko se sjecam je za svoj zadnji mec protiv Klitchka isto bio pretezak, iako u odlicnoj formio ako ga usporedimo sa ovim sad prije 3 godine, ali je tad vec imao 118kg, dakle 6-7kg vise nego u svojoj top formi, a sad mozda ima i 125kg...

to opet nista ne znaci posto je cijeli zivot bio top sportas i vjerujem da ce se za odredenu sumu natjerat da se vrati u formu posto on nije lik koji ce samo radi novca, koji mu 100% ne fali posto je stvarno pametan covjek i zaradio je dosta u svojoj karijeri, uci nespreman u ring, nije taj karakter, to bi prije Tyson napravio, ali eto, nece mu biti lako.
On je čovjek jako dobar momak!
karl anal
2021-05-02T04:01:35Z
jeli gleda ko od vas pičkica rtuiza vs arreolu
odlična borba, ruiz poljubio patos u orvim rundama
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Zatoichi
2021-06-01T01:51:39Z
Jel prati iko ovu dramu sa fury,joshua i wilder....ko meksikanska sapunica,pravo mi se sve zgadilo...umjesto se to sredi iza zarvorenih vrqta oni vrse biznis preko fejsbuka ko kakve tinedzejke....pro boks je pravo pao
OldSchoolFan
2021-06-02T15:07:54Z

Jel prati iko ovu dramu sa fury,joshua i wilder....ko meksikanska sapunica,pravo mi se sve zgadilo...umjesto se to sredi iza zarvorenih vrqta oni vrse biznis preko fejsbuka ko kakve tinedzejke....pro boks je pravo pao

Pomislio bi čovek kakve su glave uključene u te poslove i koliki se novac vrti da ovakve gluposti ne mogu da se dese ali ovo je stvarno dno. Ljudi su znali da Fury ima spor i bez obzira na to su maltene javno dogovarali meč. Najblaže rečeno jako neozbiljno.

Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
Zatoichi
2021-06-12T11:27:10Z
Idem od tog da ovdje niko nije gledao paul vs maywether....koja glupost,dize mi se kiselina.....yutuber bez ikakve boksacke istorije zaradjuje milione sa jednom borbom dok recimo hrgovic morao ici kroz amatersku karijeru,pa kroz pro rank listu da bi dosao do tog gdje “mozda”moze biti izazivac svjetskog prvaka i ako i uspije da postane izazivac opet nece zaraditi te pare koje je jebeni logan zaradio u ovoj borbi.....kao sto je tweeter i facebook sjebali internet tako ce i ovaj triller show sjebati boks
Black Arrow
2021-06-14T19:42:34Z

Idem od tog da ovdje niko nije gledao paul vs maywether....koja glupost,dize mi se kiselina.....yutuber bez ikakve boksacke istorije zaradjuje milione sa jednom borbom dok recimo hrgovic morao ici kroz amatersku karijeru,pa kroz pro rank listu da bi dosao do tog gdje “mozda”moze biti izazivac svjetskog prvaka i ako i uspije da postane izazivac opet nece zaraditi te pare koje je jebeni logan zaradio u ovoj borbi.....kao sto je tweeter i facebook sjebali internet tako ce i ovaj triller show sjebati boks

America is still the land of endless opportunity...🙈😀
pecho
2021-06-15T06:03:13Z

Ja sam vidio neke isječke te pizdarije, ali nije mi palo napamet pogledati taj freakshow.
Nedavno je Lamar Odom pobijedio nekakvog pjevača, ne znam koliko je idiota pratilo to ali kladim se da su zaradili brdo novaca.

“I’m building the WWE of boxing,” Damon Feldman, the fight’s promoter and founder of Celebrity Boxing, told The Post. “Boxing is in a weird spot. There are no fighters to follow right now. Celebrities are looking at this as a way to get back in the spotlight and a way to get money.”

Ako nema Tysona, Mayweathera ili McGregora recimo obične ljude boli kurac za boks. Apsolutno nikog ne zanima Bivol, Beterbiev, Lopez ili Usyk. Da se sutra bore Charlo vs Golovkin bilo bi manje zanimanja nego za Odoma neki dan.
OldSchoolFan
2021-06-16T14:50:14Z
Ja se sve nekako nadam da će ova manija proći. Da će ljudi kada plate 50 dolara za PPV i odgledaju neko sranje sutra dobro razmisliti da li da "bace" lovu.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
karl anal
2021-06-19T18:08:59Z
ni mayweathera protiv connora nisam, niti planirm ikad pogledat jer
bi se osjećao kao neki šupak i kao da sam pljunuo boxu u lice
mislim,ishod jasan, ne znam šta su neki očekivali
kaokad je toney otiša u mma, stani čoviče
na revolveraški obračun on donia nož za gulit ku-npire
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Bronson0
2021-06-19T18:11:13Z
Da su dali conoru i floydu mma rukavice, a borba po box pravilima mozda bi bilo nesto