početi razgovor s "pametnjakovići" i željeti nekome potencijalno tešku bolest.
👍
EDIT:
https://dnevnik.hr/vijes...onavirusom---666958.html
Lik mene nazove idiotom jer sam protiv mjera, ja njega pametnjakovićom(jer uistinu i jest) i eto bana. Posteno bome 👍🏼
Dok sam bio na hlađenju, jedan dobar poznanik mi je preminuo od korone. Najgora stvar da se 30-40 dana gadno napatio po bolnicama, spajali ga na kisik, pa jos nesto i na kraju respirator. A to je vec 5 slučaj da mi neki poznanik umire u mukama(2 su pokupila neku bakteriju u bolnici al opet zbog korone), dok ih ima jos nekoliko kojima su posljedice ostale.
Sve to pokazuje da corona nije zajebancija i da je jedini spas cjepivo! Al ne prisiljavanje drugih na cijepljenje, nego rizična skupina mora biti svjesna u kakvim je problemima i sto prije se cijepiti.
S druge strane, određenoj ekipi(tu sam i ja) korona nije nista drugo nego zajebancija i maltretiranje od strane "stručnjaka". Bilo je slučajeva gdje ljudi pođu negdje vani na posao, izvade test koji pokaze da su pozitivni, i onda bez ikakvih simptoma moraju dva tjedna drkat kitu kod kuce jer eto tako test pokazao. Kao i slučajeva gdje koronu prebole kao laksu gripu.
Sve to pokazuje da je većina mjera besmislena, i da je jedini spas u cjepivima(ALI ne prisilnom). Sve ostalo je samo nepotrebno maltretiranje ljudi.
Btw, doslo se do toga da s jedne strane imas retardiranu grupu antivaksera koji ne priznaju koronu(Bunjac, Sinčic, Pernar...) i kojima realno treba redovna, pendrek terapija, a s druge strane najglasnijs huškače kao Babica i njegove index kmetove, koji se zalažu da se takvima zabrani liječenje. U prijevodu, treba ubiti one koji su malo glupi ljudi.