Ivan CRO Cop
2021-09-12T06:37:05Z
Nećemo komentirati meč 😄

Ali me zanima kako prognozirate Savo vs Croata? Seljanovac to uzima 💪🏻
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
DjomlaKS
2021-09-12T07:55:39Z
UserPostedImage 

Sve je super opet 🥰
doog_kool
2021-09-12T08:26:11Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Nećemo komentirati meč 😄

Sokrat je navodno dobar hrvač,a i izgleda dosta veći od Croate,bit će vjerovatno gust meč
Velja
2021-09-17T06:28:55Z
Ko je pitao u podkastu jupidu ili reaktivac? 😃
Ivan CRO Cop
2021-09-17T15:55:25Z
Originally Posted by: doog_kool 

Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Nećemo komentirati meč 😄

Sokrat je navodno dobar hrvač,a i izgleda dosta veći od Croate,bit će vjerovatno gust meč

Malo sam gledao
Samo je Pejić 10cm bio vio viši od Croate
Al Savo nije neki udarač, dobar rvač jeste, baš bih volio vidjet taj meč
Naravno navijam za Sava, mogu reć da mi je i prijatelj 💪🏻
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
OldSchoolFan
2021-09-18T04:47:37Z
Iako sam iz Srbije, navijao sam za Croatu, ide mi prilično na kurac Vaso i cela ta FightCompany ekipa sa njihovim "najbolji smo klub, ljudi ne razumeju, ljudi se debili itd. pričama" ali mu ja ovu pobedu uopšte ne vidim kao takvu. Treba da odradi meč sa Savom (verujem da će se to lagano dogovoriti, mislim da je svima u interesu). I mislim da će dosta lako dobiti Savu, on mozda jeste dobar rvač ali ne nivo Croate koga su u podcastima hvalili i vaši olimpijski rvači. A onda očekijem revanš, šta god sada Croata pričao, mislim da će se stvoriti dobar hajp i da će svima biti veoma isplativa borba. Inače, od svih boraca u ovoj sezoni Armagedona, nejozbiljnije mi deluje ovaj Bugarin što trenira u Ahileju. Čovek se nije zadihao u 2 meča.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
doog_kool
2021-09-19T09:09:47Z
Baš sam pogledao borbe Veličkovića i Vlasta Čepe,svaka čast na pobjedama. Moram priznati da mi je ovo prvi put da gledam neku borbu unutar te oktagon promocije. To meni odlično i ozbiljno izgleda. Dvorana puna,produkcijski skroz dobro,sponzorski su,koliko vidim, dobro pokriveni,ne znam kakvi su im rosteri boraca,al vjerujem da je i to dobro za europske prilike. Sve u svemu dosta dosta su oni ispred bilo koje "naše" balkanske promocije,kao cjelokupan proizvod.
dr jupidu
2021-09-24T06:14:18Z
mislim da je nick diaz došao pokupiti pare a godine opijanja smanjile su mu fizčki potencijal u ovom meču
Svensson
2021-09-24T12:58:32Z
Ortega Brazilac ? 🤣 jao nama sa PFS novinarstvom.
The Last Emperor
2021-09-24T17:09:49Z
Originally Posted by: dr jupidu 

mislim da je nick diaz došao pokupiti pare a godine opijanja smanjile su mu fizčki potencijal u ovom meču

Znaci da trpamo na Lawlera doktore?
Zatoichi
2021-09-24T20:33:41Z
Sta je,jon jones opet uhapsen
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
thelovacluka
2021-09-24T21:04:29Z
Radio domestic haos 😂

Ma dobro, riješit će on to do druge borbe
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Zatoichi
2021-09-25T00:45:53Z
On men vise lici na KW borca neg mma......puno price nista fajt.....bum nesto bilo do jeseni 😁😁
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
dr jupidu
2021-09-25T05:20:11Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Sta je,jon jones opet uhapsen

oliko mi se čini obična svađa s ženom koja ide dosadjivat i digla mu živce

Svensson
2021-09-25T20:23:35Z

On men vise lici na KW borca neg mma......puno price nista fajt.....bum nesto bilo do jeseni 😁😁

toliko je propo da mu i borba sa ženom dođe do sudačke odluke
Zatoichi
2021-09-25T23:16:16Z
Originally Posted by: Svensson 

Haha vala bas samo u ovom slucaju sudija skoro uvijek daje pobjedu onoj drugoj strani........zbog ovakvih sranja mi se mekgregor smucio...
OldSchoolFan
2021-09-26T07:25:03Z
Originally Posted by: Svensson 

Dobar, dobar... Lepo si me nasmejao😁

Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
DjomlaKS
2021-09-26T08:03:47Z
Btj kako je UFC ovako propao?? Sinoc se borio Diaz, penzioner sa pivskim trbuhom i katastrofalno losom izvedbom, i to je kao nesto najbolje sto UFC u ovom trenutku moze ponuditi!? A prije 10 g. ne bi mu ni dozvolili povratak u kavez.
Srce me boli koliko je tuzno postalo.
dr jupidu
2021-09-26T15:18:05Z
Originally Posted by: dr jupidu 

kao što sam rekao........

on je kao borac završena priča.............

The Last Emperor
2021-09-26T18:37:44Z
MMA se na ovom forumu prestao pratiti, pise se jedino o boksu i koroni. Ovaj Volkanovski mi je enigma, patuljak je a ima jebeni reach tako da time dosta anulira nedostatak visine gotovo u potpunosti. Jak je u svim segmentima. Volio bih da ga netko razbije.
Users browsing this topic