hamush
  • hamush
  • Administration Topic Starter
2021-07-14T16:08:51Z
Mate tu mozes stavljati stvari koje te interesiraju.
Sponsor
Mate 2
2021-07-14T18:19:37Z
Originally Posted by: hamush 

Mate tu mozes stavljati stvari koje te interesiraju.

Hvala.

Mate 2
2021-07-14T18:30:24Z
Mate 2
Mate 2
2021-07-14T19:34:01Z
Zatoichi
2021-07-14T20:13:24Z
Originally Posted by: Mate 2 

https://www.youtube.com/watch?v=IcmFeWa9iS0&t=1s

Who da fuck is this guy i zasto zivi u supi....nikad vidio il cuo za njega a kaze da su govorili o njemu na radiju i tv ??

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
pecho
2021-07-14T21:09:27Z

https://www.youtube.com/watch?v=IcmFeWa9iS0&t=1s

Ovo su dokazi na razini pubmeda.

There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Bronson0
2021-07-14T22:57:52Z
mladen Schwarz tuce jajana u nocnoj mori i zidov je
Mate 2
2021-07-15T07:09:02Z
Rusija i Kina su dogovorile multipolarni svijet još 1997:

https://fitzinfo.net/202...rnational-order-in-1997/ 
thelovacluka
2021-07-15T08:22:27Z
Ja sam šokiran niskom razinom razmišljanja i logičnog zaključivanja koje su ljudi pokazali ovih zadnjih godinu i pol. vezano uz ovog "stručnjaka" s videa.

Toliko površno, fragmentalno,neempirijsko, nepotpuno razmišljanje na temelju kojih donose zaključke kojih se ne bi posramili vrhunski znanstvenici. OD teorije da će cjepivo mijenjati DNA, čipiranje, od toga d aje virus izmišljen, do raznih dokaza "nuspojava" cjepiva koji su na razini razmišljanja srednjovjekovnih svećenika. "ja znam za ženu u selu pokraj koja se u kupa svaki dan u potoku i od toga ima nadnaravne moći". I naravno, ako se ne slažeš s njima, ti si slijepi idiot koji vjeruje vladi. A ako im staviš dokaze neke prave, oni ne vjeruju tim izvorima.

Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Mate 2
2021-07-15T09:32:01Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Ja sam šokiran niskom razinom razmišljanja i logičnog zaključivanja koje su ljudi pokazali ovih zadnjih godinu i pol. vezano uz ovog "stručnjaka" s videa.

Toliko površno, fragmentalno,neempirijsko, nepotpuno razmišljanje na temelju kojih donose zaključke kojih se ne bi posramili vrhunski znanstvenici. OD teorije da će cjepivo mijenjati DNA, čipiranje, od toga d aje virus izmišljen, do raznih dokaza "nuspojava" cjepiva koji su na razini razmišljanja srednjovjekovnih svećenika. "ja znam za ženu u selu pokraj koja se u kupa svaki dan u potoku i od toga ima nadnaravne moći". I naravno, ako se ne slažeš s njima, ti si slijepi idiot koji vjeruje vladi. A ako im staviš dokaze neke prave, oni ne vjeruju tim izvorima.

Ja sam za slobodu izbora: tko želi, slobodno, neka se cijepi, tko ne želi, ne mora, ali ovdje se radi o NAMETANJU i prvo ucjenjivanju, pa kasnije prisili na cijepljenje. E i da, ovo je 99,99% razloga zašto sam bio ravnozemljaš: zato što sam bio biblijski fanatik, a i u Bibliji i u Kur'anu ima mnogo citata koji govore o Zemlji kao ravnoj ploči. Sada, kada sam shvatio da te knjige nemaju veze sa zdravim razumom i moralom, vratio sam se nazad u zemlju kuglu i evoluciju (pogledaj kanal AronRa koji je potukao onog kriminalca Kent Hovinda na svim poljima). Uz to, ovo cjepivo će proći testiranja tek 2023., a dotad se ne zna ni kakvo je, e to je problem: sada ucjena/kasnije prisila, kršenje ljudskih prava i temeljnih sloboda, kao i stavljanje u tijelo nešto što uopće nije do kraja ni ispitano.
Mate 2
2021-07-15T09:39:44Z
Antinatalizam 1:

thelovacluka
2021-07-15T10:23:49Z
Da si ti na vlasti i da ti ljudi crkavaju od virusa i nedaju se cijepiti, što bi ti napravio?
Zatoichi
2021-07-15T10:31:38Z

Da si ti na vlasti i da ti ljudi crkavaju od virusa i nedaju se cijepiti , što bi ti napravio?

Population control,Ja nebi nista,pustio bi da nature takes care of it,to jest njih 😎
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
thelovacluka
2021-07-15T11:47:45Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Da si ti na vlasti i da ti ljudi crkavaju od virusa i nedaju se cijepiti , što bi ti napravio?

Population control,Ja nebi nista,pustio bi da nature takes care of it,to jest njih 😎

Haha, i to je opcija. dobro, bar priznaš :D

Al svejedno bi te i radi toga linčovali 😃 to oču reči.

Mate 2
2021-07-15T14:17:16Z

Da si ti na vlasti i da ti ljudi crkavaju od virusa i nedaju se cijepiti, što bi ti napravio?

Smrtnost je 0,05%, za to vrijeme alkoholizam, droga, suicidi, AIDS itd itd, uzmu daleko više života.

thelovacluka
2021-07-15T14:34:10Z

Smrtnost je 0,05%, za to vrijeme alkoholizam, droga, suicidi, AIDS itd itd, uzmu daleko više života.

Kao prvo, otud ti ta brojka smretnosti? imaš neke dokaze, na koliko ljudi i gdje si to uzeo? Vezano uz to, kakva bi bila smrtnost da nema mjera i cjepiva?

Kao drugo, kakve veze imaju alkoholizam, droga, suicid i AIDS sa virusom koji se širi? Koja je tu poveznica? Kakvi su tu zaključci koje ti želiš izvući iz toga? Što ti zapravo želiš reći s time?
hamush
  • hamush
  • Administration Topic Starter
2021-07-15T15:49:56Z

Kao prvo, otud ti ta brojka smretnosti? imaš neke dokaze, na koliko ljudi i gdje si to uzeo? Vezano uz to, kakva bi bila smrtnost da nema mjera i cjepiva?

Kao drugo, kakve veze imaju alkoholizam, droga, suicid i AIDS sa virusom koji se širi? Koja je tu poveznica? Kakvi su tu zaključci koje ti želiš izvući iz toga? Što ti zapravo želiš reći s time?

Dzaba krecis. sve smo to prosli vec ovdje.
Users browsing this topic