A jebiga steta za pejica. Rekao bi da ga je konda izdala i onda puno lakse prolaze ovakvi potezi. Poljak je drzao pritisak i nije lako stalno na petama biti, ali cini mi se da att borci imaju malo problema sa kondom.
Ako se ne pikaju u guzicu, trebali bi poceti, pogotovo ovi u ksw-u.
Ja sam još na Armagedonu stekao utisak kod svih ATT boraca da im kondicija nije najbolja, u finalima su protivnici delovali mnogo bolje, jedan borac im je čak i pao vagu pred finale.Sa druge strane u podcastima se jako hvale njihovi uslovi, treneri... Samo da ne postanu kao Fight company i "coach Krle". 😁 Nadao sam se da će Fedor posle ovig meča u penziju, bilo je idealno, pobeda u Moskvi ali jbg, izgleda da nastavlja... Plaza vrhunski, svaka čast.
fedor je dosta love izgubio na mislim neku dvoranu a i bivša mu je sigurno malko ćopila pa sad skuplja lovu .........
nebi se on borio zadnjih 4 godine .....
da...pejić je disao na škrge 2 rundu
ovaj protivnik se nije ni zadihao.....i još se cijelo vrijeme opušteno zajebava........................sačekat ćemo malo da vidimo kako će ovaj poljak nastavit u ksw..možda je pejić naletio na malog jon jonesa........
no kažem ako si stvoren za prvaka ...prvaci uvijek nadju neki način i put...... recimo onaj kad je zakačio rakića pa rakić u trku nazad ovog zdimi laktom u glavu i dobije.......ako si marka snadješ se
ovaj mali je zajeban no nizak je i treba ga se jednostavno nokautirat.....