Ja sam šokiran niskom razinom razmišljanja i logičnog zaključivanja koje su ljudi pokazali ovih zadnjih godinu i pol. vezano uz ovog "stručnjaka" s videa.
Toliko površno, fragmentalno,neempirijsko, nepotpuno razmišljanje na temelju kojih donose zaključke kojih se ne bi posramili vrhunski znanstvenici. OD teorije da će cjepivo mijenjati DNA, čipiranje, od toga d aje virus izmišljen, do raznih dokaza "nuspojava" cjepiva koji su na razini razmišljanja srednjovjekovnih svećenika. "ja znam za ženu u selu pokraj koja se u kupa svaki dan u potoku i od toga ima nadnaravne moći". I naravno, ako se ne slažeš s njima, ti si slijepi idiot koji vjeruje vladi. A ako im staviš dokaze neke prave, oni ne vjeruju tim izvorima.
Ja sam za slobodu izbora: tko želi, slobodno, neka se cijepi, tko ne želi, ne mora, ali ovdje se radi o NAMETANJU i prvo ucjenjivanju, pa kasnije prisili na cijepljenje. E i da, ovo je 99,99% razloga zašto sam bio ravnozemljaš: zato što sam bio biblijski fanatik, a i u Bibliji i u Kur'anu ima mnogo citata koji govore o Zemlji kao ravnoj ploči. Sada, kada sam shvatio da te knjige nemaju veze sa zdravim razumom i moralom, vratio sam se nazad u zemlju kuglu i evoluciju (pogledaj kanal AronRa koji je potukao onog kriminalca Kent Hovinda na svim poljima). Uz to, ovo cjepivo će proći testiranja tek 2023., a dotad se ne zna ni kakvo je, e to je problem: sada ucjena/kasnije prisila, kršenje ljudskih prava i temeljnih sloboda, kao i stavljanje u tijelo nešto što uopće nije do kraja ni ispitano.