Svensson
2021-09-10T19:50:51Z
Originally Posted by: Bronson0 

Pa ajde boksaj ti s mavrovicem.Vidimo svi da cekas svaku priliku da ga popljujes, mrzis ga iz dna duse. Pa ajde da vidimo i glavnog leonardovog pomocnika,nevjerojatnog evandera kojem je 12 rundi protiv lewisa samo jos jedan poraz i kojem je biti europski prvak u boksu propadanje.

Evander ti boksa sa Belfortom

tu će sigurno uzet dobru lovu
evander
2021-09-10T19:55:07Z
Originally Posted by: doog_kool 

Originally Posted by: evander 

Originally Posted by: RealDeal 

Štetno ti je Evander imati toliko loših emocija u sebi.

Moraš ga shvatiti,ipak on dolazi iz najboljeg kluba u Europi,a i šire,njemu je bilo ispod časti ovo i gledati,al je slučajno Tv ostao upaljen nakon "krv nije voda" pa je pogledao. Zamisli kako je tek jednom Eddie Hearnu na ovakvoj seljačkoj priredbi. Još kad mu Babić kaže da ovi sa tribine pjevaju Thompsonove pjesme,a Hrga zapravo sluša cajke,siguran sam da Eddie više nikada neće doći pogledati Hrgin meč. E moj Hrga toneš sve dublje i dublje,a nisi toga ni svjestan.

Urnebesno si smiješan i zabavan! Skoro kao Mavrovićev meč. Hearn i stari Sauerland sjede na plastičnim stolicama kraj ringa, a kad se odbiju službene osobe i treneri, gledatelja je bilo možda i više od 50, otprilike kao u kinu Kozara u utorak popodne.
Bez brige, na forumu sam cijelu večer, tek toliko da vam ukažem na ono što stvarno gledate. Ovako kako vi komentirate, mogao bi netko pomisliti da smo dosad zaista vidjeli meč od "40.000 eura".

Koliko je gledatelja bilo na Babićevom meču protiv ovoga Gruzijca?

Svi znamo da je Babić na puno nižoj razini.

Ne,ne dragane moj. Hrga samo trune i propada,dok Babić strmoglavo napreduje.

Sve je to ista ili slična razina zasada i svi mi to dobro znamo ovdje na forumu. Nije stvar razine,nego potencijala. Hrga ima potencijala za napravit vrhunski rezultat u profi boksu,dok Babić ima potencijala za vrhunsko majmuniranje preko Instagrama i sličnih platformi. Na račun toga će dobiti pokoji dobar meč to je sigurno. Prognoziram mu da će postati Vaso Bakočević boksa. Klinci će drkati na njegove Instagram prijetnje,imati će fanove i uvijek će biti rado viđen gost kod Petraka.

Možemo mi palamuditi do sudnjega dana,vrijeme će pokazati ko je u pravu,ti koji Hrgu smatraš boksačem za seljačke priredbe,koji se boji Alena Babića ili ja koji tvrdim da će Hrga uz sav svoj antitalent za medijske nastupe i samopromociju dogurati do najvećih mečeva u povijesti HR boksa...

Ponovno osjećam nervozu. 🙂 Kako sad nije stvar razine?! Pa zar se nismo složili da Babić ne stane u istu rečenicu s Hrgovićem?
Hrgović nije boksač za seljačke priredbe, nego ga njegova ekipa, navodno "najbolja na svijetu", gura na seljačke priredbe. Hrgović je fantastičan boksač koji je večeras trebao razbiti nekoga Milasove reputacije negdje u Londonu, Berlinu ili New Yorku. Onako kako to rade njegovi pandani Yoka i Joyce. Umjesto toga, on boksa na zaista jadnoj sceni, okružen travom, protiv trećerazrednog "crnogorskog nokautera", a nakon "izazovnih mečeva" protiv Kartozije i Bookera. Da stvar bude još tragičnija, hrvatski mediji, inače jedini koji prate Hrgovića, već danima umjesto o njegovom meču pišu o Babiću i Mavroviću.
A Babić je već pobijedio, makar ništa više u boksu ne postigao. Prije dvije godine bio je nigdje, prestao je trenirati i vratio se full time na vrata. Nula od karijere. Dvije godine kasnije, Babić se sprema za meč u O2 Areni, u predborbi Dillianu Whyteu, za dobru lovu i perspektivu da sljedeće godine možda čak napadne svjetsku titulu u bridgeru.
A ako misliš da "majmuniranje" po društvenim mrežama danas nije podjednako važno kao i boksačko umijeće, gadno se varaš. Što misliš, zašto Hearn daje toliko prostora Babiću? Zato što ga voli? Zato što misli da je bolji od Joshue? Ili zato što je "majmuniranjem" i boksačkim stilom zapalio britansku publiku?

Nisam nervozan. Vrijeme će sve pokazati. Postovi ostaju na forumu,pa ćemo qoutati za godinu-dvije. Njegova ekipa kakva je da je,on je sam sebi birao suradnike(valjda) prema tome,sam pao sam se ubio.

Ne moramo čekati. Možemo quotati postove odmah. Počnimo s onima otprije sedam ili osam godina kad sam pisao da je Hrgović odličan boksač, a barem pola foruma ga je pljuvalo zato što je stasao kod Pijetraja. Već sam to više puta napisao, ali vidim da stalno moram ponavljati, ne morate meni objašnjavati da je Hrgović vrhunski teškaš i da će daleko dogurati. Ja sam to znao još dok je većina ovdje svršavala na Tomasovića.
evander
2021-09-10T19:56:10Z
Originally Posted by: Svensson 

Pa ajde boksaj ti s mavrovicem.Vidimo svi da cekas svaku priliku da ga popljujes, mrzis ga iz dna duse. Pa ajde da vidimo i glavnog leonardovog pomocnika,nevjerojatnog evandera kojem je 12 rundi protiv lewisa samo jos jedan poraz i kojem je biti europski prvak u boksu propadanje.

Evander ti boksa sa Belfortom

tu će sigurno uzet dobru lovu

Teško da može uzeti "40.000 eura" kao Mavrović. :)

Bronson0
2021-09-10T20:03:01Z
Nego sto kaze pjetraj kako ce milas proci?Iskreno, koliko god da si naporan drago mi je da imamo tu nekog ko zapisuje misli najboljeg hrvatskog trenera i prenosi ih nama.
evander
2021-09-10T20:11:52Z

Nego sto kaze pjetraj kako ce milas proci?Iskreno, koliko god da si naporan drago mi je da imamo tu nekog ko zapisuje misli najboljeg hrvatskog trenera i prenosi ih nama.

Nemam pojma, nismo pričali o Milasu. Ako sam ti naporan, samo reci i ja sigurno neću zašutjeti.
mladen55
2021-09-10T21:17:46Z
yoka klasa za milasa a ujedno i hrga za yoku.francuz nema nikakve sanse protiv "kocke" hehe
Ivan CRO Cop
2021-09-10T21:25:43Z
Milas sa 100 kila ne može ništa zaista
Ispogađao je on Yoku, ali jednostavno...
Msm šta se ima uopšte pričat o tome, 5 kg bar je morao dodat za ovaj meč

Mlad je, ide život 💪🏻

A Hrgović samo neka roka, jednom se nešto veliko mora desiti
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
mladen55
2021-09-10T21:44:49Z
Sa vise kila manje bi se mogel kretat..
pecho
2021-09-10T21:58:50Z
Hrgovića sa ovim Radonjićem uopće ne želim komentirati.

Milas svaka čast, žao mi je dečka 😞 ali još je mlad za teškaša, očigledno je da je Yoka fizički veći i jači veći boksač od Milasa, jednostavno Milas nije imao taj udarac da ugrozi Yoku.

Yoka ima strašnu logistiku iza sebe ali ne vidim ga kao prijetnju vrhu.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
2021-09-10T22:03:11Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Milas sa 100 kila ne može ništa zaista
Ispogađao je on Yoku, ali jednostavno...
Msm šta se ima uopšte pričat o tome, 5 kg bar je morao dodat za ovaj meč

Mlad je, ide život 💪🏻

A Hrgović samo neka roka, jednom se nešto veliko mora desiti

Baš sam to bi sa frendom jučer komentirao. 4-5kg, nešto bolji sparing partneri i još jedan jači meč prije ovog učinili bi razliku ali super je Milas izgledao 6 rundi. Šteta. Istu grešku je i Željko napravio i sa 97kg išao na Lenoxa koji je bio na 114 kg. Tako će i Babić proći kad dođe pravi teškaš. Filip nije imao ni približno tu moć kad je imao 101 kg i to se vidjelo u meču sa Kevinom Jonhsonom.

Milas ima da digne kilaži i vanka više trenira i bit će to ok za par godina. Porazi te mogu učiniti jačim i boljim ako od njih izvučeš pouku. Da je Yole prozvao Hrgu. Nema šanse da bi prihvatio tu borbu. Nadamo se da Bakole ipak hoće.

Željko tehnički i kondicijski sjajan kao i uvijek. Za ozbiljnog teškaša dobit ipak mu fali brzina i snaga udarca. Neka odradi još koji revijlni meč protiv starijeg boksača i to je to.

Ivan CRO Cop
2021-09-10T22:05:46Z
Originally Posted by: mladen55 

Sa vise kila manje bi se mogel kretat..

Kako se kreće Fury sa 120 kila
Izgleda kao liječeni alkoholičara vidi šta radi u ringu
Uz kvalitetan tim oko sebe se sve može....

Milas se kreće dobro, ali pobjedu donose teški udarci, nije da je baš Usyk pa da će odrađivat ljude na bodove...
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
ksian
2021-09-10T23:05:53Z
Yoka uvjerljivo i očekivano, a Milas nije razočarao, nije pao bez ispaljenog metka protiv boksača koji je dosta veći i jači, koji je evidentno spremniji i koji dosta više zna, istina je da Yoka večeras nije bio ni jednom u ozbiljnijim problemima, ali Milas se dobro držao 6 rundi. Mislim da će Yoka za par godina, odnosno, nekih 5-6 mečeva biti spreman za borbu za naslov,a Milasu bi ovaj poraz moga možda otvoriti više vrata nego što će ih zatvoriti, nema više potrebu da čuva nulu u skoru koji realno nije loš, što će ga učiniti prihvatljivim protivnikom mnogim contenderima. Bude li pametan, u sljedećih nekoliko godina bi trebao zaraditi dovoljno za mirovinu.
evander
2021-09-11T07:21:55Z
Evo do čega je dovelo ziheraštvo i škrtost braće Sauerland:
https://www.index.hr/spo...la-lakrdija/2303180.aspx 

Imaju Neveru koju voze po makadamu po Žumberku, imaju Rolling Stonese koje šalju da sviraju po svadbama u Gomirju, imaju prvoklasno grlo koje vodaju po stočnom sajmu u Benkovcu. Sinoć im je čak i Hearn između redaka rekao da prestanu s lakrdijama. Doveli su najboljeg hrvatskog boksača do toga da mu se njegova publika masovno izruguje na društvenim mrežama. Pogledajte gdje i protiv koga boksaju Yoka i Joyce, dok Hrgović nije u stanju privući više od 300 gledatelja na opskurni event u austrijskoj provinciji. I još mu se ni trener nije pojavio. A cijelu tu buljumentu amatera oko sebe Hrgović naziva "najboljom ekipom na svijetu", umjesto da im podijeli šamarčine i otkaze.
Osim investicije od milijun eura u dostojne suparnike i kompetitivne mečeve, Hrgoviću pod hitno, još danas, trebaju PR stručnjak, stilist i profesor engleskog jezika da od njega što prije pokušaju stvoriti marketinški proizvod koji se može prodati zapadnoj publici. Sve što smo vidjeli u Klagenfurtu, od početka do kraja, teška je blamaža i sramota po Hrgovića (iako je on u ringu napravio što je trebalo), ali nažalost i po kompletan hrvatski boks. Sva sreća pa smo barem u Parizu vidjeli kako izgleda pravi boksački event.
I onda se još netko ima obraza sprdati s Babićevom karijerom, potencijalom i njegovim suparnicima.
Svensson
2021-09-11T08:08:08Z
Originally Posted by: pecho 

Hrgovića sa ovim Radonjićem uopće ne želim komentirati.

Milas svaka čast, žao mi je dečka 😞 ali još je mlad za teškaša, očigledno je da je Yoka fizički veći i jači veći boksač od Milasa, jednostavno Milas nije imao taj udarac da ugrozi Yoku.

Yoka ima strašnu logistiku iza sebe ali ne vidim ga kao prijetnju vrhu.

Yoka djeluje ko da mu svaki dan grupa Francuza planira na Trellu(meni najdraži alat za projektni management 😁).

Milas je trenirao s Usykom, vidi se , ali sjetimo se da on već godinama stoji na ovoj kilaži za razliku od Yoke i Hrgovića npr koji su to osjetno dizali
evander
2021-09-11T10:35:03Z
Izgleda da je došlo do određenog otrežnjenja i da je Mavrović, unatoč "zaradi od 40.000 eura", shvatio kako mu je bolje držati se svojih vršnjaka.

https://www.profightstor...e-prema-veteranima/45380 

Drugi je problem što Žac iz nekih nedokučivih razloga misli da će Tyson ili Holyfield boksati s njim.
dr jupidu
2021-09-11T11:16:09Z

Izgleda da je došlo do određenog otrežnjenja i da je Mavrović, unatoč "zaradi od 40.000 eura", shvatio kako mu je bolje držati se svojih vršnjaka.

https://www.profightstor...e-prema-veteranima/45380 

Drugi je problem što Žac iz nekih nedokučivih razloga misli da će Tyson ili Holyfield boksati s njim.

tyson holyshitfeld li jake paul su financijski spasoci

i neka.........pa svi mi smo nekad u financijskom kolapsu bili i tad bi se borio protiv strašnog protivnika našeg forumaša fista koji je umislio da je jak i nepobjediv ..za lovu

iako kad bi imao para puno nikad nebi s takvim bombanderom npr

Svensson
2021-09-11T12:28:19Z
financijski spasioci će boksati međusobno
DjomlaKS
2021-09-11T12:47:30Z
UserPostedImage 

Bravo Hrga ❤️😊
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-09-11T13:38:35Z
Originally Posted by: mladen55 

yoka klasa za milasa a ujedno i hrga za yoku.francuz nema nikakve sanse protiv "kocke" hehe

Nebi bas rekao da Yoka nema sanse protiv Hrgovića, do juce sam Hrgovića smatrao favoritom protiv Yoke, sad Yoku smatram blagim favoritom, Hrgović mi se čini spor na ovoj kilazi, mislim da je previše kila nabio.
pecho
2021-09-11T18:05:55Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

UserPostedImage 

Bravo Hrga ❤️😊

Pfffff hahah
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Users browsing this topic