https://www.youtube.com/watch?v=RO_noD9xd3Q
Dajte mi recite mišljenje o polufinalu iz Ria Hrgović -Yoka. Ja kad pogledam prve dvije runde Hrgović mi je bio bolji nego Yoka, samim time bi mu dao pobjedu. Kretanje prema naprijed, agresija i sami volumen udaraca. Kako vi ocjenjujete meč?
Također se i engleski komentari čude bodovima nakon prve dvije runde.
Prva li-la. Druga i treća Hrga. Milas zna da mora nabiti kilažu za razliku od nekih naših teškaša, ali da se ne lijepi hrana. Ma sa pravim nutricionistom more se lijepiti:
https://slobodnadalmacij...u-radimo-na-tome-1126664
Jede sve , a htio bi 6-7 kg mišića , zato i izgleda onako kako izgleda sa relativno malom kilažom za teškaša . Neka plati nekog fitness gurua da mu kaže da treba za doručak slaninu i jaja i da samo vježba bench i mrtvo dizanje 🙂 . Nikako kruh i krumpir i 'sovjetska' prehrana , samo moderne fore sa low carb pristupom 🙂 .
To su subjektivne stvari , svi znamo likove od 65 kg koji kao jedu puno , ali kao nemogu dobit kg . Svi oni puše tri kutije cigareta , svi oni jedu 'puno' u svojim očima , realno pojedu dva pjata hrane i tjt . Tako i Milas , njemu su ovi divovi od 2 m i 110-15 kg nedostižni , druga je to genetika , a i volja jača . Dobra stvar je što je dečko skroman i želi napredovati . Ne shvaća da ima malo godina da postigne tjelesnu i mišićnu zrelost . Kilaža se dobiva lakše kasnije , godine akumulacije kalorija , proteina i treninga snage rezultiraju u 'mišićnoj zrelosti' . Boksači isto ko bilderi su najbolji 30+ . Kondicija je jača do 25te , ona najvažnija pri intenzitetu . Dok lagani rad i zreliji ljudi od 50+ mogu jače nego mladi često . Stari mišići su izdržljivi , ali ne pri intenzitetu - ne u sportu kao boks i sl.
Većinu pretilih da pitaš koliko i što jedu . Jedu mediteranski , sve koje sam pitao . Meso i masno i rafinirano ne jedu uopće . Lik od 150 kg , udebljao se od zraka , vode i salate . Ljudi su jako subjektivni i neiskreni po ovim pitanjima . Milas nema problema sa manjkom kilaže on je stručno gledano overweight klasa . Da bi razbio plato mora uzeti kemiju i jesti više , ili jesti zdravo i tek sa 30 + postići prirodnu mišićnu zrelost , godine hrane i rada će se akumulirati u 110 kg . Mavrović je jeo 6-7 puta dnevno vlaknastu hranu i zgadilo mu se . Išao je prirodno i jedini doping koji je uzeo protiv Lewisa je bio prdac od silnih mahunarki i algi . Pa opet nakemijani likovi ništa bolje nisu prošli protiv Lewisa , nego i gore . Tako da i ta zdrava hrana valjda nešto dobro radi , nije sve u kemiji . Dodati na to da je Žac bio lijen za teretanu i da je išao new age pristupom prehrane i svega u meč protiv najjačeg na svijetu . Da mu je neki stručnjak složio prehranu , vegansku , ali stručno sa bar 120 g proteina dnevno i 4500 kalorija iz kvalitetne hrane , dovoljno natrija , dovoljno b12 itd . Pa da mu je bilo dati kemije , Žac bi sa 110 kg napravio treće oko na čelu Lennoxa Lewisa .
Edited by user
2021-09-12T19:50:02Z
|
Reason: Not specified
Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .