Svensson
2021-06-13T18:18:39Z
kriminalno suđenje u meču Craig vs Hill, skršio mu je ruku potpuno

a i neznam šta je Hillu bilo da sjedi u gardu nakon što je preživio prvi napad
Kamatar87
2021-06-13T20:30:16Z
Na kraju mu cak nije ni pukla ruka iako je izgledalo uzasno..
Iscasena samo brutalno ali ja sam mislio da nece vise casu primit u zivotu..

Uzas sudenje svakako :/
OldSchoolFan
2021-06-17T16:02:52Z
Baš me zanima kako će izgledati teškaški Armagedon. UFC-u mislim da bi bio problem da nađe 8 kvalitetnih teškaša za ovakav turnir a ne Forgiju i ekipi 🙂 Inače, prva sezona mi je bila vrhunska.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-06-17T19:04:50Z
Originally Posted by: OldSchoolFan 

Baš me zanima kako će izgledati teškaški Armagedon. UFC-u mislim da bi bio problem da nađe 8 kvalitetnih teškaša za ovakav turnir a ne Forgiju i ekipi 🙂 Inače, prva sezona mi je bila vrhunska.

Ko kaze da ce biti kvalitetni teskasi
OldSchoolFan
2021-06-18T14:55:06Z
Originally Posted by: JDS 

Istina :-)

Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
Svensson
2021-06-23T21:33:54Z
Originally Posted by: JDS 

ko kaže da će uopće biti teškaši 😁
Mosquito
2021-06-25T16:43:36Z
Uvek ima kafanđija i redara i ostalih vjetrenjača,mogo bi se i legendarni Glavaš vratit borbama,sad nema Iliča pa možda i nešto ušićari
Ivan CRO Cop
2021-06-26T17:31:46Z
Prati li više iko išta

Uhvatio zadnje sekunde Hadžovića, umalo ugušen
Kako ovako rano počinje 😐
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
DjomlaKS
2021-06-26T17:39:04Z
Cekam jedino Gane-Volkov.
Koske vrlo nahvalio Ganea, čak mu dao prednost nad Stipom!?
Ne znam, nisam nesto impresioniran zadnje dvije borbe s njim pa me bas zanima kako ce vcrs proc.
Mate 2
2021-06-26T20:09:32Z
Delija je prošao u polufinale, što je dobro, ali tamo ga čeka Goltsov. Mislim da su šanse 25:75 na strani Golstova.
Mosquito
2021-06-26T21:51:42Z
Ajmo pozdravi iz Usa
Ivan CRO Cop
2021-06-26T22:41:51Z
Ajmo Volkov, kidaj mu nogice 💪🏻💪🏻🇷🇺🇷🇺🇷🇺
Ivan CRO Cop
2021-06-26T23:06:01Z
Volkov nevjerovatan, kad ide ide, kad ne ide preživi do kraja i dobro je

Dobro je reko Lewis, karate sparing meč 😄

A Gane bolji ali... Ovoliko kondicije i čuda a peta runda
A opet ništa...

Sad gledam, Alexander Volkoff ga zovu hahah
DjomlaKS
2021-06-26T23:14:57Z
Gane je odličan, i dobro je netko rekao da HW ovakvog atletu nikad nije vidjela. Jbt neke poteze koje je bacio nisam vidio iznad srednje kategorije, i to jedino kad je Belfort bio na TRT-u.
Al isto se primijeti da njegova izvedba ovisi o protivniku. Recimo Jairzinho se postavio kao glineni golub, i Gane je to mlohavo ziheraski odradio. Volkov mu je pak odmah u prvoj rundi dao do znanja da se mora boriti., i on je bome to napravio.
Svensson
2021-06-27T08:19:24Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Gane je odličan, i dobro je netko rekao da HW ovakvog atletu nikad nije vidjela. Jbt neke poteze koje je bacio nisam vidio iznad srednje kategorije, i to jedino kad je Belfort bio na TRT-u.
Al isto se primijeti da njegova izvedba ovisi o protivniku. Recimo Jairzinho se postavio kao glineni golub, i Gane je to mlohavo ziheraski odradio. Volkov mu je pak odmah u prvoj rundi dao do znanja da se mora boriti., i on je bome to napravio.

nakon treće runde sam ošo spavat

bilo je ono "ova dvojica nemogu pobijediti jedan drugoga" 😁

vidio sam da je decision neminovan i da će biti sve isto. Gane je s ovom genetikom mogao ladno u koji bolje plaćen sport.
Mosquito
2021-06-27T21:06:27Z
Mogo bi i Čiril zajebat i Franju,a di je danas Ćiril a di je ovaj naš pačenik u PFL tuče debele amatere i muku muči s svojom karijerom,ma ništa nazad u KSW i to je plafon plafončina.
Mate 2
2021-06-27T21:47:09Z
Originally Posted by: Mosquito 

Mogo bi i Čiril zajebat i Franju,a di je danas Ćiril a di je ovaj naš pačenik u PFL tuče debele amatere i muku muči s svojom karijerom,ma ništa nazad u KSW i to je plafon plafončina.

Nema od Delije ništa, on dobije ove najslabije teškaše iz PFL-a (ajde ovog je dobio u prvoj rundi) i to nakon što je trebao ispasti, a nastavio je turnir samo zato jer su nekoliko drugih boraca odustalo, pa da je ušao u UFC kojim slučajem, nokautirao bi ga Lins na početku prve runde, a kamoli ne Gane.
Ivan CRO Cop
2021-06-27T22:10:28Z
Originally Posted by: Mosquito 

Ne znaš ni napisati "paćenik", pa nemoj ni upotrebljavati tu riječ u pisanoj formi.
Čemu vrijeđanje Delije? Uopšte mi nije jasno..
Ivan CRO Cop
2021-06-28T22:21:33Z
Gane vs Lewis za privremenu titulu
Pa šta se radi

Stipe treba tražit nekog Tyburu čisto da odradi meč relaksirano, jer će se načekati
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-06-28T22:56:14Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Gane vs Lewis za privremenu titulu
Pa šta se radi

Stipe treba tražit nekog Tyburu čisto da odradi meč relaksirano, jer će se načekati

Zasto rade privremeni pojas, sto je sa Ngaonouom ?
Toliko o tome da ce Nganou vratiti aktivnost teskoj kategoriji, postao prvak a vec moraju raditi borbu za privremeni pojas.
Sto se tice borbe Gane ce se posprdati sa Lewisom, nikada nisam vidio pokretljivijeg teskasa sa toliko oruzja u stojci, dosta ljudi govore da je dosadan, meni je super zanimljiv za gledati