hamush
2021-07-28T17:26:44Z
totalno... a smrad poput konora je samo ispucao penal...
Ovakvo pakovanje nebi ni Covington smislio... to moras biti tesko mucko djubre da ovakvu kajlu uvalis.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-08-01T17:27:43Z
Skoro svi iz MMA su poljuvali Conora zbog toga, i sam je shvatio da je jadan pa je izbrisao to o Khabibovom starom.
Zatoichi
2021-08-05T13:01:29Z
Kaze dana da je stipe prihvatio borbu sa dzonsom....dzones je drama queen,nekako vjerujem da ce opet naci neki nacin da se ne bori
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-08-05T17:30:35Z
Šteta da Stipe nema nekog menadzera koji zna zaštiti borca od napotrebnog rizika. Stipe je trebap forsirati Jonesa dok je bio prvak i nitko se nebi pobunio da izazove najbolje poluteška ako ne i najboljeg borca ikada.
The Last Emperor
2021-08-08T05:30:37Z
Gane nema mane
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-08-08T12:27:37Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Gane nema mane

Delija bi ga dobio
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-08-08T18:45:36Z
Vjerujem da ce da Gane pobjediti i dugo vladati, ovako pokretljivog brzog i okretnog borca jos nisam vidio, covjek je pokretljiviji i brzi i od mnogih velterasa, arsenal mu je strasan, lik baca kickove, leteća koljena, laktove, u klincu svi izgledaju smjesni kad uspiju doci do njega, a u stojci ga doslovno ne mogu ni dotaknuti, mislim da ga nece niko ni rusiti, on je kao Aldo ili JDS gotovo ih nemoguće rusiti, preokretni su u klincu a ako i uspijes dignu se iste sekunde, mislim da ce se ljudi iznenaditi protiv Nganoua kako ce to izgledati.
The Last Emperor
2021-08-11T06:50:28Z
Ugasit ce ga Francis
DjomlaKS
2021-08-11T17:16:57Z
Ma obojica su odlični, i ovakvu priču smo gledali 100 puta. Steni prednost u početku a Ganeu kasnije.

Meni je osobno zanimljivij dio priče ovaj o UFC-u, tj. njegovom gadnom potopu. Ovdje smo znači imali nekoliko opcija:
1. Francis-Lewis
Borba kojom bi Stena izbrisao taj gorak poraz te nabio potrebni hype o najopasnijem ikad.

2. Francis-Miočić
Dobra trilogija najstrašnijeg i najboljeg teškaša ikad. Odlično za završit račune dok se Gane sa strane gradi.

3. Francis-Jones.
Konačno odriješiti kesu i organizirati ovu mega borbu!

A sta UFC od toga svega napravi? Francis ladi jaja po svijetu, Stipu drze po strani, Jonesa ne žele platiti, Lewis sad potpuno nebitan za revans, Ganeu dodjeljuju nepotrebnu titulu i prebrzo ga guraju ka vrhu, nedovoljno za dobru promociju...
Umjesto da od ovih kombinacija naprave pravi dar mar, kao sto bi napravili prije 10g., oni ga toliko nepotrebno zakompliciraju da čovjek gubi i ono malo interesa sto mu je ostalo za UFC-om
dr jupidu
2021-08-12T20:56:48Z
ja čim sam vidio ganea kako igra košarku protiv delije nisam mogao vjerovat kako je koordiniran.......
mi košarkaši smo koordinirani i lako se uklapljamo u mma.svaka mu čast
Zatoichi
2021-08-12T22:11:28Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Kaze dana da je stipe prihvatio borbu sa dzonsom....dzones je drama queen,nekako vjerujem da ce opet naci neki nacin da se ne bori

I sta,sam rekao!!!.....
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
DjomlaKS
2021-08-14T19:29:23Z
Kako mi je drago sto je Gane nokautirao ovog supka Lewisa, tj. nije ga nokautirao jer se ovaj prije predao kao picka.

Lewis ima mentalitet klasičnog velikog nasilnika, koji ce bez problema udarati po nokautiranom protivniku ili mu se ismijavati dok ovaj još leži., a cim mu dođe zajebanij baja koji ga pocme tuci, on se odmah preda.
I protiv Sanotsa se ovako predao iako nije bio gotov. Jednostavno kad krene primati batine i osjeti da bi mogao dobiti jos gore, on odustaje., jer je klasična kukavica bez srca.

Btw, zaboravio sam i Hunta spomenuti. Tu je doslovce odustao na nogama
doog_kool
2021-08-17T17:16:40Z
Baš je fora ova KSW-ova najava za Soldić-Kincl
dr jupidu
2021-08-18T15:51:45Z
opet se šalje ovca na klanje

meeee
DjomlaKS
2021-08-25T08:21:45Z
https://fightsite.hr/fig...caj-neugodnosti-15097246 

Kad jebe koze i suncobrane, moraju mu polugole djevojke stvarati nelagodu 😂
Zatoichi
2021-08-29T15:00:02Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

https://fightsite.hr/fightsite/ostalo/khabib-bi-se-rijesio-ring-djevojaka-beskorisne-su-i-stvaraju-mi-osjecaj-neugodnosti-15097246

Kad jebe koze i suncobrane, moraju mu polugole djevojke stvarati nelagodu 😂

Khabib lud 100 % 😁😁

https://youtu.be/tnO6YqZ_qkQ?t=189 
doog_kool
2021-09-09T19:40:38Z
Šta mislite kako će moćni Vasilije proći protiv Croate?
OldSchoolFan
2021-09-10T10:03:46Z
Originally Posted by: doog_kool 

Mislim da će ga gnjaviti prvu rundu uz ogradu, u drugoj početi da rušu kada Vaso crkne kondiciono i onda ga završiti u trećoj.
Posle toga standardno kreće priča kako nije ušao kako treba u meč, nema ni jednu ogrebotinu...

Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
doog_kool
2021-09-10T16:25:53Z
Originally Posted by: OldSchoolFan 

Originally Posted by: doog_kool 

Mislim da će ga gnjaviti prvu rundu uz ogradu, u drugoj početi da rušu kada Vaso crkne kondiciono i onda ga završiti u trećoj.
Posle toga standardno kreće priča kako nije ušao kako treba u meč, nema ni jednu ogrebotinu...

Vasketa kad čovjek sluša rekao bi da ima omjer 29-0 i da uzima 150tisuća eura po borbi...al svejedno ima neki svoj šarm. Bit će to zanimljiva borba,štono se kaže sastali se "ne mogu" i "neću".
DjomlaKS
2021-09-11T06:33:22Z
https://fightsite.hr/fig...naucen-u-brdima-15101364 

😂😂

Al fakat, kad kozojebi sa svojih brda idu u bijeli svijet drzati predavanje, bas ih treba poslati nazad u ta brda da napastuju nevine životinje.
Users browsing this topic