DjomlaKS
2021-09-25T07:22:58Z
https://www.index.hr/mob...y=vijesti&id=2305090 

Srpski mitomani, koji glase za najvece lazove regije, su dobili opasnu konkurenciju za tu titulu u hrvatskim antifama.
Netko im treba objasniti da partizani nisu i nisu mogli nista vratiti 43-e jer ih se nista nije ni pitalo, tj. bilo su zauzeti skrivanjem po šumama. Radije nek se zabave pitanjima gdje su bile sve te hrvatske antife do 43-e, odnosno trenutka kad se vidjelo da Hići bjezi pobjeda iz ruku. Ah da, bili su u domobranima, ustasama, te onim najmanjim djelom u šumama.
DjomlaKS
2021-09-25T07:37:12Z
https://www.index.hr/mob...y=vijesti&id=2305241 

Zagreb je Aleksandru klicao, kao što je klicao i Paveliću i Titu i Tuđmanu… I to nešto govori.

Serija me ne zanima previse nit je bitno jel ovo istina, al ovaj stih samo potvrđuje ono sto oduvijek tvrdim. Nikad mi nije bilo jasno kako je Zagreb "Nepokoreni grad" koji je dao 50 000 antifašista, koji gle čuda nisu imali niti jednu bitniju bitku. Da stvar bude gora, nije im bilo ni dozvoljeno uci u svoj grad, vec su to prvi uradili srbi i crnogorci.
Pa kako onda Nepokoreni? Vrlo jednostavnom matematikom. Da bi neko grad bio pokoren, treba doci do neke borbe, otpora itd. Kod Zagreba to nikad nije bio slučaj, jer je to takav grad koji ce po svakom svome okupatoru bacati cvijece(za razliku od npr. Beograda) i glasno klicati svakome svome okupatoru. Klicati ce Hitleru, Pavelicu, Titu, Tuđmanu, a vrlo vjerojatno i Karađorđevicima i kojekakvim Austrougarima.,te pod hitno napraviti veliku povorku na centru, jer ipak dolazi okupator kojeg nisu htjeli 😂

Stih jedne srpdke pjesme kaze:
Kitio si cvećem svakog osvajača.
Pevajuc mu himne, bestidno i glasno

I bome ovaj stih ima tezinu, pogotovo ako se radi o Nepokorenom gradu.
e.peace
2021-09-30T20:38:51Z
Raja samo da se javima na brzinu,imate Sellam iz Austrije tu sam već mjesec dana na nekoj obuci i da samo javim da trošim onu jednu spominjao sam već a što bih i đomlašu preporučio,malo manje politike u ustima i sve 5.
SFSN
Zatoichi
2021-10-03T01:35:39Z
Kad se covjek napije gdje bolje napisati post nego u avetima.....rijetko pijem no danas mi se nesto osladilo,evo pisem ,Prsti rade fantsticno no hodatiil stajati nema sanse....popio sqm dvije litre koreanskog Soju,tak da su mi svi filteri odkljucani pa da vam nesto kazem prije neg sto dodjem sebi....skociosam na zenu,mislim da je bilo dugo no ona tece da nije nist psjeetila tak da nemojtw zamjerit...vjerovovatno 3 sekunde,fak it,men je bilo dobo....vidimo se suta,fak yu i i nezmjerote 😁
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Zatoichi
2021-10-03T21:15:58Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Kad se covjek napije gdje bolje napisati post nego u avetima.....rijetko pijem no danas mi se nesto osladilo,evo pisem ,Prsti rade fantsticno no hodatiil stajati nema sanse....popio sqm dvije litre koreanskog Soju,tak da su mi svi filteri odkljucani pa da vam nesto kazem prije neg sto dodjem sebi....skociosam na zenu,mislim da je bilo dugo no ona tece da nije nist psjeetila tak da nemojtw zamjerit...vjerovovatno 3 sekunde,fak it,men je bilo dobo....vidimo se suta,fak yu i i nezmjerote 😁

Auuu,koreanski Soju je fantasija,udje u krv i drzi te dva dana bez glabolje,probudio sam se pijan i citav dan jeo i pio vodu i evo jos me drzi,pisao sam cisti alkohol citav dan,da sam bacio sibicu u solju sve bi eksplodiralo......neg da pitam avetske strucnjake,jesul ustase i partizani smjeli piti alkohol....😁
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
DjomlaKS
2021-10-04T09:49:30Z
https://m.vecernji.hr/vi...nu-sliku-balkana-1527976 

Čitam malo o Andriću u zadnje vrijeme. Jbt koji lik, mozda i najveca prilivoda u to doba. Čas podržava ustase, čas četnike, hvali Hitlera pa onda Staljina, i na kraju zavrsi u KPJ. Pravi KW toga rata 😃
Čak je zabranio kasnije da se navodi kako je hrvatskog porijekla, nego isključivo Jugoslavien.
dr jupidu
2021-10-04T14:01:45Z
https://www.index.hr/vij...lovnica_vijesti_ostalo_d 

kakva je to usamjena plaža gdje nema mastrubatora i voajera po grmljima

to je sastavni dio obale
hamush
2021-10-04T20:48:49Z
Originally Posted by: dr jupidu 

https://www.index.hr/vijesti/clanak/zena-s-murtera-predatori-vrebaju-zene-na-plazama-masturbiraju-osjecam-se-silovanom/2308500.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d

to je sastavni dio obale

osjecas se prozvano jel?
Zatoichi
2021-10-04T21:32:13Z
“ Neki dan dok sam ležala na plažici, u moju neposrednu blizinu je legao muškarac koji se skinuo do gola i gledajući me počeo masturbirati, bez srama. Nisam odreagirala od šoka te je ubrzo otišao. Nije prošlo ni pola sata i pojavio se drugi i ponovio istu stvar.”
Mislim da je ovo “fake”.....da ja na plazi i da tip krene blizu mene da drka ja bi pokupio svoje stvar,da se hrvam sa njim nema sanse,em su mu ruke masne em je erektilan.....ona je ostala pola sata lezati poslije prvog,valjda nije pomislila da je dobro prosla i da je nesto sasvim gore moglo da se desi...ostala je dok drugi nije dosao.......fake
dr jupidu
2021-10-04T22:05:47Z
Originally Posted by: hamush 

https://www.index.hr/vijesti/clanak/zena-s-murtera-predatori-vrebaju-zene-na-plazama-masturbiraju-osjecam-se-silovanom/2308500.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d

to je sastavni dio obale

osjecas se prozvano jel?

ne nego ta šta se buni šta može očekivat da će oko nje biti na osamljenim plažama.............................čačkala je mečku

ili šta žene imaju same šetat kad padne mrak po npr marjanu gdje ih znam vidjet u sumrak ........................ako si nježniji spol zna se da te može napast neki manijak

žena je u pravu al čačkala je mečku

ne čačkati mečku

Black Arrow
2021-10-08T23:11:56Z
DjomlaKS
2021-10-08T23:13:27Z
https://www.index.hr/mob...y=vijesti&id=2309502 

Kao sto sam i predvidio. Trenutna vlast ce se konstantno vaditi na prošlu vlast, al to nažalost ne moze dugo potrajati.
Tomašavić i ekipa, osim glupastog naslikavanja posvuda, nisu napravili nista od onog sto su najavljivali! I ove fore "Bandic ostavio grad u rasulu" im sve manje prolaze. Jednostavno su nesposobni i kao svi ostali političari, korumpiran! Čak i statistika pokazuje da su tek nesto mizerno uštedjeli(0,26% ako se ne varam, a najavljivali preko 25%).
Jbg, Bandic kupi 20-ak skupih auta, a Tomašavić 10-ak al po istoj cijeni., pa ti nadji razliku 😄
Becks
2021-10-11T09:27:05Z
Svaka medalja ima dvije strane.
Nije to daj mare pizde.

Edit: neda mi se objasnjavati, nit zivis u zagrebu nit kurca znas o zivotu. .......
Pazi na ponašanje
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
DjomlaKS
2021-10-11T11:47:44Z
Originally Posted by: Becks 

Nije to daj mare pizde.

Edit: neda mi se objasnjavati, nit zivis u zagrebu nit kurca znas o zivotu. .......
Pazi na ponašanje

Eto ti znas. Na UF forumu si bio glavni ....., a ni sad nisi nista drugačije. Klasični .....
Tebi isto zadnje upozorenje.
Black Arrow
2021-10-11T17:33:19Z
Originally Posted by: Becks 

Nije to daj mare pizde.

Pazi na ponašanje

HAHA to to ...😂👏👏

Nego svaka cast sto republika Hrvatska tuce izbjeglice! Bravo Hrvatska, bravo Hrvati, bravo Katolici! Svi protiv ilegalnih migranata!
DjomlaKS
2021-10-11T17:45:16Z
Originally Posted by: Black Arrow 

Nego zasto republika Hrvatska tuce izbjeglice ??? .

A zasto ne 😂😂

Zar kozojebi razumiju drugi jezik osim pendreka??
Samo nek mlate, al ne ovako amaterski nego nek ubiju boga u njima do te mjere da nikad vise na noge ne ustanu! Mars tamo odakle su i dosli, ispaše i koza nek se drže.
hamush
2021-10-11T18:07:45Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

A zasto ne 😂😂

Samo nek mlate, al ne ovako amaterski nego nek ubiju boga u njima do te mjere da nikad vise na noge ne ustanu! Mars tamo odakle su i dosli, ispaše i koza nek se drže.

Cek sta nisi ti migrant / gastarbajter u njemackoj?

dr jupidu
2021-10-11T19:22:50Z

A zasto ne 😂😂

wtf

djomla je EU
DjomlaKS
2021-10-11T19:47:02Z

A zasto ne 😂😂

wtf

djomla je EU

Ma pusti doktore. Takvima ne vrijedi objašnjavati 😂
Black Arrow
2021-10-11T19:49:17Z

A zasto ne 😂😂

Ma jedini kozojebi su ja i moj caca i ostala rodbina !!!!

Pripazi na rijecnik, molim te...
Similar Topics
Users browsing this topic