dr jupidu
2021-10-23T14:57:26Z
Da ovdje sve iskomentiramo na jednom topicu ovu borilačku večer......
Sponsor
rikimartin
2021-10-23T16:38:29Z
Pomozite mi , molio bih vas
doog_kool
2021-10-23T18:41:29Z
Oko koliko sati se očekuje Plazibat u ringu?
Joeseph Jones
2021-10-23T18:45:13Z
Razbio ga Plazibat ko beba zvečku
rikimartin
2021-10-23T18:52:29Z
Baci Ricca da se igramo !
dr jupidu
2021-10-23T20:01:05Z
Originally Posted by: Joeseph Jones 

Razbio ga Plazibat ko beba zvečku

bome sad s 122 kg kad udre udre...vrh

dr jupidu
2021-10-23T20:07:23Z
dobar ovaj meč musaev vs.........

dijakovićeva uzdanica

nakon 2 runde vodi malo
dr jupidu
2021-10-23T20:17:07Z

e jebiga.....ksw dao draw a musaev baš dovoljno bolji......

jest da je bio oduzet bod zbog držanja ali......
dr jupidu
2021-10-23T20:35:01Z
kreće fedor....................

u lov na pare
dr jupidu
2021-10-23T20:45:32Z
aj lijepo ga je fedor u bradu i fina pobjeda

znači još ćemo ga gledat
dr jupidu
2021-10-23T20:49:24Z
kreće pejić za 5 minuta

filip ima ne zaboravimo 2 pobjede i 3 poraza u ksw.....

protivnik je pobjednik 2 manje organizacije u poljskoj al je nekakav grapler pa se nadam da će ga pejić nokautirat i manji je ovaj

no 4 poraz nebi dobro sjeo

psihološki zahtjevan meč

a protivnik tko zna kakav je

no došao je iz manje org protvnik ilića pa se vidjelo da je slab...........
banky
2021-10-23T21:26:39Z
A jebiga steta za pejica. Rekao bi da ga je konda izdala i onda puno lakse prolaze ovakvi potezi. Poljak je drzao pritisak i nije lako stalno na petama biti, ali cini mi se da att borci imaju malo problema sa kondom.
Ako se ne pikaju u guzicu, trebali bi poceti, pogotovo ovi u ksw-u.
Train by day Joe Rogan Podcast by night, all day!
dr jupidu
2021-10-23T21:26:45Z
poljak bome čvrst ko stijena i pun konde......

pejić je ovo morao više uć u rizik i nokautrat ga

i na kraju ovaj pejića high kickom.........k.o kad najmanje iko očekuje

poljak jako fin i pristojan momak
dr jupidu
2021-10-23T23:16:43Z
vettori jednoglasno

imao je i costa ijepih udaraca no vettori je više radio....

pobjeda al čestitke kosti na round 5
rikimartin
2021-10-24T08:00:22Z
Kako Pejić ima tako lošu kondiciju , a ima 70 kila i tukao je Poiriera na sparinzima ?
doog_kool
2021-10-24T08:05:21Z
Originally Posted by: rikimartin 

Kako Pejić ima tako lošu kondiciju , a ima 70 kila i tukao je Poiriera na sparinzima ?

Meni to isto nije jasno,mozda je opet kasno saznao za meč,iako mi se čini da je rekao da je ovaj put odradio pune pripreme...
Svensson
2021-10-24T11:25:08Z
Originally Posted by: rikimartin 

lakše je protiv Poiriera kad je on poznat borac i svi već znaju šta radi

za ovog Rutkowskog skoro nitko prije nije čuo

😁
OldSchoolFan
2021-10-24T12:19:36Z
Originally Posted by: banky 

A jebiga steta za pejica. Rekao bi da ga je konda izdala i onda puno lakse prolaze ovakvi potezi. Poljak je drzao pritisak i nije lako stalno na petama biti, ali cini mi se da att borci imaju malo problema sa kondom.

Ja sam još na Armagedonu stekao utisak kod svih ATT boraca da im kondicija nije najbolja, u finalima su protivnici delovali mnogo bolje, jedan borac im je čak i pao vagu pred finale.Sa druge strane u podcastima se jako hvale njihovi uslovi, treneri... Samo da ne postanu kao Fight company i "coach Krle". 😁 Nadao sam se da će Fedor posle ovig meča u penziju, bilo je idealno, pobeda u Moskvi ali jbg, izgleda da nastavlja... Plaza vrhunski, svaka čast.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
dr jupidu
2021-10-24T15:42:59Z
Originally Posted by: OldSchoolFan 

Originally Posted by: banky 

Ja sam još na Armagedonu stekao utisak kod svih ATT boraca da im kondicija nije najbolja, u finalima su protivnici delovali mnogo bolje, jedan borac im je čak i pao vagu pred finale.Sa druge strane u podcastima se jako hvale njihovi uslovi, treneri... Samo da ne postanu kao Fight company i "coach Krle". 😁 Nadao sam se da će Fedor posle ovig meča u penziju, bilo je idealno, pobeda u Moskvi ali jbg, izgleda da nastavlja... Plaza vrhunski, svaka čast.

fedor je dosta love izgubio na mislim neku dvoranu a i bivša mu je sigurno malko ćopila pa sad skuplja lovu .........
nebi se on borio zadnjih 4 godine .....

da...pejić je disao na škrge 2 rundu

ovaj protivnik se nije ni zadihao.....i još se cijelo vrijeme opušteno zajebava........................sačekat ćemo malo da vidimo kako će ovaj poljak nastavit u ksw..možda je pejić naletio na malog jon jonesa........

no kažem ako si stvoren za prvaka ...prvaci uvijek nadju neki način i put...... recimo onaj kad je zakačio rakića pa rakić u trku nazad ovog zdimi laktom u glavu i dobije.......ako si marka snadješ se

ovaj mali je zajeban no nizak je i treba ga se jednostavno nokautirat.....

dr jupidu
2021-10-24T15:45:09Z
najjače mi je kad paola costu dana white gura do 93 kg al uz dužno poštovanje nema costa šta trazit protiv visokih momaka u toj kategoriji i on sam to zna,,,,,