Bronson0
2021-09-11T20:17:46Z
Originally Posted by: evander 

Izgleda da je došlo do određenog otrežnjenja i da je Mavrović, unatoč "zaradi od 40.000 eura", shvatio kako mu je bolje držati se svojih vršnjaka.

https://www.profightstor...e-prema-veteranima/45380 

Drugi je problem što Žac iz nekih nedokučivih razloga misli da će Tyson ili Holyfield boksati s njim.

Ali meni nikako nije jasna tolika mrznja prema mavrovicu. Vidim da si dosta upucen u njegovu karijeru i zivot. Pa onda valjda znas zasto se covjek sa preko 50 godina nudi za batine i zeli boksati protiv tysona. Znas valjda zasto mu to toliko treba i za koga se bori? Nije zaradene pare prokockao ni posmrkao, ulozio u biznis, biznis mu propao i jbg. Osim toga Mavrovic je za hrgovica i babica miss simpaticnosti.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
2021-09-11T21:00:08Z
Originally Posted by: Bronson0 

Izgleda da je došlo do određenog otrežnjenja i da je Mavrović, unatoč "zaradi od 40.000 eura", shvatio kako mu je bolje držati se svojih vršnjaka.

Drugi je problem što Žac iz nekih nedokučivih razloga misli da će Tyson ili Holyfield boksati s njim.

Ali meni nikako nije jasna tolika mrznja prema mavrovicu. Vidim da si dosta upucen u njegovu karijeru i zivot. Pa onda valjda znas zasto se covjek sa preko 50 godina nudi za batine i zeli boksati protiv tysona. Znas valjda zasto mu to toliko treba i za koga se bori? Nije zaradene pare prokockao ni posmrkao, ulozio u biznis, biznis mu propao i jbg. Osim toga Mavrovic je za hrgovica i babica miss simpaticnosti.

Zato što ga Leonado ne voli kao što ne voli Hrgovića dok s druge strane obožava i diže Babetinu. Netko je prije lijepo napisao da mu je drago čitati Leonardova razmišljanja i pogodio je baš u sridu!
pecho
2021-09-11T21:29:07Z
Originally Posted by: GSP 

Zato što ga Leonado ne voli kao što ne voli Hrgovića dok s druge strane obožava i diže Babetinu. Netko je prije lijepo napisao da mu je drago čitati Leonardova razmišljanja i pogodio je baš u sridu!

Niti ga ja ne volim a veze nemam niti s jednim niti s drugim.
Mavrović sada sa 52 godine ide "boksati" i govoriti 20 godine mlađem borcu da ide preko njega, da je bahat i bezobrazan. Takve stvari ne govori jedan "šampion" koji se drži za nekakvog gospodina.
Naravno da njegova karijera zaslužuje poštovanje ali ona je prestala prije 20 godina i sada kalja svoje ugled i ugled hrvatskog boksa sa takvim idiotskim izjavama u danima gdje bi trebao pomagati sa nekakvim savjetima i svojom prisustnošću na razno raznim boksačkim susretima u državi.
Btw ako baš želiš znati Mavrovića ne voli niz hrvatskih trenera otkad je bio u HBSu, ne samo Leonardo.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
The Last Emperor
2021-09-11T22:59:26Z
https://www.index.hr/spo...pa-hrgovica/2303279.aspx 

Evo i Index objavio odlican i realan clanak o Hrgovicu i Babicu.

GSP
  • GSP
2021-09-12T06:24:54Z
Originally Posted by: pecho 

Mavrović sada sa 52 godine ide "boksati" i govoriti 20 godine mlađem borcu da ide preko njega, da je bahat i bezobrazan. Takve stvari ne govori jedan "šampion" koji se drži za nekakvog gospodina.
Naravno da njegova karijera zaslužuje poštovanje ali ona je prestala prije 20 godina i sada kalja svoje ugled i ugled hrvatskog boksa sa takvim idiotskim izjavama u danima gdje bi trebao pomagati sa nekakvim savjetima i svojom prisustnošću na razno raznim boksačkim susretima u državi.
Btw ako baš želiš znati Mavrovića ne voli niz hrvatskih trenera otkad je bio u HBSu, ne samo Leonardo.

Pecho=Evander😂

GSP
  • GSP
2021-09-12T06:29:27Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

https://www.index.hr/sport/clanak/zna-li-yoka-da-se-svi-boje-filipa-hrgovica/2303279.aspx

Evo i Index objavio odlican i realan clanak o Hrgovicu i Babicu.

Istina da. Eto ako Yoka i Bakole neće neka se Babićem bori. I tako im je Hearn promotor. Yoka ne vjerujem da će se upustiti u tu avantura. Tako su Hunter i Bakole zborili pa čorak ali volio bi obje borbe vidjeti. Neka Babić sada dobije redara i jdnog Allena i onda bi se trebao vrtiti oko 30.mjesta što je jako visoko i ozbiljno za svakoga prozivati. Ne dajem mu neke šanse baš jer je u zadnjih 5 godina Filip više napredovao te je i ranije bio dosta bolji od njega ali nikad se nezna.
pecho
2021-09-12T07:02:42Z

Pecho=Evander😂

Baš isto pišemo jelda?

The Last Emperor
2021-09-12T08:37:47Z
https://sportske.jutarnj...ska-ti-se-smije-15101591 

Evo i sportske ga popljuvale. Svi su napokon progledali.
doog_kool
2021-09-12T08:43:46Z

https://sportske.jutarnji.hr/sn/sport-mix/ostali-sportovi/filipe-sada-je-dosta-grubo-zvuci-zao-nam-je-zbog-toga-ali-nakon-ovog-meca-hrvatska-ti-se-smije-15101591

Odličan članak. Samo ga trebaš čitati sa razumijevanjem.
DjomlaKS
2021-09-12T08:56:13Z

https://sportske.jutarnji.hr/sn/sport-mix/ostali-sportovi/filipe-sada-je-dosta-grubo-zvuci-zao-nam-je-zbog-toga-ali-nakon-ovog-meca-hrvatska-ti-se-smije-15101591

Ma svi su ga popljuvali, ovakvi mečevi ne trebaju borcu koji zeli biti prvak.
evander
2021-09-12T09:32:11Z

Ma nema tu govora o mržnji, nego ja samo o navodnim legendama pišem bez zadrške, na što većina forumaša nije navikla. Nisam iznio apsolutno ništa neistinito, nisam se upuštao u vrijeđanje i iznošenje privatnosti. On je učinio mnogo na popularizaciji boksa u vrijeme kad je to zaista bilo važno, ali njegova konstruktivna uloga u hrvatskom boksu završena je prije 23 godine. Vrlo dobro znam za koga se Mavrović bori, ali odabrao je pogrešan način borbe. Svatko bi mu pomogao da je pristupio iskreno i otvoreno, no Žac smatra da mu se svi moraju sklanjati s puta i otvarati mu vrata zbog one sedme runde protiv Lewisa. On misli da je vrijeme u hrvatskom boksu stalo 1998. godine. On traži poštovanje na temelju starih zasluga, ali sam ga nije spreman ukazati drugima, podjednako zaslužnima. U mnogim slučajevima u prošlosti, najblaže rečeno, nije bio korektan prema ljudima koji su mu danas mogli pomoći i zato je naglavačke izbačen iz svake poslovne priče u koju je ušao posljednjih godina. Ne žalim ga, za sve što mu se događa apsolutno je sam kriv i zaslužan. Donosio je pogrešne odluke, donosi si ih i danas, tu popravka više nema. Jedna istinska ikona hrvatskog sporta pod stare dane pristala je biti Hrgovićeva kujica. Baš žalosno.
Bronson0
2021-09-12T10:47:39Z
Stvar je u tome da vec par dana trubis kako je mavrovic propalica, budala... , a ustvari si treba prvi dan napisati da prica gluposti, nema sanse protiv babica i zavrsiti tu temu. Evo nocas holyfield izgubio, sad bi sve trebali pisati kako je propao, debil ili sto vec ne? Covjek donosi odluke koje se ne ticu mene, tebe ili bilo kog drugog i spreman je na posljedice.

Ovo ostalo nemam pojma o cemu pricas ako imas nesto konretno protiv mavrovica reci, ovako niko ne zna o cemu pricas.
pecho
2021-09-12T11:45:31Z
Pa jel itko sa foruma mislio da Mavrović ima bilo kakve šanse protiv Babića?
evander
2021-09-12T11:56:31Z

Stvar je u tome da vec par dana trubis kako je mavrovic propalica, budala... , a ustvari si treba prvi dan napisati da prica gluposti, nema sanse protiv babica i zavrsiti tu temu. Evo nocas holyfield izgubio, sad bi sve trebali pisati kako je propao, debil ili sto vec ne? Covjek donosi odluke koje se ne ticu mene, tebe ili bilo kog drugog i spreman je na posljedice.

Ovo ostalo nemam pojma o cemu pricas ako imas nesto konretno protiv mavrovica reci, ovako niko ne zna o cemu pricas.

Mavrović je javna osoba koja posljednjih godina laprda potpune gluposti i još ktome sere i gadi meni drage osobe i klubove. I to iz vrlo proračunatih i niskih pobuda, da se dodvori Hrgovićevoj ekipi i da mu oni otvore neka vrata. Samo budala može s 52 godine prozvati Babića na meč. Samo financijski propao čovjek može bulazniti o nekoj boksačkoj karijeri s 52 godine i umišljati si da će neki Holyfield ili Tyson boksati s njim. I ja sam zaista još prvi dan napisao da priča gluposti, ali jebiga, uzjebala se Hrgovićeva ekipa, bilo im je teško to prihvatiti. I njima je, kao i tebi, draže čuti da se "naš veliki šampion vraća", da će "školovati Babića", da "izgleda bolje nego protiv Lewisa", da je "zaradio 40.000 eura". Na te pizdarije uopće nisi reagirao, zašto ti onda moji postovi smetaju? Zato što sam povrijedio Mavrovićeve osjećaje? Zašto bi se to tebe ticalo na način da me zbog toga prozivaš? Jesam li napisao nešto lažno ili ti se samo nije svidio moj odabir riječi?
Ja stvarno nisam kriv što je Hrgovićev posljednji nastup bio debakl, što se javnost sprda s njim, što su mu i mediji okrenuli leđa, što se pokazalo da je Mavrović nemoćan u ringu protiv gruzijskog debeljka, kriv sam jedino što sam sve to napisao još prije nekoliko dana i to ne baš biranim riječima.
Mnogima na ovom forumu ne bi škodilo malo realnosti. I informiranosti. Nitko ne mora cijeniti i voljeti Pijetraja i Babića, nisu ni oni bezgrešni anđeli, ali glupo je pušiti i širiti Hrgovićeve i Mavrovićeve gluparije samo zato što ti "redar i šiptar" idu na živce.
pecho
2021-09-12T17:01:34Z

Dajte mi recite mišljenje o polufinalu iz Ria Hrgović -Yoka. Ja kad pogledam prve dvije runde Hrgović mi je bio bolji nego Yoka, samim time bi mu dao pobjedu. Kretanje prema naprijed, agresija i sami volumen udaraca. Kako vi ocjenjujete meč?

Također se i engleski komentari čude bodovima nakon prve dvije runde.
ZgemboAdislic
2021-09-12T17:34:15Z

Po meni hrga cisto dobio
GSP
  • GSP
2021-09-12T19:16:46Z
Bitno je da ti znaš da je Mavrović propao! Bitno da znaš kako je Babić prolazio na sparinzima sa Hrgovićem ali nemaš snage to tu napisati da ti se Babić i Leo ne zamjere! Bitno da si ti Leova ....! Bitno je da Leo zna da bi Milun dobio Filipa! Bitno je da Leo zna da je Hrgović nazadovao u ovih par godina (onda mu je karijera već sad gotova)! Bitno je da Leo zna da Babić ima velike šanse sa Hrgovićem! Bitno je da je Leo stvorio već nekolicinu profi šampiona koji su na sparinzima tukli braću Kličko, Whyte, Joyca! Bitno da Leo zna da je osim trenera i psiholog, nutricionista, trener za fizičku spremu! Bitno je da je Leo uvjerio Babića da može dobiti Hrgovića! Bitno je i da Babić u to vjeruje! Bitno je da Babić zna da samo trash talkom može doći do love, a ne svojim vještinama, ali psiholog Leo ga je uvjerio da ipak posjeduje te vještine! Najbitnije od svega je da će za par godina doći do otriježnjenja i maske će pasti!

Pazi na izražavanje. Bez vrijeđanja na temi.
Seven
2021-09-12T19:18:52Z
Belfort je realno 5 x gori tehnički od Holyfielda , ali je mladji , nakemijan solidno i to je sve . Evander vjerovatno ni replacement ne koristi . Nije on samo prešo šest banki , nego je izuzetno hormonalno slab . Masu ljudi sa 60+ , ex elitnih strongmana i raznih drugih su na 'kemiji' i top su , snaga , reakcija , sve je na razini mladića , nema veze što je kolesterol visok i 'dobri' kolesterol jako nizak , što riskiraju i uništavaju zdravlje . Hoću reći , a očigledno je , da je Evander hormonalno na razini 80 godišnjaka , dok je Belfort vjerovatno prešao i high normal zonu od 250-950 ng/dcl i ušao u zonu koja se postiže sa tjednom dozom od 600 T i gramom derivata na to . Dodati na to da je Evanderu mozak daleko više oštećen i parkinsonian simptomi su jače izraženi . Nema finih pokreta , krutost je velika , dopaminergijski sistem je oštećen . sa 45 godina Foreman se vratio i postao prvak , nitko to nije uspio u boksu . Izgledao je kao 'vrića govana' salast ali 'međed mrki' stari bivol od 120 kg .

p.s. ne govorim da Evander H. loše izgleda , on grama sala nema jer je discipliniran i sve to . Govorim da je očigledno da mu je nivo T low normal , da je cijeli usporio i da je očigledno da je olupina onoga što je nekad bio . Što je normalno , ljudi njegovih godina što su se pazili i radili u uredu i sve extra lukavo čitav život , pod 'caklenim' zvonom bjehu . Pa na plaži da se skinu vs Evander H. ispali bi smiješni . Lik je čudo , ali za svoje godine i za izgled . Hormonalno i u spremnosti nemože parirati mladjim sportašima , a kamoli šampionima . Što neznači da je nivo hormona testosterona jedina bitna stvar za sport . Jednostavno je star za sve to i sva ta desetljeća boksa su uzela danak . Sportaši kontaktnih sportova žive u prosjeku 10 godina kraće od prosjeka , dok sportaši drugih sportova žive 10 god duže od prosjeka . Mjereno na Olimpijskim sportašima koji su osvajali nešto , dakle hard core sportašima koji su se uništavali do krajnjih granica u sportu .
Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .
GSP
  • GSP
2021-09-12T19:19:38Z

https://www.youtube.com/watch?v=RO_noD9xd3Q

Dajte mi recite mišljenje o polufinalu iz Ria Hrgović -Yoka. Ja kad pogledam prve dvije runde Hrgović mi je bio bolji nego Yoka, samim time bi mu dao pobjedu. Kretanje prema naprijed, agresija i sami volumen udaraca. Kako vi ocjenjujete meč?

Prva li-la. Druga i treća Hrga. Milas zna da mora nabiti kilažu za razliku od nekih naših teškaša, ali da se ne lijepi hrana. Ma sa pravim nutricionistom more se lijepiti:

https://slobodnadalmacij...u-radimo-na-tome-1126664 
Seven
2021-09-12T19:48:36Z

https://www.youtube.com/watch?v=RO_noD9xd3Q

Prva li-la. Druga i treća Hrga. Milas zna da mora nabiti kilažu za razliku od nekih naših teškaša, ali da se ne lijepi hrana. Ma sa pravim nutricionistom more se lijepiti:

https://slobodnadalmacij...u-radimo-na-tome-1126664 

Jede sve , a htio bi 6-7 kg mišića , zato i izgleda onako kako izgleda sa relativno malom kilažom za teškaša . Neka plati nekog fitness gurua da mu kaže da treba za doručak slaninu i jaja i da samo vježba bench i mrtvo dizanje 🙂 . Nikako kruh i krumpir i 'sovjetska' prehrana , samo moderne fore sa low carb pristupom 🙂 .

To su subjektivne stvari , svi znamo likove od 65 kg koji kao jedu puno , ali kao nemogu dobit kg . Svi oni puše tri kutije cigareta , svi oni jedu 'puno' u svojim očima , realno pojedu dva pjata hrane i tjt . Tako i Milas , njemu su ovi divovi od 2 m i 110-15 kg nedostižni , druga je to genetika , a i volja jača . Dobra stvar je što je dečko skroman i želi napredovati . Ne shvaća da ima malo godina da postigne tjelesnu i mišićnu zrelost . Kilaža se dobiva lakše kasnije , godine akumulacije kalorija , proteina i treninga snage rezultiraju u 'mišićnoj zrelosti' . Boksači isto ko bilderi su najbolji 30+ . Kondicija je jača do 25te , ona najvažnija pri intenzitetu . Dok lagani rad i zreliji ljudi od 50+ mogu jače nego mladi često . Stari mišići su izdržljivi , ali ne pri intenzitetu - ne u sportu kao boks i sl.

Većinu pretilih da pitaš koliko i što jedu . Jedu mediteranski , sve koje sam pitao . Meso i masno i rafinirano ne jedu uopće . Lik od 150 kg , udebljao se od zraka , vode i salate . Ljudi su jako subjektivni i neiskreni po ovim pitanjima . Milas nema problema sa manjkom kilaže on je stručno gledano overweight klasa . Da bi razbio plato mora uzeti kemiju i jesti više , ili jesti zdravo i tek sa 30 + postići prirodnu mišićnu zrelost , godine hrane i rada će se akumulirati u 110 kg . Mavrović je jeo 6-7 puta dnevno vlaknastu hranu i zgadilo mu se . Išao je prirodno i jedini doping koji je uzeo protiv Lewisa je bio prdac od silnih mahunarki i algi . Pa opet nakemijani likovi ništa bolje nisu prošli protiv Lewisa , nego i gore . Tako da i ta zdrava hrana valjda nešto dobro radi , nije sve u kemiji . Dodati na to da je Žac bio lijen za teretanu i da je išao new age pristupom prehrane i svega u meč protiv najjačeg na svijetu . Da mu je neki stručnjak složio prehranu , vegansku , ali stručno sa bar 120 g proteina dnevno i 4500 kalorija iz kvalitetne hrane , dovoljno natrija , dovoljno b12 itd . Pa da mu je bilo dati kemije , Žac bi sa 110 kg napravio treće oko na čelu Lennoxa Lewisa .
Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .
Users browsing this topic