hamush
2021-10-15T16:08:09Z
pasbrata1
2021-10-15T20:17:41Z
btw... i dalje mi je krivo što je sendvičar preživio koronu, ako ju je uopće imao... jer i ti sendviči... vjerujem da su financirani iz proračuna...

čitam malo zaitochi_a...

uredno je on primia svoje doze... barem je tako pisao... ali koliko ga čitam... mislim da više nije toliko siguran u njih i sumLjam da će na booster samo tako bez neke prisile...
Bronson0
2021-10-16T10:38:28Z
Imigranti ruse ekonomiju. Trziste se treba samoregulirati. Znaci male place, niko ne zeli raditi pa gazda mora digniti place. Ovako dode sirijac i radi za nista jer je zadovoljan sto je uopce ziv. I kako onda imati zdravu ekonomiju kad stalno dolazi i uzimaju poslove
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-10-16T14:18:49Z

To će se na naš turizam odraziti i imat ćemo članke poput onog migranta iz Berlina da smo preskupi. Pitaj Boga kako je došao u Njemačkoj i iz koje je rupe ispuzao.. Sve to vuće jedno za drugim. Mi ovisimo o srednjoj Europi, tako i o njihovom gospodarstvu.

Dobar dio novih migranata nema radnu naviku kao što to ima prosječan Njemac, Austrijana, čak nisu na razini Turaka i ostalih prijašnjih migranata. Pozivat će se uglavnom na ljudska prava, pun k.. će otići na socijalu što otežava stabilnost tih država. Tako da se nas itekako tiće koliko će biti migranata u susjedstvu.
Black Arrow
2021-10-16T16:30:17Z
Originally Posted by: hamush 

Originally Posted by: Black Arrow 

Originally Posted by: pasbrata1 

A zasto ne odes sam i puknes ih malo ? garant bi te i oni tinejdzeri izbjeglice natamburali da ne bi ni znao gdje se nalazas... Hrabrost ti je u gacama...
Lako je puknut kad si jaci na civile to ste odlicno preuzeli od srba i cetnika nista niste bolji po tom pitanju !!!Vec ste i gori od njih postali jer oni to nisu radili sa izbjeglicama.

gdine arrow... zašto bih ih ja pukno malo kada postoje organi reda koji su plaćeni za to... iskreno jebe mi se za migrante, ja bi rađe ove aktiviste s parolama welcome... ali samo ove koji su plaćeni za taj aktivizam... znači sve...
btw... uvaženi zastupniče strela da nema zakona gdje se kozojebe vraća u prvu državu gdje su stupili osim u grčku... i mene bi pucala kita kao što mi i sada puca ovako i onako...
ali je taj zakon napravljen vjerojatno daleko u unutrašnjosti eu koji vrijedi samo za granične zemlje eu...
pitam ja moliteljice ispred vinogradske bolnice koliko para dobiju za to... ma ništa... također bi ih pendrečio...
ka ovaj su

a ovu i slične u zatvoru odrat od batina...
https://www.dw.com/hr/ko...a-obje-strane/a-49432198 

Iskreno ti si jedini alkoholicar na forumu koji dodje u kasno doba pisati gluposti... Ja bi najradje sve one tebi najmilije odrao od batina pa da vidis jel to to...

Spustas se na njegov nivo... a on je vec banniran... nema smisla.

Hamush generalno si u pravu ,ali nije sa moje strane bukvalno da bi ja tako nesto uradio ili podsticao na to kao sto rade Djomlaks a evo i passbrata isto.Oni javno pozivaju na prebijanje nekoga vise i ne bitno jesu li to izbjeglice ili bilo ko drugi.
Napisao sam mu to cisto da razmisli kako je to ruzno sa njegove strane.Ono Sta ne zelis da se radi tebi i tvojima bliskim zasto trazis da se radi nekom drugome zlo ?
Ali u pravu si ne treba se tako obracat.

doog_kool
2021-10-16T17:30:45Z
Čuj "oni javno pozivaju"? Ne pozivaju oni ništa javno,jer da bi imao javni nastup valjda trebaš pod imenom i prezimenom se obraćati nekoj svojoj publici. Oni pod nadimkom na PFS forumu iznose svoje stavove (tomu forum i služi valjda) s kojima se vi možete,a i ne morate slagati,al svakako nebi trebali banirati svakoga ko misli drugačije,osim ako ne pripadate nekoj modernoj antifašističkoj organizaciji onda mi je to ok.

Evo pročitao sam ova dva članka o ovom pripadniku nomadskog plemena sa područja Indije,koji živi i "radi" u Danskoj,a ima HR papire,baš fin gospodin, 40000e on i njegova obitelj koštaju Dansku mjesečno.Kakvo je vaše mišljenje o dotičnom gospodinu? I što mislite u globalu o pripadnicima nomadskih plemena sa područja Indije?
Doc
  • Doc
  • Advanced Member
2021-10-16T19:08:01Z
Evo da za povjesna proučavanja 2100-te godine ostanae videozapis kao je izgledao prosječan Rvat , desničar u doba vladavine mraka i HDZ-a, sa stavovima i obilježjima koje je zastupao :D

hamush
2021-10-16T23:33:43Z
Originally Posted by: Doc 

Evo da za povjesna proučavanja 2100-te godine ostanae videozapis kao je izgledao prosječan Rvat , desničar u doba vladavine mraka i HDZ-a, sa stavovima i obilježjima koje je zastupao :D

sto je najbolje, rvatine ce se napalit na ovo i mislit da je super 😃
Doc
  • Doc
  • Advanced Member
2021-10-17T07:56:49Z
To sam i ja bio rekao 😃 😃 😃 , oni sigurno misle kako je ovo super.... kurac će skužit parodiju ...

Ali kako je skinio prosječnog ustašoida iz Dalmatinske zagore, Hercegovine, Imotskog - strašno .. ovo je dokumentarac a ne spot ...
Seven
2021-10-23T06:33:18Z
Zadrte budaletine uzrokuju da čitav narod strada . Nijemci su Srbima unaprijed rekli da ako taknu jednog njihovog vojnika , oni će pobiti tisuće Srba . Ovi znajući da će se Nijemci držati riječi i da su prejaka sila za njih , su se usuđivali provocirati .

Mi Hrvati bez pomoći Zapada ne bi dobili rat , iako je pomoć nažalost kasno došla . Ali bez pomoći Zapada mi bi izgubili rat , Clinton je predviđao 2 tjedna da ćemo trajati , procjenjujući snagu naše i njihove vojske . Nije se htio mješati radi izbora odmah . Kakav god Zapad bio , opet jedini nam je Zapad pomogao i dan danas pomaže . Onda imamo Peovićku i ekipu koja misli da nemamo koristi od NATO-a . Zapravo zadrti komunisti i zadrti fašisti su kano braća , nema tu razlike u karakteru i stavovima . A Milanović iako elokventan i ponekad gađa u sridu , opet kakve su to izjave da mi nemamo što raditi u NATO-u . Dok se on sakrivao od rata , Zapad nam je aktivno pomagao da pobjedimo , zbog Zapada i naše velike i krvave žrtve , i naravno Božje pomoći smo pobjedili . Nije tako loš taj protestantski Zapad , nego nam je dao ruku kad nam je trebalo , u nesreći i stradanju . Da nije bilo Zapada Srbi bi nastavili zlostavljati stanovnike Kosova . Svijet treba 'policajca' u vidu Amerike , nekoga kome će biti stalo da zaštiti slabijeg .
Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .
Zatoichi
2021-11-07T15:02:07Z
Ove godine,od 1 januara do 1 novembra,678 ljudi ubijeno u chicagu a oko 4000 ljudi ranjeno,prije par dana djete od 4 godine ubijeno,zalutali metak pogodio u glavu.....medije niti pokazuju to niti ikoprica o tome....u isto vrijeme kradje i pljacke su up by 1000%......opet,localne vijesti ce to pokazati i to ako,resto ignorira......
https://mobile.twitter.c...atus/1442575822565556226 
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
hamush
2021-11-08T14:47:33Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Ove godine,od 1 januara do 1 novembra,678 ljudi ubijeno u chicagu a oko 4000 ljudi ranjeno,prije par dana djete od 4 godine ubijeno,zalutali metak pogodio u glavu.....medije niti pokazuju to niti ikoprica o tome....u isto vrijeme kradje i pljacke su up by 1000%......opet,localne vijesti ce to pokazati i to ako,resto ignorira......
https://mobile.twitter.c...atus/1442575822565556226 

da i? kao nesto novo? Lori Lightfoot ce sve to rijesit ne? 😃
karl anal
2021-11-09T04:50:55Z
Originally Posted by: Seven 

Svijet treba 'policajca' u vidu Amerike , nekoga kome će biti stalo da zaštiti slabijeg .

sve ovo prije neću komentirat ali ovo....ovo sam pročita 4,5 puta da vidim da je stvarno napisano tako.
Ti pričaš o americi čoviče, o državi koja je nanila najviše štete na planeti zemaljskoj. Malo se pozabavi povješću amerike
od indijanaca pa do nedavnih događaja. zaštitit slabijega...pfffff
e moj seven, nadam se da imaš državni posao

PS
odluči se ko nam je pomoga u ratu, jeli bila božja pomoć ili protestantski zapad
kontradiktoran si, tražiš se
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
karl anal
2021-11-09T05:11:39Z

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.

moram te ispravit,
not allways the answer treba pisat
it depends on the size of your testicle
😁😁😁😁😁

When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Black Arrow
2021-11-21T00:19:35Z
Oslobadjajuca presuda za heroja iz Kenoshe...Jednom vise dokaz kako je americko pravosudje puno moralnih vrijednosti.
Zatoichi
2021-11-21T06:26:14Z

Oslobadjajuca presuda za heroja iz Kenoshe...Jednom vise dokaz kako je americko pravosudje puno moralnih vrijednosti.

Mali je zasluzeno pusten na slobodu,mozemo debatirati sad da li je “hladnokrvni” ubica no to je ovdje nevazno,poenta je ,prosecution team koji ga je htjeo poslati u zatvor je bio na nivou studenata prve godine pravde,katastrofa!!!.....Rittenhause defense team je mogao slobodno da ostane kod kuce i da se uopste ne pojavi na sudu,eto koliko su prosecutors zasrali.....sa druge strane ovdje u americi za ubistvo dobijes dozivotnu dok kod nas dobijes 15 a budes pusten nakon 8 zbog dobrog vladanja....
Black Arrow
2021-11-21T08:30:47Z

Mali je zasluzeno pusten na slobodu,mozemo debatirati sad da li je “hladnokrvni” ubica no to je ovdje nevazno,poenta je ,prosecution team koji ga je htjeo poslati u zatvor je bio na nivou studenata prve godine pravde,katastrofa!!!.....Rittenhause defense team je mogao slobodno da ostane kod kuce i da se uopste ne pojavi na sudu,eto koliko su prosecutors zasrali.....sa druge strane ovdje u americi za ubistvo dobijes dozivotnu dok kod nas dobijes 15 a budes pusten nakon 8 zbog dobrog vladanja....

znam, ali mi je pokupio sestru dok je bila na semestru u USA pa sam malo ljut na njega
balkanbomber
2021-11-21T10:54:48Z
dobro je kako je proslo, sad imaju presedan za buduce riote, dakle smijes se braniti, a ovi sto lumpuju ce morat ´pripaziti dolke smiju ici.

zamisli da je odluka bila drugacija, ovi riotersi bi u buduce isli na aktivni manhunt...

On je čovjek jako dobar momak!
Black Arrow
2021-11-21T12:16:53Z
Originally Posted by: balkanbomber 

dobro je kako je proslo, sad imaju presedan za buduce riote, dakle smijes se braniti, a ovi sto lumpuju ce morat ´pripaziti dolke smiju ici.

zamisli da je odluka bila drugacija, ovi riotersi bi u buduce isli na aktivni manhunt...

svaka ti je na mjestu, bravo
Zatoichi
2021-11-21T18:35:39Z

Originally Posted by: balkanbomber 

Iskreno tebi i jeste tamo mjesto medju njima...
Jer kao sto mi je vec iz vise tema poznato nemas stav i razmisljanje nekog ko je rastao i ziveo u europi !!! Na moje cudjenje jer znam da jesi !!! Nikad nece ni jedna pravno normalno uredjena drzava dozvoliti svojim gradjanima da naoruzani sprovode zakon.To samo umobolni sustavi mogu dozvoliti . Ovo je isto tako daleko vise politicko nego pravno donesena presuda,
Jer znamo svi koji je povod protesta bio.

Prvo,bomber je u argentini a ne u americi,drugo ,svaka drzava ima svoje zakone,amerika ima federalne i republicke zakone koji su razliciti od “state to state”.....prosjekutors su zasrali sa svakim dokazom i svjedocima....sve se svodilo na jednu stvar,da li je rittenhaus isao na njih i pucao,odgovor je NE,on je bjezao dok su ovi trcali za njim,dvojica su bili naoruzani(cini mi se) a pedofil ga je udari sa skejbordom...ili je jedan od naoruzanih bio pedofil,nevazno...uglavnom kad svjedok od prosecution kaze da je on bio prvi koji je uperio pistolj na malog koji je pao na zemlju i onda je mali u okretu opalio i razvalio biceps tipu sa pistoljem,znaci 100 % samoodbrana od malog.....mozes ti sad reci e mali je imao pusku,da,al je team na drugoj strani isto bio naoruzan,moje misljenje,niko nije normalon tu....isto tako,u srbiji tuku protestante,spricaju vodom i pucaju Gumenim metcima,dok ovdje ak policajac izgubi posao ak gurne protestanta i ovaj padne i udari se u glavu,ja sam sto posto Siguran kad ovaj sto su ga pendrekali u srbiji dodje ovdje da protestuje u americi,da ce reci nesto u smislu”pa ovo je bas super,murija ne tuce ko kod nas”......to je razlika
I trece,a to mislim na ovo boldano,nemoras biti analan na svakoj temi,bomber je napisao svoje misljenje koje je bazirano na njegovom shvacanju americkog xzakona i po mom misljenju je 100 u pravu,ovo nema nikakve veze sa osjecanjima nego o americkom zakonu koji je puno razlicit od resto svijeta....sta mi outsajderi mislimo je nevazno.....opet cu da napisem o razlici recimo bosne i amerike,bosanac ubije dva covjeka izadje iz zatvora za 18 godina,amer to isto uradi i dobije 120 godina,ima pravo na parolu nakon 60mgodina i to ak ima srece u sudnici(😎)......
Similar Topics
Users browsing this topic