Poll Question : Hocete li se cijepiti?

Total: 18

dr jupidu
2021-10-09T18:09:27Z
vidim nema pozitivnih reakcija na moj dar vama u smislu da sam vam rekao 1 način kako drogom protiv covida

nezahvalnici

crkli dabogda:)

ja nudim lijek ......

a vi umirete od straha i čekate 3 dozu
Zatoichi
2021-10-22T13:14:27Z
😁😁 para vrti dje burgija nece

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Bronson0
2021-10-29T17:48:22Z
https://www.jutarnji.hr/...nikakvog-smisla-15114262 
Znaci cijepis se, dobijes covid potvrdu, odes u staracki dom(ne treba ti test kad imas covid potvrdu) i zarazis pola doma. A kazu cijepi se radi drugih.
https://www.economist.co...y-to-die-of-other-causes 
A evo studija i studija kako cijepivo stiti ne samo protiv korone nego i protiv svih ostalih bolesti. Toliko o vjerodostojnosti studija
karl anal
2021-11-02T01:04:10Z
Originally Posted by: Bronson0 

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-lancetu-objavljeni-rezultati-velikog-istrazivanja-covid-propusnice-nemaju-nikakvog-smisla-15114262
Znaci cijepis se, dobijes covid potvrdu, odes u staracki dom(ne treba ti test kad imas covid potvrdu) i zarazis pola doma. A kazu cijepi se radi drugih.
A evo studija i studija kako cijepivo stiti ne samo protiv korone nego i protiv svih ostalih bolesti. Toliko o vjerodostojnosti studija

kako vam se da više raspravljat. cjepljen sam, bia u svabiji kod rodice i ona i muž koronu dobili iako s cjepljeni.
bia tri dana, ugostilo me, kuvali mi, i oša zdrav. jeli to docjepiva, ne znam a i kurac me boli, ne uzimljem koronu preozbiljno
ali ne znam koji kurac se ljudi ne cijepe i gotovo

When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
dr jupidu
2021-11-03T14:32:35Z
Originally Posted by: karl anal 

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-lancetu-objavljeni-rezultati-velikog-istrazivanja-covid-propusnice-nemaju-nikakvog-smisla-15114262

kako vam se da više raspravljat. cjepljen sam, bia u svabiji kod rodice i ona i muž koronu dobili iako s cjepljeni.
bia tri dana, ugostilo me, kuvali mi, i oša zdrav. jeli to docjepiva, ne znam a i kurac me boli, ne uzimljem koronu preozbiljno

hvala na 0,00001 % što si pridonio boljem shvaćanju ove opake boesti

pecho
2021-11-19T11:01:28Z
Well, od 1. Veljače uvedeno obavezno cijepljenje u Austriji. :/
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
balkanbomber
2021-11-21T11:04:20Z
Originally Posted by: pecho 

Well, od 1. Veljače uvedeno obavezno cijepljenje u Austriji. :/

da, sinoc preko 40.000 ljudi demonstriralo u Becu...

realno bilo bi vise ali vlada i medije rade hebeno dobar posao, svatko tko izace na proteste se baca u jedan te isti kos "right wing corona denier" iako takvi cine mozda 10%.

On je čovjek jako dobar momak!
Zatoichi
2021-11-21T18:45:00Z
Ovdje kod nas ko u kini,medija blokira to jest ne prikazuje nikakve anti mandate proteste,bilo unutar amerike ili van,ak zelis nesto vise da saznas moras search internet sa non gugle browserom......smrt fashizmu 😁
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2021-11-21T21:04:35Z
Napokon da se jedna država odlučila na ovbezno cijepljenje. Mislio sam da će biti Njemačka ali eto. Sad će biti lančana reakcija. Ova ekipa koja je bila na prosvjedima je katastrofa. Od šljama do opakih desničara pa sve do izumrlih Živozidaša i ravnozemljaša. Šamarali novinare! I onda pričaju o nekakvim slobodama. Jača nam repesija teba. Priča se da se Toni piknuo pa ga nije bilo 😂 Čast izuzecima koji su bili na prosvjedu ali i oni su se pogubili..
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2021-11-21T21:09:58Z
Originally Posted by: karl anal 

I tu je bilo istraživanje, Dio se boji. Dio vjeruje u teorije zavjere, a ostatak ne trpi autoritete i da im se nešto nameće ali koda nas ih je puno više nego u razvijenim zemljama. Jedini izuzetak je Austrija, ali Danci, Irci, Norvežani itd su preko 80%. Možda zbog tih brojki oni neće uvesti obvezno cijepljenje ali ostali će morati.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
Bronson0
2021-11-22T16:40:12Z
Eto ti manipulacije ljudima. Medu ko zna koliko ljudi nadu par degenerika i lika koji njusi guzicu i onda oni predstavljaju sve prosvjednike. Ne vidim uopce koja je svrha tih propusnica kad se zna da i cijepljeni prenose virus. A jos manje vidim koja bi bila svrha prisilnog cijepljenja s obzirom da zastita od cijepiva traje par mjeseci sto znaci bar 3-4 doze godisnje protiv bolesti koja ne predstavlja skoro nikakvu opasnost za mlade i zdrave ljude.
Zatoichi
2021-11-22T22:29:06Z
Ak nisi vakcinisan a imao si koronu,mozes opet koronu dobiti ali nemozes je siriti dalje dok ak si vakcinisan i dobijes koronu mozes dalje da je siris...To ti ga info od CDC pa tak da mozemo vjerovati 😁........btw funny shit,na instagramu ove sto su nevakcinisani zovu PureBlood a mi vakcinisani smo mutanti posto nam nam DNK promjenit 😁😁
dr jupidu
2021-11-23T00:28:23Z
Originally Posted by: ksian 

Da pohvalim doktora za pokretanje teme (ipak je struka-struka) . Već sad se nazire da će turistička sezona, i to, naravno, ne samo kod nas, biti priličan pušing. Inače je pretpostavka da će više sunčanog i toplog vremena, preciznije, jače UV zračenje, okončati širenje virusa za ovu godinu, ali, mislim da će usprkos tome jedan dio ljudi koji su prije ovoga imali u planu doći na Jadran, za svaki slučaj, ove godine ostati kod kuće. U osnovi, mislim da bi za prestanak širenja virusa kod nas bilo jako dobro da se klimatski ne ponovi prošla godina sa izuzetno kišovitim proljećem, ali, sve izgleda da nekako taman sad, nakon izrazito suhe zime, kreće jedan dosta kišoviti period, nadam se samo da neće trajati gotovo do lipnja, kao i prošle godine.

Osobno sam treba ić u UK početkom svibnja, i sad se premišljam da to otkažem. Avioni, terminali, vlakovi, sve redom mjesta gdje blizu stoje ljudi koji dolaze sa svih strana. Osobno mi je jasno da je mala šansa da skupim taj virus, pogotovo što ne znam kad sam zadnji put imao gripu, i da vrlo vjerovatno neću ni umrijeti sve i da ga skupim, ali, jednostavno mi je odbojna pomisao na svu zajebanciju koju zaraza nosi, temperatura, osjećaj slabosti, izolacija u kojoj ću morati biti, tako da hvala, ipak bi ga rađe zaobišao, pogotovo što i ja i žena imamo roditelje u pristojnim godinama i u stalnom smo kontaktu sa njima, a kako se dade pročitati, starija populacija je zapravo daleko najugroženija ovim virusom.

A što se tiče reakcije medija i institucija kod nas, u pitanju je novi virus, odnosno, virus koji je tek prošle godine prešao sa životinja na ljude, o kojem se još uvijek ne zna dovoljno u smislu prevencije i liječenja, tako da oprez nije suvišan, a sa time, ni pažnja koju je ova tema dobila u javnosti, pogotovo što pristojan dio ljudi u medijima kod nas ima dovoljna razuma da izbjegava senzacionalizam i širenje panike.

Ne mislim nositi masku, ali, perem redovito ruke, i vodim računa o imunitetu: jedem redovito voće, pogotovo kivi, gledam da sam naspavan, pijem dosta vode. Na kraju bi rekao da ovakve pojave redovito spuste malo čovječanstvo na zemlju, tako da , nije svako zlo za zlo.

čitam postove prije godinu ipo i ksian je bio u pravu

nije svako zlo za zlo

red je da nam se ksian ispriča zbog ove floskule:))))

dr jupidu
2021-11-23T00:29:49Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Originally Posted by: dr jupidu 

Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Pozitivan stav nemoj biti minus
Ostani zdrav nemoj skupit virus 😁

ok oeš nosit masku kad dodje intenzivno oko tebe?

Masku samo kad varim
A varit ne znam 😁

bome nenosiš samo masku kad variš prognozeru..sjedi 1!:)

dr jupidu
2021-11-23T00:31:37Z

sad je 7..3....ovo bi trebalo proći do 15.4.....1,5 najkasnije....

tako da nevidim neku ugrozu

i da.....

redovito spavanje obavezno

bit će nakon 1.5 rezervacija ljetnih,,,,

nažlost nikog od nas neštiti diplomatski imunitet:)1

pa se uzdamo u prirodni

naravno mislio sam na 2023 g:)

dr jupidu
2021-11-23T00:35:32Z
Originally Posted by: Zatoichi 

ugavom ova corona nije za popit max flu i ostale budalaštine već kad uhvati ne junačit se nego pravac u krevet....

organizam se tad nesmije trošit minimalno dok se ne izbori protiv gripe

najebali su junačine koje će ić s coronom radit i odhodat je....

i stariji....

dakle...kuća...čajevi..toplo....

Ne brini se,korona ne napada kukavice

tu si u pravu:))))

ni zakašljao nisam ima već 11 godina

dr jupidu
2021-11-23T11:18:27Z
za sada s moje strane kao doktora stvari stoje ovako i što sam vidio i čuo u praksi

za neke je necjepljenje loša odluka

a za neke je cjepljenje loša odluka
Dinko
2021-11-23T19:45:03Z
Originally Posted by: GSP 

Napokon da se jedna država odlučila na ovbezno cijepljenje. Mislio sam da će biti Njemačka ali eto. Sad će biti lančana reakcija. Ova ekipa koja je bila na prosvjedima je katastrofa. Od šljama do opakih desničara pa sve do izumrlih Živozidaša i ravnozemljaša. Šamarali novinare! I onda pričaju o nekakvim slobodama. Jača nam repesija teba. Priča se da se Toni piknuo pa ga nije bilo 😂 Čast izuzecima koji su bili na prosvjedu ali i oni su se pogubili..

J... ... tebi i cijepljenju, nek ti cijela ....krepa od korone ološu odvratni. I ti i svi koji podržavaju prisilno cijepljenje!

Zbogom i ne boj se, svaki novi nick će ti baniran bit odmah Djomla. Pusa.
dr jupidu
2021-11-23T20:54:32Z
Originally Posted by: Dinko 

Originally Posted by: GSP 

***********tebi i cijepljenju, nek ti cijela obitelj krepa od korone ološu odvratni. I ti i svi koji podržavaju prisilno cijepljenje!

:)))))
Similar Topics
Users browsing this topic