Mislim da sam ipak gadno pogrijesio.
Ovo tu je razvedeno sa mozgom i pameti.
thelovacluka je u pravu. sirenje ovakvih ideja ne samo da je blesavo vec je i opasno.
Znam da se moja odluka nece svidjeti svima,ali dok sam admin, radije cu snositi kritike i odgovornost zato sto sam uklonio toksicno ponasanje nego ga ostavio da se siri...
PFS nije i nece biti forum za sirenje ideologije antinatalizma, diktatura,anti masonsko semitske talmudsko vatikansih psihostaljinistickih zavjera.
Nadalje, dosta je bilo jebene mizoginije. Ako nisi u stanju naci si curu, nije ti cijeli zenski rod kriv. Ako ti je zivot u banani, napravi nesto za sebe a ne provodit dane na forumu u evandjelju retardiranih zagoraca koji pricaju o opasnosti mijesanja rasa. Bljuje mi se od takvih ljudi i bilo koga tko podrzava isto. Takva slicna ideologija je vladala 90-ima kada su se na balkanu brojala krvna zrnca nacionalnosti i gledalo se ko je iz mijesanog braka.
Mate je baniran, i to je konacna stvar.
Postoji suvisla diskusija, a postoji i ovo gore sve u ovoj temi, sto nema veze sa mozgom.
Ako nekoga zanimaju covid chipovi, magnetska cjepiva, plandemija i teorije o koroni kao vehabijskom izumu iz UAE, i Bluetooth vakcine, predlazem da potrazite drugi forum gdje se mozete vise informirati od strane internet strucljaka...